Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Cum reactionati cand oamenii incearca sa va descurajeze in tot ceea ce faceti?
Va rog frumos ajutati- ma, chiar daca postarea este lunga. Va rog cititi totul, este urgent. Acesta nu este un troll. Nu voiam initial sa spun toate aceste lucruri in niciun loc dar acum chiar...? (mai mult)
Voi ce ați face daca părinții nu ar fi de acord cu relația voastră? Daca v- ar cere pe fața sa va despărțiți si sa găsiți un bărbat cu bani, nu unul cu statut financiar la fel ca al vostru?...? (mai mult)
Măi fetelor ..de ce vă plac băieții răi? Am intalnit multe cazuri in care ele făceau orice pentru ei și că răsplată erau batjocorite si înșelate! Spun asta pentru că sunt cuminte...dar totusi...? (mai mult)
Heiii TPU! Am zis ceva la nervi"nu știu de ce mă mai chinui sa te împac" și acel băiat s-a supărat cred și azi nu a dat niciun semn, dar nici eu. Eu ce sa fac?
Sunt sătul peste cap de comportamentul tatalui meu! Nu are servici, sta degeaba toata ziua, iar pe mine si pe mama ne face cu apa si otet. Tot timpul el este victima, tipa din orice, nu ii convine...? (mai mult)
Buna, TPU! Fostul meu iubit (când a vrut sa ne despartim ..motivul a fost ca eu încă sunt "sub regulile părinților", eu am 16 ani și el 19 și mno.) și acum e cu o tipa împreuna, știe ca știu...? (mai mult)
Fostul meu iubit se tot uita pe storyurile mele brusc. Și înainte se uita, dar mult mai rar; acum se uita zilnic. Ce credeți ca înseamnă aceasta schimbare brusca în atitudine? Menționez ca în...? (mai mult)
Salut, din toamna voi merge la facultate, mai exact am intrat la limbi moderne aplicate, problema mea este urmatoarea, sunt mai timid de fel, tot timpul am fost retras si nu prea am avut prieteni sa...? (mai mult)
Buna seara, de curand mi- am cumparat un apartament in acelasi bloc cu cumnata si fratele mamei mele.Mama mea nu o suporta deloc pe cumnata ei de aici cred ca si prostiile pe care le scoate pe gura. Recent...? (mai mult)
Hei TPU. Am 15 ani și locuiesc cu fratele meu mai mare care are 18 ani pentru ca părinții noștri lucrează în străinătate. Totul era minunat între noi, ma lasă să fac ce vreau eu și avea încredere...? (mai mult)
Salut,imi place de o fata si as vrea sa îi scriu.Ce sa îi scriu daca nu am vorbit pana acum cu ea prin mesaje? Mentionez ca o cunosc pe acea fata si ca sunt timid.
Hei, de cateva zile ma gandesc sa îi scriu unei fete de care imi place, dar am o retinere.Eu am o problema la piept, mai exact o deformare ceva de genul pectus carinatum. Ma gandesc ca daca îi scriu...? (mai mult)
Pentru o fata ce face diferenta intre discutie pe chat? As vrea sa stiu de ce imi iau friendzone in prostie ca arat bine... Cumva trebuie sa fac glume cu tenta sexuala ca sa nu ma mai vada ca un prieten?...? (mai mult)
Bună seara! În momentul de fata realizez ca pana acum tot timpul am spus că nu vreau sa ma căsătoresc, ca nu vreau copii... si tot acum imi dau seama ca nu e prea buna aceasta gândire. Va rog,...? (mai mult)
Ok, as avea nevoie de putin ajutor pentru ca psihic sunt terminata. Va fi un roman… Părinții mei lucreaza in agricultură, noi stând la țară. Stăm în casă cu bunicii din partea tatălui....? (mai mult)
Buna, TPU! Dacă mama mea are o sora și sora ei are un baiat, el urmează sa se căsătorească cu o fata, acea fata are un frate, eu pot fi cu fratele ei împreuna? Ca zicea mama ca zicea sora ...? (mai mult)
aseară i- am dat dm unei tipe și eram fumat iar conversația nu a mers minunat. Nu știu ce să fac acum că nu ne cunoaștem foarte bine. Să- mi cer scuze pentru conversația ciudată...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt la o vârstă frageda și ce mi se intampla e greu de înțeles. Voiam sa intru pe telefonul mamei cu scopul de a îmi face hotspot iar ce am găsit m- a remarcat complet. Mama vorbeste...? (mai mult)
Aș vrea să plec de acasă, m-am saturat de certurile cu părinții mei... Mi-a ajuns! Vreau să menționez că sunt fată și în septembrie fac 18 ani. Ce credeți că ar trebui să fac?
Buna, TPU! Sora mea pur si simplu locuieste la prietena ei, pleaca cu saptamanile, acasa sta doar 2- 3 zile si apoi pleaca iar la prietena ei. Craciun, Revelion, Paste, ea este acolo la ea in permaneta....? (mai mult)
Bună TPU! Sunt invitată la o cununie şi la o mică petrecere la ei acasa după. Fratele mamei mele îi cunună, însă părinţii mei sunt plecaţi în strainătate de 2 ani şi nu vor veni la această...? (mai mult)
Am avut o fosta colega care ma bombarda zilnic cu apeluri si mesaje despre problemele ei, stiu ca mergea la psihiatru, i- am recomandat sa mearga si la psiholog. In final, nu i- am mai raspuns la mesaje...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutorul vostru. In curand voi fi domnisoara de onoare la o nunta unde voi merge singura. Sunt destul de apropriata de mireasa si ma intreb care ar fi suma de bani mai adecvată pe ...? (mai mult)
Buna, TPU. Din punct de vedere legal, cata libertate proprie am voie sa am la 17 ani? Maica- mea e ciudata si e si bolnava (are psihoza acuta) si nu ma lasa nici macar sa merg la unchiul meu sa il...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi. Am o verisoara si odata i- am scris un mesaj frumos si i- am zis si ca e frumoasa si i- am facut ei si sotului ei un colaj si m- a blocat (pe Facebook) si eu voiam doar...? (mai mult)
De cand prietena mea cea mai buna si- a facut iubit, ne- am distantat foarte tare. Am vorbit cu ea despre acest subiect asa in mare, i- am spus ca abia de mai vorbim si nu mai iesim da face ca nu ii...? (mai mult)
Bunaaa, ce pot face? Tatal meu mereu imi zice ca abia asteapta sa fac 18 ani sa dau de permis, dar mi- e o frica de masina de mor, imi aduc bine aminte cum era sa daram poarta, am crezut ca fac infarct...? (mai mult)
Cred ca sunt in depresie. Am ganduri de suicid. Ce sa fac? Nu vreau psihologi sau psihiatri. Am fost si nu m- au ajutat cu nimic. In fiecare zi ma gandesc cum ar fi daca nu as mai fi. Poate ar...? (mai mult)
Ce doresc cu adevarat copiii de la tatii lor?
Prietena mea m- a lasat pentru altul si a stat cu ala o lună și și- a bătut joc de ea. Eu stau si plâng. Si acum e deja cu altul. Si e bine mersi fericita. Si eu stau supărat si plâng că...? (mai mult)
Cred ca am o problema legata de modalitatea mea de a transmite un mesaj sau pur si simplu de a- mi spune parerea. Mi s- a tot spus de mama mea ca am o atitudine foarte superioara si foarte taioasa la...? (mai mult)
Bună seara! Am 20 de ani și o relație de un an. Ne înțelegem perfect, este foarte calm, înțelegător și iubitor. Doar ca este plecat in Anglia. S- a mutat, doar pentru a ma putea lua și pe...? (mai mult)
Daca ii răspunzi în sila și sec unui băiat iar el se supăra și spune că i- ai luat cheful pentru că ai răspuns așa înseamna că însemi ceva pentru el? PS: e băiatul care mi- a dat și jacheta...? (mai mult)
Iubita mea m- a lasat pentru altul, a stat cu ala o lună și și- a bătut joc de ea. După a început sa- mi scrie mie nu a mai vrut sa ne împăcam. Acuma ea vorbește cu altul si sunt impreuna. ...? (mai mult)
Buna,cina ma poate ajuta cu o urare pentru ziua mamei mele de nastere? Mulțumesc!
Ce înseamnă dacă ai burta tare?
Sunt într- o relație de 11 luni, la 2 persoane cu caracter puternic, ce le place să domine, fără posesivitate excesivă. La început era destul de bine ea era mai sensibila, însă tot ...? (mai mult)
Salut, daca mama s-a recasatorit si face un copil cu tatal vitreg, cat la suta va fi fratele meu? Adica stiu ca nu va fi sangele din sangele meu dar asa ca idee
Aș dori să aud niște păreri în legătură cu o situație. Am o relație cu un tip de doi ani. La câteva luni de la începutul relației noastre, mama lui îl presa să se despartă de mine...? (mai mult)
Daca un băiat te baga in seama și tu ii răspunzi "salut" iar el spune că dacă îl saluți așa e 0 gingășie și 0 feminitate, e adevărat sau are el probleme?
Daca de la a 2a întâlnire un băiat îți oferă jacheta lui, pentru că ti-e frig, iar el sa tremure înseamnă că te place?
De ce haina îl face pe om? Am observat din păcate că dacă un adolescent nu are o stare financiară bună nu este băgat în seamă de ceilalți băieți și fete din colectiv, de ce nu te bagă...? (mai mult)
Salut. Am cateva nelamuriri si curiozitati. In primul rand, vreau sa mentionez ca in toata viata mea am avut parte de intimitate, avand in vedere ca aveam propria mea camera. Acum cu facultatea,...? (mai mult)
Imi place de o fata si am 15 ani. Oare merita sa incerc, poate iese ceva? Sau e prea devreme la 15 ani sa am o relatie cu o fata. Voi ce părere aveți?
Am o întrebare pentru mămici, dar și pentru viitoarele mamici care au aflat deja de sarcină. Astăzi am 4 zile de când mi- a întârziat menstruația. am aceleași simptome pe care le are o graviduță...? (mai mult)
Vi se pare normal ca la 15 ani sa ai prima relatie?
Este vreo cale sa plec in alta tara, daca un parinte nu e de acord cu asta?
Ce sa-i faci cand e prea gelos? Continui sa speri ca intr-o zi inceteaza? Iei o pauza?
Buna ziua TPU. Problema mea e urmatoarea. Eu si iubita mea avem un an impreuna si avem planuri de viitor. Ea a terminat a 12 a, eu am terminat- o anul trecut. Eu am ramas in orasul nostru pentru ea pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!