Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Dați- mi una pentru a mă trezi la realitate. Vorbesc cu un tip virtual cică suntem intr- o relație.Așa, mă rog e mai mare decât mine. Oarecum am putina dependenta dar sper sa dispară ...? (mai mult)
Heyy,TPU! Am o intrebare. Daca a murit unchiul mamei, mai pot canta duminica la biserică in cor? Sau dupa ce trece cel mult un an? Mentionez ca sunt de religie ortodoxă. Multumesc anticipat!
Buna Tpu..Mai întâi vreau sa menționez că știu că am 11 ani și cică sunt mica pentru TPU, dar aici mă descarc de energiile rele...Mă numesc Maria, am 11 ani și locuiesc în Anglia împreună...? (mai mult)
Pana la ce vârstă vi se pare ok sa stea un băiat cu părinții lui în aceeași casa? Și de ce fetele evita și sunt dezgustate de tinerii bărbați care încă locuiesc cu părinții (cunoscuta expresie...? (mai mult)
Ce sfaturi sa ii dau unei prietene sa nu mai fie timida si speriata de oameni?
Sunt intr- o relație de 4 ani, în ultimul timp el se joacă non- stop pe pc, nu doarme noaptea pana la 5- 7 dimineata, după care se trezeste pe la 1- 2 după amiază si iar se joaca la fel ...? (mai mult)
cum fac să imi revin după o relatie de 3 ani? El posibil sa fie cu cineva. Vreau doar sa ma vindec fără psiholog pastile sau altceva... dar nu stiu cum sa fiu optimistă.
Deci: sunt clasa a 8 si acum e perioada simularilor, testelor. Si iau note destul de mari in simulari (eu fac pregatire si la mate si la romana) de exemplu ultima data la mate am luat 8.2 si la romana...? (mai mult)
Intrebare idioata...dar na..nu am ce face si ma plictisesc. Daca o fata vine la tine acasa si inainte sa plece de la tine iti raspunde la sarut si se implica la o problema a familiei mele...inseamna ca...? (mai mult)
Parinti toxici? Pe scurt..Sunt intr- o relatie de sase ani de zile cu un baiat. Avem casa noastra insa exista o problema, mama mea. Vrea sa controleze ABSOLUT TOTUL. Casa unde locuim a fost a bunicului...? (mai mult)
Am o problemă mai "încâlcită" și aș avea nevoie de niște păreri. E puțin lungă. Am o relație de câțiva ani cu un băiat, părinții lui nu m- au suportat deloc de la început, în...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți despre combinația de prenume Lia-Cataleya? Se potrivesc? Mulțumesc
Hei tpu...am din nou probleme in dragoste. Iubitul meu venit acum o saptamana, am dormit etc ..de dimineata am avut o discutie mai aprinsa (eu l- am trezit din somn, el s- a suparat si m- am suparat...? (mai mult)
Sunteti aparatori ai familiei traditionale? Cea dintre un barbat si o femeie. Sau acceptati si alte variante precum cea dintre parteneri de acelasi sex, transexuali, poligamie cu mai multi parteneri? ...? (mai mult)
Sunt suparat pe fratele meu din Anglia ca nu vrea sa imi aduca un S10 de Paste cand se intoarce in tara, i- am cerut un telefon nou nu o masina. I- am cerut odata un laptop de gaming de ziua mea si...? (mai mult)
Bună mamici, vreau o părere de la voi, sau sa îmi spuneți dacă ați fost și voi în situația mea, am o fetița de 4 luni, de când s- a născut e foarte agitată și morocănosa când este treaza,...? (mai mult)
Ce înseamnă "ice-breaking"?
Întâmpină o problema in relație si nu stiu cum sa ii mai dau de cap. Imi iubesc partenerul enorm de mult, chiar nu ma pot vedea fara el dar pe zi ce trece am senzatia ca relatia noastra este una imposibilă.De...? (mai mult)
Vine ziua tatalui meu pe 3 martie si vreau sa- i iau un cadou, nu conteaza cat de scump e cadoul, am bani la dispozitie, vreau un cadou mai special Implinește 40 de ani. Va rog si multumesc....? (mai mult)
As vrea sa răspundeți in numar cat mai mare si as vrea mai multi băieți. Am avut o relație de 1 an si cateva luni, aproape o sa se faca 2 ani, inca vorbim dar el s- a schimbat foarte...? (mai mult)
Credeti ca doi prieteni care nu au nici un secret, care petrec foarte mult timp impreuna, pot deveni mai mult decat prieteni, poate iubiti? Eu sunt baiat, ea este fata si nici unul dintre noi nu...? (mai mult)
Cine mă ajută să creez o strângere de fonduri pe contul meu de Facebook eu nu ma pricep sau nu ma lasă de pe telefon, am nevoie urgent
Am la serviciu o colega. Și i- am zis, ia uite am o crema hidratanta sabon iar ea că ce vrei să îți fac eu că nici nu am auzit de firma asta, iar eu i- am zis că nu are feminitate și că e prea...? (mai mult)
Este ceva in neregula sa-i spui iubitei pe nume?
Hei! Am o problema. Din cauza timidității când port un dialog cu cineva mereu încep sa ma bâlbâi și sa ma blochez. Când ma întreabă o persoana ceva ma emoționez dar nu înțeleg de ce, asa ...? (mai mult)
Acum 7 luni am cunoscut un băiat pe Instagram, am vorbit, el m- a invitat în oraș însă eu eram plecata acasă (locuiesc în București dar sunt din Cluj ) după ce am revenit în București iar ...? (mai mult)
Am o problemă. Îmi place de ex. Cum sa fac sa o recuceresc? Ce credeți că trebuie făcut?
I- am zis mamei mele acum doua zile am sunt împreună cu cineva. De vreo săpt imi tot cauta printre lucruri. Efectiv mi- a cautat prin toata camera si nu mai suport, deja e lipsa de respect față ...? (mai mult)
Am o astfel de dilemă, rog seriozitate, eu locuiesc cu sora mea si a ei 2 copii, soțul ei lucrează în deplasare, eu am divorțat recent fiind in mariaj numai un an fiindca el m- a schimbat și ...? (mai mult)
Salutare(Am aproape 18 ani)! Am si eu o intrebare:Parca nu am niciun sentiment pentru parintii mei. Am mai multe chestii:Ma bucur cand taica- miu este plecat sau amandoi parintii, cand am plecat la scoala...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o parere/sfat! De ceva timp vorbesc cu o fata, ea zice ca ma place dar cand ii dau mesaj nici seen nu primesc si daca nu ii dau eu mesaj ea nu da nici dupa 2 zile...ea zice ca...? (mai mult)
Sunt impreuna cu un tip pe care nu l- am întâlnit in viata reala de vreo saptamana. Azi am ieșit cu altcineva si m- am sărutat cu respectivul. Întrebarea mea este... Se pune ca inselat...? (mai mult)
Tatal meu nu vrea sa ne mutam la rcs/rds, noi avem internet si televiziune de la upc, avem contract acum putem sa il reziliem, imi iese download si upload foarte mic si am auzit ca la rcs/rds nu sunt...? (mai mult)
Mama e mizerabilă și toată ziua curăț după ea. De când mă știu numai asta fac, strâng după ea, curăț. În fiecare zi spune că se ocupă de curățenie când ajunge acasă și când ajunge...? (mai mult)
Am nevoie urgent! Urmează să ies cu iubita mea, o prietena de- a ei și un prieten. Cum sa zic că îi plătesc ei? Gen mi- ar fi nasol să zic eu ii plătesc ei, voi dați banii sau ceva de genu. ...? (mai mult)
Salut,am 14 si am o intrebare: e normal ca un prieten adevarat sa se supere pentru doua obiecte distruse de ex doua palete de pingpong?
Buna! Am un prieten pe care vreau sa il gadil, insa mereu spune ca nu vrea, desi cand l- am mai gadilat pe ascuns nu parea sa fie foarte deranjat, ci din contra...Maine vine la mine si as vrea sa...? (mai mult)
Buna din nou TPU, deci ca sa incep, fratele meu care are 8 ani e EXTREM de sensibil, plange din orice si plange rau de tot, adica se intinde pe podea si plange rau, ca sa va dau un exemplu era odata...? (mai mult)
Sunt studenta la medicina și am o mica problema legata de familia mea. Nu sunt o persoana bogata, doar mama mea lucrează și stam într- un apartament cu chirie care nu este foarte aspectuos ...? (mai mult)
Salut, eu merg la fotbal de ceva timp si eu is la la echipa mare si facem antrenament cu astia mai mici si is vreo 2 cu care ieseam cand eram mai mic si tot fac pe desteptii de cand am inceput sa merg ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, cum ați reacționa când soacra v- ar zice ca ar vrea sa ia un copil în plasament ca ar câștiga și ea un ban, iar noi suferim de infertilitate? PS. Stam cu toții ...? (mai mult)
As dori si eu niste pareri sincere. Am iubit de cateva luni, iar fiind ziua mea (el stiind de foarte mult timp care este data), evident, m- am asteptat sa primesc un cadou din partea...? (mai mult)
Sunt divorțat, am o fetita de 1 an, custodia este comună. Am program de vizitare fără ridicare de la domiciliu de 2 ori pe saptamana martia si vinerea! Intrebarea mea este când voi putea sa iau ...? (mai mult)
De ce unii părinți nu- și iubesc copiii? Din vina copilului? Ce trebuie să faci ca să ajungă părinții să nu te mai iubească? De ce tații când divorțează de mamă, divorțează și de...? (mai mult)
Am o mica problema si sper sa ma ajutati cu un sfat. Un coleg de al meu de la serviciu a umblat cu mama actualei mele iubite, din cate am inteles acest coleg spune ca din cauza prietenei mele s- a despartit...? (mai mult)
Salut, tatal meu cred ca e un nebun mascat, pana la ora 16:31 l- am crezut om de treaba si bun la suflet. Azi (11 februarie 2020) la ora 16:32 la LIDL Baba Novac, tatal meu a impins caruciorul de s-...? (mai mult)
Bună TPU, doar ca să știţi sunt pe contul altcuiva de aceea la restul întrebărilor scrie 13 ani, am aflat recent că soţia mea nu poate face copii și aș vrea să întreb dacă merită riscul...? (mai mult)
De unde imi dau seama daca sunt infiat sau nu?
Ce părere aveți despre copiii corigenți?
Bună TPU, am o nevasta pe care o iubesc mult si saptamana trecuta am luat decizia sa facem un copil si am aflat ca ea nu poate face copii si amandoi ne simtim distrusi pe interior, ce sa fac? (Sa o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!