Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Am iubit de mai mulți ani dar mereu mă gândesc la un băiat de care am fost îndrăgostită in trecut. Acum băiatul respectiv m- a contactat și vrea să vorbească cu mine. De când a apărut, nu...? (mai mult)
Buna tuturor. Am, din punctul meu de vedere, o problema.De cand a inceput scoala parintii mei sunt plecati in Germania si eu m- am mutat la matusa mea ceea ce nu imi displace, mi- am dorit asta mereu...? (mai mult)
Deci am un iubit care e din alt oraș și vreau să mă duc la el, dar mama lui nu e de acord decât dacă vorbește cu mama mea la telefon, iar mama nu știe despre asta.Ce să fac? Iubitul meu mi- a...? (mai mult)
E normal ca iubitul să nu te sărute pentru că se uită vecina lui cu fiica ei la noi? :)) (fetița avea aproximativ 10 ani). Trebuia să ieșim undeva în seara asta și eu am vrut să mergem...? (mai mult)
Ce ați primit de Moș Nicolae, un Nintendo switch? Eu nu am primit Nimic
Urăsc ziua de naștere.Nu o urăsc în sine, ci anumite lucruri. Unul ar fi că la mine nu vine nimeni, iar la alții vin zeci de mașini.Altul că dureză doar 24 de ore, apor iar trebuie așteptat...? (mai mult)
Buna, buna! Abia mi- am facut un prieten, suntem la inceput de drum. Totusi uneori cand stam impreuna raman fara cuvinte, nu stiu despre ce sa mai vorbim. Oare pentru ca nu ne cunoastem sau nu...? (mai mult)
Vorbeam cu o fata prin whatsapp si la un moment dat mi-a zis ca ar vrea sa ma vada in actiune. Sa inteleg ca e posibil sa ma placa? Nu vreau sa interpretez gresit mesajul.
Cum să procedez să- mi iau gândul de la faptul că am 26 de ani și nu am avut niciodată o prietenă și cel mai probabil nu voi avea niciodată o prietenă? Sunt conștient de faptul că nu voi avea...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Ardeal: după părerea voastră, ce este mai comun: un cuplu format dintr- un român și o unguroaică sau un cuplu format dintr- un maghiar și o româncă? Care...? (mai mult)
Hei. (sunt fată). Am și eu nevoie de un sfat sau măcar de o părere. Mama bea alcool de vreo câțiva ani (de când aveam 13 ani, acum am 17). Într- adevăr, acum nu mai bea mult, însă tot se...? (mai mult)
Bună seara. Am și eu o întrebare pentru dumneavoastră. Eu am vârsta de 18 ani și împreună cu iubita mea de 17 ani vrem sa ne mutam impreuna și am cam vrea sa știm... se poate, nu se poate,...? (mai mult)
În urmă cu un an de zile am început să mă apropii de cumnata mea, cu scopul de a o ajuta, doar că m- am implicat emoțional și lucrurile s- au complicat. Ea trăia în concubinaj cu cel mai in...? (mai mult)
Eu nu înțeleg un lucru, homosexualii sunt considerați normali, dar pe lângă homosexuali mai sunt și alte orientări dubioase. Polimorie, skolisexual, neutrois, autosexuali, etc nu sunt deviante?...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU! Mai există fete singure în zilele noastre? Deci pe bune, aproape toate fetele pe care le cunosc sau despre care am cât de cât habar au pe cineva. Cum de? Amuzant este...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau iubitului meu de Crăciun, în afara de rama foto, parfum, ceas?
Ce mama de rahat am, nu mă lasă să îmi trăiesc viața, am vrut să merg în weekend cu un prieten si varul sau la Brașov cu o treaba. Dar problema e ca maica- mea nu mă lasă ca ...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU! Doar de curiozitate, care este părerea voastră: per total sunt mai multe persoane singure sau mai multe persoane într- o relație/căsătorie în ceea ce- i privește pe ...? (mai mult)
Bună seara! Am o problema în familie. Am mers la ziua soacrei mele. Dorind sa ii facem o surpriza, am mers eu și părinții mei neanunțati cu un tort și cadou, soțul meu fiind plecat în străinătate....? (mai mult)
Salut TpU! Am o viață foarte neplăcută! Din cauza tatălui bețiv! De când eram mic, îmi vorbea urât, mă jignea și ce mai vedeam eu că făcea (nu pot să zic)! De atunci până acum îmi...? (mai mult)
Cum le-aș putea spune părinților mei că sunt bisexuală?
Am si eu o intrebare. Deci, sunt împreună cu cineva de câteva luni bune. Amândoi lucram in strainatate, momentan nu stăm împreună, însă am vrea sa stam. Si de la anul sa ne logodim...? (mai mult)
Revin cu o intrebare, am fost sa imi iau hainele de la sotia mea iar ea inainte sa ajung mi- a spus daca vreau sa facem dragoste, cum vine asta daca ea este in dilema asta între fostul si eu, sunt ...? (mai mult)
M-am despartit de prietenul meu si efectiv sunt terminata, nu pot sa imi revin, nu am cu cine sa vorbesc. Ce pot face?
Am o chestie. Sper sa nu radeti de mine. Stiu ca multe persoane sunt la fel ca si mine in stadiul amoros, de relatie. Eu am avut totusi, relatii in trecut si prin liceu, dar au fost aventuri, pierdere...? (mai mult)
Sunt plecata in alta țară iar bunica mea este in Romania si eu o sun dar robotul imi raspunde ca numărul **********nu este disponibil.Ma îngrijorez tare si nu stiu cum sa fac, va rog ajutati-...? (mai mult)
Cred că sunt în depresie. De cateva săptămâni nu mai am chef de nimic, nu am de tocit la română comentarii, de lucrat la mate. Faza e că sunt în anul cu bacul și mă omoară conștiința...? (mai mult)
Ce cadou aș putea să-i fac unui bărbat cu vârsta între 60-65 ani? P.S. Menționez că bugetul meu este de maximum 35 lei! Aștept idei!
Întrebare pentru fete. De Crăciun sunt indecis ce sa ii iau cadou la iubita între un IPhone 11 și o brățara Pandora. Ea mi- a spus ca astea sunt cele 2 lucruri pe care și le dorește și azi mi-...? (mai mult)
Cum o pot convinge pe mama sa îmi ia Nintendo switch de Crăciun? De câte ori o întreb îmi zice "nu"!
Cum a- ti reactiona daca aflati ca partenera voastra a fost muncitoare xxx (sex contra cost nu in filme erotice) in UE sau RO? Gen gasiti dovezi care demonstreaza clar ca a fost. Multe asa fac dupa ce ...? (mai mult)
Am o teama irationala de relatii! Vorbesc cu fetele nu am treaba, dar cand imi mai place si mie de vreuna deja ma gandesc sa o uit ca nu pot eu sa o fac fericita, am asa o teama! Eu am 19 ani...? (mai mult)
Am nevoie puțin de părerea voastră! Deci mi- a zis că sunt drăguță de vreo 5- 6 ori nu- i problema la aspect. Faza e că nu prea îmi scrie și eu ii scriu, dar îmi răspunde foarte frumos...? (mai mult)
Poate sunt eu ramasa in urma dar va rog pareri sa stiu si eu ce moralitate reprezinta zilele noastre adica daca un barbat cu toate puterile si toate ocaziile se foloseste sa faca o femeie proasta este ...? (mai mult)
Nu știu ce sa mai fac de la ultima relatie in care mi- am inselat si abuzat iubitul si acum el e super fericit si ma bucur dar de mine nu mai vrea sa auda si stiu ca e exclus sa mai incerc sa intru cumva...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt împreună cu o fată de 6 luni. Întrebarea mea este cum pot să o fac sa înțeleagă anumite lucruri? Este foarte încăpățânată iar cand se enerveaza dintr- o prostie si ia...? (mai mult)
Buna! Am 16 ani si vreau sa ma mut cu iubitul meu. Si el tot 16 ani are. As dori sa stiu daca parintii mei se duc la politie eu voi si luată de acolo fara ca eu sa vreau?
Hey TPU. Sora mea a avut ceva probleme la scoala pe parcursul a mai multor ani, asa ca a ramas repetenta in clasa 6, si asta e ultimul an de repetentie, dar deja ea a abandonat scoala. (sa nu se...? (mai mult)
TPU, am o problema cu vecinii. Au inceput sa ma barfeasca pe la colturi de zici ca ma urmaresc toata ziua. Sau poate chiar asta fac. Ce e mai grav este ca au inceput sa imprastie si tot felul de zvonuri...? (mai mult)
Hei. Cum mai poti fi fericit după ce ai înșelat? Poate dura fericirea asta? Stiam ca fericirea clădită pe nefericire se prăbușește repede. Dar dau ca exemplu cazul lui Justin Bieber și al Selenei...? (mai mult)
Hei, revin și eu cu o intrebare mai despre viața. Tocmai ce am citit un articol intitulat "adevăruri care vor face din time un om puternic". Printre astea, era și unul de genul fiecare om își pune...? (mai mult)
Am vorbit cu un băiat și i-am zis că il plac iar el a zis ca ii sunt draga ca o prietena dar viata lui e prea complicată acum.Ce sa inteleg?
Acum cateva zile mama mea a pierdut lupta cu o boala urata la ficat. S- a luptat cu boala din luna ocombrie pana acum. Si eu si tatal meu stiam ca asta va urma, dar ne- am rugat pana in ultimul moment...? (mai mult)
Salutare. Eu sunt introvertit si cineva mi- a spus ca ar trebui sa imi caut femei introvertite daca vreau sa reusesc sa imi fac o relatie. Intrebarea mea este, cum recunosc o femeie introvertita pe strada,...? (mai mult)
Salut, pentru cei care stiu intrebarile mele vreau sa va mai pun una! Eu am ales sa plec de acasă lăsând- o pe soția mea sa ia o decizie legată de faptul cu cine vrea sa fie, cu mine sau cu fostul....? (mai mult)
Am gasit in istoricul iubitului meu ca se uita pe site- uri cu femei dezbracate, cum e posibil asa ceva atata timp cat relatia noastra sexuala e activa? Cum a putut sa ma minta atata timp ca ma iubeste,...? (mai mult)
Cum sa nu mă mai îndrăgostesc virtual? Ajutor și să pun mana sa învăț pentru bac
Vorbesc cu o fata care ma place insa nu inteleg de ce este mult mai distanta cand ma intalnesc cu ea decat cand vorbesc cu ea prin mesaje. Ce ar trebui sa fac?
Cum sa fac sa nu mai fiu asa prostut? Prin prostut ma refe ca lumea ma cam ia de fraier si nu imi place. Sunt o persoana buna, dar am si eu o demnitate si nu imi place. Nu vreau nici sa isc vreo cearta...? (mai mult)
Salutare prieteni. M- am mutat de aproximativ 1an în Botoșani. Nu prea am prieteni sau amici datorită faptului că nu sunt o persoana sociabila. Este o fată la mine in bloc mă salută îmi face...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?