Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Credeti in relatiile facute pe net? Credeti ca vor rezista in timp? Stiu o persoana care s-a casatorit cu un tip cunoscut de pe Facebook. S-au dus vremurile cand tinerii se cunosteau fata in fata?
Am un prieten (nu iubit) ceva mai mare decat mine. Vorbim regulat, dar ne vedem rar in realitate, ne stim de ceva timp si suntem foarte atrasi unul de celalalt...inca nu s- a intamplat nimic intim intre...? (mai mult)
Am nevoie de niște sfaturi! Mama ma critica NON- stop din nimicuri, ma face curva și multe alte chestii care ma fac sa- mi pierd încrederea in mine, mai nou mi- au făcut un program ca la 22:00 telefonul...? (mai mult)
Ce a-ți făcut de Revelion? :)
Am o relatie de doua luni cu o fata minunata, am facut revelionul impreuna, am dormit la ea, toate bune si frumoase. Cand am ajuns acasa, seara a inceput sa am un dor de ea, o durere in adancul...? (mai mult)
Am o problema părinții mei sunt divorțat si tata stă în Spania și eu stau cu mama in romania.Cand vine tata in Romania eu stau cu el in Reșița și ma acomodeze aici dar imi e dor si de mama care...? (mai mult)
Salut TPU Cum să nu- mi pese de trecutul iubitei? Aud tot felul de povești dar ea spune ca nu sunt adevărate da chiar nu știu ce sa cred si nici nu știu cum sa trec peste, tot timpul ma gândesc...? (mai mult)
Buna, as dori și eu niște sfaturi....acum ceva timp din întâmplare am rămas însărcinată și nu sunt de acord cu avorturile și l- am păstrat și acum am 5 luni pana acum o luna eu și tatăl copilului...? (mai mult)
Buna Seara TPU! As avea si eu nevoie de cateva sfaturi cine stie, daca am o fata in lista de prieteni pe Facebook din acelasi oras cu mine si avem aceeasi varsta cum as putea sa o abordez? Fara ...? (mai mult)
Baieti va place sa fiti condusi de iubite? Preferati sa conduceti sau sa fiti condusi (supusi)? Vedeam pe tipi cu niste iubite dure, ii conduceau, daca comentau mai luau si ceva peste cap :)
A născut o prietena de a mea și as vrea sa ma duc la spital la ea. Nu as vrea sa ma duc cu mâna goală. Ce sa i duc? Idei de cadou?
Sunt impreuna cu cineva de aprox 2 luni, nu prea stiu ce parerea sa imi fac si am nevoie de un sfat in prvinta asta(daca ar veni de la un barbat ar fi si mai bine). El este destul de ok, in sensul...? (mai mult)
Vreau si eu niste sfaturi, ca eu chiar nu stiu ce sa (mai) fac. Am o verisoara, este fiica matusii mele din partea mamei. Desi stau singura, in chirie, trec pe la ea destul de des. Are o fetita ...? (mai mult)
Ce dorinta v-ati pus pentru anul 2020? Dorinta mea este sa merg in Anglia la frate miu care e de 5 ani si jumatate si nu m-a dus pana acum.
Buna, vreau sa va zic ce mi s- a intamplat (astazi) adica pe 1 ianuarie cand ma intorceam cu parintii de la niste prieteni de familie cu care am petrecut. Ei au baut la aceasta ocazie si pot sa zic ca...? (mai mult)
și un an nou fericit! Am o întrebare despre cum pot sa o cer pe prietena mea în căsătorie cât mai romantic, problema este ca eu sunt mai retras și nu- mi place sa atrag atenție și vreau...? (mai mult)
Baaa la voi a început Dan Negru?????????????????????????????
Nu am inteles niciodata de ce oamenii inseala, mai ales barbatii! Daca ai gagic (pentru femei) sau gagica, ti- a placut, ai ales- o, ce rost are sa te duci in alte parti? De ce ai mai ales acel om ...? (mai mult)
Voi cum v-ați pregătit de mutarea de acasă, de la părinți? Ați avut ajutorul lor? Eu nu îl am, o să mă mut și îmi e tare teamă că nu o să mă descurc...
In ianurie se fac 5 ani de când sunt împreuna cu iubitul meu și as vrea sa ii fac un cadou legat de asta. Ce cadou as putea sa-i fac? Nu rama foto ca avem 10000
Fiți atenți! Știu ca o sa va întreb ceva ciudat dar poate ma înțelege cineva. De revelion, de Crăciun, de paste, de sărbătorile astea mai importante, când erați copii nu aveați asa sentimentul...? (mai mult)
Buna, de ceva vreme nu mai ma inteleg cu ai mei de niciun fel. Am 15 ani, sunt clasa 10a si ne certam destul de des din orice motive. De exemplu, sunt cuminte, invat bine, in fiecare an am terminat...? (mai mult)
Buna seara, am si eu ceva pe suflet ce as vrea sa spun, sa incepem cu inceputul, am 28 de ani si de foarte mult timp imi doresc o relatie serioasa, imi doresc sa imi intemeiez o familie. Eu de fel ...? (mai mult)
Ce sunt cu o fata dacă bunicul cu bunica ei sunt verișori?
Stiti ca zilele trecute va ziceam (mai degraba ma plangeam) ca iubitul meu va petrece revelionul cu prietenii lui iar eu singura. I- am comunicat nemultumirea mea si a decis ca mai bine renunta la petrecerea...? (mai mult)
Am un copil de 13 ani cu un barbat cu care nu sunt casatorita, iar el nu este trecut pe domiciliul meu si al copilului.Pot spune ca barbatul este un betiv pe care l- am iertat de multe ori.O luna...? (mai mult)
Nu știu de ce mă simt tristă tot timpul în ultima vreme, mă gândesc că n- o ajung nimic în viață, că nu o să am o relație, că toată lumea mă urăște, am început să dorm mai...? (mai mult)
De ce intr-o casnicie barbatul are dreptul de a se ingrasa, iar femeia nu? Daca exista iubire intre cei doi parteneri, nu se poate trece cu vederea peste micile kilograme acumulate?
Bună TPU, în ultimul timp mama și sora mea m- au visat gravidă și chiar și eu, eu am sub 18 ani și nu mi- am dorit niciodată să am un copil sau ceva, mie chiar nu îmi plac copiii. Știți ...? (mai mult)
Buna, eu am o problema de sanatate (defect locomotor usor) si sunt o persoana retrasa, pana acum nu am reusit sa- mi fac o prietena/sa am o sotie. E usor de inteles ca pentru o persoana care nu are probleme...? (mai mult)
Dacă o fată acceptă cererea unui fost, înseamnă că îl vrea înapoi sau are sentimente pentru el si vrea sa se împace cu el?
Buna seara tuturor, parintii mei se cearta in fiecare seara pentru ca tata e gelos pe mama. Mama si tata au o casnicie de 14 ani si in toti acesti ani doar tata a lucrat. Mama lucreaza de nici o luna ...? (mai mult)
Poate voi puteti sa imi dati un raspuns la o nedumerire de a mea. În trecut am avut o relație din perspectiva mea de atunci era una frumoasa, greșală mea a fost ca eu am incercat sa ii arat ca tin...? (mai mult)
Sunt insarcinata, dar prietenul meu nu-si doreste copilul si vrea sa fac avort. Mie imi este foarte greu sa decurg la asta... ce ar trebui sa fac?
Cum poți trece peste o dezamagire in dragoste? simt ca nu mai am încredere in nimeni și ca nu o sa mai pot sa ma deschid in fața nimănui. Cum sa mai am încredere in bărbați?
Credeți ca mai exista iubire sinceră in ziua de astăzi? Se mai găsesc iubiri sincere fără minciuni și secrete din punctul vostru de vedere? De ce bărbații nu mai sunt serioși cum erau înainte?...? (mai mult)
Idei de revelion reusit in 2? ce as putea sa fac tinand cont ca nu avem la dispozitie decat noaptea de 31 si ziua de 1... ce am putea face ceva interesant, timp sa ne ducem pe la munte...? (mai mult)
Ce faceti de revelion? Cata lume se uita la Dan Negru? O sa aiba al 20- lea revelion, nu stiu cand va mai fi egalat de altcineva. Anul trecut eram la Sibiu in piata mare- concert Stefan Banica Jr. Cam...? (mai mult)
Raspundeti vă rog doar dacă stiti! Ce știți despre preotul Ioan Gavrilă din Chichis? Este clarvăzător? Am avut de curând o problemă în familie legată de niște bani și as vrea să...? (mai mult)
Am o problema mare, cum ma invatati sa procedez, Am o relatie de 1 an ne cunoastem de acum 2 ani, am stat 3 luni si m- a parasit pentru ca nu ii placea corpul meu si ca sunt mai plinuta, el avand ...? (mai mult)
La vara gat liceul si ma mut in oras la iubitul meu pentru ca am sa merg la facultate acolo(el fiind de acolo merg la facultate la el in oras si cu asta o sa stam impreuna) chesti e ca eu nu ...? (mai mult)
Vi se pare normal ca o mama comanda la fiica sa de 26 ani sa nu mearga gen acolo sau sa nu iasa cu nu știu cine, se izoleaza mai mult, pierde prieteni, totul și ce câștigă? De ce face asta o mama?...? (mai mult)
Salut, Am o intalnire zilele acestea cu o fata si chiar imi place de ea si nu vreau sa fie intalnirea un esec, cea mai mare problema a mea este ca am emotii sunt mai emotiv de fel si am nevoie de niste...? (mai mult)
Sunt de 3 ani cu iubitul meu si de 3 luni ne- am mutat impreuna.Problema e ca eu mi- am dat seama ca nu e "maritatul" de mine si mai ales ca nu am timp sa ma distrez, dar cand am nu pot ca e gelos etc.Am...? (mai mult)
Hei! Ieri i- am cunoscut pe parintii iubitului meu. Sunt niste oameni extraordinari, cu bun simt si foarte de treaba. De revelion, iubitul meu zice sa ma aduca la el acasa dar el dupa sa plece pana la...? (mai mult)
Cine cunoaște în Brașov un preot clarvăzător sau cineva care are viziuni despre trecut sau viitor?
Ce știți despre preotul Ioan Gavrilă din Chichis? Este clarvăzător? Am avut de curând o problemă în familie legată de niște bani și as vrea să imi spună cine mi- a luat. Are astfel...? (mai mult)
Daca cineva care este minor se muta sa stea la alte rude (de exemplu bunici), iar unul din parinti nu este de acord si anunta politia, ei pot sa aiba probleme din cauza asta? Adica sa trebuiasca sa mearga...? (mai mult)
Vreau să iau un cadou iubitei mele, mamei ei și surorii cu gagiul (împreună). Ce idei aveți?! vreau ceva original așa.
O intrebare cam sensibila. Merita sa imi irosesc anii din viata sa am grija de o persoana batrana pana moare. Bunici gen. Nu are probleme, poate sa umble, poate face de mancare, etc. Doar ca as...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!