Am nevoie de ajutorul vostru. Eu si iubitul meu suntem împreună de 5 ani, iar anul viitor o să avem nunta. Eu am 20 de ani, iar el 23. Parintii nostri știu de relația noastră, de 2- 3 ...? (mai mult)
Daca am schizofrenie pot beneficia de pensie de invaliditate grad 2 sau grad 3, trebuie sa platesc asigurare medicala minimum 1 an sau cum se procedeaza? Trebuie sa am vechime in munca? Daca trebuie...? (mai mult)
am 16 ani si am probleme cu familia, nu ma înțeleg deloc cu niciunul. Cele mai multe probleme am cu soră- mea de 25 de ani. Daca nu îi fac pe plac incepe sa mă înjure, sa ma jignească...? (mai mult)
Hei TPU. Fiind 1 aprilie, i- am facut o farsă iubitului meu ca vreau sa ne despărțim și i- am zis să șteargă toatele pozele cu mine, iar el ma tot întreba de ce, îmi zicea sa explic, iar ...? (mai mult)
Iubirea adevara se spune ca o intalnesti numai o data in viata. Credeti ca este adevarat? Ati intalnit iubirea adevarata?
Salut, am o problema in familie de ceva timp aproape un an. Ma cert mereu cu mama si de dimineata pana seara cearta si urlete cu jigniri (botos, jigodie, scarba, gretos). Cuvintele astea le aud ...? (mai mult)
Am avut o relatie de 1 an si 3 luni cu o fata super dar in ultimul timp mama ei incepuse sa intervina in relatia noastra, m- a sunat mai de mult sa ma jigneasca la telefon (te ia mama dracu, nu mai ai...? (mai mult)
Daca mama mea are un verisor pe nume x, x nu imi e nimic mie, nu imi e unchi așa-i?
Părinții mei nu imi dau nici măcar o bomboană. Mănâncă de multe ori pe ascuns, dar lasă ambalajele la vedere.Mereu îmi spun mănâncă placinta sau prăjitura pe care am facut- o.Eu trebuie să...? (mai mult)
Sa știți că în perioada asta oamenii care stau la bloc sunt mult mai ghinioniști fata de cei care stau la curte, la tara. Eu de exemplu, am pădurea aproape mă duc culeg cocârlăi, Floarea...? (mai mult)
Eu când eram mai mica aveam o bagheta steluță care lumina și îmi era super drag de ea. Eram la bunici și ei aveau toaleta in curte cu o groapă adâncă și mi- a cazut bagheta in rahat ...? (mai mult)
"Nu voi juca rolul aparențelor de dragul fetelor, chiar daca le iubesc mult" ce înțelegeti voi prin asta?
Între ce limită de vârstă e cel mai ok sa ai un copil? Ce părere aveți?
Cum poți face o fata sa rada? Gen ziceti-mi o gluma sau ceva pentru a o face sa rada rapid
Mama vrea sa adopte un copil, dar direct din maternitate. Credeți că este posibil asa ceva? Dacă da, spuneți-mi va rog cum putem face asta? Va mulțumim din stuflet. Dau Fundita
Ce sacrificii credeti ca merita facute intr- o casnicie? Sotul meu este sofer pe tir, aduce alimente din Ungaria, Polonia, la 3- 4 zile maxim este acasa. Am ales asta sa ne achitam un credit pana o ...? (mai mult)
Doamnelor, va place masajul la picioare (foot massage)? Acum mi- am amintit o scena din Pulp Fiction in care tipul sa lauda ca se pricepe la masaj. Este atragator un barbat ce stie sa faca masaj la...? (mai mult)
TPU, ajutor! M- am vazut cu crushul meu luni, fiind ultima zi in care am mai iesit din casa. Acesta mi- a atins fata de mai multe ori, parca ma mangaia, poate insemna ca ma place? Voi ce spuneti? ...? (mai mult)
Mai exista viata de cuplu dupa ce au un copil? De ce atatea cupluri se racesc in intimitate?
Pentru prima oara vin si eu cu o intrebare: Pot avea o relatie cu o fata in cazul in care fata respectiva este verisoara verisorului meu? Ca sa intelegeti: Tatal meu are o sora. Sora tatalui...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. După câteva relații eșuate am cunoscut un bărbat de 23 de ani, avem multe în comun, știe cum să discute și să respecte o femeie. Când discut cu el mă face...? (mai mult)
Cum poti trece peste durerea de a pierde pe cineva drag? Un copil, parinte? Ce sa faci cand crezi ca lumea ti s-a naruit?
Cum credeti voi ca ar trebui incheiata o conversatie cu o persoana care pare totusi apropiata, insa abia ai cunoscut- o? E vorba de o conversatie la telefon. Relatia e una profesionala, dar pe...? (mai mult)
Se poate sa ramai insarcinata la o luna dupa ce ai nascut?
Prietenul meu mi- a spus ca daca o sa ma îngraș ma va parasi si a mai spus ca nu este o gluma. Acum cativa ani a fost si el gras si a reusit sa slabeasca. Inteleg ca a ramas cu sechele din perioada...? (mai mult)
O sa povestesc pe scurt: mi- am inselat iubita cu care aveam o relatie de 4 ani de zile cu o fata din mediul in care lucrez cu care flirtam (prin inselat ma refer la cheating, nu m- am culcat cu ea- dar...? (mai mult)
Ce face un naș de cununie? Trebuie sa fie cineva apropiat sau poate fi oricine?
După o săptămână de stat cu părinții mi- am amintit de ce am vrut sa plec în primul rand în alt capăt de țară la facultate. Dinainte sa se anunțe suspendarea cursurilor am fost ...? (mai mult)
Mi- am făcut o prietenă și cea mai buna prietena a ei mi- a spus sa o tachinez și ca persoana cu care vb sa fie romantica sa zic asa cu putina "perversitate" și sa găsesc subiecte despre care sa ...? (mai mult)
Sunt Sara si am 11 ani. Parintii mei sunt foarte stresati. Cum pot sa ii ajut?
Daca nasc la 17 ani ce se va intampla cu iubitul meu si cu copilul? Voi putea sa plec din maternitate cu bebelusul sau trebuie sa vina mama?
Bună comunitate, am și eu strict o întrebare și nu vreau să mi se răspundă cu "mai bine ar fi sa stai acasa, ei stiu mai bine ce fac" și etc. Menționez din nou ca aș vrea să plec de acasă....? (mai mult)
Nu- mi vine sa cred! Cu toate ca parintii mei sunt inapoiati, acum se arata cel mai mult caracterul asta de cand cu COVID- 19. Considera ca toata treaba asta este o minciuna si ca au dat cu un fel de ...? (mai mult)
Cum sa-i spun ca o iubesc mai pe ocolite? Rog seriozitate
Ce iubiți la partenerii vostri? Iubitul meu e supărat că nu știu ce să-i zic când mă întreabă ce îmi place la el dar nu știu exact. Ați pățit sa nu știți să explicați sentimentele?
Bună seara, TPU! Din diverse motive am ajuns să- mi spun povestea aici și aș avea nevoie de un sfat destul de serios în legătură cu ceea ce am de spus. Sunt într- o relație cu un tip de un an...? (mai mult)
Treaba sta in felul urmator, mie mi- a placut de o fata ea a spus ca ma place apoi am vazut ca vorbeste "dulcegarii"cu altul. Am intrebat- o ce e cu el (aveau o relatie)iar ea a spus ca are nevoie...? (mai mult)
Imi fac griji pentru parintii mei din cauza virusului. Ei nu se protejeaza in niciun fel. Umbla prin magazine, farmacii, stau la coada, se intalnesc cu prietenii, la fel cum faceau si inainte de epidemie. ...? (mai mult)
Ati putea sa imi dati si mie niste sfaturi? Deci in 2018 mama mea ne- a parasit si a plecat cu un alt barbat, precizez ca atunci am fost 3 frati, 2 baieti si o fata (eu). Unul din fratii mei...? (mai mult)
Hello! Poate știți de problema mea cu iubitul mamei mele, ieri s- a întâmplat ceva diferit. Mâncam și eu linistita lapte cu cereale și mă duc eu in camera sa- mi iau telefonul.Cand merg înapoi...? (mai mult)
Salut, cine ma poate ajuta cu niste sfaturi in legatura cu o despărțire? Multumesc
Situatia mea e mai grava. Stiu ca suna nebuneste de la un copil de 11 ani dar efectiv nu mai pot. Desi am 11 ani, viata m- a maturizat. Gandesc mai ceva ca cineva de 20, mai putin in aceasta...? (mai mult)
Buna! Ce credeti despre o relatie dintre o fata si un baiat mai mic decat ea? Am 27 de ani si am un partener de 26. Diferenta nu e foarte mare, insa nu ma pot obisnui cu acest lucru. Probabil de mica...? (mai mult)
Credeti ca ar fi lipsa de respect daca as vorbi cu exul meu de fata cu actualul partener? Noi, spre deosebire de alte cupluri, am ramas prieteni, relatia s- a incheiat in termeni buni. Fiecare are o...? (mai mult)
Viitorul sot vrea sa inceapa o afacere. Are cam tot ce trebuie, insa nu bani suficienti. Din acest motiv, a vorbit cu un prieten si vrea sa se asocieze cu el. Faza e ca pe mine acea persoana ma face ...? (mai mult)
Buna! Am un prieten care e tare confuz. Zice ca nu stie cum sa isi descopere orientarea sexuala. Nebunia asta din ultima vreme, axietatea lui nu ii fac bine si pare sa il faca si mai confuz. Cum il pot...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, nu stiu ce sa fac. Cred ca mama il inseala pe tata de o buna perioada de timp. Tata este un om bolnav, paralizat pe o singura parte de doi ani de zile, dar cerebral si recuperat...? (mai mult)
Imi e foarte greu sa scriu despre asta... nu stiu ce sa fac sau ce sa spun... asa ca voi incepe direct. Sunt un om sincer si de aceea poate ca acest mesaj va contine pasaje in care "ma laud" insa intentia...? (mai mult)
Buna tuturor, am o mica problema. Eu am iubit si inca iubesc o fata dar nu pot fi cu ea deoarece este mai mare ca mine cu 4 ani si nu ii place de mine. Ma place doar ca prieten. Cand ma gandesc la ea ...? (mai mult)
Ce as putea sa fac cu sora mea care sta cu mine in camera si e nesimitita? La fiecare 2 minute numa trage gaze. Daca vreau sa deschid geamul urla la mine ca nebuna sa nu il deschid. Daca o rog sa se scuze...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!