Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
imi place de un baiat iar diferenta de varsta dintre noi este de 8 ani, credeti ca am vreo sansa? Macar una? Acum are iubita (poate se vor desparti). Pareri despre diferenta dintre noi de ...? (mai mult)
Am si eu o problema si poate cineva mi- ar da un sfat! Am o relație de 3 ani și 6 luni cu un băiat...Eu am 21 si el 24 însă părinții mei nu sunt de acord cu relația in nici un caz asa ca...? (mai mult)
Salut TPU,parintii mei se cearta intruna, nu stiu ce sa fac. Tata o injura pe mama in ultimul hal, mama incepe sa planga iar eu stau in camera si ascult.Cum ii fac sa se opreasca?
Dau FUNDA! Pe data de 10 Mai e ziua mamei mele si m- am gandit sa- i fac niste clatite americane si este prima data cand fac clatite americane. NU vreau sa stie, sa fie ca o surpriza. Mama...? (mai mult)
Familia mea ma pune numai pe mine sa ajut. De exemplu eu duc gunoiul, eu car greutați, eu traduc ca suntem in alta ţara, eu deschid uşa, eu fac tot. Iar sora mea sta in pat pe telefon....? (mai mult)
Bună TPU, de cand a inceput carantina iubitul meu se joacă de dimineata pana seara cs go pe motivul că oricum nu are ce face, iar pe mine ma deranjează asta, as vrea sa stam mai mult impreuna având...? (mai mult)
Aceasta perioada de izolare ma face sa ma simt si mai vinovata si mai disperata. Acum un an am pierdut o persoana draga, insa abia reusisem sa trec peste avand suportul celor dragi, prieteni familie....? (mai mult)
Exista in Romania, Bucuresti un grup de terapie pentru suportul celor care au pierdut persoane dragi?
Prietena mea cea mai buna abia a facut 14 ani si pretinde ca ar fi lesbianca, eu am 16 si am iubit si ea este mereu geloasa pe noi. Acum un an un baiat cu care a fost in jur de 7 luni i- a frant inima,...? (mai mult)
Probabil sunt nebun...probabil nu inteleg alti oameni, dar ce dracu e cu femeile ce- si fac operatii pe buze? Ce e atat de sexy la un cioc de rata? Si de ce se penseaza? Ce e atat de sexy la niste sprancene...? (mai mult)
Parintii tot ma obliga sa port caciula, e aproape vara si mama tot imi spune sa port caciula ca sa nu racesc cum a facut ea ca era tot ca mine incapatanata si nu purta si dupa dupa orice chestie o durea...? (mai mult)
Daca bunicul meu e verisor primar cu bunicul "ei" ..suntem rude? Ce fel de rude suntem?
Dragilor, este normal sa visezi intr-una o persoana decedata? Dar un copil decedat? Sunt vise care nu fac bine sau fac, nici nu stium cum sa le privesc:(
Am un proieten care imi povesteste foarte multe, mai ales ca a trecut prin tot felul de greutati. El e casatorit si a incercat sa aiba un copil cu sotia sa. Au fost fericiti cand au aflat ca ea e insarcinata,...? (mai mult)
Am o întrebare. Voi cunoașteți genul asta de om? De exemplu azi ii dai o poza cu tine, te face cea mai frumoasa, te face sa te simți bine și apoi a doua zi da seen și nici nu te caută...? (mai mult)
oare este bine sa mai avem incredere in cineva dupa o despartire?
Am o mare problema și nu știu cum să o rezolv.Stiu că pare ciudat având în vedere că am doar 14 ani dar eu efectiv nu ii mai suport pe ai mei, efectiv unii au părinți așa de treaba...? (mai mult)
Am facut sex neprotejat si menstruatia mi-a intarziat cateva zile. Cum pot afla daca sunt sau nu insarcinata? Textul facut arata momentan negativ. Altceva mai eficient?
Ce parere aveti despre o persoana cu care dupa ce te- ai certat la inceput, iti spune de ce s- a suparat si ca de ce esti asa de fals, dupa nu iti mai scrie nimic, incearca sa te evite cat mai mult,...? (mai mult)
Vin cu o intrebare la voi! Am iubit- o dar ne- am despartit, consider ca a fost lucrul corect, dar exista o problema acum ea este cu altcineva si eu nu iar prin minte uneori imi trec anumite filme prin...? (mai mult)
(16ani)Am avut o relație de un an cu o persoana, am făcut tot posibilul sa fie mai bine pentru noi doi, avem mii de amintiri, eram suflet pereche, dar după s- a băgat cineva și a stricat toată...? (mai mult)
Deci nu stiu cum sa incep dar o sa scriu cat de repede pot! De ceva vreme am o problema cu frate- miu mai mare (are 32 de ani) in legatura cu statul la calculator. Eu stau la calculator de...? (mai mult)
Buna tuturor. E prima data cand scriu pe un site online si mai ales cand cer o parere, un sfat in mediul virtual, dar sincer cred ca doar asa necunoscandu- ne pot afla diverse pareri, fara intentii ...? (mai mult)
Credeti ca temperatura ridicata dimineata (pana in 38), sentimentul ca mereu am ceva in burta si sanii intariti ar putea fi semene ale unei sarcini?
nu imi mai suport parintii.In fiecare zi sunt terorizat de ei ca nu vreau sa invat.Ma injura, odata au vrut sa ma bata cu o bata.Nu ii mai suport, vreau sa scap de ei.Stiu ca imi vor binele...? (mai mult)
Buna, ma numesc Marcel, am 23 de ani pe care ii implinesc maine si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt intr- o relatie cu o fata la care tin enorm de mult. Ne- am cunoscut pe litoral cand am fost ...? (mai mult)
Buna, TPU Am o problema cu sora mea mai mare. Ea are 22 de ani si eu 14, iar ea ma uraste. Cand eram mici eram cele mai bune prietene, ne jucam impreuna, ne mai certam uneori, dar ne impacam ca...? (mai mult)
Buna Sunt băiat am 17 ani și stau în cameră cu fratele meu. De fiecare dată el se dezbracă în faţa mea, îşi dă boxerii jos de faţă cu mine, iar eu mereu mă duc la baie pentru a mă schimba....? (mai mult)
Bună sunt băiat am 17 ani şi am un frate de 22 de ani. E ok să stăm şi să dormim amândoi în aceeaşi cameră, să discutăm despre fete, despre intimităţile noastre, chestii de băieţi, ...? (mai mult)
Ce cadou i-as putea lua celei mai bune prietene de ziua ei de naștere?
Va rog o urare de la multi ani lunga, pentru o fata foarte frumoasa. Va rog sa fie cat mai lunga. Mulțumesc
Salut, ma uit un pic la ce se intampla in jur cu relatiile din zilele noastre si am o intrebare pentru voi. Credeti ca se mai poate face o relatie si intretine cum se zice "Pana cand moartea ne va desparti?"....? (mai mult)
Am o problemă destul de serioasă. Sunt într- o relație de aproape 9 luni cu o fată de 14 ani și eu am 21. Problema este că nu ne putem simti liberi mai ales ea pentru ca are niste părinți...? (mai mult)
Cum treci sau cum ai trecut prin acel moment perioada.din viata Cand nimic nu ti mai merge bine! Si ai impresia ca toata lumea doar te foloseste!
De Ce persoanele cele mai dragi ne dezamagesc cel mai mult!?:((
Cunoasteti copii buni ai caror parinti sunt needucati, cu caracter infect? De ex: parintele se uita la antena 3, munceste ca necalificat, asculta manele, ragaie a bere pe canapea, se uita la showuri...? (mai mult)
Ce faci cand iubesti pe cineva atat de mult incat incepe sa te trateze ca pe maica- sa si pe colegele de munca cu respect? Gen tipand la tine ca nu ii faci chestii si asa mai departe? In afara de despartire...? (mai mult)
Relație la distanță. Vă salut, pun această întrebare deoarece ceva anume mă frământă. De o vreme vorbesc cu o fată, o prietenă și totul decurgea normal. Surprinzător mi- a mărturisit...? (mai mult)
Bună... Știu ca poate suna ciudat. În urma cu 5 luni mi s- a încheiat o relație de 2 ani jumate. După despărțire eram praf la un moment dat mi- am revenit dar însă iar a aparut aceasta stare ...? (mai mult)
am 14 și sunt băiat, am o soră de 10 ani care m- a supărat foarte tare astăzi și am înjurat- o, ea a început să plângă și m- a spus mamei care m- a certat, dar eu fiind foarte...? (mai mult)
Voi cum ati reactiona daca mama voastra ar trage un part de fata cu voi cu toata forta? La mine asa face si nu stiu ce sa zic... mi-e rusine
Pt cupluri. Cum va organizati treburile in casa?
Hei. Am o problemă mai ciudată. Omul cu care este mama împreună stă cu noi în casa (de vreo 2 ani)și nu este de acord ca eu sa am telefon dar mama a fost de acord să îmi dea bani și mi- am ...? (mai mult)
Am 20 de ani si o relatie de aproape 2 ani si imi doresc sa trecem mai departe sa ne casatorim si sa ne mutăm împreună numai ca el nu vrea acum pe motiv că sunt prea tânără ca inca nu am o...? (mai mult)
Eu de dragul surorii mele ii spuneam iepurasul meu. Mi se pare o porecla dragalasa. In schimb ea imi da niste porecle urate exact pe ala care nu mi le plac cum ar fi vaca sau hipopotam. Ea nu imi spune...? (mai mult)
Am o curiozitate, TPU! Cum i-ati spune prietenului vostru (nu partener) ca ai facut operatie de schimbare de sex? Cum ai aborda aceasta veste?
As vrea sa discut cu sotul meu niste evenimente din trecutul lui. L- au afectat si il afecteaza in continuare, insa daca aduc vorba despre ele se inchide si inchide dialogul. Cum sa il fac sa se deschida?...? (mai mult)
Cum se numesc persoanele care sunt gay si transgender? Au o denumire anume sau nu?
Cum poți afla daca un băiat le spune părinților lui ca are o relație cu cineva?
Am o mica mare problema. Sunt intr- o relație de 6 ani cu cineva, insa mi- am dat seama ca viata de relație strânsa și de familie nu este pentru mine. As dori sa ma despart de el, el însă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!