Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 2 Martie 2025 sunt:
Hei TPU, pot depunde plangere in potriva tatalui meu care ne abuzeaza fizica pe mine si pe mama? Eu avand 17 ani, as vrea sa merg singura la politie si sa le povestesc cum ne bate.
Hei TPU, a- şi c- am avea nevoie de un sfat. Sunt împreună cu un tip ce cinci ani, suntem mutaţi împreună iar el lucrează. Eu stau acasă de oare ce nu îmi dă voie să lucrez. Cât timp...? (mai mult)
Mă pit căsatori cu verișoru primar al mirelui, eu fiind verișoara primară a miresei?
Mă pot casătorii,cu verișoru primar la mireleui, eu fiind verișoara primară a miresei?
Buna, cum il pot face pe iubitul meu sa se desparta de mine? La inceput toatea au fost bune si frumoase, ne- am mutat impreuna iar parintii lui au intervenit si ne- au fortat sa ne mutam la ei. Fiind...? (mai mult)
Daca mama unei prietene e nepoata tatalui meu suntem neamuri?
Bună TPU, as vrea să știu dacă este vreun risc și care ar fi acela dacă 2 verișori de gradul 2 ar vrea sa aibă un copil și care ar fi șansele ca acesta să iasă cu vreo malformație, boala...? (mai mult)
A fost cineva pe aici care si- a pierdut speranta de a gasi o partenera stabila? Apoi stand cu gandu toata ziua ca nu se mai uita nici naiba la el ca femeile sant pe interes etc. si la un moment dat sa...? (mai mult)
Exista Băieți gay in Bucuresti?
Chiar aveți dreptate! Pe internet circula tot felul de ciudati. Mare grija! Eu mi am învățat lecția. Yehh parcă îmi trece un fior pe sirea spinării.off, m-am lovit de toți ciudații
Salut. Îmi place de o fată și i- am scris. Am întrebat- o dacă știe un serial bun, ea mi- a răspuns că da și mi- a zis un serial, după am continuat discuția timp de 20 min, apoi i- am zis...? (mai mult)
Vreau să vă spun că ieri. m- am reîntâlnit cu o persoană din trecut..Persoanei ăsteia i- a plăcut enorm de mult de mine. și mie de ea..eu simțeam că o știu de o viață..nu știu,...? (mai mult)
Recent eram cu tatal meu si primea mesaje non stop si se indeparta sa le stearga ca sa nu le vad. Am ajuns acasa si am intrat pe Facebook- ul lui si am descoperit ca o inseala pe mama. Acum ...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si as vrea sa vorbesc cu o fata pe Facebook, in realitate nu ne cunoastem dar tot cred ca este o idee buna happy. Deci aș vrea și eu dacă mă poate ajuta cineva cu o conversație ...? (mai mult)
Am nevoie de un băiat cu care sa vorbesc, dar să răspundă repede la mesaje nu sa mă facă să aștept, iar daca eu răspund greu sa nu se supere pe mine. Vreau sa fie frumușel și să ...? (mai mult)
Hei! Eu sunt plecata acum din tara si cand ma intorc i-am propus fostului meu (inca tinem legatura) sa iesim la cinema, a acceptat. Credeti ca e ok?
Hei TPU, am o întrebare! Exista doua categorii de baiati: cei care pun story pe Insta cu fete aproape dezbrăcate asta înseamnă că sunt obsedați? și poze indicente și cei care nu pun deloc și ...? (mai mult)
Salutare foarte mult timp nu am scris la voi, pentru că nu aveam curajul sa îmi deschid inima, însă acum simt că explodez și trebuie să mă deschid, va rog cer ajutorul vostrul, este vorba ...? (mai mult)
am un frate de 12 ani pe care l- am bătut acum de câteva minute și plânge pentru ca l- am lovit foarte tare la mana și cred ca i- am rupt- o, eu am 14 ani sunt mai mare cu 2 ani decât...? (mai mult)
De curand am dat un Friend Zone unei fete dar ea încontinuu ma urmareste(se tine de mine) si imi trimite mesaje crezând ca mai poate schimba ceva dar in realitate nu reușește. Cum pot scapa...? (mai mult)
Buna seara tuturor cum ar trebui sa fac o sesizare la ISU Bucuresti care sa nu fie o urgenta? Am cautat pe site- ul lor si am gasit un singur numar de telefon dar nu as vrea sa sun daca nu sunt sigur ca...? (mai mult)
Nisipul de la mare..Cat se spala tot murdar e. De ce?
Bună seara am problemă și nu știu ce să fac va rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt major am 20 de ani de religie ortodoxă și vorbesc cu o fată de 16 anii care este de religie baptista, iar...? (mai mult)
am 18 ani și am o prietena care are 18 ani, într- o zi prietena mea a venit la mine și a început sa ma atingă la penis și a spus sa face sex, eu am acceptat și am mers în camera mea...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat vreodată să fiți cu un băiat și să tot auzi că nu e de tine? Mie daa și mă simt foarte prost
Deci nu radeti! Daca aveti chef de glume plecati! Deci, Eu toaaaata vacanta asta nu am vorbit deloc cu prietenul meu la telefon.si m- a sunat de vreo 15 ori pe zi iar eu nu am raspuns. Eu ...? (mai mult)
Ce poți încalca ca sa ți se interzică contul tau de Tinder?
TPU, am nevoie de ajutor, cum sa îmi conving părinți sa ma lase cu prietenul meu? Suntem de 5 ani impreuna îmi este și vecin mama îl cunoaște foarte bine și stie ca este baiat bun Ce sa fac?...? (mai mult)
Ma casatoresc! Il iubesc pe viitorul meu sot, ne intelegem, tinem unul la altul, unica problema este ca el este foarte incapatinat, dar eu sunt mai usor de convins asa ca de cele mai multe ori cedez...? (mai mult)
M- am tot gandit la copilul pe care urmeaza sa- l nasc, si nu stiu ce sa fac, ma intreb daca va avea o viata buna, daca se va simti iubit si cat de greu va fi pentru el sa creasca cu o mama...? (mai mult)
Ce este nepoata nașului meu pentru mine?
M- am uitat la ep de sapt aceasta la Insula Iubirii ( din intamplare am vazut cateva secvente). Si era un iubita unui tip mai invarsta de acolo de pe insula baietilor si ea isi propusese sa i schimbe atitudinea,...? (mai mult)
Daca nu ai bani, nu arati foarte bine la fata si esti antisocial credeti ca ai vreo sansa sa ai o relatie? Sunt fete pe care le intereseaza doar caracterul si sufletul la un baiat?
Buna Seara De ce Fata nu se da Batut`a niciodata in legatura cu primul ei iubit... Si tot incearca sa afle de el. Chiar daca ei doi sau desparit de mult timp Oare de ce el tot mai apare La ea In oras ...? (mai mult)
Vreau sa ma despart de iubitul meu într- un mod politicos. De la un moment dat a inceput sa ma ignore si sa nu mai petreacă timp cu mine. Va rog frumos sa- mi spuneti cu.m ar trebui sa- i ...? (mai mult)
am 20 de ani și am o prietena din Italia cu care vreau sa ma căsătoresc, dar ea este Italianca nu este Românca deci nu are cetățenie Romana, ce trebuie sa fac în cazul asta, ținând...? (mai mult)
Cum e mai frumos un baiat, cu burtica sau fara? Voua cum va place?
Părinții mei vor să divorțeze. Ce aș putea face să le arăt că nu este ok, să îi ajut? Îi iubesc pe amândoi și nu aș suporta să pierd pe unul dintre ei.
Vreau sa incep prin a spun ca as vrea sa ma despart de prietena mea avem unpic peste 2 ani de cand suntem impreuna dar lucrurile au mers prost de la inceput sa zic asa ( daca te intrebi de ce am stat...? (mai mult)
Bună, TPU! Aș dori să cumpăr un cadou de cuplu pentru mine și iubitul meu. Am încercat să caut ceva mai special, dar toate site- urile au aceleași hanorace sau tricouri cu "king and queen"...? (mai mult)
Cum sa ii conving pe ai mei sa ma primească înapoi la ei? M- am mutat cu prietenul meu și vreau înapoi la ei și nu vor sa ma mai primească ca cică nu sunt hotărâtă și nu știu ce vreau de la...? (mai mult)
Credeți că eu pot sa iau bacul la română logică și mate, având în vedere că sunt varza la mate adică nu știu să fac nici 3:5.
Sunt într- o relație de 1 an, ea 21, eu 22. O relație bazată pe maturitate, liniște, stabilitate, fără control, fără gelozie. Toate au mers bine și frumos, chiar minunat, ne...? (mai mult)
Salutare, am nevoie de un sfat bun. Logodnicul meu fumează chiar dacă știe destul de bine ca pe mine asta mă afectează (nu suport acest fum, de parca aș avea alergie). De la el miroase a țigră,...? (mai mult)
Buuunn.voi pune o întrebare pe cât de firească pe atât de controversă uneori. Vă ține- ți partenerul in brațe noaptea la somnic?:) Cum vă place...cine pe cine si cum o face sau cum v- ar plăcea? ...? (mai mult)
Prietenii iubitei mele plecau in vacanta si mai era doar un singur loc liber la vila respectiva. Iar eu dorindu- mi ca sa se relaxeze putin i- am zis sa mearga ea ca eu oricum am de lucru....? (mai mult)
Sunt de vreo 5 luni in aceasta pozitie si ma simt super naspa. Iubita mea vorbeste cu altii prin mesaje, un coleg de munca, un politist si altii din trecut pe care i- am inalturat cand i- am...? (mai mult)
Am nevoie de 26 de idei de mini farse pentru cea mai bună prietenă.
Ar parea ciudat daca i- as scrie unei fete de care umi place si pe care o cunosc dar nu am prea vorbit cu ea? Ce aș putea să fac pentru a avea o discutie lunga prin mesaje si să imi scrie ...? (mai mult)
Salut, îmi place de o fata pe care o cunosc dar nu prea am vorbit, ea este în Italia acum și vreau să vorbesc cu ea prin mesaje.Ce aș putea să îi scriu? Si ce aș putea să fac ca să nu pară...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!