Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Face donatii pe live- uri la youtuberi, iar mie imi spune ca is banii lu maica- sa si nu comanda el la banii ei, motiv pentru care nu- mi ia mie nici macar o amarata de floare sau o ciocolata. Bai,...? (mai mult)
Stie cineva detalii despre casatoria dintre un etatean roman si un cetatean indian? (Casatorie, acte necesare, reguli sau limite, locul adica daca este necesar ca cetateanul roman sa mearga in tara...? (mai mult)
Știu ca urmatoarea întrebare e cam ciudata dar am căutat pe net și nu am găsit niciun răspuns. Recent am avut o cearta foarte nasoala cu părinții mei, menționez ca nu locuiesc cu ei, sunt...? (mai mult)
Pe voi nu vă enerveaza părinții/babacii/moșnegi (mama 42 de ani si tata 46 si eu 18, asa le spun cand ma enerveaza si critică generatia asta 1.Stilul hainelor. Azi dimineata m- am imbrăcat...? (mai mult)
Buna, sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni dar ne cunoastem de un an si ceva si inainte sa fim impreuna ne intelegeam super bine si la inceputul relatiei tot asa dar acum in ultimele zile se comporta...? (mai mult)
Locuiesc impreuna cu prietena mea si as avea nevoie de un sfat. Acum un an si ceva s- a intamplat sa raman fara loc de munca pentru o perioada de 2 luni iar ea ma tot stresa sa gasesc desi vedea...? (mai mult)
Buna tuturor, as vrea sa zic ca am o problema sa ii spun asa, lipsa de încredere deoarece majoritatea timpului il petrec singura, deși sunt intr- o relatie iubitul meu rareori ma baga in seama si ...? (mai mult)
Ce ați putea oferi voi persoanei iubite? :)
HEI TPU, am și eu o întrebare, ce fac dacă iubitul meu vrea să iasă sâmbătă cu băieții pentru că cică se termină carantina și nu a mai ieșit demult și asta e ce vrea să facă? Cum îi...? (mai mult)
Fetelor/Băieți. Ce va doriți de la viitorii voștri parteneri? Cum sa fie ei? Ce ar trebui sa va ofere? :)
Poti spune ca ai trait degeaba daca nu ai avut o relatie?
Ce regretati cel mai mult ca nu ati facut in viata? Este adevarata vorba ca niciodata nu e prea tarziu?
am 13 ani si astazi tatăl meu m- a pus sa car niste araci pentru roșii. Eu având mâinile mai mici nu prea pot sa car mai mult de 7, el cand a vazut ca nu pot cara mai mult a început să...? (mai mult)
Am o problema. Tatal meu vitreg mereu se cearta cu mama, numai ea face treburile casnice si o comanda.Ce as putea face in privinta asta?
TPU, credeti ca persoanele care inseala o data o vor face de mai multe ori? Indiferent ca e vorba de baieti sau fete? Voi cine credeti ca inseala mai mult, barbatii sau femeile?
Am dat de un baiat întâmplător pe snapchat și am început să vorbim. Apoi mi- a cerut o poza cu mine si i- am zis ca am iubit si asa si iubitul meu mi- a zis sa îl blochez dar nu am făcut- o si...? (mai mult)
O prietena si- a terminat un mandat de coordonator la un proiect ca un fel de Erasmus, dar intre facultatile din tara. Eu am avut postul inainte, vreau sa ii fac un cadou de "treaba buna", ceva poate...? (mai mult)
Bună, voi ce înțelegeți prin "ori ca vorbesc cu tine ori ca nu vorbesc cu tine este tot una,,
Salut, am un nepot de 3 ani care nu vrea sa doarma la amiaza deloc, doar fortat. Cum as putea sa il fac sa nu mai planga cand e vorba de somn? Cele mai bune sfaturi primesc funda:)
Salut, TPU! Am o relatie de 2 ani cu o fata, insa in ultimul timp simt ca lucrurile au inceput sa se schimbe sau ne schimbam noi, nu stiu exact. Am discutat cu calm, incercam sa abordam situatia cu...? (mai mult)
Cum pot sa ma fac placuta de ceilalti? Nu vreau neaparat sa ma schimb pentru ei, vreau sa fie pentru mine, sa devin o versiune mai buna a mea. Ce sa fac?
Avem clinici pentru dependentii de droguri, alcool? Centre de dezintoxicare? Care sunt in Bucuresti si cum poti interna pe cineva acolo? Costurile sunt suportate de pacient sau se mai si deconteaza...? (mai mult)
Dragilor, am o problema. Oamenii tind sa nu aiba incredere in mine, chiar daca nu le- am dat motive. Mereu am fost sincera, onesta si nu am mintit, dar degeaba. Prietenii cred ca sunt o prefacuta, ...? (mai mult)
Salut.Mi- a oferit cineva un serviciu.M- a pensat vecina de langa mine nu a vrut sa ia bani chiar daca i- am lasat pe masa, a venit si mi i- a adus inapoi si a zis sa o chem cand gatesc ceva bun.E, cu...? (mai mult)
Sufar, intrucat toate prietenele mele, , adevarate’’ m- au lasat balta sau mi- am dat seama ca stau in jurul meu doar pentru anumite interese. Eu mereu m- am intrebat despre situatia fiecareia...? (mai mult)
Este o poveste puțin mai lungă și nădăjduiesc că prin intermediul dumneavoastră găsesc răspunsul la întrebările care mă nelinistesc. Acum un an am întâlnit un baiat pe care...? (mai mult)
Am un prieten foarte bun care mereu cand vorbesc cu el sta si se uita la buzele mele. Nu cred ca mi se pare, insa nici nu am curajul sa il intreb. Credeti ca face asta dinadins sau inseamna ...? (mai mult)
As dori cateva sfaturi, dar fara jigniri, va rog. Cam de 2 ani, un barbat insistă sa fiu cu el. Problema este ca el are sotie si 2 copii. Eu am 24 de ani, iar el 40. Nu vreau sa ma implic in...? (mai mult)
Buna, va rog niște sfaturi pentru o casnicie mai buna? Ne certam cam des, pe aproape orice motiv. Ma enervez repede si ii zic ce nu imi place si lui nu ii place, zice ca eu ii comentez si nimic nu ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=KCSohY1GqYM mi-a zis cineva sa public acest filmulet, hai sa vedem cati dintre voi v.ati deschis ochii pe seama asta.
Am problema si vreau un sfat bun, cred ca nu sunt copilul biologic al parintilor mei ori m- au incurcat la maternintate ori m- a luat de la cineva cu acordul lor si cred ca stiu cam cine si nu imi spun...? (mai mult)
Deci familia mea este foarte retardata, hai sa va explic deci ei imi spun mie sa ies afara eu stau la tara si am 14 ani sa ies in curte dar ei niciodata nu imi spun ce sa fac, ce as putea sa fac in curte...? (mai mult)
Mai știți când vă ziceam că nu mă simt confortabil cu iubitul mamei? Azi el ne- a zis că e casa de nebuni și că nu se simte confortabil cu noi. Nu vreau sa plece deoarece avem un cățel care ...? (mai mult)
Cum poti trece, ca parinte, peste pierderea unui copil?
Vreau sa va spun ca am avut o relatie de aproape un si jumatate in care au existat multe certuri si impacari vreau sa va spun ca certurile apareau din cauza mea, gelozia, ma certam din aproape...? (mai mult)
Salut, cum poti sa nu mai iubesti o persoana care nici macar nu te observa? De precizat: lucrez impreuna cu ea intr-un depozit.
Salut, am nevoie de niste sfaturi de la voi! Am cunoscut o fată acum vreo trei ani într- o vacanță, ulterior am aflat ca suntem in același liceu, nu ne vedeam chiar zi de zi(nu aveam același program)...? (mai mult)
Salut, ce cadou să-i faci iubitei la împlinirea vârstei de 18 ani?
Buna, curând vine ziua de naștere a soțului meu, lui ii plac cadourile, sa il duc într- o excursie nu mai pot. Așa ca nu stiu ce as putea sa ii ofer. Are atatea lucruri:)), nu suntem de mult timp...? (mai mult)
Nici nu stiu cum sa incep. Mama are schizofrenie. Si e comporta foarte urat cu noi, cu tata si ceilalti frati ai mei. Mereu zice ca pleaca, ca da divorț. Ba ne ameninta si cu bătaia. Nici nu stiu ce...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie de câteva sfaturi și păreri. Din moment ce au aparut problemele legate de Coronavirus m- am întors din București, unde locuiesc pe durata facultății, acasă, la părinții...? (mai mult)
Cât la sută sunt țigancă daca străbunica (din partea tatalui) este țigancă? Am cautat pe net dar nu am găsit nimic.
Hello. Am și eu nevoie de un sfat din partea voastră :* Am vârsta de 18 ani și sunt în clasa a 12- a. Povestea mea începe în felul următor: La începutul anului, în ianuarie, le- am spus ...? (mai mult)
De ce unele femei nu au simtul matern? Vedem cazul Vulpita. Nu-i pasa de fata ei care sta cu soacra. Cum sa nu te interesezi de copilul tau?
Sunt impreuna cu un băiat de 7 luni. De cateva zile ma simt tristă. Am stat sa ma gandesc daca sa ma despart de el sau nu. Cand ma gandesc sa renunț la el încep să plâng. I- am spus ce simt....Si...? (mai mult)
Intr-o casnicie conteaza doar sexul si iubirea ramane doar pentru cartile de povesti? Vad ca mereu se merge pe atractia sexuala. Relatiile profunde se mai gasesc doar in romane?
Buna oamenilor, sper sa nu o luati ca pe o jignire :)) Fratilor si surorilor am o mare problema. La ce problema am eu o sa ma credeti nebun ca mai pot zambi, deci, mama a intalnit pe un barbat din...? (mai mult)
Am dormit gol pușcă cu o pătură pe mine, iar dimineata m-am trezit cu chiloții pe mine! Cred ca mama i-a pus pe mine! Acum imi este rusine
Am o problema foarte grava! Daca pot fi ajutat sau nu, nici eu nu stiu. Am 19 ani si intotdeauna am fost controlat de catre parinti si am inceput sa dezvolt o ura imensa mai ales pentru tata, care intotdeauna...? (mai mult)
Credeti ca toti isi gasesc perechea? (sufletul pereche ).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!