Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
De ce stereotipului acela de femeie nasoala, lenesa, pitipoanca, materialista, partial culta sau deloc, ii este ceruta mana iar la alteia (opusul ei) nu? Barbatii sunt impresionati doar de ambalajul de...? (mai mult)
Am 18 ani jumătate si sunt impreuna cu un băiat de 23 de ani. Vrem sa ne mutăm împreună, dar părinții mei nu prea sunt de acord. Ei tot zic ca " ce vor zice altii?". Ce ar trebui să fac?
Știe cineva satul unde s-a filmat serialul iubiri secrete de la prima tv?
In 3 săptămâni fac 3 luni de relație cu iubita mea și voiam sa ii fac un cadou surpriza. In prima luna i- am făcut cadou un buchet mare de trandafiri luat prin curier iar luna trecută nu ...? (mai mult)
Credeți că am făcut o mișcare greșită dacă nu i-am plătit eu înghețata fetei cu care am ieșit, având în vedere ca nu e iubita mea? (încă) Vedem noi ce o mai fi
Imi dai un motiv sa imi schimb parerea despre viata si sa fiu fericit? Nu mai vad nimic interesant de facut, nu ma face nimic fericit. Nici prieteni nu am, nici nu am ce sa fac, cu cine sa ies, ce ...? (mai mult)
Prietena mea s- a despărțit de mine. Adică m- a lasat pentru altul si a stat cu acela o săptămână si după s- au despărțit. Si a inceput sa- mi scrie mie. Si vorbeam dar nu mult. Uneori...? (mai mult)
Am 18 ani si aș vrea să mă cunun cu iubitul meu dar părinții mei nu cred ca sunt de acord pentru ca iubitul meu nu are casa lui (sta in casa cu bunica lui, mama lui fiind plecată în Italia). Ce...? (mai mult)
va rog nu ma jigniti, vreau doar un raspuns pentru ca de aceea pun intrebarea nu sa isi bata cineva joc de mine. TPU am o iubita de 2 ani, insa nu imi pot lua ochii de la alte femei(mentin...? (mai mult)
De ce nu iau cuplurile in stadiu de formare, in calcul ca este mult mai bine sa stati separati pana dupa casatorie? Adica, sa nu locuiti impreuna, dar totodata intalnirile sa fie tot la fel de dese.
Eu 31 el 40 de ani.Destul de maturi pentru o relație seriosa. 8 luni de relație.90 la suta din certuri au fost un cauza fostei sotii cu care imi spune ca au rămas în relatii bune si ca mai vb...? (mai mult)
Roata chiar se intoarce de fiecare data? Adica vi s- a intamplat ca o persoana care v- a ranit sau care v- a ignorat sa vrea mai tarziu sa fie cu voi deoarece a realizat ca v- a pierdut sau ca v- ati pierdut...? (mai mult)
Sunt intr- un impas al relatiei mele. Am 21 de ani, am o relatie de 2 ani jumatate. De 1 an jumatate stau cu iubitul meu in acelasi apartament. Mai exact, eu stau la el. De jumatate de an, nu ...? (mai mult)
Tata lucreaza pana tarziu.Cand ajunge acasă o enervează pe mama si eu pic la mijloc.Intr- o seara stăteam toti la masa si el a ragait tare, specific ca pe mine ma deranjează ragaiturile ...? (mai mult)
Hei! Iubitul meu a avut un accident in seara aceasta... dar nu din vina lui. El este in stare buna, nu a patit nimic grav. Dar mi- a spus ca e terminat psihic. Cum as putea sa il ajut? Sa ii fiu...? (mai mult)
Parintii mei sunt foarte suparati pe mine deoarece i- am mintit in legatura cu notele si azi de dimineata diriginta a sunat sa le spuna ca am scazut mult la note. Mami mi- a spus ca nu mai are incredere...? (mai mult)
Imi place de un baiat, mi-a dat de inteles ca si el ma place dar pastreaza distanta, deoarece este un pic mai diferit decat mine. Cum ma pot apropia de el?
Un mesaj de dragoste pentru iubitul meu când facem 1 an de relație, urgent va rog?
De ce imi e frica sa-i scriu unei fete? Tot am ideea asta in cap "ce sa-i scriu?,cu se sa incep?, daca ma pierd?, ce subiecte sa deschid? "
Am o situație mai complicata... Ideea e ca sunt împreună cu o fată de 1 an de zile și de ceva timp am cam renunțat la restul prietenilor pe care îi aveam. Mai ies și cu ei doar ...? (mai mult)
Care este sensul acestei vieti? De ce trebuie sa suferim atat? Pentru ce trăim daca aceste suferinte inraiesc omul in loc sa il imblanzeasca?
Am o prietena in varsta de 17 ani care este infiata. Vrea sa mearga la festivalul Bucovina Rock Castle din Suceava doar ca ea nu este din Suceava. Mi- a spus ca ea pentru ca este infiata trebuie...? (mai mult)
De ce romanii din diaspora is asa de aroganti si se dau mare chiar daca fac munca de jos?
Hey, de ceva timp cred ca mama a luat- o razna. Sa incep cu inceputul, parintii mei sunt divortati si chiar m- am bucurat cand s- a mutat tata (acum vreo 4 ani) pentru ca se certau in fiecare seara,...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o parere, de la un timp ma cert destul de des cu prietenul meu si nu stiu daca mi se pare mie sau chiar ne- am indepartat, uneori ma gandesc ca n- ar mai avea sentimente pentru...? (mai mult)
Salut, cel mai bun prieten al meu s-a pus impreună cu fata de care imi place mie, cum as putea sa ma pun eu cu ea? Dau fundă la cel mai bun răspuns!
De curând m- am angajat ospătar sezonier. Localul nostru are nevoie de personal și caută angajați și fără experiență.Din punctul meu de vedere eu spun că mă descurc super, lucrez...? (mai mult)
Deci m- am întâlnit cu o verisoara de- a mea într- un loc anume și ne- am salutat prima data totul a mers bine dar când să- mi iau rămas bun de la ea, a dat noroc cu părinții mei s- au salutat...? (mai mult)
Mie imi place de o fata aia de la mine din clasa, fac mișto pe tema asta si unul (prieten bun) care a început să facă mișto a întrebat- o dacă ii place de mine si logic ca a zis nu. Dar faza e ...? (mai mult)
Pentru tipi e intrebarea. Abordezi o fata pe o retea de socializare, vorbiti prin mesaje foarte… lungi, nu in timp real, adica tu ii trimiti un mesaj lung, ea raspunde pozitiv, incercati sa va cunoasteti,...? (mai mult)
Am si eu o mica problema. Am 14 ani iar acum in urma cu 8 luni am întâlnit un băiat, când l- am întâlnit el avea 17 iar eu 13. Ne- am întâlnit pe un grup de pe messinger, el era ...? (mai mult)
Eu iubesc o fata si ea ma iubeste pe mine. Vreau sa imi scrieti niste mesaje prin care sa ii spun ca o plac. Mesaje mai lungi, mai scurte, emoționante frumoase etc. Multumesc anticipat!
Ce faci cand vrei sa fii cu cineva si nu poti si te simti rau?
Ce faceti cand aveti nevoie de atentia cuiva si sunteti foarte singuri?
Deci de 2 ani caut o prietena (iubita) si parca in fiecare zi universul isi bate joc de mine:in parc tot vad copii(11-14 ani) ca se pupă dar serios acum ce are universul cu mine?
eu nu am prieteni deloc, de exemplu mai mereu stau singur in pauza in clasa pe telefon... Mi- as dori sa stiu cum sa imi fac mai prieteni. De prin clasele mai mici nu prea aveam, dar acum ...? (mai mult)
Salut, asta e o întrebare foarte serioasă, nu este o glumă. Părinții mei sunt divorțati de aproape 10 ani dar încă stau împreună. Eu sunt in strainatate, tatăl meu a fost in Romania sa o...? (mai mult)
Buna,am o problema... Nu stiu cum sa imi fac o prietena (iubita),eu tot am incercat,dar nu reusesc,
Am o intrebare urgenta! Cum pot sa conving parintii iubitei mele sa o lase sa fie impreuna cu mine? Va rograspundeti repede!
Astazi cand am venit acasa, stau la bloc, am gasit 3 flori pe presul de la usa. 2 flori mari si una mica. Nu stiu daca au fost puse florile cu intentia de batjocura, dar este ciudat ca nu...? (mai mult)
Imi este rusine sa scriu. Dar parintii mei nu mai stiu ce sa ma fac cu ei, dar tot timpul cand au o problema incep sa- mi scoata ochii, sa- mi reproseze tot timpul. Ei sunt in strainatate si au avut...? (mai mult)
De ce în general româncele nu sunt foarte atrase de români și preferă bărbații de alte etnii sau alte naționalități? Și care sunt căi prin care ar putea fi rezolvată această problemă?
"Cica un cuplu: baiatul vrea sa- si vada iubita 10- 15 min, la o tigara, sa se pupe si ei putin, sa- si potoleasca dorul si alte chestii; fata nu vrea =)) ca incepe insula iubirii si tot ea incepe ...? (mai mult)
Hei TPU, am si eu o problema care m- a distrus total. Eram impreuna cu iubitul meu de 2 ani, dar el a decis sa ne despartim pentru ca "M- am saturat" sau "Nu ne potrivim". In general acum nu conteaza...? (mai mult)
Vine ziua tatalui meu si as vrea sa ii cumpar un cadou insa nu stiu ce ar trebui.M-am gandit la un ceas de mana insa nu poarta..Va rog ajutati-ma
Hei TPU, vin cu o mare supărare pe inima! De curand m- am atașat de un băiat și el la randul lui de mine, apoi după un timp îmi spune că nu poate trece peste relația precedentă și că nu poate...? (mai mult)
Daca m-as transfera la o alta scoala din oras ar fi ok sa am o iubita? La varsta de 12-13 ani
Peste o luna implinesc 25 ani. Multi ani la rand ma confruntam cu mine insumi, crezand ca homosexualitatea e o problema si trebuie sa ma schimb sau sa inteleg de ce sunt asa. Am fost un an la psiholog,...? (mai mult)
Oare mai exista prietenia în ziua de azi? Adică prietenia adevărată, nu doar sa ne întâlnim odată la 5 ani și ne batem cu pumnii în piept "Best Friend Forever" pentru ca asta nu se mai numește...? (mai mult)
Ce este mai important? Cariera sau iubirea? Stiu, depinde de la persoana la persoana, dar vreau sa vad mai multe pareri. Am o relatie la distanta de 3 ani aproape si prietenul meu vrea sa merg la el ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!