Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
De ce nu vrea sa mergem nici pana la magazin? Stau la el cateva zile, 4 5, cateva acasa. Dar cand sunt la el in afara sa fac curat, mâncare și să facem sex nu fac altceva. Cand ii zic sa mergem...? (mai mult)
Salut, tuturor utilizatorilor. Numele meu este Adiță, aș avea 2 curiozități, la care aș vrea un răspuns argumentat și care să mă ajute. Okay, să trecem direct la subiect. Îmi place de...? (mai mult)
Care sunt bazele unei familii solide? Cat conteaza sexul? Ce cauta femeile la un barbat?
Sunt șanse de a împăca din nou cu o persoana din zodia leu?
Nu fac des asta, dar acum am nevoie de un sfat mai mult ca niciodata. Acum cateva luni am intalnit pe cineva de care m- am indragostit nebuneste( la prima vedere), l- am cautat, am vorbit,...? (mai mult)
Eu am 19 ani, iubitul meu 21 și avem o relație de o luna. Mama comentează de fiecare data când sta mai mult de ora 10 la mine, nu ma lasa singura cu el in camera și nici sa stau pe afara mai mult....? (mai mult)
Buna TPU... iarasi eu vin cu speranta ca voi gasi un raspuns.Sunt foarte trista mereu, nu ma pot bucura de nimic, sunt mereu in stres si ganduri din orice motiv chiar si banal, sunt mereu afundata in ...? (mai mult)
Ce as putea sa ii iau cadou iubitului meu de Crăciun legat de mașini? Pasiunea lui sunt mașinile. Ce as putea sa ii cumpăr sa il surprind si sa stiu ca o sa ii placă?
am o problema enorma in familie, am 17 ani si in vara s- ar fi auzit ca ma droghez, iarba e suspectul, eu unul nu am fumat asa ceva.Fratele meu m- a banuit si i- a spus mamei, doar pentru...? (mai mult)
Acesta este contul unei prietene. Mi- a zis că pot să- l împrumut. De când a început anul, am atâtea necazuri. De anul trecut, am cunoscut un băiat la școală. Toată lumea făcea...? (mai mult)
Am si eu o problema. De ceva timp sotia mea s- a schimbat fata de mine, este mult mai rece si ma gandesc serios la despărțire, baga tot felul de motive ba ca copilul e pe primul loc ba nu stiu ce, ...? (mai mult)
TPU, nu stiu cum sa zic. Imi e rusine sa ma uit in ochii oamenilor. Chiar si daca vorbesc cu mine, parca simt ca imi strapung corpul ochii lor atintiti spre mine. Nu mi- e frica...sau poate o fi si asta...? (mai mult)
Eu am 19 ani, iar iubitul meu 21. Suntem împreuna de o luna, ma înțeleg foarte bine cu el și la fel și părinții mei. As vrea sa- i întreb dacă poate sa rămână la mine peste noapte, dar ...? (mai mult)
La locul de munca este o colega pe care nu o agreez. Din pacate nu o pot trata cu indiferență pentru ca trebuie sa comunicăm, mai stam si intr- un spatiu destul de mic si este inevitabil. Ideea este...? (mai mult)
Salutare TPU, o sa trec direct la subiect, faza e ca nu prea stiu cum sa vorbesc cu o fata, adica nu prea stiu cum sa incep conversatia cu ea.De obicei vorbeam cu fete din acelasi liceu cu mine si cumva...? (mai mult)
M- am tot gandit daca sa scriu sau nu asta si uite ca o fac. Am 15 ani si am niste probleme mai mari. Sa va explic pe scurt despre viata mea : M- am nascut in Portugalia unde s- au întâmplat...? (mai mult)
Am iubit. Și de curând a apărut un vechi prieten de- al meu care vrea sa ne vedem. Sa mai vorbim la un suc. Dar eu nu prea m- as vedea cu el ca sa nu îl mint pe iubit. (Iubitul meu vb cu alte fete...? (mai mult)
Salutare, am 28 de ani, acum aproximativ o luna am intalnit o fata divortata cu un copil, ne intelegem foarte bine, este exact genul de fata pe care mi- o doream, le- am spus si parintilor de ea, nici...? (mai mult)
Hei! De obicei ce la place băieților care poartă stil gotic la fete? Intreb pentru o prietena
Este asa de greu sa vorbesti cu o fata? AM 17 ani sunt urat(inchis la piele), daca eram mai frumos agatam repede.Incep asa? - Hey buna, sa facem cunostinta - Gabi, Denisa, Ioana Etc Si ...? (mai mult)
Buna seara, de ceva timp nu ma inteleg deloc cu mama. Imi reproseaza defectele ca sunt ca, , taicato, , dar mereu cand ii zic ca de ce s- a mai casatorit cu el si acum imi scoate ochii ca am defectele...? (mai mult)
Aveti frati care sunt plecati pe dincolo? Si va tot promiteau ca va duce sau va cheama pe dincolo? Eu am un frate care e stabilit in Anglia de 5 ani si de 2 sau 3 ani imi tot promitea ca o sa...? (mai mult)
După o relație de un an si 2 luni, fosta iubită m- a lasat pentru altul. Ea trimis ceva poze la ala cu ea dezbracata, ala l- a băgat pe un prieten ca daca nu se întâlnesc, pune pozele pe rețelele...? (mai mult)
Se gasesc in Romania asa numitele cutii pentru Zana Maseluta? Tooth fairy box? Este pentru a ajuta copiii sa treaca mai usor peste pierderea unui dinte. Sau aveti idei cum sa le fac sa arate atractiv, ...? (mai mult)
Salutare. Am o intrebare pentru fete mai mult. Eu am o problema de uneori cand ma atasez de o persoana bag vrajeala pe mess, eu cumva in gluma o scriu fetei respective, asa imi vine mie, stiu ca nu-...? (mai mult)
Buna seara tpu.va rog cine cunoaste legea. Am 22 de ani si de ani de zile sunt batuta de mama. Vreau sa fug la o prietena. Daca implica politia cum sa procedez. Ajutor!
Salut, TPU! Sunt un tanar, nu doar in varsta, cat si in ale relatiilor. Iubita mea se plange ca uneori o ignor, insa chiar nu am nimic de zis sau transmis. Ce sa fac? Sa las sa treaca putin timpul?...? (mai mult)
Dragi TPU- isti. Ce sa fac daca nici nu imi scrie, nici nu ma suna de ceva timp? Mai are rost sa ma gandesc la el daca nu da nici un semn? Mai are rost sa imi fac vreo speranta sau incet incet sa revin...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta, sunt insarcinata si nu stiu daca e din cauza hormonilor sau nu, dar de la un timp simt ca sotul nu ma mai iubeste, eu cand i- am spus ce simt si l- am întrebat daca ma ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre relatii dintre doua persoane de sex opus din ziua de azi? In societatea de azi fetele sun cele care domina si asta se datoreaza canalelor de socializare prin inermediul...? (mai mult)
Am o problema legata de mama mea, este tot timpul nervoasa, este tot timpul exploziva, nu ma pot intelege cu ea, am incercat sa comunic cu ea, dar nimic, tipa pe mine non- stop, tipa ...? (mai mult)
Salut, e prima dată când folosesc acest site și prima dată când mă deschid în fața unor străini, eu fiind o persoană ce cu greu se deschide și prieteniilor, chiar dacă cercul meu de prieteni...? (mai mult)
Prieteni, am o problemă... Deja e a 6- a fată cu care m- am întâlnit, din ele toate m- au lăsat(a durat maximum 4- 5 zile cu fiecare)... Nu știu ce să mă fac, deja îmi e frică să mai caut...? (mai mult)
Salut TpU! Cum pot sa o conving pe mama sa imi cumpere un telefon nou? Am note mai mari si nu ii creez probleme.Cand i- am spus a zis ca nu, ca daca vine craciunul nu trebuie neaparat sa am cadouri, ...? (mai mult)
Revin cu o intrebare. Vreau răspunsuri sincere. Mă uitam zilele astea la un film și cel din film era adoptat. Așa că m- am întrebat dacă sunt și eu. In certificatul de naștere trebuia...? (mai mult)
Stiu ca ceea ce voi scrie e posibil sa imi aduca si niste critici dure, dar asta e, am nevoie de ajutor. Am facut de mai multe ori promisiuni familiei, insa nu m- am tinut de ele. Familia...? (mai mult)
Hei, hei! Va trebui sa ma mut pentru ca in orasul meu e greu sa imi gasesc de lucru. Astfel va trebui sa o iau de la 0 in alta parte. Stiu ca va fi greu sa imi fac un cerc social, dar cum as putea incepe....? (mai mult)
Membri TPU! Nu sunt obisnuita sa ies din zona mea de confort, iar asta inseamna ca uneori chiar pierd anumite lucruri. Nu mai vreau sa fiu asa, nu vreau sa ma transform in cine stie ce, doar sa fiu ...? (mai mult)
Cum poti sa scoti pe cineva din friend zone si sa deveniti un cuplu?
Ma întreb dacă sunt adoptat. Daca eram adoptat nu semănăm cu nimeni din familie. Eram mai scund fata de ai mei. Și în certificatul de naștere apărea alt nume in loc de părinții pe care ...? (mai mult)
De la un timp mă simt foarte nașpa! E vorba despre un băiat..mai mereu mă lasă cu seen și urmează să ne vedem weekendul viitor și mi se pare cam ciudat fiindcă nu prea am schimbat multe...? (mai mult)
Sa presupunem ca ai probleme de socializare, cum ai aborda problema?
Bună TPU Deci, iubitul meu e din Ploiesti (satul Vadu Părului, iar eu sunt din Severin... știe cineva cum m-as putea duce să îl vizitez? Adică cu un autocar sau cu trenul?
Azi m- am certat cu frate- miu din Anglia pe net ca nu vrea să vin singur acolo, doar cu părinții și nu avem bani de avion, sunt băiat mare, am 27 ani ma pot descurca si singur, dar frate- miu...? (mai mult)
Salut TpU! Nu stiu daca e bine ca intreb dar totul incepe cam asa.De cand am primit primul meu calculator acum 4 ani ma jucam cs 1.6 si aflam si de skype- discord.Mi- am facut prieteni si era distractiv...? (mai mult)
NU SARITI PLS! Hey, am 13 ani si ai mei s- au despartit acum doi ani, tatal meu s- a recasotorit anul acesta si din casatoria actula are o fetita de 5 luni (fiind sora mea mai mica), iar eu cu tatal...? (mai mult)
Cum sa reacționez cand voi da nas in nas cu fostul iubit? Relația s- a terminat foarte urat. El fiind un tip violent verbal si fizic. Ma stresa de cate ori ma vedea, era foarte insistent si dupa ce ...? (mai mult)
E o fata pe care o plac ...si ea stie asta...cand are probleme vine mereu la mine ca sa o ajut, cand cedeaza psihic eu o ajut, sunt singurul care e alaturi de ea si cu toate astea ea vorbeste cu mine doar...? (mai mult)
am un coleg la munca în care încearcă sa ma copieze, e cel mai bârfitor coleg și tot el își ea meritele la șef, ca șeful ii cânta în struna, lucrez în domeniul Electric el nu...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Daca la jobul meu imi vad de treaba si nu comunic cu colegii pentru ca sunt oameni rai si eu nu vorbesc cu asemenea oameni, ma rog barfesc, caracter josnic si asa mai departe, dar imi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?