Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
De ce credeti ca oamenii refuza realitatea si prefera sa cheltuie bani si timp pentru terapeut, self love, self confidance, gandire pozitiva, citit de carti pentru " auto dezvoltare", " terapie de...? (mai mult)
Eu și prietenul meu suntem Într o relație de 3 ani, ne înțelegem foarte bine Problema este la părinții lui care nu vor să mă accepte deoarece ei consideră ca l aș lua de lângă ei (fiind...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt în situația în care cresc 2 copii singura, unul de 8 ani și altul de 6 luni. Al doilea este recunoscut de tata, dar suntem despărțiți. Nu am venit deocamdată. As putea beneficia...? (mai mult)
Nu mai am soț de 3 ani sa sinucis am vrut și eu sa fac asta de 2 ori dar părinți mei au chemat ambulanță atunci pentru ca am luat medicamente foarte puternice eu tot ce vreau e să fiu cu el am 25...? (mai mult)
Bună utilizatori vin și eu cu o întrebare am vârsta de 19 ani până la vârsta asta eu nu am avut nici un iubit am ieșit cu câțiva băieți dar nu am fost atrasă de nici unul aceasta întrebare...? (mai mult)
Eu și soțul meu locuim cu mama mea pentru ca are o problema cu inima si vreau sa am grija de ea noi avem apartamentul nostru acolo ne mai ducem uneori la el și aș vrea să întreb.Credeți ca ni se...? (mai mult)
Ce pot face să nu mai fiu așa atașată de copil și sa nu mai cedez când el plânge? Baiatul meu are 3 ani și eu mereu sunt atașată de el când îl duc și pentru câteva ore la părinți mei sau...? (mai mult)
Din câte știți din întrebările de pe fostul cont soțul meu e la pușcărie de 4 ani mai are 1 an până iese cum mă pot înțelege cu soacra mea până iese el din pușcărie ea nu mă prea place?...? (mai mult)
De ceva timp cam de 5 luni vorbesc cu un băiat prin mesaje pe snepcheat în realitate nu ne- am văzut niciodată în realitate doar poze deși pentru că el nu vrea relație și nici eu doar vorbim ...? (mai mult)
Am 18 ani mi am găsit loc de munca și unde sa stau până mă pun puțin pe picioare fetiță mea are 10 luni am vorbit cu mătușa mea are ea grija de față dar eu nu mi- am terminat nici liceul mai...? (mai mult)
Bună dimineața.Am 18 ani nu prea am o relație așa de bună cu părinți mei de asta de un an locuiesc singura mi am luat un apartament în chirie pentru că muncesc eu am încercat să am o relație...? (mai mult)
Bună am 19 ani și am 4 frați mai mici sunt 2 baieți și eu cu sora mea fete baieți au cel mare 15 ani, cel mic 6 ani iar sora mea are 17 ani noi copiii mai mari o ajutam pe mama și cu cel mic și...? (mai mult)
Am plecat de la soțul meu era violent locuiesc la părinți mei aici totul e bine mă înțeleg bine cu părinți eu sunt însărcinată și soțul meu nu știe și nu sunt sigura dacă să îi zic de...? (mai mult)
Eu şi sotul meu nu avem copiii eu am pierdut 2 sarcini dar sora soţului meu şi soţul ei au o fetiţă care are 5 luni şi urmeaza să îi facă botezul au zis ca vor să ne pună pe noi naşi am acceptat...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 2 ani cu soțul meu eu am 21 de ani el are 40 de ani dacă vreți sa aflați de ce mam căsătorit cu el citiți celelalte întrebări ale mele și o să aflați el e violent l- am...? (mai mult)
Cum maș ptea înțelege mai bine cu soțul ne certam aproape tot timpul pe motiv ca avem o fată care are 16 ani și eu îi iau mereu apararea când el o cearta.Cum pot avea o relație mai buna cu soțul...? (mai mult)
Eu am 16 ani sunt foarte răsfaţată de parinţi mei ei nu mă prea ceartă aproape de loc pentru ca ştiu ca sunt foarte sensibila ei nu mai au copiii eu sunt singura la parinţi parinţi mei mă iubesc...? (mai mult)
Am 16 ani mama e mau stricta cu mine și ma cearta din aproape orice ea nu știe sa vorbească frumos cu mine cum face tata tata când vede ca mama ma cearta vine și vorbește cu mine frumos chiar dacă...? (mai mult)
Sunt casatorită cu soțul meu de 7 ani azi a fost puțin supărat soțul meu pentru că acum de dimineață când a vrut să meargă la muncă i s- a stricat ceva la mașină și a țipat la mine el e...? (mai mult)
Soţul meu în weekend face el de toate şi treburi casnice şi multe altele pentru ca vrea să mă ajute el şi la gatit mă ajută mult de obicei gatim împreună şi când vine de la muncă mă ajuta...? (mai mult)
Am 21 de ani locuiesc la iubitul meu cu el și cu părinți lui eu am un frate care are doar 8 ani și e în grija mea părinți mei și ai lui au decedat mama după nașterea lui iar tata acum un an probabil...? (mai mult)
Eu cu fostul soţ sunt divorţata de 5 ani avem o fata care are 6 ani eu cu el ne am împacat l- am chemat la mine pentru ca am realizat amândoi ca suntem facuţi unul pentru celalalt când el mai venea...? (mai mult)
Mâine ambii mei parinţi sunt plecaţi la munca eu am 18 ani şi am o surioara mai mica care are un an parinţi au zis ca mâine trebuie sa am grija de ea mi- au zis şi cum dar nu prea ştiu sa am grija...? (mai mult)
Buna sunt însărcinată în 6 săptămâni de curând am aflat... Și sunt foarte speriata pentru că în urma cu 3 săptămâni am avut o durere crunta de măsea și am luat antiinflamator Tador și ...? (mai mult)
Din cate stiţi am mai zis ca am 16 ani şi sunt însarcinata în 4 luni mama a zis ca îmi va creşte ea copilul dar tata nu e de acord ca sunt însarcinata la varsta asta.Ce aş putea face în situaţia...? (mai mult)
Am 19 ani sunt într o relație de 6 ani cu iubitul meu doar că v- am zis în întrebarea anterioară că el nu îmi prea da atenție nici din cauza munci eu chiar daca am 19 ani am nevoie de el am nevoie...? (mai mult)
Buna am 17 ani cum pota avea o relaţie mai buna cu fratele meu? Nu ma prea înţeleg aşa bine cu el şi avem certuri din aproape orice el are 19 ani
Eram de 5 ani cu iubitul meu acum 2 ani ma cerut în căsătorie iar acum o luna neam despărțit dar neam împăcat dim nou dar e o mica problema părinți mei nu îl mai accepta el se comporta frumos...? (mai mult)
Bună, eu am aproape 17 ani și nu am avut niciodată o relație sau o prietenie mai apropiată cu un băiat și nici nu îmi doresc una prea curând, adică mă atrage ideea să mă văd la o cafea ...? (mai mult)
Buna… de un an jumate sunt singura am fost împreună 3 ani si un pic cu cineva. insa n a mai mers intre noi. problema e ca el m- a ajutat cu chiria un an de zile iar pe parcurs mai m- a ajutat financiar...? (mai mult)
Am 18 ani și o fetiță de 10 luni de când am născut nu ma prea înțeleg cu părinți mei pentru ca ei zic ca iqm făcut de râs ca am născut la vârsta asta iubitul meu era violent.Cum poate avea...? (mai mult)
Bună seara, dacă fostul soț a câștigat copilu, și el îl lasă cât e la munca la vecini și nași, e bun așa, fișa medicală a copilului e la mine, copilu are un handicap, el poate să meargă...? (mai mult)
Părinții mei s- au certat cu prietenul meu din cauza mașinii lui și din această cauză mi- au interzis să mă mai văd cu el. Mașina era cumpărată de prietenul meu dar era în scrisă în acte...? (mai mult)
Salut, sunt Ayan si am 45 de ani. Sunt intr o relatie de la 17 ani. Anul acesta, in primavara, sotia a spus ca vrea sa divorteze, ca nu mai poate asa (ca nu are libertate, ca ne certam, ca eu tip,...? (mai mult)
Bună. De la o vreme prietenul meu pare că nu mai are chef de nimic. Îmi dă impresia că s- a plictisit de mine. El lucrează 14 ore 2 zile și 2 este liber. Spune că nu mai are timp de nimic, că...? (mai mult)
Pun din nou întrebarea pentru ca a fost ștearsă editori soțul meu sa sinucis acum 3 ani eu de atunci îmi doresc să fiu cu el am și încercat să fac gestul care la făcut el de 2 ori doar ca să...? (mai mult)
Bună.Am 16 ani eu nu ma prea înţeleg cu bunica mea adica ea nu ma suporta şi mereu îi zice parinţilor mei ca ei îmi ofera mai multa libertate decât trebuie pentru vârsta mea da asta e adevarat...? (mai mult)
Dupa parerea voastra e normal ca soţul meu nu ma lasa ma ma vopsesc, sa îmi pun unghi cu gel, sa ma îmbrac cum vreau eu? Uneori comenteaza nu tot timpul eu cu el ne înţelegem foarte bine şi ne ...? (mai mult)
Soțul meu parca ar fi copil mic mereu face ce îi zice soacra mea (mama lui)eu cu el am o fetiță de un an dar mam gândit serios la divorț pentru ca mereu pentru el a fost mai importanta mama lui decât...? (mai mult)
Am o fată de 16 ani recunosc ca eu o răsfăț sunt mama ei e normal sa o alint și să o iubesc dar părinți mei bunci ei se baga la cum o educ eu și nu îmi prea place asta pentru ca e treaba mea ...? (mai mult)
Pentru mine cea mai importanta e mama o iubesc foarte mult pe mama pentru ca ea ma născut și a stat cu tata atâția ani ca să am un tata ca toți copiii deși degeaba tata ne bătea pe amândouă mama...? (mai mult)
Mam mutat la parinţi mei am plecat de la soţul meu pentru ca era violent acum stau la parinţi mei momentan dar fratui meu nu îi convine ca m- am mutat şi eu înapoi acasa de asta el mereu comenteaza...? (mai mult)
Am 18 ani mă puteţi sfatui ce pot face sa am o reaţie mai buna cu tata? Chiar îmi doresc sa nu mai am certuri cu el
Bună am 19 ani sunt cu iubitul meu de foarte mult timp cam de 6 ani sunt cu el împreuna dar el de la un timp nu se prea înțelege cu mine, ne certăm des nu îmi mai oferă atenție am impresia că...? (mai mult)
Soțul meu este țigan eu sunt românca parinți mei au problema cu el din cauza asta dar el deși e țigan mă iubește, respectă ne înțelegem bine e educat de părinți lui și ai lui se comportă...? (mai mult)
Matuşa mea nu are copiii pentru ca nu poate face şi mereu cand vine la parinţi mei ea sta mereu cu mine şi ma întreaba daca vreau sa fiu şi fata ei am 17 ani eu sunt mai ataşata de ea decât de ...? (mai mult)
Cum ar trebui sa fie o relatie sanatoasa soţ -soţie, iubita-iubit? Eu am mereu certuri cu iubitul meu de la un timp şi de asta întreb
Am un băiețel de 3 ani eu şi vreau sa îl las putin cu mama pentru ca eu find însărcinată iar merg la un consult vine cu mine şi soţul meu dar baiatul nu prea sta cu nimeni doar cu mine.Cum să...? (mai mult)
Am 16 ani tata și fratele meu mai mare îmi zic mereu sa le zic lor dacă cineva îmi face ceva sa le zic lor mie îmi place să petrec timp cu fratele meu mai mare și mereu îl chem cu mine pe afara...? (mai mult)
Iubitul meu a devenit violent la fel ca fostul meu soţ vreau sa ma despart şi de el.Cum ma pot asigura ca urmatorul partener nu va fi violent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?