Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Iubitul meu a devenit violent la fel ca fostul meu soţ vreau sa ma despart şi de el.Cum ma pot asigura ca urmatorul partener nu va fi violent?
Am 17 ani am rugat- o pe mama sa o lase pe sora mea mai mare sa doarma la noi dar mama nu se înţelege cu ea deşi şi ea e fata ei ea are 20 de ani.Cum pot sa o conving pe mama sa o lase sa doarma la...? (mai mult)
Am 16 ani, eu cu mama locuiesc la părinții mamei mele pentru ca eu am reușit sa o conving pe mama sa plece de la tata pentru ca era violent, dar el tot vine sa ma vadă și a adus- o și pe mama lui...? (mai mult)
Vreau să petrec mai mult timp cu soțul meu, l- am rugat sa mergem într- o vacanță doar eu cu el dar el nu prea vrea, nu prea petrecem timp împreună fiind mai mereu ocupați cu munca.Cum putem ...? (mai mult)
Bună, am 17 ani, nu prea am o relație așa bună cu mama, cu tata ma înțeleg mai bine. Mama ma cam cearta când greșesc, iar tata îmi cumpăra de toate chiar dacă îi întorc cuvântul și sunt...? (mai mult)
Am certuri din ce în ce mai dese cu iubitul meu, ne certam din aproape orice.Cum putem face să avem mai puţine certuri sau deloc?
Am 17 ani, de când parinţii mei sunt divorţaţi eu ma simt singura şi nu am cu cine să vorbesc. Cu tata ma vad odata pe luna, mama nu ma baga în seama când îi zic ca am nevoie de cineva cu care...? (mai mult)
Am 17 ani, mama m- a născut când avea ea 17 ani, îmi place ca am părinți tineri pentru ca ei ma înțeleg. Eu consider ca sunt o greșeală dar părinții mei îmi zic mereu ca sunt cel mai frumos...? (mai mult)
Am 16 ani, sora mea 14 ani, uneori nu ne înțelegem noi dar și când ne înțelegem suntem de nedespărțit. Mereu când avem vreo problema ne spunem una altuia, nu părinților și mereu ne acoperim...? (mai mult)
Aş vrea să întreb cum aş putea fi o soţie mai buna. Sotul meu e un barbat minunat, ma respecta, ma iubeşte iar eu chiar îmi doresc sa fiu mai înţelegatoare cu el, dar uneori sunt mai dificilă...? (mai mult)
Cum credeţi ca ar trebui să fie o relaţie normala tata - fiică? Eu am 18 ani şi cu tata nu mă prea înţeleg, ma înţeleg mai mult cu mama.Şi de ce se spune ca fetele sunt mai ataşate de...? (mai mult)
Am 24 de ani, am mai zis ca soţul meu ma bate, o sa bag divorţ, l- am sunat pe tata i- am zis tot ce s- a întamplat şi l- am întrebat daca ma primeşte înapoi acasa şi a zis ca da, mă va primi....? (mai mult)
Fostul meu soţ s- a mutat la mine pentru ca eu l- am chemat, nu ca nu are unde sta dar eu vreau sa fim din nou împreuna şi îl iubesc mult. Am divorţat acum 5 ani şi avem o fetiţa de 6 ani, el ...? (mai mult)
M-am împăcat cu iubitul meu care e logodnicul meu de 2 ani, relația noastră a început acum 5 ani.Cum ne putem reconstrui relația?
Repostez întrebarea pentru ca prima data am primit 0 raspunsuri.Am o fată care are 16 ani soțul meu tatăl ei o cearta mereu uneori și fără motiv ea e puțin mai sensibila și de asta când o cearta...? (mai mult)
Bună, am 16 ani, tata a fost plecat in străinătate la munca, a venit acasă acum o săptămână. Eu sunt foarte fericită că a venit, sunt mai atașată de el decât de mama doar ca tata e prea...? (mai mult)
Care moarte considerați că este mai ușoară și eficientă, fără durere? Deja nu mai suport faptul că sunt singură mereu și mă omoară lucrul acesta, numai când mă gândesc. Sunt obosită...? (mai mult)
Am o fata de un an, m- am certat cu soțul din nou din cauza mamei lui pentru ca se baga in relatia noastra și am plecat la mama și am luat și fetita cu mine. El a venit după mine și a zis sa ma ...? (mai mult)
Tata mă suna azi să îi dau niște bani împrumut pentru ca nu prea mai are din pensia lui si nici mama nu are și are nevoie de bani sa plătească curentul. Eu muncesc, am 23 de ani și o fată de...? (mai mult)
Am 17 ani, părinții mei l- au lăsat în seara asta pe iubitul meu sa doarmă la mine și ai lui sunt de acord. El are 16 ani dar aș vrea să vă întreb.Vi se pare normal ca iubitul meu sa doarmă...? (mai mult)
Sunt de 5 ani divorţata, am o fetita de 6 ani cu fostul meu sot. Eu cu el ne cam dorim sa ne împacam pentru ca inca avem sentimente unul pentru altul. El s- a mutat deja la mine şi cu fata se înţelege...? (mai mult)
Am 15 ani, eu la prânz mai dorm uneori și dorm în camera părinților mei, dar doar la prânz, mulți oameni îmi spun ca nu e bine sa dorm im camera părinților mei, dar parintii mei ma lasă....? (mai mult)
Am 23 de anim fratele meu are mereu certuri cu mama pe baza ca mama nu o prea suporta pe soţia lui si de asta se cearta, iar eu mereu ma bag sa îi iau mamei mele apararea. Pentru mine mama e cea mai...? (mai mult)
Nu prea mai merge relaţia mea cu actualul meu iubit, ieri ne-am certat si mi-e frica sa nu devina violent ca fostul meu soţ.Cum sa facem sa evitam certurile?
Am 17 ani de când au divorţat ai mei, nimic nu mai e la fel. Locuiesc cu mama dar mai merg şi la tata uneori, ei nu s- au gandit nici macar la mine când au divorţat pentru ca daca se gandeau şi...? (mai mult)
Am 18 ani, am împlinit în luna aprilie anul asta, clasa a12 a, eu nu aş mai vrea sa dau bacul anul acesta dar parinţii mei au zis sa dau si bacul, dar eu nu prea vreau. Credeţi ca trebuie sa îi...? (mai mult)
Am 6 frați, 5 băieți și o soră, ea e cea mai mica are 7 luni, iar eu sunt cea mai mare, am 17 ani. Băieții au 15 cel mai mare, 10, 9, 5 și 3 ani cel mai mic, locuim cu bunica, parintii...? (mai mult)
Am 17 ani, fratele meu 19 ani şi poate pare mai ciudat dar când ieşim afara doar eu cu el şi vin baieţi la mine sa vorbim fratele meu se da drept iubitul meu şi ma ţine de mâna, zice ca vrea ...? (mai mult)
Ce sa fac daca o fata se da la iubitul meu? Il tot cauta, il intreaba ce face. El i- a dat block dar ea continua sa il caute. I am spus ca ar fi mai bine sa ii spuna ca are relatie si ca nu vrea sa vorbeasca...? (mai mult)
Unde pot gasi fete pentru a-mi face o iubita? Multumesc, si va rog fara raspunsuri rautacioase.
Deși am 15 ani eu sunt mai atașată de tata decât de mama îmi place să petrec timp cu mama dar mai mult merg cu tata peste tot seara merg la el su la mama în camera și vorbesc cu tata mulți îmi...? (mai mult)
Bună! Din punctul vostru de vedere, Crăciunul se face în familie sau cu persoana iubită? Iubitul meu are 25 de ani, eu 19 și mi- a zis că de sărbători merge la familia lui si daca vreau mă ...? (mai mult)
Am 18 ani mama ma cearta mereu ea zice ca ma îmbrac indecent si cand ies pe strada eu recunosc ca îmi plac hinele mai sexy dar parinţi mei îmi zic ca îi fac de rusine daca ies asa pe strada pentru...? (mai mult)
Cum să ne administrăm o situație când copilul îți tot dă exemple de alți părinți care fac altfel decât tine și e mereu nerecunoscător și nemulțumit la 38 de ani? mentionez ca noi am am facut...? (mai mult)
Bună ziua! Cum să fac să nu mă mai supăr din orice? A devenit o problemă pentru mine pentru că îmi pun prietenii și familia în situații dificile. Dacă nu îmi convine ceva sau dacă mi se pare...? (mai mult)
Am 18 ani am o fetiță de 10 luni am rugat- o puțin pe mama sa stea cu fetița pentru ca eu eram puțin obosita fata find și eu obosita pentru ca fata nu a dormit toată noaptea dar ea a zis ca nu ...? (mai mult)
Credeti ca e mai greu sa iti faci o relatia la 24 de ani decât în adolescenta?
Am un frate care este agresiv şi fizic şi verbal. El are locuința lui dar refuză să se mute. Mi- am retras plângerea de la poliție împotriva lui pentru că părinții au spus că îl vor ajuta ...? (mai mult)
Am 17 ani saptamana asta care urmeaza si astea 2 zile de weekend stau la tata m- a lasat mama ea cu tata sunt divorţaţi doar ca nu îmi prea place la tata din cauza bunci mele pentru că bunica mea...? (mai mult)
Dupa o luna de relaţie cu iubitul meu am realizat ca nu e potrivit pentru mine de asta am decis sa ma despart de el.dar îmi e frica de reacţia lui uneori e impulsiv am 23 de ani.Cum să îi spun fara...? (mai mult)
Eram de 5 ani împreună cu iubitul meu el ma cerut în căsătorie acum 2 ani dar în urma cu o luna neam despărțit noi realizând ca nu suntem compatibili am rămas prieteni după despărțire noi...? (mai mult)
Am 23 ani și am o fetiță de 2 luni tata deși sunt fată lui m- a dat afara din casa când a auzit ca soțul ma bătea acum stau la mătușa și la unchiul meu. Tata zice ca nu sunt fata lui i- am ...? (mai mult)
Nu ma mai înţeleg deloc cu sotul am certuri dese cu el ieri chiar ma împins şi m- a batut nu e prima data cand face asta eu în întrebarile anterioare nu am mai zis ca ma bate pentru ca îmi era ruşine...? (mai mult)
Am rugat-o pe mama sa ma lase să îmi vopsesc parul dar a zis ca nu e de acord pentru ca sunt prea mica să mă vopsesc.Cum să o conving sa îmi dea voie sa ma vopsesc?
Dacă te aștepți să primești iubire în schimb, iar când nu o primești, începi să nu mai iubești acea persoană, nu înseamnă asta că iubirea ta a fost condiționată și nu necondiționată...? (mai mult)
Bună, instanța poate da hotărârea definitiva ca un copil de 2 ani sa rămână la tata, dacă mama i- a fost și mama și tata timp de 1an de zile în care tatăl na cautat- o deloc și ia folosit...? (mai mult)
Bună seara am un coleg la munca lucrez numai cu el vorbește foarte urat ma înroșește ma insulta și țipă la mine nu pot avea nici un dialog cu el e posesiv și arogant cu o reactie violenta ...eu...? (mai mult)
Am 22 de ani sora mea are 18 ani şi o fata de un an ea locuieste în vechiul apartament al meu şi al sotului meu noi acum ne- am mutat si stam la casa problema e ca ea vrea să îl ierte pe fostul ei...? (mai mult)
Am 15 ani mama ma lăsat sa stau cu sora mea mai mica la mine în camera pana mama a gătit sora mea mai mica are 3 ani mie îmi cam place sa stau cu ea ador copiii mici o iubesc mult îmi place sa o ...? (mai mult)
Am 21 de ani iubitul meu ma cerut în căsătorie eu am un frate care are 8 ani și îl cresc singura și aseară ma întrebat ca dacă îl voi părăsi dacă eu o sa ma căsătoresc e fratele meu nu îl...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!