Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Cati ani de puscarie ar lua un baiat de 19 ani daca ar viola o fata de maxim 11 ani? Si sa zicem ca intra in puscarie pentru ca exista martori, am inteles ca in puscarie violatorii sunt si eu violati...? (mai mult)
E adevarata afirmatia : "Fetele destepte isi iau iubiti prosti si fetele proaste isi iau iubiti destepti (si invers)"?
Am 13 ani si de cateva zile (6 zile) vorbesc cu o fata(tot de 13 ani), vorbim cu orele, ea mi- a spus ca sunt super de treaba, foarte amuzant si dragut, credeti ca ma place? Eu o plac ...? (mai mult)
cum fac sa nu- mi mai supar iubita? Parca se supara din orice. Uneori 2- 3 săptămâni sau uneori luni parca e totul lapte și miere, dar mai apare uneori asa o discuție, nu cearta, doar...? (mai mult)
Salutare... sunt de 2ani cu un băiat, adică bărbat și de un an încoace se poartă și vorbește foarte urat cu mine, nu îi mai convine nimic și nu știu ce sa mai fac. Va rog dacă aveți sfaturi...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete... Voua va plac baietii cu par lung si cioc (gen James Hetfield prin 1990) sau cei cu par scurt si barberiti? Dau funda la cel mai bun raspuns
De ce ascund parintii unele lucruri fata de copii!? Am nevoie de lamurire!
Am mereu o mare problemă cu părinții mei. Mai exact cu mama și bunica mea. De câte ori mă îmbolnăvesc, chiar și destul de rău, ele tot mă obligă să merg la școală. Acum sunt...? (mai mult)
Cum bagi un baiat in friendzone dupa ce te-ai purtat prea dragut cu el si i-ai dat semnale gresite?
Salut, ma numesc Matei, am 12 ani si de cateva zile ma confrunt cu o intamplare destul de grea pentru mine. Fratele meu, care, este cu 6 ani si cateva luni mai mare decat mine pleaca la facultate in...? (mai mult)
Nu suport, urasc, detest, ma scoate din pepeni plescaitul in timpul mesei. Tata nu intelege ca trebuie sa isi schimbe comportamentul, mananca ca animalele efectiv, nu se spala pe maini, nu e deloc...? (mai mult)
Cum sa nu fiu usor de inlocuit pentru prieteni /iubit?
As vrea niste sfaturi.Mă simt foarte neîncrezătoare în mine. Am o relație de 1 și 2 luni...dar nu știu ce se întâmplă cu mine, noi. El a avut o relație înaintea mea de aproape 3 ani...? (mai mult)
Heii TPU! Am mare nevoie de al vostru ajutor! Sunt in depresie!:( Sunt ultimul an la liceu și astăzi în loc să fac un model la română, sa citesc sau sa mai exersez puțin la mate nu am avut puterea(motivația)...? (mai mult)
Cred ca innebunesc dacă nu ma liniștește cineva. Mi- am cumpărat o garsoniera (părinții mei pentru mine, eu sunt încă la facultate). Iar duminică pe la 23:45 ii aud pe vecini cum ...? (mai mult)
Vorbesc cu o fată de ceva vreme, am început la telefon iar încet încet am reușit să ne și vedem. De obicei ne vedem în weekend când vin eu acasă sau când mai are ea ceva de rezolvat...? (mai mult)
Cum mi-as putea convinge familia sa se consulte cu un psiholog? Mi-au facut viata amara
Sunt intr- o situatie mai dificila si as vrea sa stiu ce sa fac: Ideea e ca pe la sfarsitul liceului am inceput sa vorbesc cu o fata cu care initial nu vorbisem tot liceul, adica am inceput...? (mai mult)
Heii TPU! Daca de exemplu cineva are darul de a avea răbdare să caute în sh articole vestimentare foarte frumoase si de firma la un preț foarte mic, iar apoi sa le pună pe Olx la un preț mai măricel...? (mai mult)
Urgent TPU! Am nevoie de ajutor urgent, pana mai tarziu.Asta nopate m- o prins maicamea ca am stat putin la telefon ca nu am avut somn. O intrat peste mine si mi- a zis ca de maine voi pune tel la ea ...? (mai mult)
Cum o faci pe fosta sa fie din nou atrasa de tine, dupa ce și- a pierdut toate sentimentele pentru tine? Nu in 2- 3 zile... un an, doi. Si stiu ce o sa spuneți... Dar nu vreau raspunsuri de genul...? (mai mult)
Prietena mea are o problema cu igiena picioarelor, in sensul ca le neglijeaza, merge de exemplu azi la munca, cand vine se spala pe corp dar pe picioare nu si nici macar a 2 a zi cateodata, doar isi...? (mai mult)
Fetelor am o situatie un pic stranie... vorbesc de ceva timp cu o fată. Mi- a precizat ca are prieten si atunci i- am spus ca nu mai are rost sa ne mai vorbim și de fapt m- am atasat de ea! I- am spus...? (mai mult)
Intrebare pentru fete! De ce preferati ..majoritatea să fiti intr- o relatie cu cineva mai indiferent și care v- ar lasa in orice moment, față de unul care e mult mai atent si grijuliu cu voi? ...? (mai mult)
"Va intelegeti bine cu parintii? Asculta ce le spuneti sau va ignora dar au pretentia sa ascultati voi de ei ca de popa? Cand aveti nevoie de un sfat de la ei il primiti sau se fac ca nu e ceva care sa...? (mai mult)
Imi puteti da niste sfaturi referitoare la cum sa il fac pe prietenul meu (fostul) sa se impace cu mine? Ne-am certat destul de des in ultimul timp si de asta nu a mai vrut sa continuam.
Am o mare problema cu mama! Nu exista zi in care sa nu ma certe (Menționez ca am 15 ani și sunt la liceu)... nu stiu ce sa mai fac! Tac din gura și o las sa vorbească singura dar continua și nu ma...? (mai mult)
"Unicul moment in care ma inteleg cu iubitul meu este cand acesta vine acasa la mine si mananca din bunatatile pe care le am mereu pregatite pentru el. Cum iesim pe usa, in societate, sau pe strada, ...? (mai mult)
As dori sa discut aici despre relatiile (dintre el si ea) pe internet, pana in prezent la 22 ani, am avut o singura relatie si aceea cam scurta, desi aveam multe posibilitati pentru ca am...? (mai mult)
Bunaaa, am un coleg de care imi place, vb mult cu el. Raspunde repede la mesaje si radem mult. Cum sa ma placa? Cum sa ii spun ca imi place? Si cum sa il cuceresc? Funda
Care este secretul pentru linistirea unui -BeBe- atunci cand -plange-?
Hey! Vreu să încep cu: am 22 de ani, am un loc de muncă destul de ok. Eu niciodată n- am avut succes în dragoste. Adică e puțin complicat. Nu mă simt bine lângă un băiat. Dacă...? (mai mult)
E prima oara cand scriu aici..Pe scurt am 26 de ani, locuiesc cu prietenul meu (suntem impreuna de 5 ani). Locuim in acelasi bloc cu parintii mei, problema este la mama mea. CONTROLEAZA ABSOLUT...? (mai mult)
Intrebarea asta e mai ciudată si as vrea sa stiu daca e in regula faptul că încă nu am o iubita. Iar ca sa înțelegeți mai bine trebuie sa va povestesc etapele vieții mele. Prima etapă...? (mai mult)
Si eu tocmai am aflat ca sunt insarcinata si acum trebuie sa anunt in familie, mai ales momentul cu sotul. Am ceva emotii pentru ca vreau sa iasa bine. Invitatia la restaurant suna bine, am mai gasit...? (mai mult)
Salut TpU! Am 14 ani jumate."Tata" era violent cu mama si era alcoolic.Atunci cand aveam 7 ani a fugit ca un las cu toti banii din casa si a lasat- o pe mama fara un ban, ma bucur ca a plecat ca daca ...? (mai mult)
Salutare, Povestea incepe acum 1 an si 10 luni in urma! Ea 17 ani eu 36 ani! Ne- am cunoscut, am trait o iubire puternica timp de aproape 1 an si jumatate, dupa care, incet, incet am inceput sa ne...? (mai mult)
Ce sa fac daca tatal meu vitreg se ia de mine din orice motiv chiar daca de multe ori nici nu fac nimic iar de multe ori si mama este de acord cu el iar asa rezulta ca amandoi sunt impotriva mea, ce sa...? (mai mult)
am o intrebare...Vi se pare bine sa ma întâlnesc cu iubitul meu de 5 ori pe săptămâna și sa stam cam 1 ora sau 1 ora jumate? Este ok?
Hello. Cam ce cadou as mai putea sa-i fac iubitul meu sărbătorind 1 an de relație? Idei. Funda
Buna tuturor.Sunt intr- o situatie cam stupida.Cand am venit peste hotare mama s- a inteles cu un nepot al ei ca sa ramana sa aiba grija de casa. Tipul a avut nevoie sa fie ajutat si s- a comportat frumos...? (mai mult)
FUNDA URGENT! Hei, matusa mea de 28 de ani este insarcinata in 4 saptamani si mi- a cerut idei de nume...numele de familie este Istratii(tatal fiind rus) si doresc sa stiu ce nume rimeaza cu Istratii....? (mai mult)
Buna, TPU. In primul rand nu inteleg de ce scriu pe acest site, dar cam asta ar fi singura soluție. Nu pot consulta un "psychologist" sau altceva, pentru că sunt în a12- a acum și ok, jumătate...? (mai mult)
De când părinții mei s- au despărțit nu m- am mai înțeles așa de bine cu tatăl meu. El s- a recăsătorit și are un copil. Însă vorbim în altă limbă, nu română, iar chestia ...? (mai mult)
Sfat va rog. Vreau sa merg undeva in vacanta. Dar familia mea, matusi si verisori stau acolo dar ei nu ma plac deloc si cum ar fi mai bine sa merg acolo si sa le cer ajutor sa le spun sau sa merg pe cont...? (mai mult)
Voi ce credeti despre o relatie dintre o femeie leu si un barbat fecioara? Este o relatie pe termen lung, in care se poate ajunge la o casatorie sau exista prea multe probleme si diferente la...? (mai mult)
Sunt o persoana timida si as vrea sa socializez mai mult cu colegii de clasa, dar atunci cand ma aflu in preajma lor simt ca nu am ce sa vorbesc cu ei, simt ca nu sunt important. Îmi puteți...? (mai mult)
Am o mica intrebare. Dar mai intai sa va explic care este problema. Am un prieten cu care vorbesc in fiecare seara la telefon mult timp. Am inceput sa vorbim de vreo trei saptamani si s- a ajuns...? (mai mult)
Voi pastrati numarul de telefon sau alte date de contact ale unei persoane daca stiti 100% ca persoana aia nu o sa mai vorbeasca cu voi, v- a spus- o clar si v- a dat si block? De ce aleg unele persoane...? (mai mult)
Eu stau in chirie de 2 ani in Bucuresti, sunt studenta. As vrea sa se mute prietenul meu la mine si el vrea asta. Avem 3ani impreuna, amandoi 21 de ani. Anul asta repet anul 2 deoarece nu am reusit sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?