Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
O intrebare cam sensibila. Merita sa imi irosesc anii din viata sa am grija de o persoana batrana pana moare. Bunici gen. Nu are probleme, poate sa umble, poate face de mancare, etc. Doar ca as...? (mai mult)
Cum aș putea să trec peste o fată? Să trec peste toate sentimentele pe care le simt pentru ea? Am fost impreuna sau nu mai vrea deoarece nu se iubește pe ea însăși. Are o bătălie între...? (mai mult)
Ce calități trebuie să aibă un băiat pentru a avea o relație sau să se căsătorească?
Intrebarea mea e sunt impreuna cu iubitul meu de 11 ani dar mai mult in relatia asta ma face sa ma simt un nimeni am vrut sa ne despartim el spune as ramana un nimeni in drum fara el sa ca fara el eu nu...? (mai mult)
care inca nu are niste raspunsuri chiar concrete pana la urma. De ce barbatii lovesc sotiile? Unul dintre motive ar fi poate o intamplare de infidelitate cre l- ar putea fi lasat...? (mai mult)
"Dacă am 25 de ani trebuie sa ma gandesc sa fac un copil cat mai repede." Acest subiect a fost discutat azi de către familia mea si ce a iubitului meu. In loc sa ne bucuram ca suntem cu toții impreuna,...? (mai mult)
Dragii mei am o mica "problema". Un prieten apropiat m- a intrebat ce cadou vreau de Craciun si am zis ca vreau un ondulator de par si o sticla de prosecco si daca mai vrea sa imi ia ceva mic gen o esarfa,...? (mai mult)
Vara aceasta mama mea s- a casatorit cu om care e din alta tara si vrea sa ma ia si pe mine acolo. Eu nu sunt de acord, pentru ca nu suport acea persoana cu care s- a casatorit, dar si din alte motive. ...? (mai mult)
Trec printr- o perioadă grea, ultima mea bunică se află în stare gravă, mai ziua asta, mâine și revelionul, și gata sărbătorile! Înapoi la școală, iar aștept peste 300 de zile, iar plictiseală,...? (mai mult)
Tatăl tatălui(bunicul) meu are o sora. Sora bunicului meu are un copil. Copilul surorii bunicului meu are un copil. Ce ruda si ce grad de rudenie sunt eu cu copilul copilului surorii bunicului...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cauzele divorturilor in familiile tinere? Am mai multe rude care au divortat. Sexul slab sau pur si simplul faptul ca nu se potriveau cat au crezut.
si fete daca doriti sa raspundeti, de ce atunci cand o fata se uita la un anumit baiat ii stralucesc ochii uitandu-se la el
Părinții mei n- au deloc încredere în mine.Azi am fost cu colinda, dar cu taicămeu (că e evident).Mno ajung la o intersecție, colind la câțiva, și dupa aia, tata se oprește la o cafea cu cineva,...? (mai mult)
Am 14 ani și vreau sa va spun o problema de a mea. Nu mă înțeleg deloc cu mama, in sensul ca ne certam zilnic din orice mic lucru. Mereu când vine de la serviciu, vine nervoasa și începe...? (mai mult)
Daca prima persoana de pe Facebook d la sugestii de prietenie din lista de prieteni pe care nu-i ai iti apare prima sus inseamna ca ti-a vizitiat profilul de Facebook
Sora mea mai mica (14 ani) e o persoana obisnuita, insa de mult timp are aceeasi problema: uraste ca cineva sa ii atraga atentia. Nu conteaza cat de frumos sau urat ii spui ca greseste, mereu va...? (mai mult)
Hei TPU. De mai bine de doi ani stau cu mama mea si omul cu care e ea împreuna și acel om se ia toata ziua de mine mă înjură, mă amenință, inventeaza lucruri despre mine..cauta cearta din motive...? (mai mult)
Hey. Pentru fete/femei mai conteaza daca esti virgin? Este un plus sau un minus?
Hei! M-am inscris cu un prieten intr-un concurs de talente in care vom canta impreuna. Alti 3 prieteni din grup vor si ei sa ni se alature. Cumsa le zic Nu fara sa se simta ofensati sau sa se supere?
Daca sunteti impreuna de 3-4 ani si inca nu da semne ca ar face-o, cat timp ai mai astepta pana sa te ceara?
Ce cadou ai putea lua unui barbat, de Craciun?
Cum aș putea să-mi fac o iubită?
am si eu o problema care ma tot macina si as avea nevoie de un raspuns daca m- ar putea ajuta cineva.Am avut o relatie cu o fata daca ii pot spune asa de aproape 4 luni, ne- am cunoscut prin...? (mai mult)
Bunica mea a murit si mergem la ea luni, si ne întoarcem pe 25 sau 26 ca sa ii ținem companie bunicului.Nu prea as vrea sa ma duc deoarece tata si cu bunicul se vor îmbăta si vor face scandal în ...? (mai mult)
Cum v-ati dat seama ca iubitul/iubita este persoana cu care va veti petrece restul vietii? Ce ati simtit? Cum iti dai seama daca acea persoana este cea mai potrivita pentru o viata impreuna? funda.
Cum vi se pare diferența dintre felul în care se îmbrăcă femeile europene și cele musulmane? Ma refer la feptul ca femeile europene se îmbracă acasă cu haine "de casă", adică haine mai rele,...? (mai mult)
Am o mare problemă poate cineva mă poate ajuta și pe mine. De curând părinților mei le- a lipsit o sumă de bani din casă și m- au învinovățit pe mine aceștia având niște bani ...? (mai mult)
Ce inseamna sa ti un baiat sub papuc
Astazi am fost cu prieteni la mall, mama nu a vrut sa imi dea banii de buzunar, asa ca am luat 50 de lei de pe mobila bunicii, fara a crede ca isi da seama... Ajunsa acasa a inceput un scandal...? (mai mult)
Am tendinta de a exagera uneori lucrurile pentru ca mi se pare ca partenerul de viata face niste lucruri doar ca sa ma enerveze. Asa mi se pare mie. Stiu ca amde lucru la mine, dar cum sa ma controlez....? (mai mult)
Hei. am nevoie de un sfat. am o relatie cam nasoala cu mama mea de ceva timp. cu tata nu prea vorbesc, mai ales pentru ca el nu sta cu noi. eu si mama mea ne intelegeam chiar bine, pana sa plece din...? (mai mult)
Am un coleg cu o situatie mai precara si as vrea sa ii fac o bucurie sa ma duc la el cu niste lucruri. Nu stiu unde sta si nici sa il intreb pe el nu as putea sa o fac. Ii pot afla altfel adresa?...? (mai mult)
As putea sa gasesc o prietena chiar daca nu ii mai stiu numele de familie? Ea s-a casatorit si probabil a luat numele sotului, eu il stiu doar pe cel de domnisoara.
Cum i ati spune iubitului vostru ca vreți sa va despărțiți? Efectiv nu știu cum sa încep. O sa ma întrebe de ce, iar eu nu știu ce sa i zici. Motivul pentru care nu mai vreau sa fiu cu el este ...? (mai mult)
Deci tocmai am vorbit cu prietena mea. Are 16 ani. Ea și iubitul ei de 23 de ani sau logodit și urmează să se logodească. Ea a rămas însărcinată în 8 săptămâni. Și când le- a spus părinților...? (mai mult)
Fetelor,voi ati sta sau ati stat cu un baiat care ar/a da/dat in voi? E adevărat ca dacă accepți prima data, asa va face mereu?
Am o prietenie care ma consuma mult cu o fata eu tin enorm la ea,ne certam super des dar ea ar renunta imediat la mine si se comporta foster rece, ce parere aveti ma consum enorm de mult.
Acum cu sarbatorile trebuie sa fac cadouri. Nu stiu ce sa ii iau fratelui meu. El e la liceu, adica nu e copil mic. Vreau ceva care nu e prea scump, poate aveti idei.
Cum as putea sa ii fac pe ai mei sa inteleaga ca nu vreau sa fiu ca ei si vreau sa imi traiesc viata ca de aia m- am nascut, nu sa fiu obligat sa fac ce nu vreau sa fac si sa mi se tot spuna ca asa e ...? (mai mult)
Salut. Ma poate ajuta cineva cu o părere? M- am despărțit acum ceva timp de o fata super super de treaba și frumoasa. Și acum are prieten, o trecut cam 4 luni de când ne- am despărțit. Și încă...? (mai mult)
Am un "tată " vitreg care îmi ia telefonul mereu din toate rahaturile. El și mama mea lucrează în Timișoara iar eu stau singură (în Drobeta Turnu Severin). Și luna trecuta pe 21 ...? (mai mult)
Aseara am visat-o pe prietena mea gravida.Dar nu era gravida cu mine ci cu un alt baiat.Acel baiat o place pe ea, dar ea nu il place.Ma simt ciudat.Ce poate semnifica asta? :((
Spuneti- mi va rog ce sa fac, sunt casatorita de un an de zile dar sunt impreuna cu sotul meu deja de 3 ani dar inainte de a face cunostinta cu sotul meu am avut o relatie cu un baiat foarte mult...? (mai mult)
Dau funda! Ma numesc Daniel Valentin, am 15 ani si locuiesc in Prahova. Astazi am realizat un lucru.Parintii mei nu sunt cei mai bogati din lume dar imi ofera tot ce vreau si vreau sa ii fac...? (mai mult)
Mama mea e groaznică. De când eram mică a avut probleme cu zona intimă, ovarele, uterul, etc., timp de mulți ani s- a plâns și a urlat, am suportat, dar acum un an s- a oprerat și și- ...? (mai mult)
Daca simti dinainte că un lucru se va întâmpla sunt multe șanse ca sa se întâmple?
Am nevoie de sfatul vostru! Ideea e că de vorbesc cu un băiat și e la distanta de 40 de km când vine acasă fiindcă el lucrează în alt oraș. Mi- a spus că o sa vina când ia vacanta de...? (mai mult)
O să trec direct la subiect: În ultima vreme m- am simțit destul de tristă. De când bunica mea (cea care m- a crescut de altfel) nu mai este alaturi de mine, am început să mă simt abandonată....? (mai mult)
Bună TPU! Îmi puteți da niște idei de cadou de Crăciun pentru iubitul meu? Vreau să îi iau ceva drăguț și ceva util pe lângă. Exclus haine/ceasuri, nu nimeresc niciodată mărimile. Vreau...? (mai mult)
Buna! Sunt o persoana care dimineata sunt mereu pe fuga. Oricat as incerca sa ma trezesc din timp, desi o fac tot degeaba. Trebuie sa trezes si copilul si aici deja lucrurile se schimba. Ii este greu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?