Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Am o mica mare problema. Sunt intr- o relație de 6 ani cu cineva, insa mi- am dat seama ca viata de relație strânsa și de familie nu este pentru mine. As dori sa ma despart de el, el însă...? (mai mult)
Iubitul meu mi-a furat ceva un iqos, el crede ca eu nu mi-am dat seama. Ce sa fac?
sunt impreuna cu o fata de 4 ani si simt ca alaturi de ea sunt fericit si as vrea sa o cer..am aranjat cu inelul si cu florile ..numai ca nu prea am un plan, niste idei daca aveti? CEA MAI...? (mai mult)
Mama m-a dat afară, ce pot face?
V- ati simtit vreodata foarte foarte jos? Sa simtiti ca sunteti o rusine pentru parinti? Prin faptul ca nu puteti avea un loc de munca stabil si nu va puteti stabili la casa voastra. Cum treceti peste...? (mai mult)
Buna seara, imi cer scuze de deranj, ma numesc Georgiana am varsta de 18 ani..in urma cu 12 ani ai mei sau despărțit, eu 7 ani am stat la tatăl meu, ca de la 14 până acum sa ma reîntorc la mama..de...? (mai mult)
Credeti ca daca din 3 copii toti suntem depresivi si am incercat sa ne taiam venele macar o data e doar o coincidenta sau de vina sunt parintii care si ei sunt tot la fel? Cine e de vina? Sau de...? (mai mult)
Cum poti trece usor peste o despartire? Niste sfaturi?
Buna dimineata și Paste Fercit, am o întrebare, legată de rude, mai exact despre invidia între rude, ce consider ca e dăunătoare și fără nici un sens dar din păcate am rude ce poarta invidie...? (mai mult)
Efectiv nu mai suport. Sunt cu un arab de 1 an. Ma rănește in ultimul hal când ma compara cu fosta lui sau cu fetele de la el din Palestina. In fiecare zi îmi face niște comparații care ma rănesc....? (mai mult)
Am prieteni. Dar e rău că nu le spun chiar tot ce fac cu cine vorbesc și ce lucruri rele sau bine fac eu? Nu vreau sa mă cert cu ei și știu că nu sunt prieteni adevărați chiar daca acum...? (mai mult)
Până acum eu ii urăm băiatului pe care l- am plăcut urări de crăciun, de Paste etc și îl băgăm în seamă și el niciodată nu dădea un semn. Acum am renunțat să mai fac asta. Chipurile...? (mai mult)
Salut, sunt cam supărat un pic si va rog sa ma înțelegeți, am 20 de ani am facut acum cateva zile, mi- am luat si eu primul meu servici, sunt agent de securitate la o firma privata, fac ture, salariul...? (mai mult)
Fetelor,am o intrebare pentru voi...sa zicem ca aveți 17 ani și iubitul vostru 22, iar el se angajează ca șofer pe tir o luna sa fie plecat și 2 saptamani acasa...ați rezista?
Intr-un divort pe cine ar trebui sa alegi chiar daca amandoi parintii au fost ok?
Salut, de ce oamenii când consumă alcool își schimbă total sau parțial characterul și gândirea? Singura soluție pentru ai readuce la normal este să aștepți să treacă efectul alcoolului?
am o problema mai mare, mama il inseala pe tata, am vazut niste mesaje cu acel om pe messenger acum cateva luni, ea spunea ca nu, ca nu- i ea pe cont, apoi si- a facut un alt cont si eu i- ...? (mai mult)
Sunt supărat pe fratele meu din Anglia ca nu a vrut să îmi trimită niște bani de ziua mea. Si anul trecut nu mi- a trimis nimic de ziua mea, dar atunci eram plecat cu familia la tara. Am o ...? (mai mult)
De ceva timp mă tot gândesc să scriu aici, dar nu am îndrăznit. Însă, știți acele momente în care simți că s- a umplut paharul? Ei, asta m- a determinat să- mi spun probleme...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o problemă destul de mare(cel puțin pentru mine)..am sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba pentru a primi sfaturile voastre. Prietenul meu a lucrat intr- un mediu unde erau ...? (mai mult)
Sinuciderea e soluțiea pentru a pune capăt suferinței? Pentru ce sa te mai chinui sa trăiești când nu exista nimic bun în viata ta? Nu ai o familie, nu ai prieteni, ai doar un trecut dureros...? (mai mult)
Sunt cam trista pentru ca parintii mei nu imi pot face o camera(pentru mine), nu au posibilitatea de a mai face inca o camera dar ei ar putea sa imi dea camera lor iar ei sa se mute jos in living,...? (mai mult)
Ce parere aveti, credeti ca eu sunt cel care a gresit? Deci tata tencuia o camera azi si m- a strigat la geam pentru a- mi cere boxa (boxa mea de la calculator) cu motiv ca vrea sa asculte manele, Dani...? (mai mult)
Am nevoie de câteva sfaturi! Sunt foarte geloasa și nu știu cum sa ma controlez. Imi fac în cap 1000 de scenarii. Iubitul meu e atent cu mine, ma iubește, e grijuliu nu îmi da motive sa...? (mai mult)
Ce imi vine cumnata unchiului meu? Mulțumesc mult!
Voi cum vă înţelegeţi cu familia și ce aţi schimba la ea? P.S Paște fericit :)
Bună, nu stiu ce sa ma fac cu mama, de fiecare dată când se duce la unghii sa- și pună unghii cu gel îi zice lu femeia aia de la salon sa- mi pună si mie si nu stiu ce sa fac sa nu imi mai pună...? (mai mult)
Care este parerea voastra, de ce barbatii nu mai ofera o floare la prima intalnire? Dar cu respectul cum ramane?
Sora mea este anul 1 la MG dar a zis ca nu i se potrivește și ca nu mai vrea sa continue.Ea vrea sa dea ca si mine, la Medicină Dentară deoarece crede că ii va plăcea mai mult. Exista o problema:Mama!...? (mai mult)
Am intrat intr- o mare belea. Mama iubitei mele a prins- o pe ea ca vorbea cu mine pe video din dus (mentionez ca nu ii vedeam decat fata). Ea are 15 Eu 18. S- a enervat pe ea, a plesnit- o, ...? (mai mult)
Acum o lună a murit bunica cu care am crescut, până în această seară nu am visat- o niciodată. Ce reprezintă faptul că am visat o fix in ziua in care a împlinit o lună? Multumesc...? (mai mult)
Când eu am 23 de ani si prietenul meu 33, e in regulă? Am auzit ca e mai bine sa fie o vârstă mai apropiată, dar noi ne intelegem bine.
Am bărfit acum cateva zile pe cineva la două prietene și de atunci mă simt foarte nasol pe dinăuntru. Am făcut- o într- un moment de furie, pentru că acea persoană ma supărat puțin, ceea ce...? (mai mult)
Draga TPU! Am o problema si aceasta e: de cand a inceput perioada de izolare sotul a inceput sa fie nervos, efectiv se enerveaza din lucruri marunte si imi spune lucruri care dor. Inainte de aceasta ...? (mai mult)
Se poate copiii sa copieze comportamentul parintilor si in ceea ce priveste relatiile?
Bună, as dori sa aflu mai multe păreri referitor la întocmirea unui contract prenuptial. Mulțumesc.
Salutare TPU-usti. Voi tineti cont de trecutul unei fete/unui baiat intr-o relatie(serioasa, bineinteles)? Imi puteti da si argumente? Multumesc!
Bunã TPU, vreau sã vã spun cã, când am fost în clasa 5 am fost întrebaţi daca de cãtre profesor dacã avem fraţi/surori, aş dori sã ştiu dacã ne va mai întreba şi în clasa 6?
Cum fac o fata mai mare sa se uite la mine sau sa se indragosteasca de mine? Pls
m- am despartit de prietena mea cam de 5- 6 luni si inainte de faza cu COVID am inceput sa uit cat de cat eram ok, acum cu autoizolarea si asa imi vin ganduri in cap si parca e din ce in ce...? (mai mult)
Tocmai am aflat ieri ca tatal meu are un inceput de cancer de pancreas.Eu am 21 de ani si sunt studenta la medicina.Insa, de cand am aflat sunt distrusa si nu ma mai pot concentra sa invat, am in...? (mai mult)
Buna dimineața. Ma numesc Ioana si am 13 ani.Sunt singura la părinți și asta nu îmi place. Iubesc din tot sufletul copiii, as da orice să am și eu un frate sau o soră cu care sa împart tortul....? (mai mult)
Cum sa il fac pe tatal meu sa ma lase la calculator mai mult? Ma lasa dor putin in weekend. Si ma pune sa invat in fiecare zi, imi da vreo 5- 6 pagini de invatat la diferite materii. Si daca...? (mai mult)
Cum sa faci sa ai succes la prima intalnire?
De curand am iesit cu un baiat, l- am refuzat la prima intalnire nu l- am lasat sa ma sarute iar acum nu prea mai imi acorda importanta desi mi- a zis ca abia asteapta sa ne revedem sa il sarut. ...? (mai mult)
Cat de important este juramantul depus in cadrul tainei casatoriei? Acela de a fi impreuna la bine si la greu. De ce unii uita ca trebuie sa ramana impreuna si la greu nu doar cand au masa plina ...? (mai mult)
Recent am trecut printr- o despărțire. Tin să menționez că e prima dată când trec prin asta.Si imediat, după ce m- am despărțit de ea, am simțit un sentiment ciudat :aveam un gol in...? (mai mult)
Deci is socat. Caut pe internet raspunsuri si vad ca majoritatea copiilor nu se inteleg cu parintii. Este cineva dintre voi care se intelege foarte bine cu ei? Detaliati.
Este o intrebare ciudata, dar am cum sa aflu care este medicul de familie a unei prietene? Ea are anemie, dupa carantina o sa se duca sa isi faca un vaccin si as fi zic sa ceara o trimitere ca sa- si...? (mai mult)
Am 19 ani și vreau sa fug in lume cu iubita mea de 15. O iubesc enorm de mult și in casa unde sta e complet torturata și nefericita din cauza alor ei. Părinții ei sunt divorțați au custodie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!