Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Mama a plecat ieri in Anglia la tata si am rams cu bunica.Si imi este foarte dor de ea, vine peste 2 saptamani.Ce pot face sa nu mai imi fie dor de ea(adica sa nu mai ma gandesc la ea)?
Salut. Pe scurt, am 26 de ani si nu am fost niciodata cu o fata. Mi- e frica sa vorbesc cu ele ca nu stiu ce sa spun. De vrajeala si dus cu zaharelul nici nu mai zic. Deja simt ca imi trece tineretea...? (mai mult)
Problemă. Un/o tânăr/ă de 18 ani, elev/ă în clasa 12- a, câștigă o sumă mare de bani la loterie. Ca de obicei, el/ea vizionează extragerea loto împreună cu părinții lui/ei iar aceștia...? (mai mult)
Hei! Am o problema la job si nu stiu cum sa abordez situatia. Am niste colegi cu care nu ma inteleg prea bine. Nu le- am facut nimic, dar efectiv nu suntem pe aceeasi lungime de unde. Acestia au inceput...? (mai mult)
Salut, Am si eu nevoie de un sfat, timp de o luna am fost impreuna cu o fata si am mai si vorbit vreo doua saptamani inainte sa iesim prima data, de abia la a 3 a intalnire am si pupat- o si ne-...? (mai mult)
Ajutor TPU! Sunt intr- o situatie de rahat, ca sa fiu direct. Am ranit pe cineva, fizic, nu emotional. S- a intamplat totul intr- fractiune de secunda, imi recunosc vina si mi- o asum. De fata erau...? (mai mult)
Oare cum își educau mamele copiii când nu existau cursuri de parenting? :-?
Ajutați- mă! Mama nu mă lasă să mă tund. Si asta ma distruge si nu doar că vai, nu mă lasă, dar nu mă înțelege. Vreau să schimb unele lucruri, dar ea parcă îmi rupe orice speranță și-...? (mai mult)
Salutare, comunitate TPU! De ce majoritatea femeilor devin supraponderale după ce se căsătoresc? Deși nu o fac voit, observ că majoritatea femeilor capătă proporții, în unele cazuri chiar ...? (mai mult)
Heeelp pls... vreau o idee de cum as putea să- mi surpind iubitul. Practic noi avem o relație la distanța dar in Decembrie mi- am cumpărat biletul sa vin in țara doar ca el nu știe exact data ...? (mai mult)
Sunt minoră și am probleme cu respectarea intimității în familie. A început acum câțiva ani, când tatăl meu îmi umbla în birou, ghiozdan, buzunare fără acordul meu(a citit și din jurnal,...? (mai mult)
Daca cineva a avut dezamagiri in dragoste, credeti ca mai poate iubi cu adevarat?
Am pierdut 250 lei la aparate! Cum le pot spune părinților?:(
Buna ziua TPU, ma poate ajuta cineva ca am o problema in relatie? Am nevoie de un sfat, eu am o prietena de aproape 6 luni, ea sta in alt oras, noi ne vedem doar cand merg la ea ca pe ea nu o lasa ...? (mai mult)
Salut, in 2 ani mi- au murit 3 bunici si numai de necazuri am parte, la relatii am ghinion mai mereu, afara ies cam de 2 ori pe saptamana si habar n- am ce sa fac, ma simt obosit fizic si mental si...? (mai mult)
Am aflat ca m- a tradat cea mai buna prietena a mea pe care o stiu de vreo 10 ani, practic m- a vorbit pe la spate, foarte urat si acum am aflat, sunt cu moralul la pamant, dati- mi sfaturi ceva, ...? (mai mult)
Salut anonim, sunt baiat 21 ani si am cunoscut o fata mai mare ca mine, ea are 25 ani. Ambii suntem din R.Moldova am stat cu ea 4 zile(in Moldova) dupa care am venit in Ro, vorbeam doar pe net. Totul...? (mai mult)
Dragii mei! Am o problema si incerc sa gasesc o rezolvare. De fiecare data cand vorbesc cu cineva, nu reusesc sa ma concentrez la ceea ce spune. Si nu e vorba ca e o persoana neinteresanta sau neimportanta,...? (mai mult)
Hei guys! Am 2 surori mai mici, pana in 7 ani. Cum le pot tine ocupate o perioada mai mare de timp? Am nevoie de ceva activitati, dar care sa nu imi solicite prea mult timp pentru pregatirea lor.
Mă simt foarte singur, de fiecare dată când îmi place o fată, în mod singur ea nu mă place pe mine, în plus nu am prieteni... nici măcar părinții nu îmi sunt prieteni, cum să procedez ...? (mai mult)
Astăzi am aflat ca străbunicul meu este pe jumătate maghiar, adică mama lui este de etnie maghiara, iar tatăl lui este roman, am mai aflat ca mai am o străbunica din partea mamei care...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU! Care sunt motivele pentru care ÎN GENERAL fetele și femeile din România preferă bărbații de altă naționalitate sau etnie în detrimentrul celor români? Majoritatea căsătoriilor...? (mai mult)
Asta este întrebare pentru băieți. Daca o fata va saluta așa din doua in doua zile, i- ați mai dat și voi semne și va baga și ea în seamă și ar fi și foarte drăguță și ce părere...? (mai mult)
Barbatii au mereu nevoie sa fie lasati in pace ore in sir in propria camera si sa nu fie deranjati? Asta e secretul unei relatii foarte reusite?
Am o mica intrebare care ma macina, prietena mea acum 2 zile mi- a spus ca are nevoie sa fie singura o vreme si as vrea sa stiu ce inseamna asta mai exact si cum ar trebui sa procedez? Va rog...? (mai mult)
Oare cine te iubește mai mult? Familia sau partenerul\partenera?
Funda.Buna TPU. Eu am o problema mai complicata si vreau sa stiu ce sa fac. Acum 1 an, mama si tatal meu au murit intr- un accident de masina. Cand am auzit asta, am intrat in depresie. Casa a intrat...? (mai mult)
Aș putea cumva să îmi dau la 18 ani părinții în judecată ținând cont de următoarele lucruri: Sunt neglijenți cu mine, nu mi- au dat niciodată bani, m- au abuzat atat fizic cât si ...? (mai mult)
Sunt cu iubitul meu de 6 ani si nu m-a cerut de soție. Credeti ca nu ma iubeste indeajuns?
Ce ati face daca a o persoana care ajuta pe toata lumea, el e prieten cu toti etc dar pe tine te ignora si nu isi face timp pentru tine chiar daca tu ii spui ca il iubesti? Ceilalti sunt mereu mai importanti...? (mai mult)
Am o intrebare ce ma macina de ceva vreme... eu am tenul destul de deschis si n- am parul foarte inchis. Dar am sanse sa fiu de etnie roma? Adica nu- mi cunosc foarte bine genele dar stiu ca...? (mai mult)
Buna, sunt intr- o situatie limita, sunt intr- o relatie de 4 ani, am avut niste probleme acum 2 ani, dar aveam impresia ca am trecut peste, se pare ca nu e asa, a fost plecat cateva saptamani recent,...? (mai mult)
Bună TPU. Eu și prietena mea am plecat din tara fără sa știe multe persoane, pe scurt, a vorbit cu ei dupa ce am ajuns deoarece ei nu ar fi acceptat (comunism, pentru cine înțelege) acum ne ...? (mai mult)
Hey, dacă un baiat iti spune ca te iubeste si dupa aia se schimba si se ia de tine fara motiv si te enervează mereu si te jignește ce inseamna? Ii pasa de mine sau o vrut sa isi bata joc de mine? Dau...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat va rog. Incerc sa explic cat mai pe scurt posibil. - Am 21 Ani sunt intr- o relatie cu o fata deja de 4 ani ea are (18 acum) pe cand avea 15 ani a luat botezul adventist (sabatul)....? (mai mult)
Vreau sa imi spuneti multe nume de baieti si fete. Dar nu vreau ca alea de pe site-urile de mame. Vreau unele frumose, nu neaparat romanesti.
După mai multe certuri cu iubita mea, zice ca totul este bine, am fost la un punct sa ma despart de ea, i- am zis de ce sunt nemulțumit și o zis ca totul o sa fie bine. După câteva zile tot așa...? (mai mult)
Sunt foarte supărat, pe maica- mea nu vrea să mergem de Craciun in Anglia. Am un frate care e stabilit in Anglia de 5 ani si este căsătorit și el vrea să venim cu toată familia la el de Crăciun...? (mai mult)
Ok, nici nu știu cu ce să încep, este un subiect mai...complicat. Mătușa mea se comportă foarte ciudat cu mine. Ciudat în sensul că am ajuns să mă simt inconfortabilă în prezența ei. ...? (mai mult)
Care sunt motivele pentru care un procent foarte mare de fete/femei românce sunt cu bărbați străini, în timp ce doar un procent infim de băieți/bărbați români sunt cu femei străine? Recunosc...? (mai mult)
Salut, îmi puteți spune un alint pentru numele Felicia?
Nu mai suport. Deci băiatul ăsta s- a băgat în seamă cu mine, vrea sa ne vedem și apoi m- a lăsat cu seen la o inimioara după ce el mi- a pus o inimioara(ori nu a avut timp să răspundă...? (mai mult)
Nu mai suport sa aștept.Atunci când plac un băiat cu adevărat nu ii scriu fiindcă zic numai aiureli, dar când nu prea plac mă fac plăcută 100%, cum sa fac sa nu mai fiu așa? Și nu...? (mai mult)
Daca o persoana săvârșește abandon de familie și face închisoare pentru asta, poate fi obligata din nou să plătească pensie alimentara?
Îmi place de o fată dar nu stiu daca si ei îi place de mine, dar în acelasi timp îmi place si de alta fata dar doar daca m-ar placea si ea pe mine(sunt 50% sigur ca ma place).Ce sa fac?
Am nevoie și eu de un sfat Deci, as vrea să încep cu inceputul.. Aveam 16 ani când am cunoscut un barbat de 33 ani : ((( parca prinsesem pe Dumnezeu de un picior, nu ma judecați, bineînțeles...? (mai mult)
Buna, membri TPU! Tocmai ce m- am despartit de prietenul meu. Chiar nu stiu ce sa fac si cum sa trec peste. A fost o relatie frumoase, cu urcusuri si coborasuri, dar am zis ca am trecut peste. Se pare...? (mai mult)
Aici e vorba de un băiat pe care îl plac ..Deci, mie îmi plăcea de foarte mult timp de el doar că nu aveam curaj să ii scriu, dar în mare am mai vorbit cu el fiindcă îmi mai răspundea...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am o problema, dau funda, eu cu prietena mea am avut mici certuri, si fără sa vrem am început sa ne distantam unul de altul, chestia este ca ne iubim dar parca ceva ne oprește sa...? (mai mult)
Am și eu o mica problema cu care m- am gandit ca unii dintre voi ati putea să mă ajutați. De fiecare dată când îmi place sau ma simt atrasă de un băiat și aflu ca si el simte acelasi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!