Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
As avea nevoie de un sfat. Nu cred ca cer prea mult. Eu și cu iubitul meu avem 4 ani de relație. La început îl controlam cam peste tot, mesaje, Facebook, etc. de la un timp nu l- am mai controlat...? (mai mult)
Salut, sper sa aveti timp sa cititi tot..Am 17 ani. Este o problemă de familie sau mai bine zis o problemă cu tatăl meu.Este prea impunător. Dacă el zice ceva, daca el vreau sa fac ceva sau sa ...? (mai mult)
Credeti ca se aplica in totalitate si este o generalitate faptul ca persoanele care acuza pe deplin alte persoane (inselat,mintit, ascuns etc) sunt cele care sunt de fapt vinovate de acestea?
Bună....am și eu nevoie de puțin ajutor. Verisorul meu primar, săptămâna trecută a mosit o fata, adică vărul meu primar este moșul ei. Eu am vreo legătură cu ea, sunt vreo ruda cu ea, exista...? (mai mult)
Mama ma tot pune sa ma spal cu dero! Nu pricep de ce! Tot zice ca pe vremea ei bla bla.Pt Dumnezeu, am 20 si mereu cand merg sa fac baie tot aia aud "da cu dero pe spate". Toti avem cate un cos sau zgrabunte...? (mai mult)
Partenerul meu de multe ori se trezește peste noapte și se ridică în fund speriat ca și cum ar fi avut un coșmar, uneori urland sau gesticulează cu mâinile. Uneori îl întrebam ca...? (mai mult)
De ce e atât de greu să găsești fete singure în ziua de astăzi în România? Pe bune... aproape 90% din fetele pe care le cunosc au iubiți, iubite, logodnic, soț, etc. E chiar frustrant ...? (mai mult)
Ce subiecte as putea aduce in discutie cu o fata? Despre ce ar trebui sa vorbesc cu ea? Am 14 ani, dau funda fast.
Imi puteti da sfaturi ca am un tata foarte rau. Când îi zic un adevar el zice ca de ce comentez
Am si eu nevoie de o parere. Intrebarea e: in care parte ar trebui sa am incredere? Am un iubit si suntem de aproape doi ani impreuna. El e foarte dragut cu mine. A venit la spital cand am fost internata....? (mai mult)
De ce dacă au de ales între un român și un tip de altă naționalitate, marea majoritate a fetelor/femeilor din România aleg a doua variantă(altă naționalitate)?
Am o mica problema! Suntem de 7 ani impreuna cu iubitul meu si m- a cerut si in casatorie de putin timp, dar s- a hotarat sa plece in strainatate din cauza faptului ca nu i- a mers bine pe plan ...? (mai mult)
Salut membri TPU, uitați eu am 16 ani..sunt cu o fata la distanța de 2 ani și vreau sa țin aceasta relație pana la 19 ani și după sa fim unul lângă altul.Ea zice ca nu ma va uita ca nu se va ...? (mai mult)
Am o întrebare. Am fost impreuna cu o fata 8 ani de zile, parinții ne- au desparțit. Pe ea, au maritat- o cu forta. Dați- mi un sfat, cum sa o recuperez? Menționez o iubesc mai mult decât viața...? (mai mult)
Bună, îmi place de un băiat. Ca sa îi atrag atenția, m- am gândit sa- i fac o poezie pentru ca îi plac și mă și pricep. Zis și făcut. Am primit apoi niște mesaje minunate despre faptul ...? (mai mult)
Care sunt sansele ca iubita mea sa ramana însarcinata, daca am facut-o neprotejat de trei ori în interval de 10 minute, maxim 15?
S-a întâmplat ca o persoană cunoscută să dea de gustul banului și să se schimbe în rău? Ce sfaturi i-ați dat după din schimbare?
Urăsc faptul ca tatăl meu este preot... eu nu cred în Dumnezeu... e normal ca el sa ma oblige sa fac rugăciune si chestii?
Buna, am 19 ani și as vrea sa împărtășesc cu voi acest sentiment! Am fost cu un băiat, el era fotograf și manager la un magazin destul de renumit, am fost împreuna timp de 7 luni totul a fost...? (mai mult)
Daca esti copil mic si iti vezi parintii mai mereu certandu- se RAU, (aruncand chestii prin casa, mama ta plangand) ce impact are asupra ta mai tarziu? Te afecteaza cu ceva?(stiu e mai ciudata intrebarea)...? (mai mult)
Am si eu o problema, imi place de o fata, o cunosc de doua luni si ne intelegem foarte bine... am iesit cu prietenii comuni, vorbim zilnic si destul de mult. Problema e ca eu nu am...? (mai mult)
Este normal ca parintii sa isi ducă copiii cu forta la ţară în fiecare wk si în timpul verii?
Bună TPU! Azi am aflat că prietena mea cea mai bună fumează. Mai multe persoane au văzut- o într- un pub cu țigara în mână și deși inițial am fost tentată să nu le cred, mi- am dat ...? (mai mult)
Salut tpu.Am 14 ani și am o situație complexa. Sunt singur la părinți și îmi doresc un frate.Cand eram mic și mă întreba mama ziceam că nu că nu vreau să împart. Acum, mi- am dat seama...? (mai mult)
Exista suflete pereche?
Heii TPU! Cum sa nu mai fiu tristă atunci când un băiat mi- a spus că s- a atașat de mine, că îi plac foarte mult, îmi punea întrebări ca sa nu se încheie conversația, mi- a scris un lung...? (mai mult)
Azi am decis sa- i zic mamei de notele mele la romana... Am 2 mici, un 6 si un 3. Astazi trebuia sa fie sedinta si mi- am zis ca trebuie sa afle oricum. A innebunit. Mama mea este foarte paranoica...? (mai mult)
Azi sunt intr- o stare mai proasta. Mi- a iesit media pe sem 2 8.82 si nu stiu cum sa- i spun mamei tinand cont ca eu am avut- o toti anii peste 9 si peste 9, 50, oare cum sa- i spun? Orice...? (mai mult)
Buna Tpu.Am nevoie de..nu stiu. Poate simt nevoia numai a ma exprima pe un site si sa- mi spun tot ce simt. Am 14 ani.Si, nu pot spune ca duc o viata tocmai buna, vorbind in fapte.Consider ca ori sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti de numirea unei stele drept cadou special? Mi se pare un pret cam mare pentru o bucata de hartie, dar in acelasi timp si un gest frumos. Credeti ca merita? Se poate face ceva...? (mai mult)
Saluuut. As dori mai multe pareri sincere. Am o relatie de aproape un an si 3 luni cu iubitul insa sora lui nu prea cred ca ma suporta, nu ne- am vazut niciodata in realitate si nici nu ne- am vorbit,...? (mai mult)
Ce sa fac daca parintii mei se cearta in fiecare zi si mama mea tot ii spune ca nu il mai iubeste si tot vorbesc de divorț? Ce sa fac? Imi vine sa plec de acasa si sa nu mai vin sau sa ma sinucid.
Ce gasesc femeile oribil la un barbat? Ce gasesc barbatii oribil la o femeie?
Ce sa fac? Iubitul meu cu care locuiesc de 15 ani impreuna, m- a inselat foarte dur. A stat cu o alta timp de o luna de zile iar cand am aflat mi- a zis ca el trebuie sa faca bani si a plecat din nou ...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi, vine ziua logodnicei mele pe 15 si nu am nici cea mai mica idee de ce cadou sa ii fac. Nu ii plac bijuteriile, parfumuri are zeci si nu orice parfum. :). Florile...? (mai mult)
Cum se face că numărul relațiilor dintre o româncă și un maghiar este cu mult mai mare decât cel dintre o maghiară și un român? Fiind din Cluj, pot să spun că am trăit mereu...? (mai mult)
Am avut o relație cu o fată timp de un an si 2 luni. Ne- am despărțit ca nu mai are același sentimente față de mine. Multi prieteni zic ca daca ii răspund sec sau o sa fiu indiferent o ...? (mai mult)
Ar trebui sa ma supar daca prietenul meu accepta cereri de prietenie de la fete pe care nu le cunoaște in timp ce mie imi spune ca nu vrea sa accept la bărbați, iar eu nu accept din 2 motive(1 pentru...? (mai mult)
Poate mă insultati dar asta e! Eu am 18 ani si am un bebeluș! Da, la această vârstă si nu mi- e rușine să recunosc. Stau la părinții mei cu copilul pentru ca fostul a fugit de responsabilitatea...? (mai mult)
Va rog chiar am nevoie de ajutor, vreau sa imi dau copilul spre adopție cand voi naște. Sunt însărcinată in luna a 9 a. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Stiti ce aplicatii de dating folosesc domnisoarele in Galati?
Hei, Am nevoie de un sfat. Familia mea tot ma insulta. Am 19 ani si imi zic ca voi ajunge un nimic ca nu am viitor si eu chiar am invatat la scoala. Zic si eu daca eram corigenta. Deci insultele lor sunt...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare? Am o relatie de 1 an cu o fata iar de 6 luni stau acasa la tatal ei, cu care ma inteleg foarte bine. In octombrie are nunta si voiam sa intreb cam cati bani ar trebui...? (mai mult)
ei bine as vrea mult sa aud o parere de la voi.Cu un an in urma eu si cu un prieten ne- am impacat dupa ce am fost certati un an.Acum suntem cei mai buni prieteni si am lasat cearta in uitare...? (mai mult)
Sunt însărcinată in 9 luni, si as vrea sa imi dau copilul spre adopție, sunt foarte multe lucruri la mijloc si eu nu il pot creste. Am mare nevoie de ajutor.
Salutare, TPU! Am un prieten prost care vrea să iasă cu o fată în oraș, dar nu știe unde să o ducă. Sugestii? Mulțumesc! PS: Eu sunt Chiși, tovarășul lui.
Nu am prieteni cu care sa ies, ce sa fac? Pls sunt disperat
Pentru cei care sunt intr-o relatie: Cum v-ati cunoscut iubitul/iubita?
Aveti curaj sa mai aveti copil tinand cont cate tampenii se petrec in tara? Sau doriti sa va mutati in alta tara mai linistita unde nu exista riscuri mari ca cel mic sa aiba probleme?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!