Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut, sper ca postez in categoria buna. Deci eu am 17ani si sunt inca in liceu iar tatal meu vrea sa ma dea afara din casa, ce sa fac? Parintii mei nu au fost casatoriti, iar pana la varsta de 7 ani...? (mai mult)
Ce i-aș putea face cadou mamei mele cu ocazia Crăciunului? P. S. Menționez că bugetul maxim e de 30 RON! Oare găsesc ceva frumos să-i cumpăr din banii ăștia?
As vrea sa va intreb, vi s- a intamplat vreodata sa tot intalniti o persoana pe care ati vrea sa o uitati fie ea, prieten, un membru al familiei sau o fosta iubire.Adica ar putea sa aiba ceva...? (mai mult)
Prietena mea e bolnava. Ce sa fac ca sa ii fie mai bine? Cum sa o ajut sa treaca peste aceasta perioada? Multumesc
Bună, a comandat cineva de pe aici vreun tătic diploma pentru cursul de puericultura? Ca am auzit ca se poate și comanda și nu ii nevoie sa îl iau de la medicul de familie? Mulțumesc
Am și eu ceva pe suflet și doresc părerea unor oameni total imparțiali. Recent am demisionat de la locul de muncă, lucram la birou. Salariul era în jur de 2000 lei cu program de la 6 ...? (mai mult)
Salutare, comunitate TPU. Mai există persoane trecute de 25 de ani care n-au avut niciodată o relație?
Salutare tuturor. Am o problema destul de mare cu sora mea ea, are 16 ani, e foarte aroganta si isi da aere destul de enervante (Pe mine nu ma deranjeaza asta, ma doare cumva in cot). Eu sunt mai mereu...? (mai mult)
Cum rezolvi o relație dificilă cu un părinte? Mă cert cu mama aproape în fiecare zi. Nu mai suport.
E aiurea sa vorbesti cu partenerul de la inceputul relatiei despre casatorie?
Voi cum va pregatiti de sarbatori? Cum va aranjati casa?
Cum faci ca sora ta să nu mai fie arțăgoasă?
Salutare comunitate TPU! Ce ați recomanda unui băiat de 26 de ani care este într- o depresie aproape cronică pentru că nu a avut și cel mai probabil nu va avea niciodată o prietenă/soție? Este...? (mai mult)
Cunosc o fata de clasa a 8 a, care nu invata si are foarte multe absente. Părinții ei lucreaza in strainatate iar de ea se ocupa fratii ei mai mari. Din cauza absențelor, dirigintă ei a făcut sesizare...? (mai mult)
as avea o intrebare daca ma puteti ajuta cu ceva sa incepem : Am la lucru o colega de munca si ii cam place de mine, dar ea are un baietel de varsta 12- 14 ani nu stiu exact si as vrea sa ...? (mai mult)
Salut, iubita mea mi- a spus azi următoarea chestie : Iubi vreau sa vorbim ceva despre noi, imi spune ea. Vreau să ne va...și atât Cica nu vrea sa spună ca ii e rușine. Și vreau sa știu...? (mai mult)
Cum sa îmi fac prieteni? Când nu ies prea mult?
De ce în România fetele/femeile pun accent primordial pe partea financiară/cariera unui băiat/bărbat? De ce contează în mod esențial partea financiară?
Cum v-ati indragostit de sotul/sotia voastra? A fost dragoste la prima vedere? Cea mai frumoasa poveste ia funda :0
TPU, ce sa fac sa nu mai fiu agitat, nervos cand vorbesc cu o fata?
Am trecut curand printr- o despartire. Sunt ok, am suferit, dar mi- am revenit repede stiind ca oricum nu se intampla nimic daca stau si- mi plang de mila. Asadar, acum as vrea sa imi fac o rutina de...? (mai mult)
Buna! Avem in grup o persoana cu niste probleme mintale. Se descurca destul de bine in comunitate, insa ne dorim sa fim cu ochii pe el. El e de acord cu acest lucru, deci nu s- ar pune problema de a...? (mai mult)
Bunăă. Deci am o problema mica, mare. Vreau sa trimit un pachețel, un cadou cuiva, care e la cam 120 de km, aprox. Problema e ca as vrea sa trimit unul..anonim. Si stiu ca nu se poate fara adresa,...? (mai mult)
Sa va dau un context: Sunt la munca de 6 luni și lucrez cu iubita mea dar se mai afla un coleg care în timp mi- a devenit dușman. De fațada suntem colegi și atât, nu prieteni. Iubita ta ...? (mai mult)
Iubitul meu e din alt oraș iar de la un timp nu prea mai vorbim.El îmi tot spune ca e obosit dar e activ pe intagram mai mereu, le lasa comentarii altor fete cu inimi si cu "vai ce sexy esti " sau "cea...? (mai mult)
Buna seara TPU. Am o relație cu o fată de aproape 6 luni. E totul ok. Doar ca mai sunt mici certuri. Eu prea pretențios. Ea nu ma intelege si tot asa. As vrea sa ma ajuta puțin. As vrea sa o fac ...? (mai mult)
.astazi m- a prins tatal meu ca fumam si m- a batut in mijlocul strazii.El e un om care de mica ma teroriza si ma facea sa fiu o sclava a casei.Nu ma lasa afara, ma tundea cheala, ma batea pana ...? (mai mult)
Viata mea ii un calvar:) Sa va povestesc pe scurt de ce, traiesc intr- o familie modesta in care ma zbat sa aduc un ban la varsta de 16 ani. Mama mea a inceput un curs pentru farmacie si s-...? (mai mult)
De ce în general sunt mult mai mulți băieți singuri decât fete singure?
De ce ma supar mai tot timpul pe iubita mea, am așteptări prea mari de la ea? Eu i- am zis ce ma nemulțumește mai tot timpul dar ea nu știu ca parca ii intra pe o ureche și ii iese pe alta, ce ...? (mai mult)
Salutare, sunt cu o fata de aproape un an jumate, am încrederea in ea și nu am avut din partea ei niciodată un motiv de îndoiala, dar cu toate acestea tot intru pe profilul ei sa văd pe cine a ...? (mai mult)
Credeti ca o persoana iti va duce dorul chiar dacă într-o măsură mica dupa 3 ani de relație si un copil?
A o prietena de cateva luni, pare ca totul sa fie ok intre noi, insa uneori o mai surprind ca flirteaza cu altii. Nu stiu daca chiar mi se pare sau nu. Poate uneori am tendinta de a exagera lucrurile,...? (mai mult)
Buna! Cunosc o fata de care imi place si sunt sigur ca ii place de mine pentru ca inainte de a vorbi cu ea, ea tot ii spunea unei colege tot felul de lucruri despre mine ca m- as potrivi cu ea ca nu ...? (mai mult)
Asociațiile studențești sunt un loc bun pentru a-ți găsi prieteni?
As putea gasi numarul de telefon al unei persoane stiindu-i doar numele de familie?
Buna, buna! Care sunt, dupa parerea voastra, dovezile ca persoana de langa tine chiar te iubeste?
am nevoie de un mic sfat, eu de Craciun i- am luat prietenei mele o brățara destul de scumpa și m- am gândit sa- i ofer acest cadou. Multă lume îmi spune ca e prea devreme pentru un astfel...? (mai mult)
Nu stiu cum sa imi rezolv problema si as vrea un sfat de la voi. Am o relație stabilă de câțiva ani doar ca in toti acesti ani nu am reusit sa ne luam o casa.Cred ca stie toata lumea ca nu este ușor...? (mai mult)
Cum pot afla arborele genealogic al familiei mele prin numele de familie, ma refer de la stra stra bunicii in sus?
Am 17 ani și sunt însărcinată, am o lună, stiu ca e prea devreme să am o responsabilitate atât de mare însă nu pot să fac avort, prietenul meu lucrează. Ne- am descurca sa il creștem,...? (mai mult)
Eu am 20, el 36. Ne iubim. Doar ca inca nu ne-am oficializat relatia si imi e teama de ce vor spune ai mei. Niste sfaturi?
Bună seara. Voi cum i- ați spune părinților că sunteți însărcinate? Nu sunt minora, sunt cu liceul terminat de câțiva ani. Și totuși e la fel de dificil ca și cum aș fi o eleva de liceu. ...? (mai mult)
Voi puteti intelege ura umana? Pe voi va urasc unii oamenii (desi n- ati avut nicio tangenta cu ei) si fac tot posibilul sa va faca viata un calvar? Iar daca sunteti unul din acei oameni care urasc fara...? (mai mult)
Iubitul meu e din alt oraș și pe 10 ianuarie este ziua lui și voiam să mă duc la el și stau peste noapte la el, doar că mama lui știe că suntem doar prieteni si nu e acord decât dacă vorbește...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, mai exact as vrea o interpretare a unui gest. Daca un tip isi ia la revedere de la tine prin a te saruta pe cap apoi iti te pune la pieptul sau cum interpretati asta? ...? (mai mult)
Salut. Deci în după amiază asta, s- a despărțit iubita mea de mine și la ultimele mesaje nici nu i- am mai răspuns, am lăsat- o în seen și am șters conversația și după mi- a dat iar mesaj...? (mai mult)
De ceva timp am o problema serioasă.Nu îmi suport tatăl deloc, nu suport sa îl văd, sa îl aud.Nu suport absolut nimic legat de el.Mi- e rușine sa zic ca sunt fiica lui sau ca îmi e ...? (mai mult)
Am nevoie de răspunsurile dvs. la următoarele întrebări pentru lucrul individual, mulțumesc! 1. Ce părere aveți despre familia fără copii? 2. Sunt cuplurile fără copii mai fericite...? (mai mult)
Daca esti o tipa inteligenta, lumea te admira dar profita de tine, vrand mereu ajutor si informatii. Daca esti o tipa frumoasa, barbatii vor clar sa o faca cu tine. Daca esti urata si muncitoare, esti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?