Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Eu stau in chirie de 2 ani in Bucuresti, sunt studenta. As vrea sa se mute prietenul meu la mine si el vrea asta. Avem 3ani impreuna, amandoi 21 de ani. Anul asta repet anul 2 deoarece nu am reusit sa...? (mai mult)
Voi cate ore stați pe zi sa studiați?
Ce parere aveti despre faptul ca un barbat refuza sa munceasca pe motiv ca e prea stresat? Suntem in relatie de 5 ani si mereu ne- am descurcat cu banii dar m- am cam plictisit sa muncesc doar eu...? (mai mult)
Heidi TPU! Ce părere ați avea dacă ați vedea o fata de 17 ani destul de frumușică cu poze pe Insta ca de fotomodel, iar pe drum o vedeți că da cu bățul după vaci? Dar vacile nu sunt ale ei ...? (mai mult)
Tatăl meu lucra intr- o fabrica (8 ore pe zi) si mai lucra si la negru si lua multi bani. Mereu i- au plăcut construcțiile si sa muncească mult si nu stiu de ce, e rau pentru sănătatea lui dar eu...? (mai mult)
Parintii mei au divortat am trecut peste faza asta! Acum faza e ca unul din parintii mei vrea sa mai faca un copil si eu sunt destul de dezamagit. Ceva sau cineva care poata sa ma faca mai fericit...? (mai mult)
Curând este ziua prietenei mele, cea cu care timp de 2 ani si ceva de cand ne cunoastem am împărțit si bune si rele. As vrea sa- i fac cadou o cana personalizată cu noi doua dar si un mesaj...? (mai mult)
Isi iubesc mamele mai mult copiii decat tatii?
Cum fac sa nu ma mai enervez și sa reacționez la manie, cum sa ma controlez, ceva sfaturi?
Am 18 ani și m o mare problemă! Părinții mei sunt recăsătoriți și eu stau cu tata, mama vitregă și ce doi copii ai ei. Cea mică e problemă, menționez că are 7 ani și sunt împreună...? (mai mult)
Buna, am 17 ani si sora mea mai mica de 15 ani se comporta foarte aiurea. Inainte ne intelgeam foarte bine, acum s- a schimbat, tot timpul dupa ce vine de la scoala se cearta cu mine, tipa, injura ...? (mai mult)
Bună, sunt o persoană mai retrasă, nu am prieteni. E aiurea și singură așa. Ce pot face ca să am prieteni adevărați? De ce altele sunt populare pe Facebook, au mii de like- uri la poze, de...? (mai mult)
Sunt indragostita de un baiat. Am 20 de ani, el are aproape 25 de ani. Desi locuim aproape, inainte nu interactionam. Am iesit anul acesta de vreo 6 ori, dar chiar daca imi spunea vorbe frumoase...? (mai mult)
Am avut o relație cu un băiat 5 ani, am aflat ca m- a inselat iar el a încercat sa se împace cu mine. Eu nu am vrut sa mai am o relație cu el, așa ca l- am ignorat și blocat peste tot. El acum...? (mai mult)
Salut, am 21 de ani, 11 clase absolvite, a 12 a nu am putut sa o termin ca a trebuit să mă apuc de munca. Stau in chirie si trebuia sa ma întrețin, de o perioada de timp prietena mea a aflat un...? (mai mult)
Am cunoscut un băiat vara aceasta fiind din același oraș ca și mine. Ne- am văzut, ne- am plăcut și ne- am luat :)). Problema e ca ai mei îmi interzic sa am orice legătura cu el. La început ...? (mai mult)
Ce părere aveți de o relație între o românca și un țigan?
Înainte sa am o relație vorbeam cu un băiat. El fiind bun prieten cu fostul meu iubit. El este bun prieten cu taică- meu, bunica- meu și unchii mei. Am avut o relație de 2 luni iar acum a început...? (mai mult)
Ce parere aveti despre relația compusă dintr-o moldoveanca și un tigan? Pareri sincere ca rog
M- ar interesa daca mi- ati putea recomanda o asociatie care ne- ar putea ajuta in procesul de adoptie. Ne dorim foarte mult un copilas miscut, avem posibilitate financiara insa din cate stim...? (mai mult)
Salutare! Am ceva mai mult de scris. :| Tatăl meu are doi frați gemeni, care sunt unchii mei. Despre unul vă zisesem mai demult, respectiv pusesem două întrebări despre el https://www.tpu.ro/familie-...? (mai mult)
Buna TPU. As avea nevoie de niste sfaturi de la fete care au relații de lunga durata. Eu sunt cu un baiat de un an sj ceva a fost primul.(înțelegi voi)si de ceva timp nu mai merge, e ciudat in comportament,...? (mai mult)
voi sunteti singurii care ma pot ajuta, dar daca se poate cat mai repede... Azi 13 septembrie 2019 am facut un fel de onomastica dubla sa- i spunem asa, am decis sa fac un gratar la un prieten...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, un prieten e dependent de jocurile de noroc, cand le lasa spune ca ii apare starea de anxietate, reuseste sa tina de bani un timp dar tot la jocuri ajung desi el vrea sa...? (mai mult)
De ce relațiile incestoase dau naștere unor copii cu handicap/deficiente/dizabilitati? Vreau un răspuns logic, nu inspirat din vreo carte religioasă sau alte idiotenii de genul asta. Funda celui mai...? (mai mult)
Vreau să mă ajutați cu ceva și cel mai mult aș vreau să nu râdeți de mine, poate o să vi se pară absurd lucrul ăsta. Deci sunt într- o relație de un an cu un băiat de pe internet...? (mai mult)
Heii TPU! Astăzi am fost o leneșă, am scris doar un text argumentativ la română cu toate că am bacul și mult de recuperat dar eu spun că e bine.:)Voi ce spuneți? Adică dau bacul la mate nu mai...? (mai mult)
Am căutat un cadou, pentru că există o fetiță de 5 ani la vecina mea a cărei zi de naștere este luna viitoare, iar părinții ei aruncă o petrecere. Vă rugăm să îmi sugerați ceva, deoarece...? (mai mult)
Și fetele spun "ce bun s- a făcut fostul"? Așa cum și băieții o fac despre fostele lor? Cum pot să o atrag din nou dacă ea s- a despărțit de mine? Nu am inșelat si nu am facut nimic care...? (mai mult)
Heii TPU! Adolescenții o iau razna! Nu mai suport la școală când văd unele fete atât de rele, de exemplu se iau în clanța cu profesorii uneori mai și țipă la dânșii. De unde atat tupeu pe...? (mai mult)
Buna, TPU. Am o problema mare in familie..mai exact de cateva luni am aflat ca tata o inseala pe mama iar de atunci lucrurile merg din prost in mai prost. El e plecat in alta tara de multi ani, practic...? (mai mult)
BUna ziua. Sper sa ma ajutati cu un sfat. Am o relatie de 3 ani cu un baiat, totul bine si frumos. Urmeaza sa ne mutam impreuna peste 2 luni. Ideea e ca el e baiat cuminte. In astia 3 ani a fost totul...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu ceva? Vreau sa ma cunun în luna octombrie la primărie si voiam sa știu oare trebuie lumanari sau ceva de genu sau mai bine spus: cum se procedează, de ce ai nevoie?...? (mai mult)
Am un baiat de 16 ani pe care as vrea sa il dau spre adoptie unei familii. Ce ar trebui sa fac?
Salut lume. Acum ceva vreme, mai exact 2016 septembrie am facut o semiparezafaciala. Am urmat timp de 2 luni tratament cu cortizoni si medrol. Pentru corpul meu fiind un tratament puternic nemailuand ...? (mai mult)
Buna, am ramas insarcinata(in sfarsit) si as vrea sa ii spun sotului dar nu stiu exact cum, vreau sa fie o surpriza, m- am gandit prima data sa pun pe cineva sa ii livreze la locul de munca o cutie ...? (mai mult)
eu și iubitul meu facem un an și nu știu ce cadou sa ii iau. I-am luat niste papuci pentru fotbal dar e puțin, ce sa ii mai iau, ce îmi recomandați?
Știți ceva site-uri pentru cadouri de cupluri?
Eu cu iubitul meu facem o luna. Ar trebui sa ii iau cadou? Ce?
Am o nedumerire. Nu stiu ce sa aleg intre a avea o cariera de succes, dar sa nu am prieteni ori sa am prieteni aproape si un loc de munca ca oricare? Am posibilitatea sa ma dezvolt profesional...? (mai mult)
Eu am 17 ani ( in octombrie fac 18), sora mea face 12, vara viitoare vreau sa plecam in excursie in Anglia dar mama noastra nu poate sa vina cu noi. Ai mei sunt despartiti, mama avand custodie...? (mai mult)
Prietenul meu urmează să plece în Polonia cu Erasmus timp de 9 luni de zile. Într- un fel ma bucur pentru că va avea parte de o experiență minunata care îl va ajuta sa se dezvolte personal...? (mai mult)
Credeti ca unul fara bac si doar liceu are sanse cu cineva care merge la facultate? Eu nu prea cred. Voi ce parere aveti? Argumentati.
Deci am o prietena cu care am fost impreuna vara asta, o relație de o săptămână și dupa ea a fost cu altul dar s- a despărțit si de el, însă acum ea imi spune sa rămânem doar la o prietenie....? (mai mult)
Ce cadou as putea sa ii iau iubitei mele cand ea face 18 ani...help?
Am o întrebare, de ce persoanele se schimba in relație? Ma refer la faptul ca, la început vine machiata, buclata, asmd. Iar după 10 luni nu mai are nici o treaba, vine când cum? Mai este încă...? (mai mult)
Daca prima casatorie a dat rateu, ai curajul la a doua casatorie? In Romania 1 din 4 culpluri divorteaza
Ma aflu în plasament familial la bunica mea materna. Am 16 ani și nu mai vreau sa stau cu ea. Ce se întâmplă? Pot fi luata de alta familie sau pot fi dusa într-un centru special?
Bună! Am o întrebare puțin (puțin) ciudată. Am o fetiță(7 luni aproape 8) și o iubesc, e viața mea. Când am aflat că sunt însărcinată, aveam niște sentimente ciudate. Iubitul meu ...? (mai mult)
Am unele probleme de familie, care simt ca ma dispera si nu mai am nicio putere. De 7 ani de zile parintii mei sunt despartiti, acum eu stau cu tata, iar timp de 2 ani am stat cu mama. Nu ma ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...