Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 1 Martie 2025 sunt:
Offfff.Nu stiu cum sa incep, eu sunt intr- o relatie si ma inteleg foarte bine cu iubitul meu, nu vorbim de casatorie, suntem impreuna de 1 an. El este dincolo la munca 2 luni cu ...? (mai mult)
Am o problema, când sunt obosit și vorbesc cu prietena mea aduc in discuții anumite subiecte și nu pot sa zic ca ne certam dar vorbim mai aprins, poate uneori ne supăram. Cum ar fi, dacă ne mai...? (mai mult)
Asta e o intrebare pentru fete. Imi place de un baiat, i- am zis asta acum 2 luni si mi- a zis ca si lui ii place de mine. Am inceput sa vorbim mult mult si sentimentele mele cresteau pe zi...? (mai mult)
Am cunoscut o fată ...si ne- am intalnit.Ne- am sărutat de multe ori dar nimic mai mult.Stiam ca are iubit dar asta nu ne- a oprit să nu ne intalnim. Problema e ca nu o pot uita. A trecut deja un an...? (mai mult)
Parintii mei sunt divorțați de aproape 5 ani. Insa, e ceva anormal la mine. Si noi si tata stam in aceeasi casa. El de obicei pleaca in alta tara si vine de 2- 3 ori pe an acasa. Iar acum a venit...? (mai mult)
Bună ziua dragilor. Nu am respect de la mama. Mama s- a schimbat in rău. A început să mă jignească urat. Gen " F**** Dumnezeu, ești handicapată" fără motiv. Mai merita sa respecți o mama care...? (mai mult)
Daca pe foaia judecătorească a parintilor mei scrie ca mama trebuie sa se consulte cu tatal meu cu privire la deciziile majore, inseamna ca trebuie doar sa ii asculte sfatul si pana la urma face ce ...? (mai mult)
După sărbători am auzit niște bârfe urate despre mine. De la cumnata mea. Și acum câteva zile mama soacra ne- a invitat la ea. Iar eu i- am spus ca nu vin. Pentru ca s- ar putea sa fie...? (mai mult)
Nu vi se pare ciudat cand aveti o relatie amoroasa sa iesiti cu prietenii in grup? Tinand cont ca unu se da la ea sau una la el se intampla frecvent asta. Normal ar fi fiecare la casa lui si asa se pot...? (mai mult)
ajutați- mă va rog...sunt cu iubitul meu de 5 ani și alaltăieri ne- am început viata sexuală...iar de atunci nu mai stiu nimic de el, nici nu raspunde la telefon nici nimic, oare a fost...? (mai mult)
Buna, am 22 de ani și o problema penibilă. De când eu și ai mei ne- am întors din străinătate avem un trai modest și greoi. Eu am un frate de 10 ani care a fost prea ținut în puf devenind...? (mai mult)
Buna dimineața, am o mică întrebare, eu am 15 ani și plec cu trenul pana in Caransebes și vreau sa stau 2 zile acolo, pot sa ma cazez la hotel cu buletinul meu? Gen dacă intru pe site- uri de ...? (mai mult)
Salut, cum faci o fata da tânjească după tine, când ești intr-o relație cu ea, cum o faci sa-ti ofere mai multă atenție? Dacă cu vorba buna nu prea reusesti?
Am intrat intr- o relație cu o fata de aproximativ o luna de zile și am început sa devin gelos. Am 30 ani si nu am prea multă experiența de cuplu dar m- am îndrăgostit pana peste cap de ea și vreau...? (mai mult)
Maine trabuie sa am grija de un baiatel de 1 an si jumatate. Azi m- am vazut cu el si cu mama lui si ea mi- a spus ca nu l- a mai lasat pana acum cu altcineva si a zis ca e posibil chiar sa planga dupa...? (mai mult)
Heiii TPU! Voi ați sta cu un băiat care fumează deși în fața ta le reduce, cam ii mai scapă o înjurătură dar se mai abține, dorește să te facă geloasa uitându- se după alte fete doar ...? (mai mult)
TPU am nevoie de un sfat...sunt impreuna cu un baiat de 1 an jumate, iar mami a spus ca încă nu ne lasa sa umblam sa mai așteptăm un pic și ne intalnim pe ascuns...ce pot sa fac este foarte greu ...? (mai mult)
Este normal ca iubitu tau sa creada ca iesi cu vreunul la plimbare si tu sa- i arati dovada cu mesaje ca iesi cu o fata? Iar el sa zica dupa ce ii dai pozele cu ce ai vorbit cu fata aceea ca ...? (mai mult)
Parintii mei se vor desparti. Eu si sora mea o sa ramanem cu tata. Sora mea are 14 ani si eu fac 18 in 3 luni. Avem o casa, 2 masini si inca un teren. Noi vrem sa nu mai stam cu mama in casa,...? (mai mult)
Am si eu o problema! Ideea e ca eu acum o saptamana mi- am spart telefonul si i- am spus doar mamei! Maine urmeaza sa il duc la reparat si nu stiu ce sa ii spun tatalui meu.Gen, daca ma intreaba...? (mai mult)
Ce parere aveti de parintii cu bani care isi trateaza copiii diferit? Fratelui meu care e mai mic decat mine cu vreo 2 ani i- au dat bani de scoala auto si ii cumpara masina, ii platesc lunar chiria etc....? (mai mult)
Am o problemă în relație, eu sunt cu prietena mea de 4 ani, ea are 21, eu 23, în ultima vreme ne certam pe faptul că ea vrea să o cer si sa ne mutăm împreună (mai are si prietene de genul...? (mai mult)
De ce ai minti o prietena buna ca esti sarac si ca abia ai din ce sa traiesti, cand tu de fapt ai foarte multi bani? Prima idee ar fi ca nu vrei sa atragi oameni falsi in jurul tau. Alta?
Neata tuturor. Situatia e cam asa ..eu am ramas in tara de 1 an iar sotul a plecat in Anglia (am ramas pentru ca eram gravida) in prezent am un bebelus de 6 luni jumate... tatal suna o singura data pe ...? (mai mult)
Am 15 ani și o sora de 16 ani, nu ne prea înțelegem, ieri ne-am certat foarte tare și am înjurat-o foarte urat. Cum pot sa-mi cer scuze într-un mod cant mai plăcut?
Hello TPU, voua care aplicatie vi se pare cea mai buna pentru abordat fete....Instagram, Facebook, Tinder, Zoosk, Badoo?
La cât timp începe să se vadă burta la o sarcină? Cazul meu în care sunt slabă (48kg și 1, 63) și am abdomenul plat
Vorbesc de ceva vreme cu o fată de care involuntar am început să mă atașez. Toate lucrurile au fost ok până când am aflat din poveste în poveste că ea nu ar avea nevoie de o relație....? (mai mult)
Hey, M- am intalnit cu un tip de doua ori pana acum si inca nu stiu el ce vrea de la mine. Cand am intrebat mi- a spus ca "sa vedem cum decurg lucrurile intre noi" insa tipul nu prea comunica despre ...? (mai mult)
Buna seara, puiutul meu de 6 lunite doarme cu mine si ziua si noaptea! Intrebarea mea este mai sunt parinti care isi pupa copilasii cand dorm pana ii ia somnul si pe ei?
Am o nelămurire. Eu cânt muzică populară şi miercuri se fac filmări la ETNO TV. Am fost, am înregistrat melodiile iar azi când am sunat la Protecţia Copilului să îmi dea acordul au...? (mai mult)
Spuneti-mi ca familia nu este cel mai prost lucru facut vreodata! Vreau sa primesc cele mai multe comentarii pro/contra!
Credeti ca va regreta fosta ca s- a despărțit de mine? M- a lăsat după un an jumate pentru altul a stat cu el o săptămână. I- a trimis ceva poze si ala l- a băgat pe un prieten de ai lui sa...? (mai mult)
Mama mea are un verisor din partea tatalui ei.Eu cu fiica verisorului mamei ce suntem? Dau funda
Eram pe un live pe YouTube cu ceva legat de fotbal, iar eu mi- am zis punctul de vedere si faptul ca eu tin echipa cu care tin (nu o spun, deoarece poate unii tin cu alta echipa si nu vor ...? (mai mult)
Heyyy, m- am transferat recent la un liceu si stiu ca am cateva fete care- mi plac. Sunt frumoase, dar nu vreau sa exprim asta direct. Nu am luat deloc contact cu ele, doar vizual. La celalat liceu ...? (mai mult)
Am o problema mai delicata, am o cunostinta care are problema cu bautura, cand bea devine foarte agresiv, loveste cu pumnii in pereti, e de necontrolat, nu stie ce vorbeste, nu judeca deloc, uneori...? (mai mult)
Amicul meu E (student la medicina) imi tot trimite poze cu embrioni. Ce sa fac ca sa-l opresc?
Heiii TPU! Idei sfaturi cum as putea sa nu mă mai port așa copilărește..cu atitudinea asta îmi pierd prietenul, va rog!
va rog sa ma ajutati cu 1 lista de lucruri ce trebuie puse in bagaj la plecarea de acasa.Mai ales ca voi face si putina mancare in mica vacanta
Am 14 ani și am o sora geamănă tot de 14 ani, în 19 septembrie este ziua noastră și nu știu ce sa-i cumpăr. Amândurora ne place Rock-ul și Jocurile Video. Ce pot sa-i cumpăr?
Cum stii ca o fata timida te place? Adică tipul ala de fete care nu prea se baga in seama, sunt mai retrase si le este rusine sa se bage cu tine in seama?
Am cunoscut pe cineva (femeie) si am tinut legatura mai mult de o luna printr- un chat dar si prin conversatie vocala de 2 sau 3 ori max. In acest timp am avut ceva zgarieturi intre noi ambii fiind vinovati...? (mai mult)
Doresc sa imi fac un tatuaj cu fetele mele. Anamaria Elena, Maia Szende. Initialele A E M SZ. Ce nume ar putea iesi frumos? E tatuaj cu poza lor
Este vorba despre mine și iubitul meu. Eu am 18 ani și el 22. Avem o relație de aproape 5 luni. Se vede clar ca de ceva timp s- a îndepartat de mine, simt asta. Mereu spune că e obosit și...? (mai mult)
Cine se pricepe la relații sa ma ajute cu niste sfaturi? De preferabil sa vorbim in privat pe wapp. Multumesc
Bună, mă numesc Bia, si chiar am nevoie de o parere sau un sfat. Am cunoscut un băiat mai mare cu 5 ani fata de mine, cam in toamna lui 2016 si avem o relație de 3 ani de zile. Un an a fost totul...? (mai mult)
As dori niste păreri in legatura cu propriul comportament, pe care efectiv am ajuns sa nu mi- l inteleg. Nici macar nu il pot explica logic, nu gasesc un fir logic, parca lucrez împotriva mea!...? (mai mult)
În ultima vreme am avut o perioadă foarte stresantă...nu știu de ce mi se întâmplă mereu lucuri de genul, simt că mă urmărește un fel de nor ghinionist. Mai exact am avut niste probleme medicale,...? (mai mult)
Tata are o nouă iubita și mi-e frică să nu fie rea și să îl întoarcă împotriva mea... A pățit cineva asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?