Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
de la un timp nu ma mai inteleg cu mama mea, este foarte rea cu mine si se comporta urat si ma trateaza ca pe un caine. Vrea sa ma vada ca sufar, isi descarca problemele ei pe mine, eu avand...? (mai mult)
Pentru cei care studiaza in facultate, traind in camin, daca se lasa de studii sau absolva facultatea, unde poate trai pe urma? Luand in considerare ca nu are domiciliu stabil, iar relatiile cu familia...? (mai mult)
De ce unele persoane se întâmplă să ignore sau să se poarte distant cu alte persoane în societate dar în intimitate să- și dea "armura" jos și să fie ospitaliere, calde și prietenoase cu acele...? (mai mult)
Am o problema foarte mare. Părinții mei au divorțat acum 10 ani, iar pe tata nu l- am mai văzut de 8 (îmi este atât de dor de el, dar el și- a refăcut viata și pe noi ne- a uitat). Mama e ...? (mai mult)
As vrea sa stiu parerea voastra in ceea ce urmeaza: Am fost prietena cu fata asta, sa- i zicem X. Deci am fost prietena cu X inca de cand eram mica, chiar daca eram foarte diferite. Dar de la...? (mai mult)
Ma numesc Ioana și am 19 ani, acum urmează sa dau bacul iar mai departe vreau sa merg la facultate. Am nevoie de un sfat de la voi ..Sunt impreuna cu un baiat de 2 ani jumate, ne înțelegem...? (mai mult)
In curand împlinesc 4 ani de relație cu iubitul meu si nu stiu ce cadou sa- i fac. Nu vreau ceva clișeic, cani, ceasuri, perne cu poze cu noi etc. Vreau ceva atat de special încât nu am ...? (mai mult)
Am nevoie de o parere. Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil, intrebarea mea este, daca am unele probleme privind dantura le pot rezolva in timpul sarcinii?
Nu ma mai pot concentra la nimic, nu mai am nici încredere în mine, nici motivare, din cauza parintilor minunati care m- au făcut sa ma simt ca ultimul rahat in fata lor creîndu- mi sechele de a...? (mai mult)
Zgarcenia extrema este o boala? Genul de oameni care nu isi cumpara nici o pereche de pantaloni noi, ci tin banii la banca pana mor. Am vazut atatia oameni care se imbracau foarte rau dar tineau banii...? (mai mult)
Hei! Cum saluti o femeie mai mare ca tine, tu fiind baiat si ai gen 20- 25 ani si persoana respectiva 30- 35 de ani, in conditiile in care exista o *oarecare* familiaritate intre voi si ar suna ciudat...? (mai mult)
Hello, nu stiu ce sa mai fac, dar am un tata...nu stiu cum sa va zic. Eu cand uit din greseala sa spal o farfurie ma ameninta MEREU ca mi- o sparge in cap si mai si tranteste dulapurile din bucatarie....? (mai mult)
Am si eu o nelamurire... Mereu am fost o persoana glumeata, poate chiar prea glumeata. Mereu mi- a placut sa fac lumea sa rada si sa se simta bine in jurul meu. Asta se poate datora si ...? (mai mult)
Când eram mic, părinții mei divorțau că nu se înțelegeau. Mă mutam cu mama și stau cu mama de 18 ani, a avut grijă de mine mama, mi- a luat de toate, muncea ca să mă întrețină. Treceam...? (mai mult)
Numai eu consider că dacă tu ești doctorița și el mecanic nu contează atata timp cât va iubiti? :(( Off, ai mei lucrează in politică (mama) și tata Jandarmerie și nu îmi permit sa fiu cu ...? (mai mult)
Hei TPU. Eu am o sora geamana si un frate mai mare cu 9 ani. La fratele meu, părinții l- au lăsat la facultate la București. Ca el a vrut acolo. Iar pe mine ma obliga sa fac la Galați. Orice...? (mai mult)
Ceva idei de a face o nunta anul acesta legal? 100 persoane? Poate in aer liber? Sunt sigur ca sunt ceva cupluri ce fac nunta acest an si poate imi dati ceva idei
Am o întrebare legată de rude. Deci... Mama mea are un tata pe nume Gheorghe. Gheorghe are frate pe Gavril. Mihai este verișor drept cu mama. Oltica a devenit vara dreapta cu mama prin căsătoria...? (mai mult)
Salut, scriu aceste propoziții în lacrimi. Am aflat de 2 zile ca mama mea suferă de Covid- 19, având în vedere ca are probleme cu inima, plămânii și o vârstă înaintata și din ce în ce mai...? (mai mult)
Ce inseamna cand cunosti o tipa noua.Si incepe sa-ti puna tot felul de intrebari? DE Genul. 1/Ce muncesti? Ce salariu ai? 2/Ai masina? Locuiesti singur? Este casa ta?
I hate my self. Am 20 de ani și am o relație posibil toxica de aproape 2 ani cu un bărbat care are un copil. Cu ai mei nu ma înțeleg deloc bine. In ultima vreme încep sa cred ca nu a fost cea mai...? (mai mult)
Hei, am o relatie cu un baiat de 2 ani de zile. Nu stam impreuna, fiecare e la parintii lui. Faza e ca de fiecare data cand am incercat sa spun ca vreau sa dorm la el, nu vrea, cauta tot felul de scuze....? (mai mult)
Am și eu o curiozitate. De fapt, mai multe... Dar pe una dintre ele vreau să v- o împărtășesc. :D Dacă un bărbat și o femeie se căsătoresc, iar bărbatul respectiv ar avea un frate să zicem,...? (mai mult)
Il urasc pe tata si vreau sa ma razbun desi asta imi face si mie foarte mult rau dar nu ma pot opri. Simt o frustrare imensa care ma copleseste si imi doresc foarte mult ca el sa plateasca.De la varsta...? (mai mult)
Inainte de carantina aveam prieteni cu care ieseam mereu pe afara, cel putin eu ii consideram prietenii mei. Era totul ok, insa cu aceasta pandemie parca ne- am racit. Acum lucrurile incep sa revina ...? (mai mult)
Situația mea familială nu este așa buna, tata mă înjură și pe mine și pe mama iar eu am inceput sa fiu nervos, e ceva normal sa o înjure?
El e divortat de vreo 7- 8 ani. Noi suntem impreuna de 5. Se comporta frumos cu mine, e foarte dragastos, insa cand se pune problema sa aduc discutia de casatorie zici ca ii dau in cap. Imi spune mereu...? (mai mult)
Am o întrebare! Tocmai se circulă știrea despre amânarea examenului de bacalaureat. Eu am muncit la mate, m- am pregătit și chiar nu vreau sa se anuleaze, in ciuda tuturor văicărelilor mele. ...? (mai mult)
Ce imi recomandati sa ii cumpar iubitei mele pentru implinirea varstei de 18 ani?
Am o întrebare mai ciudata și rog seriozitate, este o chestiune pe viata și pe moarte... Vorbeam cu o fata care s- a dovedit a fi sora mea vitrega și am vorbit ceva cu ea, adică un fel de...? (mai mult)
Am o intrebare! Cum as putea avea primul sarut cu iubita mea, tinand cont ca NIMENI nu stie de relatia noastra in afara de cativa prieteni? Va rog sfaturi cum pot face asta fara sa vada...? (mai mult)
Cel mai frumos mesaj de la mulți ani pentru o fată specială. Ps nu este iubita mea.
Deci am pe la bloc un copil dintr- o familie de rromi care tot imi comenteaza, specific, eu fiind adult. Stiu ca suna a problema de scoala generala, insa eu nu m- am mai confruntat cu astfel ...? (mai mult)
E greșit ca doi tineri (O fată și un băiat) să se căsătorească la 20 de ani? Am urmărit un videoclip pe YouTube cu Andrei Niculescu motivațional in care spunea ii sfătuia pe tineri să nu se...? (mai mult)
Am o întrebare. Mama spune că eu nu ma respect pe mine însumi și dacă nu ma respect pe mine însumi nu respect pe ceilalți. Ea spune că nu o respect și ca dacă nu invat să ma respect pe mine...? (mai mult)
Care e fata ideala dupa parerea voastra?
Iubitul meu e din alt oraș si avem aproape 8 luni împreună, iar de la un timp e rece, indiferent, nu îmi mai zice tot ce face si azi l- am întrebat dacă îl plictisesc si a zis "eh, nu chiar ...? (mai mult)
La ce varsta v-ati dus prima data iubitul/iubita acasa sa va cunoasca parintii? Cum a fost?
Eu am un tic care incepe sa fie enervant. Faza e ca de fiecare data cand sunt emotionat sau simt o stare ceva mai mare decat cele normale infoi narile. Nu stiu daca intelegeti dar cateodata ...? (mai mult)
Bună ziua TPU, am și eu o "problemă" in familie, dacă pot spune așa. Prin luna decembrie din 2019 (acum 6 luni), am inceput să construiesc o hartă pentru Euro Truck Simulator 2 (dacă va interesează,...? (mai mult)
Hei TPU, am o problema mare cu fetele, in ultimul timp fac cunostinta cu multe fete si ma bucura faptul asta, dar FIECARE CONVERSATIE ajunge la momentul cand fata imi cere poza cu mine si atunci acolo...? (mai mult)
Dacă ați putea, ce ati vrea să schimbați într- o relație/prietenie, în care a existat o ceartă/problemă, pe care nu ați rezolvat- o până acum? Și care e numele persoanei la care vă gândiți?...? (mai mult)
Oare cum este să nu accepti o cerere în căsătorie? Și oare de ce ai face asta, după ce ai stat asa mult timp cu o persoană?
Cum sa capeti incredere in sine? Am 25 ani si mi- am analizat greselile trecutului, am avut mult timp la dispozitie ca sa constientizez ce am facut gresit in trecut. Imi pare rau ca nu aveam incredere...? (mai mult)
Am o poveste mai lunga. Deci, eu am o sora seamana cu care am fost obligată de părinții mei de cand sunt mica sa fiu cam pe acelasi drum cu ea. În 1- 4 si 5- 8, aceeasi scoala, ...? (mai mult)
Care- i treaba? Azi am avut un moment ciudatel, m- am gândit fara sa vreau la un băiat cu care înainte vorbeam in fiecare zi, m- a luat nostalgia și dorul puternic, fiindcă nu am mai vorbit...? (mai mult)
Idei de cadou pentru ziua iubitului? Repede pls
Salut, cand un tip e super insistent cu prietenul tau la ce va duce gandul? Insistent in sensul ca se tot autoinvita la voi, se ofera sa ii faca tot felul de servicii, il tot invita la el(inclusiv ...? (mai mult)
Iubitul meu nu prea mananca si atunci cand mananca, mananca putin si vomita dupa. Si- a distrus stomacul. Ce as putea sa fac in privinta asta? Sa il fac sa manance? El sta cu orele nemanancat si nu e ...? (mai mult)
Am o intrebare, cum iti poti da seama daca si cand cineva te minte? Sau la ce ar trebui sa fii atent ca sa iti dai seama daca o persoana este curata in interior si este bine intenționata? Va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!