Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Am o întrebare, cum fac sa văd partea buna a unui lucru? De exemplu partea buna a unei relații, ce întrebări sa-mi pun sa văd dacă merita sa mai rămân in ea sau nu?
Soțul meu vrea sa plece in afara la munca ca sa ne luam casa noastra. Pana acum noi am stat in casa parintilor mei.Eu trebuie sa raman acasa cu copilul in casa parintilor mei deoarece copilul e...? (mai mult)
Voiam sa va pun o intrebare. Sunt clasa a XII- a. Mediile generale din fiecare semstru pana acum in jur de 8, 5 la liceul Caragiale. Chiar am o problema. Tinand cont ca astazi, adica sambata,...? (mai mult)
Am o întrebare. As aprecia dacă ați avea răbdare sa citiți si va rog sa raspundeti serios. Deci astăzi am pus- o prietena sa ii dea mesaj iubitului meu în timp ce eu vorbeam cu ea la telefon...? (mai mult)
Bună, fetita mea are 2 luni și 2 săptămâni și îmi doarme deloc, adoarme pe la 2 noaptea și se trezește la 8 dim dar în orele acestea se tot trezește sa pape, dar după ora 8 nu îmi mai doarme...? (mai mult)
as vrea sa va intreb cam cate ore sunt intr-un an, vreau raspunsuri serioase,
Bună ziua, sunt puțin nelămurita pana acum am avut simptome de sarcina, am avut relații intime în perioada fertila țin sa precizez ca ne dorim un bebe am făcut un test acum 4 zile a doua liniuta...? (mai mult)
Mă ajutați, va rog, cu niste idei de cadouri pentru Valentine's Day? M- am gândit la bluze personalizate, dar as vrea să aiba sens și când o poartă doar el (eu nu sunt lângă el cu aceeași...? (mai mult)
Soțul meu vrea sa plece in strainatate pentru noi, eu l-am dat in judecata pentru divorț si pensia alimentara.Cât dureaza pana se incheie divoŕțul daca el nu e de acord si plecat in afara?
Vin cu o întrebare debila rău. Deci sunt așa atașată virtual încât atunci când mă întâlnesc cu cineva mi se pare anormal sa respire, să își folosească mainile atunci când vorbește...? (mai mult)
Salut, am si eu nevoie urgent de o declarație de dragoste pentru iubita, aniversarea a 10 luni. Cea mai bună primeste funda.
Maine iubitul meu vine de la facultate si dorim sa dormim impreuna, SA DORMIM nu altceva si la el acasa unde evident sunt si parintii lui (pe care ii respect si iubesc, ne intelegem minunat) deci nu ...? (mai mult)
Mâine o să am primul meu sărut, iar iubitul meu a zis că vrea să ne sărutăm și cu limba dar pentru că nu am mai făcut asta până acum mi- e frică că o să mă fac de râs. Voi ce credeți...? (mai mult)
Buna TPU. Am o relatie de 2 ani cu sotul meu si un copil. Doar ca el a plecat de langa mine si copil din cauza parinților lui.Acum zice ca regreta tot insa nu stiu ce sa fac.Parinții mei nu vor sa mai...? (mai mult)
Bună! Dupa naștere m- am simțit foarte obositã si am cam uitat de acest site unde obișnuiam să- mi aștern gândurile. Am născut o fetiță perfect sănătoasă la sfârșit de septembrie, pe...? (mai mult)
Iubitul meu are niste prieteni tigani, pe care eu nu ii suport. Adica sunt din aia naspa, se bat, se ameninta cu cutite, cu moartea etc. Chiar si acum iubitul meu are probleme cu ei si chiar grave ...? (mai mult)
Cum sa-mi apreciez mai mult iubita? Sunt de un an și trei luni cu ea și am cam dat-o in bara, i-am zis de câteva ori la nervi ca vreau sa ma despart de ea.
Ce e de făcut in momentul in care intr- o relație intervine violenta din partea lui? Iubitul meu a devenit violent de la câteva luni de relație. Îl iubesc foarte mult, dar ma deranjează faptul ca...? (mai mult)
De curand mama mi- a vorbit despre un moment delicat din viata ei. In anul 1996 a ramas insarcinata iar in luna septembrie a ajuns la spital avand 6 luni si 2 saptamani isi aminteste ea si a...? (mai mult)
De ce este mai fain să ieși cu persoana iubită pe timpul serii? (adică atunci când se întunecă)
Sunt disperata, nu știu cum sa- mi ajut prietena. Ea de o perioade de timp este hartuita de tatăl unei prietene de a ei. Gen asta a început de astă vară, dar ea de abia cand a început școala...? (mai mult)
Hey, voiam sa va întreb dacă ați trecut prin asta sau dacă ați mai auzit de asta. Sunt intr- o relație cu un băiat de 1 an și câteva luni. Eu sunt o fire geloasa. El la fel. Eu am devenit mai...? (mai mult)
Ma chinui de ceva timp sa gasesc o veche prietena. Nu mai stiu nimic de ea si nu stiu nici numele parintilor ei. Cum as putea sa dau de ea? Daca s- a casatorit nu stiu...nu mai am nici o ...? (mai mult)
Barbatii cu relatii, credeti ca in relatia voastra se pune mai multa presiune pe voi sau pe prietena/sotia voastra? Nu ar trebui sa fie niste procente egale? Cum e la voi?
As dori sa ii iau cuiva de ziua sa de nastere un card cadou. Ce suma credeti ca ar fi OK?
De ce unele femei nu vor sa aiba copii desi pot? Pe cand altele ar vrea dar nu pot din punct de vedere medical.
Status. Singur/a sau intr-o relație? Cu job sau fără?
Ce sa inteleg ca daca tatal biologic nu te cauta de mai bine de 20 ani? Tinand cont ca stie de existanta ta. Asteapta sa il caut eu?
E nașpa să ai o relație cu un coleg de muncă?
Salutare tuturor, in curând fac 18 și trebuie să- mi schimb buletinul dar problema este că nu are cine să mă ia in spațiu, toată familia mea s- a mutat in Anglia.Ce aș putea să fac? Mai sunt...? (mai mult)
Pe străzi am vazut o pisica șchioapă EXTREM de frumoasa si vreau sa o adopt însă părinții mei nu mă lasă spunând că nu e loc de ea in casa ( deja am un caine, doi perusi si un peste ) CUM pot...? (mai mult)
Bună seara! Am vreo 3 luni de când am ieșit dintr- o relație. Acum încep să ies cu alt tip. Totul a fost perfect până când am început să vorbesc iar cu fostul. Când am crezut că am ales pe...? (mai mult)
Povestea mea este cam lunga iar ceea ce voi povesti dacă aveți răbdarea necesară și un sfat care ați putea sa mi- l dati apreciez foarte mult! Am cunoscut un băiat in luna lui August prin...? (mai mult)
Buna seara, am si eu nevoie de un sfat parere, sotul e plecat in strainatate de 1 an si 7 luni, avem un bebe de 1 anisor! Bun, de cand a plecat nu vorbeste decat 2- 3 minute pe zi cu noi apoi inchide...? (mai mult)
Salut. Am o viața atât de trista și sunt atât de singura încât ma sufoc. Locuiesc cu prietenii mei (o familie) pot spune ca locuiesc cu ei pentru ca nu sunt in stare de nimic in viața, nu sunt...? (mai mult)
Salut. Dacă verișoara mea (de sânge) s-a căsătorit cu un bărbat, eu și verișorii (de sânge) a soțului ei devenim rude? Dacă da, ce fel de rude?
Cum credeți că este mai ok: singur/ă sau într-o relație? De ce?
Bună TPU, deci eu am un iubit de 22 de ani și eu am 17 ani și am observat la el ca când postez pe Facebook o poza nu îmi da niciun like nimic și la alte fete eu vad ca le da, oare ma iubește cu...? (mai mult)
Cum va place fetelor care sunteți în zodia varsator sa fiți cucerite prin ce metode?
Facem dragoste neprotejata de 5 ani incoace... cu mici pauze. Nici urma sa raman insarcinata. Am 27 de ani si imi e groaza sa investighez de ce. Nu am insistat sau dorit sa se intample insa stiu ca...? (mai mult)
Fratele meu handicapat e insuportabil! Pe bune, mereu îi enervează pe ai mei, recent el nu voia să intre în casă și tata i- a dat o mamă de bătaie.Nu suport, nu merită nimic, doar ne necăjește.Nu...? (mai mult)
Buna, ce parere aveti despre barbatul varsator? Din propriile experiente daca se poate. Sunt cu el de ceva timp si uneori parca ma sufoca si alteori e prea distant...iar pe aceasta tema ne certam rau,...? (mai mult)
Am 20 de ani si maica- mea ii al dracu' de stricta.Nu ma lasa sa merg la discoteca :)) mereu imi cauta si baga motive ori ma santajeaza cu tata sau cu ce poate si cel mai important motiv pe care mi- l ...? (mai mult)
Hey TPU! Eu si familia mea avem o dilema maaree. Va rog sa tratati cu seriozitate situatia, este cat se poate de reala. Eu si taica- miu ne contrazicem cu mama, ca, noaptea cand ne "bășim" simtim,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am avut așa o poveste foarte interesanta. Am fost împreună cu o fata timp de un an și 2 luni și deja s- a încheiat totul. Și aici e problema că ea s- a despărțit de ...? (mai mult)
Heii TPU! Îmi tot promite că o să vina sa ne vedem in vacanta, dar nu a venit..De ce îmi mai promite băiatul ăsta la 40 km de mine?:(
am si eu o intrebare. Am..de fapt am avut o relație de un an si cateva luni si nu prea mai merge de ceva timp, cam mult timp, iar in urma cu cateva zile s- a stricat, iar tot revelionul...? (mai mult)
Bună seara. Aveți și voi socri toxici? Vi se pare normal ca soacra sa ii scrie copilui ei, , Cat tupeu și nesimțire a avut asta a ta sa vina cu un cadou de 50 de lei la mine?, , . Pe scurt socrii...? (mai mult)
TPU, am nevoie de ajutor…sunt căsătorită am 2 copii…și avem probleme cu soacra…se tot bagă in familie ne bârfește și tot ii bagă chestii la soțul in cap..am fost la ea și am făcut scandal...? (mai mult)
Credeti ca sa stai cu familia dupa ce ai implinit 20 de ani este toxic? Stiu persoane care stau la 30 de anii 40 cu parintii lor si nu merg la munca! Si se apuca de bautura sau leneveala! De ce se intampla...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!