Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 3 Martie 2025 sunt:
Daca un membru din familie are crize de nervi si incepe sa tranteasca lucruri cum se procedeaza? Se cheama salvarea?
Parintii mei nu sunt de acord cu prietena mea. Eu sunt independent financiar, deja la 22 ani avand 3 ani de relatie, traiesc separat de ai mei, eu si prietena lucram avand un trai ft decent. Dar ei ...? (mai mult)
Salut tuturor! In primul rand vreau sa va rog frumos din tot sufletul meu sa imi raspundeti la problema mea cu cea mai mare seriozitate deoarece chiar nu sunt in starea in care sa am chef de glume.Va scriu...? (mai mult)
Bună, am si eu rugămintea de un sfat. Eu am plecat in vacanta la nași si mama vorbea cu cineva un bărbat. Care ar fi vorba din tinerețea ei un pușcăriaș sau nu stiu. De cand am plecat nu imi mai...? (mai mult)
Bun! Deci ieri am rupt firul unei prietenii. Nu s- a întâmplat să mă cert numai odată cu persoana respectivă, însă mereu ne- am împăcat și am trăit cu falsa impresie ca "suntem prieteni buni"....? (mai mult)
Nu pot sa dorm de doua zile din cauza mamei, ma tot raneste cu cuvinte si cu gesturi care ma consuma.Ma enerveaza ca este atat de falsa, ca se umileste in fata strainilor pentru un interes, ca inghite...? (mai mult)
A mai fost cineva in situatia de a nu- si suporta cumnata? A mea este foarte enervantă. Are aere de superioritate cu mine mereu. Se bagă în viața mea si comentează felul cum mă îmbrac eu ...? (mai mult)
Peste doua săptămâni e ziua iubitei mele, face 20 de ani. As vrea sa imi dați niste idei de cadou, vreau sa ii cumpar unul simbolic dar si unul material! Mulțumesc frumos!
De ce noi ca bărbații ne găsim cu greu o parteneră? Întreb asta pentru că văd foarte mulți băieți de o seamă cu mine și cei care sunt cu ani mult mai înaintați care nu au deloc o prietenă....? (mai mult)
As avea o intrebare pentru persoanele gay. Colaborand in mediul profesional cu un cuplu de persoane gay care pareau implicate de cativa ani intr- o relatie serioasa, am constatat ca ambii ar fi fost dispusi...? (mai mult)
Care este secretul unui relatii fericite? De durata.
Demult nu am scris aici, am trecut prin multe greutăți și acum tot sunt in greutăți și am hotărât să vă scriu sa mă ajutați. Am fost împreună cu soțul meu 3 ani, avem un copil...? (mai mult)
Salut, am o întrebare legata de o fată. Sta pe aceeasi scara cu mine și ma înțeleg bine cu ea, ne vedeam in fiecare seara la un suc, inghetata dar cand i- am spus ca o plac nu mi- a zis nimic timp...? (mai mult)
După ce a murit mama, am rămas aici doar eu cu tata.O perioadă ne- am înțeles bine, dar în ultima vreme am început să avem certuri tot mai des.În mare parte pentru faptul că salariul meu e mic,...? (mai mult)
Pentru ce isi fac unii cont pe Instagram si Facebook? Deci, istoria e urmatoarea, sunt baiat si mai pun like- uri la postari cu baieti. Deci urmaresc un moldovean sportiv, arata super tare, dar ...? (mai mult)
Hei, buna, m- am suparat pe prietenul meu după ce mi- a zis miercuri că pleacă în Vamă, joi seara mi- a lasat niște mesaje pe messenger pe care le- am citit abia acum, de joi n- a mai zis nimic....? (mai mult)
Heii TPU! Astăzi am plecat de la jobul meu de ospătar.Am lucrat de pe 13 până azi pe 30 o zi da una nu și pe zi stăteam 13, 14 ore. Am primit doar 400 de lei și multe jigniri din partea șefului...? (mai mult)
Dupa experiența/opinia voastra, cum sunt băieții(bărbatii) crescuți fără mamă, doar de tata. Sunt mai sentimentali sau din contră?
Buna, am nevoie de câteva cuvinte de la voi, am avut un accident, o operație și am stat in spital mai mult timp. Daca se poate aștept de la voi un mesaj, o idee cu care sa mă adresez persoanelor...? (mai mult)
Sunt cu o femeie maritata de aproximativ un an si imi tot spune ca divorteaza, se poarta urat cu actualul, nu doarme, nu vorbeste decat strictul necesar dar ea si- a bagat in cap ca vrea sa spuna el...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt intr- un impas foarte mare si as fi recunoscatoare daca m- ati putea ajuta O sa incep sa va povestesc despre ce este vorba. In prezent am 20 de ani, sunt casatorita de 2 ani.Îl cunosc...? (mai mult)
Am o colega de la serviciu și discutand cu ea despre prieteni i- am zis ca sunt singura și n- am pe nimeni și ea s- a gandit și s- a decis sa dea profilul meu de Facebook, e admisibil asta ceea ce...? (mai mult)
Cum as putea sa ii coving pe ai mei sa ma lase sa imi vopsesc parul? (sunt baiat) Ai mei sunt foarte credinciosi si spun ca e pacat.
Heii TPU! Astăzi fac 2 săptămâni de când lucrez ca ospătar! Ideea e că am 17 și programul foarte lung de la 8 până la 11 seara și nu ii pasa nimănui că sunt copil, dar e o zi da una nu.Patronii...? (mai mult)
Eu am auzit de la cineva (nu dau numele) ca in generatiile trecute daca tu ca si baiat ai avut o relatie cu o fata si acea relatie s- a terminat rau, adica ti- ai batut joc de ea si ai facut-...? (mai mult)
Am o nelamurire. Am o relatie cu iubita mea de 3 luni, stiu a mai fost ceva intre noi dar s- a rezolvat probleme cu mama, nu este asta problema. Problema este ca are un vecin, fostul ei ...? (mai mult)
Daca eu ma casatoresc cu o fata, verisoara ei ce fel de "rudă" E cu mine?
De ce pe persoanele pe care le cheama Ioan nu ii striga/nu le zice nimeni Ioan si se merge mereu pe diminutiv (Ionuț) sau pe porecle? Aici ma refer la prieteni, iubite, colegi de munca, familie etc...? (mai mult)
Oscilez între a merge la facultate și a nu merge. Acum, înclin mai mult spre nu a merge. Dar poate încă nu știu ce îmi doresc, timp să mă decid mai e mult. Am avut azi o discuție cu...? (mai mult)
un om poate deveni carismatic daca nu este? Stiti oamenii aceia de au tot timpul glumele la ei si cumva au un magnet si atrag oamenii in jurul lor.
Stiu ca poate suna cam stupid ce spun insa as vrea sa ma ajutati macar cu o parere. Nu am reusit sa intru in licenta din cauza unui examen si sunt foarte suparata. Am parinti ff severi care ...? (mai mult)
Salut, Ajutati- ma cu un text scurt pentru un portofel personalizat pentru cel mai bun prieten de ziua lui. Inauntru as fi vrut sa scriu un mesaj micut 4- 7 cuvinte in engleza de preferat Ceva concis...? (mai mult)
Cum se scrie corect? Referitor la flori. Si-i le-a luat singura. Sau Si le-a luat singura? Va rog sa imi si explocati va rog
Peste doua luni vine fratele meu din Anglia in tara, anul asta si- a cumparat casa in Anglia si cand o sa vina in tara vreau sa il conving sa ma ia cu el in Anglia ca sa stau o perioada sa vad...? (mai mult)
Oare ce determina faptul ca unele persoane se nasc intr-o familie iubitoare, iar altele nu au acest prilej?
Am 19 ani și acum sunt căsătorită cu un arab. Tin sa mentionez ca părinții mei au fost de acord. El s- a mutat în România și acum stam împreună. Problema e ca imi impune sa port ...? (mai mult)
Bună, îmi puteți da idei ce să fac vara aceasta împreună cu familia? Dar ceva nebunește, să ne distrăm foarte mult, gen să nu mai stam in casa. Nu jocuri de facut în casă la asta mă refer....? (mai mult)
Cum iti poti dea seama daca esti mintit de catre cea mai apropiata persoana care stie totul despre tine? Funda! Multumesc!
Buna, parintii mei sunt despărțiti de vreo 9 ani, eu am 15 ani, sora mea 12, eu cu sora mea am fost luat de mama, dar tot de atunci crestem cu bunicii ( mama trimite bani in fiecare luna cate ...? (mai mult)
M- am nascut intr- o familie religioasa si de mic nu am avut voie sa fac unele lucruri cum ar fi sa vorbesc cu copii care erau din "lume", odata am vorbit cu un baiat din asta si era foarte ...? (mai mult)
Dacă unul dintre părinți își agresează soția și copiii fizic și verbal și sa presupunem ca unul dintre copii ar suna la telefonul copilului, tinand cont ca condițiile în care trăiesc nu sunt...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am o problemă cu tatăl meu. Mai întâi aș vrea să mă descriu pe mine (ca sa evit comentariile în care lumea va spune ca ar putea fi vina mea, deoarece nu vor ști ce fel de...? (mai mult)
Salut Ajutati- ma cu un mesaj scurt de scris pe un portofel personalizat pentru cel mai bun prieten de ziua lui. As vrea un mesaj ceva de genu"Oriunde ai fi cand te simti singur sa stii ca ai mereu ...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Revin cu o întrebare: am întâlnit o fată sinceră care si- a deschis sufletul față de mine deorece m- a simțit sincer! Mie imi place de ea la chip si a fost o persoană pe...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: Are ceva dacă fata e mai mica cu 3 ani decât băiatul? Un exemplu: Baiatul are 14 ani iar fata are 11 ani...
Un om singur poate sa adopte un copil legal din Romania!? Vreau lamuriri!
Unde pot gasi o fata crestina ( penticostala sau baptista ), de maxim 20 de ani pentru o relatie? Stiu ca nu e locul potrivit, dar e mai usor online, nu prea am alte alternative
cum imi pot convinge parintii sa imi cumpere xbox? (sunt in vacanta deci nu pot spune ca iau note mai mari).
De un an si ceva lucrez la un magazin de mobila, dar doar particular cand omul are nevoie de mine sau cand primeste tiruri cu marfa dar il ajutam si cu livratul la domiciliu. La inceput ma ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu o problema...de ceva timp ma confrunt cu ea. Uneori am niste stări de spirit foarte proaste.Nu am chef de absolut nimic.Si am un loc de munca, am o familie, am iubita.Nu prea imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!