Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Am o situatie grea la scoala. Sunt un elev foarte bun de nota 10 si azi s- a rupt catedra. Trei elevi au rupt- o și trebuie să o plătească dar și- au făcut un plan să spună că am rupt- o si eu...? (mai mult)
Am o problema, astăzi am primit un 4 la școală și nu stiu cum sa le zic părinților, puțin de ajutor.
Nu stiu ce se intampla la lucru, dar nu e din cauza mea. Bine am o vina pentru ca nu stiu cum sa actionez. Am un coleg care ma chinuie, in sensul ca ii transforma pe ceilalti colegi si ii intoarce...? (mai mult)
as avea nevoie de cateva sfaturi, sunt într- o relație de un an si ceva..si nu inteleg de ce mereu dau de cineva care sa ma faca sa sufar. Sunt o fire foarte sensibilă si pun la suflet orice...? (mai mult)
Nu sunt un copil cu fite.Mi- am intrebat parintii daca ei imi pot cumpara un xbox si ei au spus ca nu o sa- mi cumpere pentru ca nu o sa mai invat chiar daca am cele mai bune note din clasa...ce...? (mai mult)
Am o problema.Sunt clasa a- 8- a, iar mama mea doreste sa urmez un liceu militar.M- a intrebat daca vreau si eu acest lucru si i- am comunicat ca, , da" doar fiindca nu imi lasase alta optiune.Habar ...? (mai mult)
Salut, Am avut și eu o întâmplare mai anormală cu o tipă...am vorbit vreo două luni cu ea, acum o lună i- am zis că nu mai vreau sa mă sune. Eu am 22 de ani, ea 21, amândoi inteligenți...? (mai mult)
Bună, am o întrebare... Îmi place foarte mult de cineva.I- am zis că imi place de el, dar el mi- a spus că îi plac persoanele sincere ca și mine, dar mai bine rămânem prieteni. Cred că este...? (mai mult)
Am 15 ani.Maine e ziua iubitei mele, ce cadou sa ii dau?
Am o problema. Astăzi am văzut-o pe nevastamea ca vorbea cu un băiat. Si cand am mers la ea. A început să imi zâmbească. Ce as putea sa cred?
Dacă se discută despre mine, indiferent dacă este de bine sau de rău cum pot să încetez să mai fiu așa de curios cu ce se discută în privat ca să nu îi mai sacai pe colegii care nu vor să...? (mai mult)
Câți bani se dau la o nunta dacă merg in cuplu la o prietena?
Mă confrunt cu ceva probleme de ceva timp, am 21 de ani, muncesc de luni pana vineri, sâmbătă și duminică stau in apartament si ascult muzica si cand pot, merg la ai mei la țară. Faza e că muncesc...? (mai mult)
Buna seara, am o intrebare care ma apasa de ceva timp. Sunt intr- o relatie cu o fata de 11 luni, o iubesc mult, tin la ea. Dar este ceva ce mereu ma doboara, ea a avut 8 parteneri pana la mine, mereu...? (mai mult)
De ce nu pot avea prietene fete? Ci doar barbati. Am foarte multi baieti amici de toate varstele. Parca ii atrag mai mult dar duc lipsa de femei in viata mea. Cand ma vad femeile parca le e frica sa vorbeasca...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Am 4 surori mai mici:triplete de 2 ani si o sora de 3 ani.Nu le mai suport si nu am rabdare cu ele si simt ca innebunesc.Eu nu le las la mine in camera pentru ca ele fac mare dezordine,...? (mai mult)
Am toata familia din partea mamei in Anglia. Am ocazia dupa ce dau bacul sa ma duc acolo si eu, insa singur, fara mama si fara tata. Imi este greu sa ii las in tara, dar, totodata vreau sa ii iau dupa...? (mai mult)
Mă aflu intr- o situatie ciudată cu partenerul meu. Luna asta ar urma să facem trei ani de relație, dar nu se stie... Ne certasem foarte des, îl criticam de multe ori, deoarece a fost...? (mai mult)
Ce este mai avantajos pentru o fata care place un băiat, ca acesta sa dea like-uri altor fete pe insta și ție foarte rar sau atunci când parcurge o distanta pentru doar ca sa te vadă?
Întrebare pentru băieți. Daca o fată drăguță v-ar placea, i-ați da cu piciorul sau ați încerca o relație?
Bună, am și eu o dorință. Fiindcă azi e Black Friday, tatăl meu și- a cumpărat un calculator scump nou (+ 5000lei). Eu îmi doresc mult să îmi ia și mie o tastatură de 84 lei, https://emag.page.link/pMk4K,...? (mai mult)
i- am spus tatălui meu ca as vrea sa ma mut singura pentru ca am 19 ani și avem percepții destul de diferite in tot. Iar el mi- a spus ca nu accepta sub nici o forma, doar măritată pot...? (mai mult)
Heii, am fost împreună cu o fată timp de vreo 2 săptămâni și deodată nu mai vrea sa continuam. Ei ii place foarte mult, ma iubește doar că se simte stresată. Am întrebat- o de ce nu iși ...? (mai mult)
Bună tuturor! Mă numesc Gabi, am 22 de ani și sunt din Oradea. Mă lupt cu o problema de vreo 2- 3 ani încoace. Mai multe de fapt, dar asta deja incepe sa mă afecteze psihic. Sincer, nici nu...? (mai mult)
Hei TPU. Iubitul meu e din Ploiești și mâine vreau să mă duc la el cu trenul, cam cât credeți că mă costă? E urgent
Hei. Voi ce cadouri personalizate ati facut pentru persoana iubita? Ce text ati scris?
Sa mori singur, sau sa nu mori singur? Asta este intrebarea mea interexistentiala
Buna tuturor, am visat ca iubitul meu are un frate geaman si imi parea bine caci ma gandeam ca am sansa de a avea copii gemeni caci asta imi doresc si in viata reala, ce ar putea insemna asta? Dorinta...? (mai mult)
Sa zicem ca ai vreo 14 ani si parintii tai sunt divortati de cativa ani.Si ei isi fac noi relatii, adica relatii pe bune, casatorie si restul.Cum vezi chestia asta? Evident ca pot sa comenteze si incriminatii,...? (mai mult)
Heii TPU! A venit un băiat pentru mine 40 de km și a fost super ok, mereu îmi spune că sunt draguuuta raau, înseamnă că mă place puțin? Faza e că doar eu ii scriu dar nu prea mă deranjează,...? (mai mult)
Hei, de ceva timp vorbesc cu cineva prin mesaje, dar tind sa cred ca acea persoana nu ma place. Nu vreau sa ma placa neaparat ca pe un potential partener. Vreau sa devenim prieten si nu stiu cum sa ma...? (mai mult)
Ce inseamna cand esti cu o fata care stii ca te place, va comportati ca si cum ati fi impreuna, dar ea inca nu vrea momentan relatie serioasa, adica nu sunteti "oficiali"? Dar tu vrei sa pleci fiindca...? (mai mult)
Mi- a zis o amica ca problema mea ar fi ca nu port cu fetele, , conversatii smart". Dar cand am intrebat- o de topicuri nu mai stia. M- ati putea ajuta cu cateva ex de topicuri de discutie cand sunt in...? (mai mult)
Buna seara, am o problema destul de delicata. Am 19 ani, locuiesc cu tatăl meu. Iar relația noastră nu este deloc normala. Se gândește doar la el. Orice as face nu este mulțumit. Deși am terminat...? (mai mult)
Bună seara! Permiteți- mi să vă adresez o întrebare, puțin bizară la prima vedere, însă foarte frecvent întâlnită la foarte multe persoane! Înainte de a pune întrebarea, aș dori să ...? (mai mult)
Daca baiatul de care imi place, mereu se uita insistent la mine, in autobuz, cauta vorba cu mine, credeti ca e posibil sa ma placa si el? Am pus pe story pe Facebook o melodie care batea apropo spre...? (mai mult)
Am 19 ani și nu am avut în viața mea o iubită! Problema e că deocamdată nici nu pot avea deoarece sunt la facultate, nu am bani, nu am mașină, nu am calitățile unui bărbat! Îi văd...? (mai mult)
Buna, se apropie ziua in care eu si iubitul meu face 4 ani și nu stiu ce cadou sa ii iau. Ma poate ajuta cineva?
Iubita s- a despărțit de mine, pe motiv că nu mai are aceleași sentimente față de mine după o relație de un an si 2 luni. Multi spun ca si- a gasit altul si vorbeste cu el. Voi ce...? (mai mult)
Cum poti trece peste frica de a avea o noua relatie? Dupa incheierea unei relatii n- am mai putut sa am alta de durata. Totul este ok atata timp cat suntem prieteni sau flirtam dar in momentul in care ...? (mai mult)
Stiati de asta?! O recomand celor timizi si nu numai! https://www.elefant.ro/50- de- exercitii- pentru- a- ti- imbunatati- abilitatile- de- comunicare_1c26cdf8- 90bd- 424f- b3c2- 97c4c2e85029?_sgm_campaign=scn_7dc865ee96000&_sgm_source=1c26cdf8-...? (mai mult)
Îmi place de un băiat de 14 ani care se pune doar cu fete pitice si fund mare.Multi au spus sa nu ii zic pentru ca afla toată școala si mă fac de ras, dar in același timp îmi place mult de el. ...? (mai mult)
Hei, hei! Sunt o persoana care se gadila foarte tare. Efectiv rad de nu ma pot opri, dar nu e deloc placut. Cum sa fac sa nu mai fiu asa? Adica sa fiu mai rezistenta atunci cand cineva incearca sa ma...? (mai mult)
Am o problema, încep sa ma supar din orice, ma frustrez ca unele persoane nu sunt așa cum vreau eu, nu se comporta cum m- as aștepta eu și aici vorbesc despre iubita mea. Cum sa fac sa nu mai am...? (mai mult)
Am o mare problema de comunicare. Apropiații mei vorbesc nonstop si gasesc subiecte de discuție de la cele mai banale la cele mai mișto. Eu însă stau ascult si cand e sa spun ceva mi se pare ca e ...? (mai mult)
Urgent. Am luat de pe cardul mamei peste 1000Ron și ea se duce mâine la politie. Poliția poate afla dacă am băgat banii pe PayPal? Sau pe YouTube?
Buna seara TPU, as vrea sa imi surprind iubita cu cadouri unice si frumoase ( nu prea sofisticate, nu am un buget mare, am 17 ani ) ceva simplu si semnificativ, scrisoare, ceva facut de mine, poate...? (mai mult)
De ce romancele care se casatoresc cu straini sunt considerate zdrente? Majoritatea se casatoresc pentru bani, viata usoara, mentalitate bolnava vestica dar cand se ajunge la casatoria cu un albanez ...? (mai mult)
Credeti ca o fata care te- a iubit enorm de mult la început chiar exagerat de mult se poate ca dupa 2 ani de relație si un copil, un apartament cumpărat si 2 masini sa se răcească de tine si chiar...? (mai mult)
De fiecare data cand incerc sa deschid subiectul sex in mesaje, partenera spune ca nu ii place. Cum o pot face sa se simta confortabil si sa discutam deschis despre sex? Nu am cerut sa o facem,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!