Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Daca verisoara mea primara are un copil, el ce este pentru mine? Nepot de verisoara sau!?
Ma grabesc, nu am mult timp la dispozitie, dar am o intrebare. Daca parintii mei nu sunt casatoriti, iar tatal meu a facut lucruri de genu cu mama: a sechestrat- o, a incercat sa ii taie...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu asa: de ce parintii ma trimit in fiecare zi afara? Ce castiga ei daca ies? De ce sunt pedepsit daca nu o fac? De ce nu pot fi ca ceilalti baieti la 16 ani care stau zi si ...? (mai mult)
Cum pot sa am mai multa incredere in partener? Nu sunt o fire foarte geloasa, insa ma mai apuca si pe mine. Sunt o fire retrasa si e posibil sa imi proiectez nesiguranta asupra lui. Asta ma scoate cel...? (mai mult)
Am 24 de ani si as vrea sa cer parerea unui barbat cu mai multa exp. in relatii. Am intalnit o fata, avem 6 luni si nu reusesc sa o fac sa se comporte ok, are tot 24 de ani dar e imatura, ea vrea familie...? (mai mult)
Cum imi conving parintii sa ma lase cu parul mare(baiat) si cand ma duc la frizerie ii zic sa imi ia doar bazele? Mie mi- e frică să nu se enerveze tata si sa ma tunda ca astfel ma tunde el si imi strică...? (mai mult)
Am o intrebare...cum ati reactiona si ce ati face daca partenerul pe care il iubiti enorm si aveti deplina incredere in el, v-ar trada? Va rog raspunsuri cat de sincere! Multumesc!
Salut, v- ati simtit vreodata niste nimicuri? Oameni care fac umbra la pamant degeaba. Ei bine asa ma simt eu zi de zi. Sa va spun, de cand m- am mutat in strainatate, toti prietenii mei, sau na fostii...? (mai mult)
Hei, TPU! Am o situatie cam neplacuta. Aseara ma jucam cu castile pe urechi, de obicei cam aud tot ce se intampla in camera, insa aseara probabil eram prea prins. Sora mea a intrat in camera, frate...? (mai mult)
Am o nelamurire despre viata. Deci, atunci cand e frumos afara, cald sau frig (eram obligati sa iesim si la 40° vara), parintii mei ne "obliga" sa iesim afara, luand drept pedeapsa, cand...? (mai mult)
Cum ma pot imprieteni mai repede cu oamenii? Am retineri in ceea ce priveste asta, intrucat nu am incredere in mine si de cele mai multe ori prietenii m- au parasit cand au gasit pe cineva...? (mai mult)
Ceva s- a schimbat la mine. Până acum eram o persoană foarte iubită, cu simțul umorului. De un timp am observat ca persoanele mă ignoră, nu mă mai cauta, ba mai mult azi era cât pe ce...? (mai mult)
Ziua buna Tpu.As vrea sa va spun că fratele meu s- a schimbat prea mult. Adica pare mai nepăsător și îmi răspunde înapoi... înainte de asta ma intelegeam perfect cu el. Stiu că se crede mai independent...? (mai mult)
Ce femei straine vor sa iubeasca/marite cu barbati romani,ce asiatice, etc,care, de unde? Trebuie sondaj in tari straine si vazut unde exista mai multe femei ca barbati?
Nu vreau să îmi fac planul ca țiganul până nu iau bacul, dar totuși întrebarea mea ar fi: Ce facultăți cunoașteți in București în care se intra doar cu media de la bac? Și medii...? (mai mult)
De ce sora mea mai mare tipa mereu la mine si când nu tipa ma ia la nisto? Eu cred ca este invidioasa ca am o relatie mai buna cu parintii decat ea, dar gura ei mare au facut toate astea. I- am spus ...? (mai mult)
Daca un băiat are Instagram și urmărește doar pagini cu fete dezbrăcate, content xxx și tot felul de prostii de astea, e clar că sunt semne că e un obsedat? Adică chiar așa dai fallow...? (mai mult)
Dacă o fata face transex si se indragosteste de un baiat asta inseamna ca e gay sau normala? Nu ma lasa intrebarea asta in pace, woooaaahhhhh
Eu am fost împreună cu o fată. Ea era foarte exprimată. Se cunoștea foarte mult pe sine. Își știa valorile și ce voia sa faca. Pe lângă asta scria foarte mult si era foarte extrovertită....? (mai mult)
Bai fratilor m- a terminat politia din localitate..astazi un comunitar si un politist au intrat dupa mine in casa si m- au scos cu forta, m- au tavalit, m- au invinetit. Stateau la poarta si radeau dupa...? (mai mult)
Care sunt cele mai mari greseli dintr-o relatie care duc la despartire?
Voi daca ati avea un business si o avere, ati lasa toate astea mostenire la copiii vostri? De ce?
Cum sa scap de fanteziile din capul meu? Gen incep a comunica cu un tip si daca imi place deja imi fac filme ca suntem impreuna fericiti, etc. Oamenii is diferiti, iar eu trebuie sa invat sa imi traiesc...? (mai mult)
De ce doamnele/domnisoarele prefera tipii mai tineri? Doar pentru vigoarea din dormitor?
am si eu o problema sentimentala, acum 2 saptamani iubita mea s- a despartit de mine. Am intrebat- o care este motivul si a zis ca a inceput sa ma vada ca pe un frate dupa o saptamana a zis...? (mai mult)
Maine in sfârșit trebuia sa o vad și eu pe iubita mea după 2 luni datorate crizei Covid. Cât am fost in carantina maică- sa a prins- o ca făcea dus cu mine pe camera și a scuipat- o și ...? (mai mult)
Bună seara. Actualmente, până acum când mă uitam la întrebările de pe TPU, doar râdeam mi se păreau amuzante, însă am ajuns și eu în situație în care efectiv nu știu ce să mai fac. ...? (mai mult)
Cum ***** scap de anxietate si de ideea (ca o sa ma respinga orice fata )? Parca gandesc destul de matur la 22 de ani, dar problema e ca nu pot sa imi fac o iubita. Sunt inca virgin. M- am saturat...? (mai mult)
Care credeți că este diferența optimă de vârstă dintre cei doi parteneri, băiat și fată, într- o relație de iubire? Se spune să băiatul trebuie să fie puțin mai mare, dar nu cred că ...? (mai mult)
Bună ziua. Am 17 ani, aproape 18. Am o problemă. Cu mama mea mă înteleg super bine, suntem ca doua prietene, o iubesc, însă pe tatal meu nu pot, mereu am avut o retinere fata de el. Nu mi- ...? (mai mult)
Ce e atat de cool in a avea o relatie? De ce majoritatea se dau mari in social media cu asa ceva? Nu e ceva considerat normal tinand cont ca oamenii sunt tot niste mamifere?
Întrebare pentru cei căsătoriți: Cum e să fii căsătorit? Merită să te căsătorești? :)
Voi ce faceți când vă este foarte dor de cineva? :(
de la un timp, cand ii dau mesaj iubitei mele imi raspunde repede dar nu stim ce sa vorbim iar ea imi spune ca vorbim mai încolo plus ca cand ii spun ca ma culc si chestii eu ii scriu ceva...? (mai mult)
Întrebare întrebătoare: Două persoane de sex opus pot fi doar prieteni? Poate ați auzit de teoria conform căreia treaba asta nu prea merge sau dacă merge nu durează prea mult pentru că la un...? (mai mult)
am o problema in dragoste si nu stiu ce trebuie sa fac. Am fost intr- o relatie cu o fata 2 ani de zile, fata are 22 de ani si eu am 24, din februarie s- au racit lucrurile intre noi, am...? (mai mult)
vi se pare normal ca un părinte sa nu își ceara scuze copilului când greșește? Am purtat aceasta discuție cu mama deoarece am vrut scuze de la tatăl meu după ce a acționat prostesc....? (mai mult)
Cum ati reactiona daca un prieten v-ar spune ca e transgender? V-ati schimba atitudinea fata de el? Ar conta pentru prietenia voastra?
Sunt Mihaela, am 17 ani sunt insarcinata în 8 luni, locuiesc împreună cu prietenul meu. Am si eu o nedumerire in legatura cu nasterea, va trebuie sa vina mama sa ma externeze? Ce i ...? (mai mult)
Hei, cred ca nu este ceva mai trist decat sa visezi ca iti conduci mama la inmormantare. Ea fiind nemoarta "dar urmand sa moara "in orice moment". Si ea tot era cu noi oamenii afara. Era constienta...? (mai mult)
Bună dimineața. Sunt căsătorită de 5 ani, am un băiețel de 3 ani. Pana acum nu pot spune ca totul a fost super dar a fost bine. După ultima cearta, s- a ajuns în pragul divorțului. Eram hotărâta...? (mai mult)
Mi- ar plăcea să aud niște păreri cu privire la o ceartă pe care am avut- o cu prietenul meu, deoarece eu cred că el a greșit, iar el crede că eu am greșit. Zilele trecute trebuia să...? (mai mult)
Cand vrei sa formezi o relatie cat de mult conteaza trecutul acelei persoane? O intrebi cati parteneri a avut? De ce s- au despartit? Cat a durat ultima relatie? De ce nu a avut o relatie de lunga durata?...? (mai mult)
Anul asta in mai trebuia sa am nunta, insa am amanat- o pentru septembrie. Credeti ca e ok sau sa o pun la anul? Era oricum ceva micut nu cu sute de invitati, insa chiar nu stiu ce sa fac. Ce sfaturi...? (mai mult)
Este ora 03:46 și nu dorm. Mă gândesc la bac, nu mai mănânc, nu mai am somn și vreau să îl iau, am o presiune pe mine și mă stresez foarte mult. Sfaturi ceva? Dau mate, logica și...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Iubita mea este penticostală eu sunt în România și ea este în Anglia, trebuie să vină luna viitoare și mi- a spus că ea nu mă va lăsa niciodată că nu mă va înșela...? (mai mult)
Cupluri, țineți banii la comun sau separat? Răspunsuri justificatee
Am o relatie de doi ani aproape si iubitul meu nu pune poze cu noi pe Facebook. Chestia e ca nici nu el nu pune doar foarte rar. Cam la 6 luni si o zis ca el o sa isi pune poze pe Facebook cu...? (mai mult)
Hei, cine ar putea sa ma ajute cu o poezie de dragoste, gen o aniversare de un 1?
Hey... Am o problemă, cred că mama îl înșela pe tata.Totul a început acum câteva luni, începuseră să primească mesaje aproape mereu, găsisem în telefonul ei niște mesaje în care zicea:te...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!