Ce parere aveti despre familiile cu copii care se destrama din motive personale? Cum pericliteaza asta viitorul copiilor lor? Eu pot sa spun din proprie experienta desi am 25 de ani acum ca m-...? (mai mult)
Ieri cand am probat o bluza, m- am dus sa ma vada si bunica mea si cum era mare de mine si decoltata mi- a iesit un san afara si ea m- a vazut. Nu mai pot de rusine, nici sa dau ochii cu ea chiar daca...? (mai mult)
Am un copil de 4 ani caruia ii e foarte frica de catelusi, pisici, gaini, rate etc. Nu lasa sa se apropie de el nici un animalut de curte, e speriat si incepe sa planga. Cum l- as putea convinge ca...? (mai mult)
Hello TPU. Am o problemă pe care aș dori să o împărtășesc cu voi. Familia mea nu mă suportă deoarece am o soră pe care au preferat- o dintotdeauna pe motiv că ea este mai cuminte și mai ...? (mai mult)
Păreri in legătura cu relația mea Buna seara, as avea nevoie de niște păreri total obiective asa ca de aceea am ajuns aici, pe comunitatea Reddit din România. DE MENȚIONAT CA AMÂNDOI AVEM ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare care ma cam pune pe gânduri. Dacă o fata pe care o cunosc de 2 luni ca amica si care va face nunta in vara face glume si imi permite anumite chestii pe care o fata in situatia...? (mai mult)
o fata pe care am cunoscut- o pe net mai exact din Rusia imi cere bani sa vina la mine, cum ca ar vrea sa ne cunoastem, sa vada unde locuiesc etc. Cerutul banilor este dupa 2luni jumate de...? (mai mult)
Cum abordezi o persoana straina? Cum ajungi sa poti vorbi despre orice cu oricine? Mi se intampla sa interactionez cu unii oameni si parca fac o arta din felul in care comunica, se pot lega de orice...? (mai mult)
Salutare tuturor, scriu această întrebare deoarece ma aflu într- o stare de șoc și poate, raspunsurile voastre m- ar putea sa procedez corect in aceasta situatie. Deci, eu cu iubita mea, mai degrabă...? (mai mult)
Am 13 ani, am fost impreuna cu un băiat tot de 13 dar mai mare decat mine cu două luni. Mi- a spus de la început că mă place dar după două luni, spune că nici nu mai vrea să mai vorbească cu...? (mai mult)
Cand va trece perioadă cu noul virus? Vreau sa plec in mai in Anglia la nunta unei verisoare si din cate am inteles se închid granițele in toata Europa. Nu stiu, prea s-a ajuns departe.
Am asa o intrebare: Cum ati reactiona fetelor daca ati sti ca barbatulor vostru povesteste despre relatiile voastre in detalii chiar si cum sunteti in pat si mereau se jaluie ca e cu voi ...? (mai mult)
De ce dovezi/probe este nevoie pentru a putea adopta o persoana majora?
Nu știu de unde sa incep stiu ca voi fi judecată si criticata. Am crescut fara tata de la varsta de doi anisori si cu mama pana la 12 ani cand a cunoscut pe cineva. Am ramas cu bunica pana...? (mai mult)
Sunt cu un băiat de ceva timp. Ma tot ameninta ca se desparte de mine dacă nu ma fac roșcata ca fosta lui, nu știu ce, ca nu știu cum. Ca avea ochi albaștri ca de ce nu am lentile sa ii am ca ea....? (mai mult)
Buna, am un copil din nastere cu probleme speciale, handicap grad 1 grav si de 4 ani cand incerc la primarie in localitatea unde m- am mutat sa- mi fac si eu un dosar pentru insotitor mi se spune ca ...? (mai mult)
Am si eu o problema familiala. Tatal meu, a fost supus unui ordin de restrictie timp de 5 zile. La expirarea acestuia, mama si bunica s- au dus la procuratura, mi- a zis ca totul este bine, ...? (mai mult)
As vrea sa ma despart de prietenul meu. De jumătate de an ma simt foarte neglijata si trista. Nu îmi mai acorda atenție deloc, vine acasă și se uita toată ziua la meciuri, vorbește cu...? (mai mult)
Sunt foarte posesivă când vine vorba de băieți. Cum pot scăpa de ea?
M- am certat cu un așa zis iubit fiindcă a postat o poză și a primit un comentariu la poza de la o fata cu"love" a zis că nu s- a văzut niciodată cu ea. Bine, cu mine s- a văzut doar ...? (mai mult)
Am o problemă! Aveam un prieten pe care il consideram, , My brother".Am pus un story pe Facebook daca sunt frumos s- au urat si un alt fost cel maj bun prieten cu care am dormit unul la altul,...? (mai mult)
Întrebarea tine mai mult de domeniul căsnicie. Suntem căsătoriți de nici un an și el e genul pe care le știe face de toate (zugrăvit, mâncare, orice treabă casnică). In mod normal, orice ...? (mai mult)
Hei! Cred ca si voi ati avut momente din acestea de neincredere, confuzie. Uneori ma simt ca si cum as fi un baiat, nu fata. Pana si comportamentul parca mi se schimba. Voi credeti ca se poate asa ceva?...? (mai mult)
Salutate tuturor, astazi prietena mea m- a facut sa ma simt ingrozitor, a vorbit cu fratele ei si ca ii trimimite niste ban, si mi- a spus ca ce mult o ajuta ca de ar fi langa ea asa l- ar strange in...? (mai mult)
De ce unii oameni nu au noroc in dragoste?
Bună seara! Sunt de ceva timp pe gânduri și deși am cam luat o decizie, simt nevoia să- mi spun și aici "of- ul". Am o așa zisă relație de aproape două luni. Știu, puțin timp, dar totuși...? (mai mult)
Vorbesc cu un băiat de o săptămână. Și îmi da oarecum câteva motive ca ma place ca vorbește cu mine prin mesaje și ma suna când are timp pe camera. Eu cred ca i- am dat destule motive...? (mai mult)
Cum pot trece peste o despartire de o persoana toxica? ( fostul meu iubit) Mentionez ca nu am prieteni cu care sa pot iesi in timpul liber tocmai de aceea m- am impacat cu el de fiecare data, m- am ...? (mai mult)
Ma numesc Cristian.Am o mare supărare ce ma apasă de vreo 3 luni de zile! Anul acesta împlinesc 23 de ani și ma simt un om rău care a căutat mereu numai bani și m- a interesat doar persoana...? (mai mult)
As dori niste sfaturi in legatura cu o problema personala, daca va regasiti in ceea ce urmeaza sau intelegeti situatia: De mica sunt o fire introvertita, retrasa. Nu am fost asa mereu, pana...? (mai mult)
Radem, glumim, ne intelegem foarte bine. Avem multe lucruri in comun, vorbim despre asta, nu putem sa nu zambim cand ne uitam unu la altul. Nu ne cunoastem de mult, de ceva timp, 5 luni, ne- am ...? (mai mult)
Este ceva verisoara surorii mele vitrege pentru mine? Daca da, ce? Stiu, suna stupid, dar sunt ff curios
Fetele, cumpărați cadou pentru colegele de la munca de 8 martie?
Acum doua luni am fost inselat de sotie. Suntem impreuna de 16 ani si stam impreuna de 14 ani. Suntem casatoriti de 6 ani si avem o fetita minunata de 3 ani. Stam intr- un apartament in rate si eu nu vreau...? (mai mult)
Astazi trebuie sa dau mesaje doamnelor pe care le apreciez de 8 martie, gen profe si alte doamne care ma cunosc si le cunosc? Sau nu?
Am 26 ani si in ultimul timp parca sunt alt om. Nu am avut decat o relatie de 3 saptamani iar cauza e aspectul meu fizic care nu e placut din pacate. Nici cu mama nu ma inteleg bine in privinta...? (mai mult)
Am ajuns la capătul puterilor. Ar fi corect așa? Sunt bolnav de ani buni și nu mă mai înțeleg cu nimeni. Patul e rece, somn mai deloc, nici nu mai mănânc. 50 la sută vreau să trăiesc, 50 ...? (mai mult)
Am o situatie dificila intre mine si persoana la care am ajuns sa tin si pentru care nivelul amandurora de oxitocina si dopamina s- a ridicat alarmant, voi incerca sa explic pe scurt. Eu...? (mai mult)
Se poate ca băieții de 30 de ani sa prefere mai degrabă fetele copilăroase decât pe cele mature?
Care este reteta fericirii intr-o casnicie?
Ce băiat e asta? Deci ne- am cunoscut virtual și am vorbit și mi- a zis că mă iubește și i- am intrat și eu în joc și i- am zis la fel. Și apoi când ne- am văzut de ce era așa timid...? (mai mult)
Am o curiozitate. Eu si cu sotul meu ne tot chinuim sa avem un copil. Dupa luni si tratamente, am reusit, dar la testul de genetica a iesit un sindrom foarte rar, ce ii afecta toata viata, a urmat ...? (mai mult)
Nu știu cum să încep, am 20 de ani și foarte multe probleme. Viața mea a devenit un chin, încă din 2010 atunci când fratele meu a fost diagnosticat cu autism. Un întreg calvar, certuri mereu...? (mai mult)
Salut, am o mare problema si am nevoie de ajutor. De o luna si ceva vorbesc cu o fata, suntem intr- o relatie dar la doua saptamani dupa ce am format cuplul, eu am facut niste greseli (intrebari fara...? (mai mult)
Hei... Se spune că dacă iubești pe cineva cu adevărat, îi accepți și defectele și calitățile, indiferent care ar fi ele. Întrebarea mea este: dacă este așa, atunci nu ar trebui să iubim...? (mai mult)
Tata nu se intelege bine cu nimeni. Nu bea, dar este complet nemultumit de toata lumea, inclusiv de frati, vecini, etc. Am incercat sa stau cat mai putin pe acasa, merg la cursuri in alt oras, dar...? (mai mult)
Aici pot gasi multe sfaturi utile. Imi place de o fata, stiu ca stie ca imi place de ea. Ne cunoastem de foarte mult timp si nu am incercat sa fac urmatorul pas cu ea, dar cu timpul...? (mai mult)
Nu știu cum sa încep dar as vrea sa primesc câteva sfaturi de la voi în legătură relației cu parintii mei. În primul rand eu sunt o persoana retrasa și anxioasa, nu reușesc sa îmi...? (mai mult)
Sunt la facultate in alt oraș decât cel de domiciliu și din întâmplare am un apartament cumpărat aici, deci nu stau cu chirie sau la cămin. Îmi place să stau singur fiindcă am mult mai...? (mai mult)
Mă înțeleg bine cu un băiat, e mai mare decât mine cu 13 sau 14 ani. Cică suntem împreună dar eu nu îl cred cand îmi spune că mă iubește și bla bla dar îi zic și eu la fel. Zic...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!