Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 27 Februarie 2025 sunt:
Hi TPU! Vreau sa știu dacă aveti aceeași părere ca a mea in ceea ce urmează să spun. Un prieten de al meu are o relație la o distanta de 300km nu s- au văzut niciodată, însă vorbesc non stop,...? (mai mult)
Voi cum le închideţi gura rudelor care vă tot bat apropouri legate de măritiş şi făcut copii? Bunica mea deja se visează străbunică în viitorul apropiat. :(
Buna, TPU. Am nevoie de cat mai multe pareri. Sunt intr- o relatie cu un tip de aproape 3 ani cu care mi- am facut multe planuri. Este un tip ok, cu care m- am inteles foarte bine de la inceput si care...? (mai mult)
Voi ce chestii faine ati primit de Florii? Cum si-au exprimat cei dragi dragostea? Cadoul meu a fost: https://imgur.com/mINe6CL Pareri?
Poti infia/ lua in custodie un minor fără acordul părinților naturali? Gen mama e recăsătorita cu un bărbat, tata vitreg și ambii torturează și bat copilul. Dar nu ar accepta sa renunțe...? (mai mult)
Hey,ce părere aveți despre băieți care își înjură iubitele și le fac să plângă?
E adevarat ca daca nu te-ai inteles cu parintii vei avea probleme in relatia de cuplu?
Am o problemă cu băutura și n-aș vrea să scap de sub control. Se oferă cineva să vorbim prin mesaje pe contul meu de TPU? Mulțumesc
Bună, după cat timp îi ideal sa te muți împreună cu iubitul/iubita?
Bună TPU, am nevoie de un sfat, vă rog. Totul începe cam așa, am o relație de un an jumate cu un băiat, totul bine și frumos, dar de ceva timp când ne certăm incepe să mă înjure, ieri ne-...? (mai mult)
De 2 ani duc o luptă cu mine. De fapt inima si creierul meu sunt într-un război continuu. Nu știu ce să fac. Să-mi ascult inima sau să fac ce-mi spune creierul?
Intrebare pentru baieti. Cum va intelegeti cu tatii vostri, detaliati?
O intrebare? Voi cum va intelegeti cu parintii vostri? Sa imi spuneti si ce sunteti baiat/fata?
Salutare! Am vazut o tipa pe o rețea socială și mi s- a parut draguță, asa ca dupa un timp m- am gandit sa incep o conversatie cu ea. Ii mai raspundeam la story- uri cu inimi sau alte emoticoane. ...? (mai mult)
Mama mea e obsedata de prostiile alea de pe Youtube cu horoscop, in afara de treaba prin casa sta pe telefon uitandu- se incontinuu la prostiile alea, adoarme cu video- uri cu femeia care povesteste...? (mai mult)
Buna, am o problema. Am fost intr- o seara la prietenul si am ramas peste noapte fara ca mama lui sa stie iar eu nu am fost de acord. A iesit un mare scandal si m- a injurat si blestemat în toate modurile....? (mai mult)
Ce TV show- uri va plac in perioada asta de stat in casa? Eu ma uit la The moment of truth. Sa vezi cum adevarul ce iasa la suprafata iti poate face praf familia....? (mai mult)
Cum ma pot impaca cu fosta? Am avut o relatie frumoasa, eu 24, ea 19, ideea este ca a intervenit maica- sa intre noi prin niste moduri urate, jigniri si comportament urat plus o palma primita de ...? (mai mult)
am o problema cu tata...este foarte exigent cu mine..ma face prost, tampit, nerespectos, zice ca raman repetent..pe cand el are doar 8 clase. Are noroc ca un vecin i- a oferit un loc de ...? (mai mult)
Din cauza ca nu ne descurcam foarte bine cu banii in Romania, am fost nevoit sa ma mut cu ai mei in Anglia. (Am 15 ani). De cand sunt aici sunt trist, sunt in depresie si ai mei nu vor sa...? (mai mult)
Salut, deci nu mai suport! Am un bunic de 62 de ani de tot ***. Dupa ce ca ma suna in fiecare zi de 6 saptamani incoace se mai si supara ca nu ii dau telefon! Pai dupa ce ca ma suna 6 saptamani la rand...? (mai mult)
Am o problemă pe care nu o pot spune nimănui din cercul meu de cunoscuți. Am 23 ani și am fost crescută de o mamă care deși m- a crescut cum a putut, in cam multe situații striga la...? (mai mult)
Cam de ce natură ar fi problema mea? Este bine știut faptul că mulți copii români sunt crescuți de bunici pentru că părinții sunt în străinătate de exemplu. În cazul meu, am 22 ani și un...? (mai mult)
Astazi vreau sa va spun povestea despre relatia dintre părinți. Buun, deci părinții se înțeleg bine in general dar din cand in cand le mai sare tandara la cate unu si ajung sa facă...? (mai mult)
am 16 și sunt băiat, am o soră de 7 ani care este foarte enervantă, adică tot vrea să o iau în brațe și tot așa, îmi puteți să- mi spuneți cum pot să îi spun să se...? (mai mult)
Sunt fata si am un prieten de 2 ani de zile. Totul e ok intre noi, insa am ceva pe suflet si nu am reusit sa ii spun. Eu vorbesc foarte mult cu cel mai bun prieten al sau. Relatia noastra e ...? (mai mult)
Locuiesc in Germania si am 24 de ani. De curand m- am decis sa fac o operatie de schimbare de sex. In momentul de fata ceea ce ma deranjeaz cel mai tare e faptul ca fratii mei mai mici nu imi mai...? (mai mult)
Buna prieteni! Am o situatie incordata in cuplu. Nu stiu ce sa fac pentru ca sunt lucruri care mie nu imi fac nici o placere, nu imi plac sub nici o forma, insa prietenul meu e innebunit dupa ele. De...? (mai mult)
Transgender sau bisexual e acelasi lucru? Nu prea fac diferenta, ajutor!
As vrea sa ii prezint mamei pe prietenul meu transgender. Nu as vrea sa sa se simta ciudat nici el, nici mama si nici sa creez vreun moment dificil pentru ei dand ocazia la scandal sau divergente. Cum...? (mai mult)
Ajutor TPU, nu mai pot de nervi! Aveam o colectie mare de bentite, m- am chinuit mult timp sa le colectionez, am dat bani grei pe ele dar fratele meu mai mare pentru ca avea nervi si vezi doamne nu ...? (mai mult)
Buna seara, am o colega de facultate cu care ma inteleg foarte bine. Chestia e ca are relatie si e intr- o situatie foarte dificila. Are 25 ani, iubitul ei 30, locuiesc cu chirie impreuna dar el a ...? (mai mult)
Azi a fost ziua tipului din întrebarea anterioară. I- am urat o urare fiindcă și el mi- a spus la multi ani de ziua mea. Și i- am zis așa: La multi ani! Sa fii iubit și sănătos! Și un...? (mai mult)
Știu că am probleme la cap, dar înainte să- mi spuneți sa vizitez un psiholog nu vizitez, fiindcă toate cabinetele sunt închise, plus că mi- ar fi rușine să povestesc ceea ce va povestesc...? (mai mult)
Tatal meu a lovit-o pe mama mea, ce sa fac? Se cearta foarte des. Cum sa ii spun mamei sa divorteze deoarece nu imi mai suport tatal din motive intemeiate?
de ce părere sunteti cand bărbatul lucrează dar femeia însărcinată stă acasă și mereu este criticată că nu lucrează căci el aduce bani în casă și datorită la asta soția este...? (mai mult)
Daca vezi pe cineva conectat tot timpul pe WhatsApp chiar și la ore târzii cum ar fi 02:06 înseamnă că are pe cineva?;( O iubita ceva?
Ce inseamna mamă surogat? Vreau să știu logica! Adică o femeie nu poate face copii si dupa se foloseste de stomacul unei alte femei! Nu stiu care e logica! Il poti considera copilul tau de sange ...? (mai mult)
Ma numesc Alina si am 16 ani. Vreau sa plec de acasa la prietenul meu. Plecarea mea e datorata parintilor mei care si- au refacut viata separat iar pe mine m- au lasat singura sa am grija de...? (mai mult)
M- am certat foarte urât cu iubitul meu și a zis că nu mă mai suportă și vrea să ne despărțim. A zis că mă lasă să stau la el până trece situația critică. Locuim în afara României, ...? (mai mult)
Salut, credeti ca toti isi vor găsi sufletul pereche?
Deci, sunt Andrei, elev in clasa a 5- a si vreau sa- mi schimb PC- ul. Am banii necesari, am PC- ul in wishlist, dar parintii nu ma lasa sa- l iau (PC- ul meu actual il am de 3 ani), dar eu vreau ...? (mai mult)
Buna seara, am o fetiță de un an jumate, noi locuim in Anglia, avem toti 3 rezidența aici.Sotul meu, in viitor, ar vrea sa o trimitem pe micuța in vacanta la bunici in Romania vreo 2- 3 saptamani,...? (mai mult)
Buna, am 11 ani si am o iubita are ceva? Fara răspuns gen ohhh iubita la 11 ani?
intrebare doar pentru fete..Vi se pare atractiv fundul mare la baieti?:)
Îmi place de un băiat. A început să imi scrie, sa vorbim pe diferite subiecte si chiar mi- a zis ca ii e dor sa ma vada. Acum cu virusul asta nu am putut sa ne mai vedem. Ideea e ca m- a sunat...? (mai mult)
Am și eu o mică problemă și vreau un sfat din partea voastră. Am 23 de ani și prietena mea are 17 ani și vrem să ne mutăm împreună. Cum trebuie să procedăm legal ca să nu avem...? (mai mult)
Daca parintii ajung sa se bata, eu ca copil ce ar trebui sa fac? Bine... nu mai sunt chiar un copil, sunt fata si in octombrie fac 18 ani. Mi- e frica rau de tot sa nu se omoare intre ei, in seara asta...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilarie? In perioada asta este bine sa mai depanam niste amintiri :) Fac pariu ca multa lume a scos albumele de poze de la naftalina.
Am nevoie de ajutorul vostru. Eu si iubitul meu suntem împreună de 5 ani, iar anul viitor o să avem nunta. Eu am 20 de ani, iar el 23. Parintii nostri știu de relația noastră, de 2- 3 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!