Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 2 Martie 2025 sunt:
Cine se pricepe la relații sa ma ajute cu niste sfaturi? De preferabil sa vorbim in privat pe wapp. Multumesc
Bună, mă numesc Bia, si chiar am nevoie de o parere sau un sfat. Am cunoscut un băiat mai mare cu 5 ani fata de mine, cam in toamna lui 2016 si avem o relație de 3 ani de zile. Un an a fost totul...? (mai mult)
As dori niste păreri in legatura cu propriul comportament, pe care efectiv am ajuns sa nu mi- l inteleg. Nici macar nu il pot explica logic, nu gasesc un fir logic, parca lucrez împotriva mea!...? (mai mult)
În ultima vreme am avut o perioadă foarte stresantă...nu știu de ce mi se întâmplă mereu lucuri de genul, simt că mă urmărește un fel de nor ghinionist. Mai exact am avut niste probleme medicale,...? (mai mult)
Tata are o nouă iubita și mi-e frică să nu fie rea și să îl întoarcă împotriva mea... A pățit cineva asta?
Am un prieten intr- o situatie complicata si cer niste sfaturi. Eu nu prea stiu ce sa ii zic. A fost intr- o relatie de un an cu o tipa. Si nu a fost prea fericit: ea vorbea zilnic cu fostul ei fiind...? (mai mult)
Nu voi înțelege niciodată acei prieteni care între timp constați că sunt toxici/falși și alegi să nu mai păstrezi legătura cu ei pentru ca totuși cine și- ar dori astfel de oameni în preajmă? ...? (mai mult)
Am ieșit cu crush și am vorbit foarte mult dar am aflat amândoi că e bolnav cam tare si prin mesaje vorbim diferit... mai mult " bine bv da nu off" si chestii de genu. Si aseară i- am dat mesaj sa...? (mai mult)
Salut, iubita mea m- a invitat la o nunta unde este domnișoară de onoare, ce trebuie sa fac eu în situația asta, trebuie sa fac ceva aparte sau am vreo îndatorire anume? P. S. nici măcar nu cunosc...? (mai mult)
Ma contraziceam cu niste prietene. Deci am aflat ca mama a fost impreuna cu tatal unui coleg. Dar s- au despartit si ea s- a casatorit cu tata.Si m- au facut pe mine. Apoi fostul iubit a lui mama a avut...? (mai mult)
Cum pot sa atrag o fata? Nu am avut niciodată o iubita... Am 17 ani
Salut, Am un prieten care e de varsta apropiata cu mine si a ajuns sa fie cel mai bun prieten al meu, dupa ce m- a ajutat si m- a sustinut moral cu ceva probleme de ale mele. M- a ajutat sa trec peste...? (mai mult)
Cum as putea aborda o fata pe Facebook? Cum sa incep o conversatie avand in vedere ca nu am cunoscut-o niciodata in viata reala?
Chiar nu se mai găsesc fete serioase in ziua de astazi? Am aproape 27 de ani,sunt un bărbat serios independent,, nu inteleg ca urât nu sunt, chiar asa a luat-o lumea razna?
locuiesc cu mama si bunica iar salariul meu le dau lor in fiecare luna iar eu ma aleg cu 150- 250 lei. Vi se pare normal? Adica inteleg ca trebuie sa ajut familia dar ei prea exagereaza dupa...? (mai mult)
Am vreo legatura cu verisoara dea 2 a a verisoarei mele primare?
Întrebare pentru bărbați: Toate nevestele se schimba după naștere? Adică sex nu, mâncare nu, curățenie nu, de munca sa nu audă... Toată ziua Facebook, telenovele, toane și capricii...? (mai mult)
Deci... sunt intr- o relație cu băiatul asta cu care nu m- am întâlnit in real încă (in sens ca el locuiește in acelasi oraș dar ne- am făcut o relație cât el era și este încă in...? (mai mult)
Am o viata de rahat, am handicap si traiesc intr- un oras de rahat, nici nu spun numele orasului. De cativa ani ma tot chinui sa caut un loc de munca, dar de fiecare data, am fost respins...? (mai mult)
Eram la liceu la un fel de ora si ne- au adus din mai multe clase, eu m- am asezat pe un scaun si iubita mea s- a asezat pe un scaun din fata mea(aproximativ). Dupa cateva minute a venit un coleg de- ...? (mai mult)
Am 15 ani și am o sora de 17 ani. Ieri am intrat pe site- uri pentru adulți, sora mea a intrat în camera chiar atunci când am intrat pe acel site. Când m- a văzut unde am intrat a ieșit...? (mai mult)
Sunt slab de caracter, încă de când eram în liceu sunt luat la mișto și batjocorit de multe persoane din orașul meu. Încă din primii ani de liceu mulți băieți din clasa mea mă băteau ...? (mai mult)
Am 14 ani și am o sora de 19 ani, pe la ora 4 ne- am certat și i- am spus: - Du- te în p*** ma- tii de curva jegoasa! Ea când a auzit ce i- am spus a început sa plângă și mi- a spus:...? (mai mult)
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire. In urma cu aproape 4 luni am cunoscut o fata. Mi- a placut de ea si am pastrat legatura, acum o luna mi- a spus ca ii place de mine...? (mai mult)
Credeti ca o relatie la distanta tine daca e la mijloc orgoliu din ambele parti? Mentionez ca m- am vazut de cateva ori cu el. Mereu ne certam din nimicuri si nu ne vorbim cu zilele. Nici el ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema! De ceva timp nu ma mai inteleg gram cu nevasta mea.Ce tocmai ne- am căsătorit si suntem de 2 ani jumate impreuna si avem un băiat de 4 luni...Se cearta cu mine din orice...? (mai mult)
Probabil voi pune una dintre cele mai intalnite intrebari, dar tot am nevoie de ajutorul vostru. Ce cadou sa ii iau prietenei mele care face 18 ani? Precizez faptul ca vorbesc cu ea de doar ...? (mai mult)
Hello, este adevărat că dacă fac un test de sarcină înainte de data când ar trebui să îmi vină menstruația poate da un rezultat incorect?
Buna, TPU! Am nevoie de cineva care sa ma ajute in relația mea cu părinții, este vreun psiholog gratuit sau cineva dispus sa vorbească cu mine despre asta? Mulțumesc.
Ba baieti am o problema. Am baut aseara si m- o vazut tata beat muci (si m- am dus sa ma culc). Si acum se preface ca nu s- a intamplat nimic, ce pot sa fac ca sa ma simt mai bine sau ca sa ma asigur...? (mai mult)
Mama s- a lăsat de fumat pentru ca tata nu mai are voie sa stea in preajma țigărilor (cancer laringian pentru ca și el a fumat dar s- a lăsat dar a scăpat de el și e mai bine nu i s- a scos...? (mai mult)
Am o mare problema. De la un timp, parintii mei se cearta din orice motiv. Si odata i- am auzit vorbind in bucatarie ca de cand s- au casatorit si m- au avut pe mine totul s- a schimbat. Tata se poarta...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani sunt student și am multe probleme, mai precis un frate bolnav psihic de 15 ani ( țipă, nu merge la baie etc) și pe deasupra mai am și o soră de 2 ani. Deci mai pe scurt părinții...? (mai mult)
Heiii TPU! Prietenul meu se tot roagă de mine sa mă împrietenesc și eu cu prietenii lui dar eu nu vreau..nu vreau pentru că simt că toți mă vor și că sunt superioara pentru my bby dar eu îl ...? (mai mult)
Deci eu nu suport sa vad oameni ca se distreaza. Ma calca pe nervi si ma irita.E ciudat acest lucru? Dar faptul ca nu gasesc nimic interesant la a trai viata. Toata viata eu o vad ca pe o suferinta...? (mai mult)
După un an de relație, s- a răcit ea, uneori parcă e împotriva mea. A spus direct că și- a pierdut interesul, dar nu vrea să ne despărțim. Au dispărut atingerele, intimidatea de cuplu...? (mai mult)
Revin cu o întrebare! Împreună fiind cu iubita mea de o perioada indelungata de timp, eu am fost nevoit sa mă angajez acum în perioada de vara! Au venit zilele orașului, mie mi- a fost ceva ...? (mai mult)
Sper sa- mi citiți povestea. Acum doi ani a început să- mi placa de un băiat care se uita foarte insistent la mine si foarte des, cu timpul a aflat asta si incepea sa se bage in seama cu...? (mai mult)
Deci eu și cu familia mea stăm în aceeași casa cu bunica mea și facem totul la un loc, adică mâncarea, lucrurile, gradina, doar ca părinții mei muncesc din greu pentru toate acestea,...? (mai mult)
Unchiul meu face 53 pe 28 august și vreau să îi iau un cadou, dar ceva util să îl folosească. Problema este că eu nu prea știu ce să îi iau. Dacă aveți idei de ceva...
Am si eu o intrebare si nu vreau sa jignesc. De 1 an sunt in Romania având în vedere faptul că am locuit in Spania. M- am chinuit sa învăț romana pana sa vin aici și asteptam cu nerăbdare. Situația...? (mai mult)
Salutare tuturor, am o "dilema". Tocmai ce am fost in concediu eu la familie și prietena cu care am vorbit cu familia ei, problema este ca intr- o seara a venit tati și mi- a zis dacă merg sa ajut...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si am nevoie de un raspuns in urmatoarele, dau funda. Mama mea de obicei nu ma lasa afara, adica cu prieteni sau sa merg prin parc sau cu bicicleta, cel putin nu singur pentru ca...? (mai mult)
Cat de mult timp petrecut impreuna e nevoie sau din ce moment pot sa consider ca partenera imi va fi aproape si nu va fugi cand am nevoie de mai multa atentie sau sprijin emotional?
Am o problemă... părinți mei nu sunt de acord cu iubitul meu, adică mama, tata nu zice nimic. Ideea e că nu mă lasă să mă văd cu el doar duminica și aici aproape de casă la vreo...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cartea Putere Nemărginită de Anthony Robbins?
Sunt baiat, am 18 ani. Pe mine ma afecteaza faptul mama si tata se cearta mereu din nimicuri. Mama mi- a zis ca nu- l mai suporta si da vina pe el in privinta inceperii certurilor.Eu cred ca intr- ...? (mai mult)
Am o intrebare, sunt ruda cu varul finului meu?
Este bine dacă m-am măritat la 18 ani?
Bună:) Se poate să fiu însărcinată dacă da trei zile, în fiecare zi am sângerat (sânge nu foarte roșu, e diferit de menstruație)? A mai pățit cineva așa? ultima menstruație mi- a venit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!