Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Mă înțeleg bine cu un băiat, e mai mare decât mine cu 13 sau 14 ani. Cică suntem împreună dar eu nu îl cred cand îmi spune că mă iubește și bla bla dar îi zic și eu la fel. Zic...? (mai mult)
Cel mai bun prieten m- a invitat la Parada din București. Nu- i respect stilul de viață dar îl respect pe el ca prieten, ca om. Pot fi alături de el la paradă fără a îmi compromite valorile ...? (mai mult)
Este vorba despre un alt baiat, nu acela care mi- a adresat injurii. Este vorba despre un baiat care m- a iubit dar eu atunci iubeam pe altcineva si el s- a dat la mine de cateva ori si- a vazut ca nu...? (mai mult)
Buna tuturor, eu am varsta de 29 de ani, prietena mea are 28 si are si o fetita de 3 ani, eu imi doresc foarte mult sa imi intemeiez o familie, in afara ca fumez(tigari) nu am alte vicii gen:aparate,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Cum procedez daca fostul meu care m- a inselat, o sa vina cu cadou la mine sa isi ceara iertare si sa ne impacam.Ce sa ii zic sa simta si el durere asa cum am simtit eu? Poate...? (mai mult)
Se apropie 8 martie, iar eu vreau sa ii fac un cadou fostei mele educatoare.O felicitare, mai exact.Nu stiu ce sa scriu, nu am absolut nicio idee. Aveti ceva idee? Va rog, e urgent.
Buna, buna! Am o relatie de 1 an de zile. Acum 3 luni ne- am mutat impreuna, nu suntem copii, suntem adulti trecuti de 25 de ani. Problema a aparut cam acum 1 luna si un pic as putea spune. Cand ...? (mai mult)
Hei! Credeti ca poate fi vorba de tradare daca am deja un prieten foarte apropiat, insa mi- as dori sa cunosc si sa imi fac si alti prieteni? Mi- e ca nu cred ca ii va conveni persoanei in cauza acest...? (mai mult)
Salut, are cineva o idee cum imi fac o relatie si cum ar trebui sa procedez? Sunt singur de multi ani din cauza ca am si vrut cumva lucrul acesta dar si fiindca nu am gasit persoana potrivita fiindca ...? (mai mult)
Am o problema care ma frământă... Intr- o luna fac 17 ani si realizez ca nu am avut deloc prieten, nici măcar primul sărut. Faza nasoala este ca prietenele mele au avut deja și cate...? (mai mult)
Hei TPU. Iubitul meu e foarte gelos, nu mă lasă să am la fllw niciun băiat pe insta, sau să ies cu băieți, sau să vorbesc cu ei. Și acum câteva zile i- am zis ceva de un băiat când vorbeam...? (mai mult)
Bunăăă. Vineri este ziua iubitului meu, sunt cu el de 2 săptămâni și am hotărât să- i fac cadou o ramă și o poza unde suntem noi doi iar acea ramă să o împachetez frumos în hârtie de...? (mai mult)
am o problema care ma masina de mult timp. EU am multe credite de achitat si nu imi ajung bani destui sa imi cumpar ceva bun mie pentru ca tot merge pe copil si credite. Mi s- a propus un venit...? (mai mult)
Esti pupincurist daca ii oferi șefei ciocolata, pe 2 martie (mno fiindca 1 martie cade duminica)?
Buna, TPU! As fi recunoscătoare daca ar putea să- mi ofere cineva careva informatii in privinta situației ce urmează o sa descriu. În perioada anilor de studiu de licență, mi- am cunoscut actualul...? (mai mult)
Am o relație de un an cu un băiat. Ne- am cunoscut reciproc părinții în a2a luna de relație și la jumătate de an și părinții noștri s- au cunoscut reciproc. Eu am 18, iar el...? (mai mult)
Ce cadou ai putea să îi faci unei prietene/iubite de 1 Martie?
Am o problema foarte mare. Cineva mi- a spart contul de Facebook. Stiu ca trèbuie sa ma duc la poliție, dar există câteva probleme. 1. Eu le- am barfit cu prietena mea, 2. Nu am dovezi clare...? (mai mult)
Vreau un raspuns serios. Azi facem 4 luni de relatie cu prietenul, imi spune ca isi dorește sa fiu sotia lui, ma iubeste si vrea un copil ca m- a zăpăcit de ceva timp... acum imi doresc ...? (mai mult)
stiu ca e o intrebare cam nasoala dar maine vreau sa-i dau unei fete o cutie de ciocolata si nu stiu cum sa o fac, cum as putea incepe conversatia ca eu sunt asa mai timid
Mai poti sa iti faci o relatie cand cercurile tale sociale sunt restranse, daca viata ta este momotona si nu poti schimba nimic? Cat de greu este sa iti faci o relatie la 25 ani si cand in...? (mai mult)
Pentru băieți- bărbați trecuți de 20 de ani, care nu mai locuiesc cu părinții. Cât de des vă sunați mamele? Sau cât de des vi se pare normal să vorbiți sau să vă vizitați cu...? (mai mult)
Imi place de un baiat din scoala. Ne intalnim pe holuri sau cand mergem la sala de mese. Uneori se uita si el la mine, insa in ultima perioada l- am intalnit in sala de mese, se uita si isi acopera fata...? (mai mult)
Buna, as vrea cateva sfaturi cu privire la familie. Deci parintii mei sunt impreuna de 21 ani, mama face peste doua zile 44 ani, au impreuna de toate si in acesti ani au realizat multe impreuna. Insa...? (mai mult)
Am 18 ani și sunt împreuna de 4 luni cu o fata de 15 ani. O iubesc mult de tot și chiar e fata lângă care am visat mereu sa fiu. Ne vedem in fiecare zi după ore. La început ne vedeam și ...? (mai mult)
Îmi place de foarte mult timp de o fata. E cu 2 ani mai mare ca mine. In vara nu mă suporta, chiar a dat și block. Cum i- aș putea propune sa ieșim la un suc, într- un fel pentru a ne...? (mai mult)
Buna ziua TPU, as dori sa raspundeti doar daca stiti sigur raspuns si nu din auzite. Pentru casatoria unei romance cu un albanez in Germania ..este necesar ca cei doi sa plece in albania pentru cel putin...? (mai mult)
Am o poveste un pic mai lunga, o sa incerc sa o rezum cat pot: Mi- am cunoscut actualul iubit in urma cu doi ani si fiindca distanta dintre noi era destul de mare (locuim in capete diferite ...? (mai mult)
M- am imprietenit cu cateva fete care fac parte dintr- un grup mai mare si incet incet ma tot implic in acest grup. Nu vreau sa ies in evidenta prea mult, ci sunt temperat. Cum as putea sa ii...? (mai mult)
Daca s-ar lua 10 tipi de iubita voastra si voi ati fi singuri cum ati reactiona?
Ce ar trebui sa fac daca se iau de iubita mea vreo 10 baieti si eu sunt singur?
Buna tuturor, ati risca tot pentru a fi fericiti langa persoana iubita?
Care este cea mai lunga relatie de prietenie pe care o aveti? Si de ce a rezistat in timp?
Ieri seara am avut o mica cazatura cu motocicleta, m- a furat intr- o curba si am cazut (aveam 50km/h) nu am patit nimic, nici motocicleta, doar s- au zgariat carenele. Problema e ca de aseara...? (mai mult)
Sunt cu iubitul meu de 3 ani, insa in ultima perioada il simt cam rece. Stiu sigur ca nu ma insala, dar nu isi mai manifesta afectiunea fata de mine. Ce sa fac? Cums a abordez problema, incat sa se ...? (mai mult)
Hei! Vreau sa ma alatur unui grup, insa nu stiu cum sa o fac. Imi place acel grup de oameni, suntem colegi la facultate, dar nu pot sa ma bag pur si simplu in seama cu acele persoane. Doar nu ma ...? (mai mult)
Hey. Deci eu m- am împrietenit cu o fata acum 5 ani, după care am devenit bff. Ok și ea nu locuiește în același oraș cu mine, eu o vad vara sau dacă am noroc prin vacanta. Dar de la un timp de ...? (mai mult)
am si eu o problema, mai bine zis o nelamurire. Am o relatie (am avut), de 5 ani aproape, noi ne certam mereu, ne minteam, nu mai era aproape nimic frumos intre noi, curand am cunoscut...? (mai mult)
Dacă până la 20 de ani n- am avut nicio iubită, nici primul sărut, înseamnă că sunt prost? La facultate îmi e frică să mă întrebe colegii despre relații pentru că poate o să mă considere...? (mai mult)
Salutari, are cineva idee, unde se declara casatoria in Romania, daca te casatoresti undeva in alta tara? Adica cineva s- a casatorit in America, dar ei locuiesc in Anglia si din cate am inteles, ...? (mai mult)
Faptul CA am crescut fara parinti, tatal a murit, am fost crescut de bunica, am fost o fire mai timida, nu totdeauna dar nu mi- a trecut de tot.Ai mei zic ca sunt rusinos, un om mi- a zis ca sunt ...? (mai mult)
Hey TPU! Am o chestie care este puțin cam complicata și am nevoie de răspunsul unui om care este mai trecut prin viata decât mine. Dar sa trecem la subiect! Eu iubesc o fata ps:eu am 14 ani ea...? (mai mult)
Eu in continuare sufăr de o trauma. Eu am 18 ani și am ieșit cu un tip care am crezut că avea 23 dar de fapt avea 30. Mă rog am trecut și peste asta mai cu greu.A decurs bine întâlnirea...? (mai mult)
Fosta mi- a oferit astăzi un mesaj cu semnul " like " pe WhatsApp (nu știu cum de îmi mai are numărul), după aproape 3 luni de zile de la despărțire, dar care nu are legătură cu...? (mai mult)
Salutare tuturor, nici nu stiu cum sa incep.Sunt cu o fata de aprox 5 luni de zile ce are si un copil. Dupa cateva luni ne- am mutat impreuna in chirie si cu soacra- mea, care este o femeie minunata.Parintii...? (mai mult)
Am fost intr- o relatie timp de sase ani, joi am postat aici am primit raspunsuri si vreau sa le multumesc celor care au rupt din timpul lor sa imi raspunda. Cum un necaz nu vine niciodata...? (mai mult)
Buna, am si eu nevoie de un sfat. Sunt intr- o situatie in care sincer nu stiu cum sa procedez.Eu nu sunt in Romania, sunt in Germania si am cunoscut aici unde lucrez pe cineva (e neamt). Faza e in ...? (mai mult)
Dacă sunt cântăreț la Biserică, am șanse să îmi fac iubită?
Am o mare nelamurile si stau pe ganduri de aceea as dori un raspuns la urmatoare mea intrebare din partea utilizatorilor TPU. Mentionez faptul ca eu si cu prietena mea ne- am despartit pe data de 17...? (mai mult)
Imi place o fata si sunt indragostit de ea de 3 luni, cam asa. Initial cand am inceput sa vorbim si ea ma placea. Dupa i- au trecut usor usor sentimentele pentru mine si am luat o mica pauza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!