Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Dacă bunicul deține tutela bunicii ( care are Alzaimar), în caz de decesul bunicului cine ia tutela dacă mama nu vrea? Are dreptul una dintre rude sa aibă grijă de ea sau s- o trimită la un...? (mai mult)
Cum îl faci pe fostul iubit să sufere?
Bună, este adevărat că majoritatea femeilor pierd prima sarcină? Și dacă da, din ce cauză?
Eu si iubita mea avem un an si 3 luni impreuna si vrem sa ne traim viata impreuna. Ea a spus dupa ce a terminat a 12 a ca o sa ramana in oras cu mine, eu fiind student si urmand si postliceala de asistenti,...? (mai mult)
Pai, sunt într- o relație de aproape 10 luni, ce- i drept nu ne- am văzut niciodată dar cred ca ne iubim destul de mult, vorbeam cam tot timpul dar săptămână asta el a trebuit sa plece cu seful...? (mai mult)
Cum poți preveni un conflict? Dar cum ai putea aplana unul?
Vorbesc cu un băiat de mai multă vreme dar a devenit cam pervers, e cuminte, nu fumează, nu bea, nu umblă aiurea dar mă cam deranjează câteodată. E drăguț și pervers în acelaşi ...? (mai mult)
47 ce localitate este sau oras?
Voi ce ati face daca ati vedea cum tatal vostru o inseala pe mama, cu vecina pe care nu o suporta? Pe langa asta, să mai fii și amenințată, să nu- i spui nimic mamei? Iar tu să nu- i spui, din...? (mai mult)
De ce se întâmplă ca anumite persoane, în special bărbații, care sunt inteligenți academic, au o vârstă înaintată, experiență de viață, să ajungă să fie prostiti de cineva la un ...? (mai mult)
Vreau urale de la mulți ani. Adică / inspirație. Un prieten împlinește un nr de ani și tu vrei sa ii scrii o urare de la mulți ani ( mai lunguiata așa ).
Ceea ce vreau sa va rog acum este foarte urgent. Deci fratele meu mi- a spart ceva foarte dar foarte important si sunt nervoasa. Vreau sa fac ceva ca sa fim chit, dar nu genul distrugerii hainelor...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati, sunt intr- un moment al vietii, cand nu am nici o susținere.Am 23 de ani, sunt asistenta medicală și sunt fiica vitregă a unui interlop.Va spun asta pentru ca veti...? (mai mult)
Ma refer doar la acei care au avut pe un crush mult timp si acel crush i- au refuzat de mai multe ori dar au ramas prieteni buni si cand el a stopat totul pentru a 3a oara pentru ca voia sa mearga mai...? (mai mult)
Am așa o problemă. Îmi visez persoana iubită cu altul, deja a 7-8-a oară. Ce ar putea însemna asta? Vă rog ajutați-mă cu un răspuns!
Mai e cineva treaz? E normal ca seara de seara sa imi aduc aminte de tot ce mi-a facut mama mea din ultimii 7 ani si sa o urasc mai mult?
Am si eu o curiozitate, vi s-a intamplat sa va reimpacati cu un baiat cu care ati fost in copilarie? Sau dupa ce v-ati despartit ati reluat legatura? Mai exista impacare dupa despartire?
Astăzi m- a sunat un prieten sau, mă rog... Un așa- zis prieten. Oarecum am fost ca frații sau, iar ma rog. Asa l- am considerat eu pentru ca el, prin comportamentul lui, s- a dovedit a fi un prieten...? (mai mult)
Cunosc un barbat tanar care este usor bolnav cu capul, nu face crize sau ceva de genul asta. Are momente cand scoate zgomote ca si cum ar conduce o masina si mai vorbeste singur, si are momente...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete. Ce anume va face sa va trezeasca interesul de a comunica cu un baiat cand va cunoasteti pentru prima data? E valabil atat pe retelele de socializare cat si in realitate. ...? (mai mult)
Stie cineva ce " beneficii " as avea ca mama singura si fara venit?
am o problema )), nu am prieteni, nu am cu cine sa ies afara si nici nu prea am cu cine sa socializez, singurii mei prieteni cu care ies sunt 2 indivizi, unul 20 de ani si unul de 28, ...? (mai mult)
Sunt cu o femeie si ea are un caracter mai dulce, se dau multi la ea si nu le raspunde etc.ea spune ca nu intelege de ce ma deranjeaza pe mine si intr- adevar chiar ma deranjeaza. Ce parere aveti? Ea ...? (mai mult)
ma numesc Adrianu' si sunt impreuna cu o matusa a unor verisori de- ai mei. Doresc sa va adresez o intrebare: daca o sa fie cazul de casatorie intre mine si ea, este considerat un pacat foarte...? (mai mult)
TPU m- am despartit de o fata fiindca ea a vrut sa ne despartim pentru ca ii spusese cineva ca nu o mai plac. Si mie chiar imi place de ea, ce as putea sa ii mai scriu ca sa o fac sa ma placa din nou...? (mai mult)
As vrea sa va cer un sfat. Eu stau in cartier cu niste baieti cu care am copilarit, de mici stateam impreuna, ne distram impreuna, am baut impreuna, ne- am dus la petreceri impreuna. Mai glumeam...? (mai mult)
Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi! Nu mai pot suporta certurile cu mama mea! Imi e atat de greu sa scriu randurile astea! Simt ca de la un timp are o rautate incredibila in ea, niste frustrari...? (mai mult)
Eu si iubita mea ne- am despartit pentru ca am prins- o ca flirta cu niste baieti si cu unul chiar s- a vazut cand am fost impreuna. Am fost de acord sa ne impacam si i- am spus cum sa fac sa am incredere...? (mai mult)
Am 15 ani și 7 luni, tata este în Germania și eu am fost încredințat la mătușa mea din partea mamei. La încredințare am semnat actul cum că sunt de acord sa fiu încredințat. Dar acum regret...? (mai mult)
Voi la ce varsta v- ati hotarat sa stati singuri (o persoana) sau cu iubita in chirie? Si daca e ok, cum va descurcati cu facturile, macarea si cu spalatul hainelor si daca mai reusesti sa pui...? (mai mult)
...Am si eu 2 intrebari: Intr- o relatie are ceva daca baiatul este mai mare cu 3 ani decat fata? ..De exemplu baiatul are varsta de 15 ani iar fata varsta de 12 ani...Si parintii ar zice ...? (mai mult)
De ce apar vanatai inexplicabile pe picioare la copii?
Am comentat in fata tatalui meu iar acum e suparat, el este foarte strict si daca ii comentezi face urat, aseara am inceput sa o ajut pe mama iar dintr- o data apare tata si imi spune hai mai cu talent...? (mai mult)
Salut, am o întrebare legata de o fată. Sta pe aceeasi scara cu mine și ma înțeleg bine cu ea, ne vedeam in fiecare seara la un suc, inghetata dar cand i- am spus ca o plac nu mi- a zis nimic timp...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau și eu un sfat foarte important...am un prieten și suntem impreuna de 5 ani impreuna...și mama mea nu ma lasa sa iesim pentru ca ii este frica ca facem s*x. Cum sa o conving? Dau...? (mai mult)
Am avut o relație toxica de câțiva ani. Recent ne- am despărțit. In decursul acestor ani au fost multe despărțiri și împăcări iar el deseori ieșea la distracție cu fete când eram certați....? (mai mult)
Mai sunt persoane că mine care după ce fac un lucru rău unei persoane regretă ce au făcut? Am un văr care vine la mine și mă calcă pe nervi, dar la un moment dat caută atenție și începe să...? (mai mult)
Am un prieten care mereu îmi spune ca "jocurile sunt mai importante pentru el". Eu atunci când ii spun ca nu jocurile sunt mai importante în viața unui om, ci persoanele care îl înconjoară, prietenii,...? (mai mult)
URGENTTT! Vreau sa va cer si eu o parere.Am facut sex cu iubita mea de cateva ori, ultima data cand am facut- o, la 2 zile a zis ca vrea sa ne despartim, ca ea vrea libertate. Dupa 3 sapt de despartire...? (mai mult)
Ajutor TPU! Am 17 ani si traiesc o trista adolescenta deoarece mama mea tot se baga in lucrurile mele si mi le ia. Apoi nu vrea sa mi le mai dea inapoi. Lucrurile mele preferate la fel si hainele. Sufar...? (mai mult)
Buna seara, de curand am avut o cearta monstruoasa cu mama mea, totul incepand de la faptul ca tatal meu a plecat in strainatate la un job pe care eu il practicasem, i- am spus in ce consta ca trebuie...? (mai mult)
Am 20 si n- am fost NICIODATA intr- o discoteca.Nu stiu sa dansez pe manele, etc, nu stiu sa ma bucur sau distrez in acest mod.De fel sunt introvertita, insa cand imi vad prietenii ca danseaza parca...? (mai mult)
Ma numesc Andreea si am 17 ani si 7 luni, va rog sa ma ajuți, nu mai pot sa îndur nimic, mai mereu mama mea se poarta cu mine foarte urat, ma jigneste, ma bate, imi tot spune ca sunt o greșeală,...? (mai mult)
O sa nasc in cam 2 luni jumate si nu doresc sa il pastrez. Stiu ca fac o greseala, dar vreau sa fiu inteleasa. Ideea e in felu urmator. Caut o familie pentru copilu...? (mai mult)
Salut, as vrea sa pun o intrebare referitoare la familie si in special despre mama mea. Ea detine niste poze si filmari cu mine ce mie mi se par jenante. Am discutat cu mama si mi- a promis ca nu le arata...? (mai mult)
Cum sa devin un om fericit?
Am o problema cam ciudata... La anul, eu vreau sa stau cu altcineva iar fosta mea colega de bancă nu vrea sa ma înțeleagă! Eu nu mai vreau sa stau cu ea din cauza ca ma copia, ma folosea...? (mai mult)
Mai, deci fac o luna cu, , iubita mea" adica avem în jur de 20 de zile si ne- am văzut doar de 2 ori...pt ca ea este plecată la tara mai tot timpul. Si voiam sa- i fac un cadou ceva sa o încântă...? (mai mult)
Sunt într- o relație de 10 luni, dintre 2 oameni realiști, introverti. Ea a facut primul pas, totul era frumos, dar la moment s- au schimbat lucrurile. E depresivă, se irita ușor, enervează,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre agresate fizic si verbal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.