Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU, am o nevasta pe care o iubesc mult si saptamana trecuta am luat decizia sa facem un copil si am aflat ca ea nu poate face copii si amandoi ne simtim distrusi pe interior, ce sa fac? (Sa o ...? (mai mult)
Eu și iubitul meu vrem să ne vedem doar că el stă în Ploiești iar eu în Severin, este o distanță considerabilă știu, avem 4 luni de când suntem împreună și avem amândoi 14 ani și da ...? (mai mult)
URGENT! David e nume de daddy?
Fetelor... Ce meserie ați prefera sa aibă iubitul / soțul vostru?
Cum sa convingi o fata sa te combine cu cea mai buna prietena a ei? (E o întrebare de plictiseala., dar totuși poate mă va ajuta)
Salut, am 18 ani iar prietena mea are 15 și mai dorm la ea uneori și părinții ei spun ca nu prea ii ok pentru ca eu sunt major și ea minora și ei vor sa plece dincolo pentru ceva timp și vor sa...? (mai mult)
Am o relație de 3 luni si părinții lui nu ma vor, ce trebuie să fac?
Ce faci cand dragostea dispare? La voi a disparut sau a tinut mult timp? Dupa cat timp dispare dragostea dintr-o relatie/familie?
Daca tata voia sa iasa acum la o bere cu niste prieteni de familie(sot si sotie), iar mama nu a vrut, este normal sa o snopeasca in bataie tata? Tata a fost insurat inca o data iar cuplul cu care trebuia...? (mai mult)
Salut.Lola prietena mea a postat si ea urmatoarea intrebare dar pentru ca nu i s- a raspuns si pentru ca nici eu nu am gasit intrebarea mi- a cerut sa o postez si eu. "Salut. Vreau sa stiu parerea voastra...? (mai mult)
Am o problema mai delicata. O verișoară de ale mele are 18 ani și gagicul ei are 31. Cum sa o conving că e diferența prea mare intre vârstă? De ce s- ar pune un tip de 30 de ani cu o ...? (mai mult)
Cum va simtiti cand aveti impresia ca va distantati de cei mai buni prieteni ai vostri din ce in ce mai des?
Am 14 ani si de curand m- am mutat cu tatal meu, mama vitrega si sora mea (parintii mei sunt divorțati) m- am mutat ca am avut niste probleme cu mama. Certuri ca chiuleam si altele. Sunt de...? (mai mult)
Pentru tipi. Sinceri sa fiti: cand o tipa va raspunde scurt si sec, indiferenta, ce simtiti? Insistati sau va irita, va macina? Incercati sa aflati motivul?
Sunt o persoana mai diferita si mai dificilă si de aceea cred ca nu imi gasesc locul. Eu vreau sa am stabilitate in viata, o relație serioasă și să locuiesc cu omul de langa mine.Am toate astea ...? (mai mult)
Sfaturi cum sa treci mai usor perste o despartire? Dupa o frumoasa relatie de dragoste cu fata ce credeam ca o sa- mi ramana alaturi la bine si la greu, inevitabilul s- a produs si ne- am despartit. Dupa...? (mai mult)
Bună tuturor. Am nevoie de ajutor cu niște sfaturi și niște păreri în privința unei situații. E vorba despre mama mea. Ideea e că eu mereu m- am înțeles bine cu ea. Mă rog, și acum ...? (mai mult)
Voi mai aveti prieteni buni din liceu? Se mai tin relatiipe dupa atatia ani? Dupa ce termini liceul cum ajungi sa iti faci prieteni?
Stau singură iar astăzi vor veni părinții mei, doar ca este o mică problemă. Ultima dată când au venit a fost acum o lună și mi- au luat telefonul pe motivul că nu am ce face cu el, asa ca...? (mai mult)
Când o să se plictisească lumea de vulpița și Viorel?
Am un verisor care are probleme cu alcoolul in urma unei despartiri. Efectiv il vad cum se distruge zilnic. Cum as putea sa il ajut? Ps : fara psiholog etc.
Cine mai înțelege băieții ăștia? Sunt împreună cu un băiat și vb mai mult virtual că suntem la distanta, dar sincer nu mă interesează dacă mă înșeală sau nu. Dar ideea e că...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si acum 2 luni mama mea a nascut, nu mai are deloc grija de mine, nu ma mai baga in seama, ma cearta din orice. Ce imi recomandati sa fac? Ma simt foarte singur, nu ma mai baga in...? (mai mult)
Buna! Am niste colegi la scoala care mereu vor sa ma gadile. Ei stiu ca ma fac sa rad, stiu ca desi imi place ma si chinuie totodata. As vrea sa nu ma mai ia pin surprindere si sa le fac felul. Cum...? (mai mult)
Daca incepi sa iesi cu o fata de cateva ori, o saptamana, o luna, e ok sa ii spui ca iti doresti o relatie sau ca iti doresti o relatie serioasa nu doar ceva pasager sau mai mult a- i speria- o cu asta?...? (mai mult)
Bună tuturor, am nevoie de un sfat nu știu cum sa fac. De 3 luni și ceva am plecat din România acum fiind în altă țară la prietenul meu deoarece el mai are anul acesta de școală și nu am acceptat...? (mai mult)
efectiv mi- a obosit sufletul si vreau sa ma descarc sa cer un sfat...am avut o relație de 3 ani, 1 an jumate foarte frumos plin de iubire si dragoste. Problema e că de când si- a schimbat...? (mai mult)
Vreau și eu niste ajutor. Îmi place foarte mult de o fata, dar nu știu cum să o abordez. O întreb ce face, iar apoi mă blochez. Ce i- aș putea spune în condițiile în care nu o prea cunosc?...? (mai mult)
Salutare tuturor. Baiat 25 ani, sunt ciudat, "am o gandire mai deplasata spre deosebire de restul lumii normale". Sa va povestesc. Acum 2 ani iubita mea s- a despartit de mine, motive a avut, o jigneam,...? (mai mult)
Am inceput sa vorbesc anul trecut cu o fata din liceul unde sunt. Totul a decurs bine, mie- mi placea tare de ea si inca imi place. Ulterior si ei a inceput sa- i placa de mine, ba chiar ...? (mai mult)
Am și eu o problema, de mica am fost mai timida și retrasa și nu prea am avut foarte mulți prieteni. Nu înțeleg de ce nu am tupeu sa ma bag în seama cu persoane sau să deschid o conversație....? (mai mult)
Dacă aș lua iubitului meu un ceas si as pune în ramă o poză cu mine si el, ar fi suficient pentru ziua lui de naștere?
Am incercat sa ma apropii de o fata dar fata success. Ei ii place de altii mai vorbareti, mai dezghetati. Eu care nu prea vorbesc nu cred ca am vreo sansa. Sa o las balta?
Salut, revin cu o întrebare mai complicata, in urma cu o luna am avut de gând sa cumpăr un apartament cu 3 camere in Cluj, dispuneam de 90% din suma din economii, mai avem nevoile de cam 3000€,...? (mai mult)
Doresc și eu niște ideii daca se poate. Stau cu iubitul meu intr- un apartament inchiriat și mai avem un coleg de apartament fiid colegul de muncă al iubitului meu. Ei bine, pe mine ma enerveaza...? (mai mult)
Buna tuturor, sunt un baiat de 28 de ani, sunt cu o fata in varsta de 27 de ani ce are si un copil de 3 ani, suntem impreuna de 5 luni, totul este ok intre noi, dupa cateva luni ne- am mutat impreuna,...? (mai mult)
Este normal ca sotul sa ii ceara sotiei sa mai slabeasca?
Cand ii dai unei fete inelul de logodna cum o ceri? Vrei sa fii logodnica mea? sau Vrei sa fii sotia mea?
Eu nu am vocabular dezvoltat cum trebuie, am ganduri blurate, confuze uneori, ideile intr- o conversatie vin greu. Imi e greu sa socializez si aproape imposibil sa leg o prietenie, chiar si una mai...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema serioasa. Prietena ma iubeste foarte mult iar eu nu imi mai doresc aceasta relatie.Mi- a spus de mai multe ori ca daca ma despart de ea se taie si chiar a facut asta de cateva...? (mai mult)
Bună TPU, am o relație de aproape 10 luni cu un băiat pe care îl iubesc foarte mult deși toată lumea ne vrea despărțiți. Problema e anturajul lui de prieteni, în trecut m- a mințit din cauza...? (mai mult)
E normal ca am 20 de ani si imi plac femeile intre 25 si 30?
Am nevoie de sfaturi/ajutor urgent.Trebuie sa actionez acum pana nu e prea tarziu pentru el. Tata are 72 ani si toata viata lui a umblat la femei.Recent a dat de o tarfulita care il seaca de bani.Cand ...? (mai mult)
Deci azi m- am învoit de la ora de istorie pentru că mă simțeam aiurea. Dar o colega i- a spus profesoarei că mie nu îmi era rău și am vrut doar sa plec. Ce să fac dacă nu mă crede ...? (mai mult)
E normal intr- o relatie de 4 ani ca el sa nu se prea intereseze de tine? Nu ma intreaba "ce fac/cum sunt/cum mi- a fost ziua/ce am facut/cu am dormit. Mereu eu ma interesez de cum e. Daca are o perioada...? (mai mult)
Hei TPU. Am o relație la distanță de aproape 4 luni (facem 4 luni pe 2 februarie), iar iubitul meu tot insista că vrea nuduri dar cum nu voiam să îi dau nuduri cu mine am căutat pe net, mai precis...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti si mie care din noi greseste. Salutare, numele meu este A. Am o relatie de aproape 10 luni si ne confruntam zi de zi cu probleme si certuri, sunt impreuna cu o fata foarte...? (mai mult)
Hey! Ce imi vine finul parintilor mei? Si ce imi vine sotia finului parintilor mei?
Eu vreau neaparat sa ma despart de sotul meu, neaparat din cauza ca e gelos dar el nu vrea. Am incercat sa il fac sa se desparta de mine, adica îi fac numai rau gen il injur, ma iau din orice de el,...? (mai mult)
Un regim pe care as putea sa il tin pentru ca am 67 de kg la 13 ani =/?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?