Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Am și eu o mica problema cu care m- am gandit ca unii dintre voi ati putea să mă ajutați. De fiecare dată când îmi place sau ma simt atrasă de un băiat și aflu ca si el simte acelasi...? (mai mult)
Tremur ca piftia tocmai acum... am luat un 3 la franceza acum vreo 2 saptamani si dupa aia am aruncat cu hartiute prin clasa si am facut chestii... azi a venit doamna diriginta si m- a anuntat...? (mai mult)
Cum scap de anxietate? Cum scap de starile schimbatoare pe care le am? Nu vreau sa- i mai fac zile amare nici iubitului, creez cateodata cearta doar din nevoia de atentie sau ca ma simt singura ...? (mai mult)
Am o relatie la distanta, suntem impreuna de ceva timp si ne cunoastem personal, fiind dinainte prieteni. Vorbim des la telefon, cum as putea sa fiu mai kinky? Incerc sa nu las distanta...? (mai mult)
Buna dragi useri! Stau la camin si vreau ca prietena mea sa se mute cu mine. Mai stau cu cineva si va trebui ca acea persoana sa se mute, neavand astfel loc. Cum sa procedez?
Sunt distrus, nu stiu de ce dar sunt distrus, m- a distrus ea. Beau sa uit si nu reusesc, inca sunt in relatie cu ea dar m- a mintit, mi- a inselat increderea, m- a inselat, m- a mintit si nu pot...? (mai mult)
Hey tpu.Am o problema, e un coleg (baiat)ma enerveaza, nu ma lasa in pace.El normal la ore este un elev cuminte, iar toti profesorii il cred un inger, dar in pauza e oribil, nu ma lasa deloc in pace,...? (mai mult)
Băiatul de care îmi place m-a chemat la ziua lui....Nu știu ce să-i iau, dar va anunț (buget mic)
Cum ma pot imprieteni cu o persoana ceva mai mare decat mine? Diferenta dintre noi e de 5 ani si eu vreau sa fim prieteni. Cum ma pot apropia de ea? Credeti ca ar fi ok?
Am avut o relatie de 6 luni cu care ai mei nu prea erau de acord, ei preferau alt baiat! Vara aceasta m- am despartit de x (baiatul cu care am fost 6 luni ) si m- am cuplat cu y, mai mult la ...? (mai mult)
Iubitul unei prietene s- a despartit de ea din cauza mea. Initial eu si baiatul asta am fost prieteni 5 ani de zile pana iubita lui s- a imprietenit cu mine si mi- a rupt prietenia cu el. In fine. Ma contactase...? (mai mult)
Mă voi exprima cu o claritate si o voluptate permisiva. Sunt ranita. Probabil inca nu cunosc sentimentul dragostei, probabil nu l- am trait in totalitate, probabil am trait niste sentimente ...? (mai mult)
Buna, numele meu este Florin și am 14 ani. De 2 luni locuiesc in Anglia cu mama mea și bărbatul ei. Mama are 39 de ani iar bărbatul ei are 60 de ani și este englez. Iar problema mea este urmatoarea...? (mai mult)
Buna seara, am o prietena de 6 luni și as vrea sa ii fac cadou ceva simplu și foarte semnificativ, sa ii ajungă la suflet, ceva mai unic, nu foarte costisitor, as vrea ideile voastre, va mulțumesc...? (mai mult)
Hey, am cu iubitul meu aproape 2 luni și nu ne- am sărutat. E prima mea relație și nu știu cum sa sărut și plus de asta am anxietate sociala. El nu da semne ca ar vrea sa ma sărute sau ceva. Pur...? (mai mult)
Am nevoie de idei pentru un cadou. Sunt invitata la ziua unei colege de facultate, face 20 de ani, însă nu am absolut nicio idee ce as putea sa- i dăruiesc. Suntem destul de apropiate, doar...? (mai mult)
Am un baiat in scoala care de fiecare data cand ne intalnim vine si ma gadila. Ce credeti ca inseamna asta si cum ii spun sa inceteze? Nu vreau sa fiu nici rea cu el, ci sa ii spun intr- un mod dragut...? (mai mult)
Vi s- a intamplat vreodata sa faceti o fapta rea si sa va para rau dupa aceea? Haideti sa va spun o mica povestioara. Chiar astazi, am gasit sub banca un caiet de engleza uitat de o fata. Nu stiu ce a...? (mai mult)
SALUTARE TPU(Am 17 ani, Jud Vaslui)! Nu stiu cum sunteti voi dar eu am o problema: Discutam cu maicamea si cu taicamio si mereu imi tin tot predici. - Ce o sa ajung in viata; - Ma duc in armata; ...? (mai mult)
Niste idei va rog... ce cadou am putea face mirilor fiind domnișori si domnișoare de onoare?
am împreună cu prietena mea 3 ani de când suntem impreuna si azi ne- am despărțit din cauza ca ea este țigancă, iar eu român și părinții mei nu ma lasa sub nicio formă cu ea..si...? (mai mult)
mi- am parasit prietena din motive familiare ...si na sunt cu ea impreuna de 3 ani si cum pot trece peste o despărțire sunt asa supărat cand ies cu prietenii, nu mai am chef de nimic si...? (mai mult)
O cunostinta de peste 20 ani este data afara din casa cu cei 2 copii ai ei de catre parinti..chiar nu exista vreo lege sa impiedice asa ceva? Doar sunt 2 copilasi de 2ani si 10 ani.
Buna tpu..cum pot sa îmi conving părinții sa ma lase sa fac revelionul cu prietenul? Sau sa ii mint ca îl fac cu prietene. Cum sa ii conving? Va rog. Am 16 ani.
Ce pot face cand cineva, brusc, nu mai vorbeste cu mine?
Am 15 ani si 158 cm, tatal meu are 184 iar mama mea 160. O sa mai cresc sau raman asa?
Iubita mea a iesit in club pe ascuns, fara sa- mi spuna si m- a mintit ca se pune sa doarma ca e obosita si ea a fost si a petrecut in club. Eu am 21 ea 19, avem 1 an si 2 luni de relatie. Este normal?...? (mai mult)
Ce fac când o fată îmi spune că mă place?(dacă si eu o plac).
De ce o femeie se schimba intr- o relație de la una iubitoare care avea grija de mine, vorbitoare, ii pasa parca mai mult, in una bosumflată mai tot timpul? Atunci când ii zic ca o iubesc sau una...? (mai mult)
Eu cu fratele meu locuim impreuna de cand m- am nascut eu(el are 23 de ani si eu 13) si el si- a gasit un loc de munca la Bucuresti unde va sta cu cazare, imi este foarte dor de el :( cum pot...? (mai mult)
Hei. Sunt într- o situație foarte nasoala. Am un tata psihopat nebun(ca altcumva nu il pot numi) și este foarte violent cu mine. Toată ziua ma lovește, îmi da cu pumnii și cu picioarele, ma înjura...? (mai mult)
Am o problema în legătură cu părinții mei... Eu am câteva prietene de etnie roma cu care mă înțeleg foarte bine însă ei sunt rasiști și îmi interzic total sa stau în preajma lor...? (mai mult)
Hey. De cînd din vina mea toti din clasa au primit evaluare, toti ma urăsc, nimeni nu mai vorbește cu mine, toți ma lovesc. De miercuri ma tot duc așa cu o durere nasoala de burta si in weekend...? (mai mult)
Ce cadou pot să iau de ziua unui băiat pasionat de informatică și matematică?
Heii TPU! Daca la viața ta ai fost inginer ai fi competent sa predai și să- i explici ca sa inteleaga la matematica un copil care nu știe nimic la matematica? Eu am pățit asta și îmi e frica că...? (mai mult)
Am făcut teatru cu iubita mea care ii la o facultate de medicina cum ca o las și nu ma simt bine in relație. Eu fiind primul ei iubit ne înțelege forate bine, numai ca am vrut sa o testez sa văd...? (mai mult)
Cum as putea sa conving o persoana sa se apuce de slabit si sa manance mai disciplinat? Exista spitale care se ocupa si de monitorizarea persoanelor cu obezitate sau trebuie sa mearga doar la nutritionist?...? (mai mult)
Am o relatie cu sotul meu de 3 ani si suntem casatoriti de un an si avem un copil, dupa ce ne- am casatorit relatia noastra intima s- a cam deteriorat, in sensul ca facem odata pe saptamana...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare. Unde și mai ales cum se curtează o fata? Știu ca e o întrebare penibila, din păcate eu nu stiu deși am 33 ani.
Am intrat in clasa a 9 a si imi e frica sa nu fiu luata peste picior de faptul ca tatal meu este preot. Suna absurd insa ma framanta mult chestia asta. Sfaturi?
Hei! Tatăl meu este țigan iar mama mea este româncă. In cazul asta eu sunt semi? Adica si tiganca si româncă? Sau doar româncă luând partea mamei. Am întrebat o fata si ea spune ca sunt si...? (mai mult)
Sunt casatorit de 11 ani si avem doi copii minunati. Sotia, anul trecut in luna noiembrie m- a inselat cu un fost coleg de munca. Au facut- o cu copiii in casa...asta fiind seara cand dormeau. Eu banuind...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. Ma confrunt cu o situatie destul de frustrata pentru mine. Iubitul meu o vede pe sora lui ca pe Einstein=atotstiutoare. De fiecare data cand discut ceva cu el sau avem o...? (mai mult)
Am un frate care este stabilit in Anglia de 5 ani si fratele meu vrea să venim cu familia de Crăciun. Dar problema este ca ai mei nu vor sa mergem in Anglia de Crăciun, ei mai bine preferă...? (mai mult)
Cred ca am comis- o de data asta. Aveam o auditie si nu m- am prezentat la ea, nici nu am anuntat ca nu vin. Probabil mi- am facut o imagine proasta, cum repar asta, incat persoanele respective sa isi...? (mai mult)
Pot gasi un prieten din copilarie daca stiu doar unde statea? Nimeni nu mai e la locatie acolo si nici vecinii nu imi pot oferi prea multe informatii. Unde si cum sa il caut?
Cu ceva timp în urmă am descoperit niște rude mai îndepărtate, mai exact niște mătuși, surori vitrege ale mamei. Am vorbit cu ele o perioadă mă chemau pe la ele, voiau să ne cunoaștem. Eu...? (mai mult)
Desi iubitul meu(partenerul pot spune, ptc suntem de imd 4 ani impreuna)stie ca am probleme in familie si i- am spus ca nu mai suport sa raman cu ei, sa suport certurile si ca am doua optiuni.Ori in ...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata si deja ma dispera ideea ca doar eu trebuie sa initiez contactul. Daca ii scriu mesaj de dimineata sau de seara sau in timpul zilei raspunde, mereu o face, dar in rest ea imi...? (mai mult)
De un an sunt intr- o relatie ciudata, adica ne sustinem, ne iubim, ne respectam, dar emotia nu a existat aproape niciodata, singurele lucruri mai specifice fiind niste alinturi. Anul trecut,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!