Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Am 16 ani, mama e foarte ataşata de mine şi uneori nu ma prea lasa sa ies pe afara din cauza asta pentru ca zice ca nu vrea sa paţesc ceva. O iubesc pe mama dar nu imi place ca e aşa disperata.Ce ...? (mai mult)
Am 23 de ani și o fetiță de 2 luni, eu stau la părințoi mei pentru ca tatal fetei era violent. Tata se cearta cu mama zilnic din cauza mea ca am venit la ei pentru ca tata zice ca eu nu sunt a lui,...? (mai mult)
Dupa parerea voastră e normal ca mama iubitului meu sa zica ca nu sunt potrivita pentru el şi ca ar fi mai bie sa ne desparţim? Eu consider ca atata timp cât mama mea nu zice nimic de el nu face scandal...? (mai mult)
Am împlinit 16 ani duminica, părinții mei urmează sa plece din nou în străinătate peste o săptămână la munca, eu am o surioara care are 6 ani, o iubesc mult. Ea de când au venit acasă doarme...? (mai mult)
Am 17 ani, îmi doresc mult sa am o surioara dar mama nu mai vrea copii. Am un frate dar cu el nu ma prea înţeleg, el are 19 ani, dar vreau o surioara. Daca o sa am o surioara o sa o iubesc mult, ...? (mai mult)
Sora mea mai mica are o fetiţa de un an, ea are 18 ani, e înca mica, eu am 22 de ani şi vreau sa o ajut cu fata. Sotul meu e de acord sa o mai luam şi la noi pe cea mica să o ajutam şi pe sora...? (mai mult)
Merită să ai o relație cu cineva care te iubește condiționat?
Am 17 ani, a venit azi tatal meu biologic sa ma vada, iar mama e recasatorita si tatal vitreg s- a bagat în conversaţia mea cu tatal biologic. Eu nu l- am suportat niciodată pe tatal meu vitreg.Ce...? (mai mult)
De curand am aflat ca sunt însarcinata pentru a 3 oara, înca nu i- am zis sotului meu pentru ca vreau sa îi zic despre asta întrun mod special.Ce sfaturi/idei aveţi ca să îi spun întrun mod mai...? (mai mult)
Bună, dacă instanța a hotărât domiciliul copilului minor la tată, nașoi pot da semnătura pe propria răspundere ca ar avea ei grija de copil cât tatăl e la muncă și mama la copil să nu stie...? (mai mult)
De ceva timp soacra mea nu mai prea vorbeste cu mine când vine la mine sa vada copiii şi pe soţul meu care e de 2 ani în scaun cu rotile din cauza unui accident de motor.Nu ştiu cu ce i- am greşit...? (mai mult)
De ce e greu in ziua de azi sa iti faci prieteni buni? Mai ales cand ai peste 20 ani.
Bună seara, soțul a câștigat custodia copilului, nu știu de ce legea i- a dat lui copilul, eu nu m- am prezentat la procese, nași au fost martori la proces și au depus mărturie mincinoasă, ...? (mai mult)
Buna! Deci, am cunoscut un băiat pe Badoo, el are 25 de ani si lucrează în cadrul armatei, iar eu am 19 ani, stiu ca este cam mare diferenta dar pentru noi nu contează asta, el m- a ajutat la greu,...? (mai mult)
Sunt internata în spital, am 16 ani pe mama au lăsat- o cei de la spital sa stea cu mine pe durata internării. Nu îmi place în spital și îmi e dor de tata pentru ca medicii nu îl lasă să mă...? (mai mult)
Bună, am certuri dese cu soțul, am o fata de un an cu el și ma gandeac la divorț dar nu sunt sigura încă. Ce sa fac? El îmi da motive sa ma gândesc la divorț pentru ca nu vrea sa stea niciodată...? (mai mult)
Mă ştiu de o luna cu iubitul meu, înca nu m- am mutat la el. El m- a cerut în casatorie, am acceptat, a zis să mă mut la el dar nu sunt sigura pentru ca el sta cu mama lui şi nu vreau sa stau...? (mai mult)
Am avut o mică cearta cu soțul meu din cauza ca el a ajuns puțin mai târziu de la munca și am fost puțin geloasa, am crezut ca a fost la alta. Eu sunt geloasa de obicei.Eu și soțul meu avem și...? (mai mult)
De cam o luna de zile fata mea nu mai vrea să doarma singura, vrea cu mine. Când o duc în camera ei plânge şi zice ca vrea cu mine.Ce pot sa fac? Credeţi ca e bine sa o culc cu mine la vârsta ei?...? (mai mult)
Am un băiețel de 3 ani, el vrea sa doarmă lângă mine în pat. Soțul meu nu prea e de acord dar eu nu pot vedea copilul ca plânge si îl iau lângă mine, pur și simplu dacă îl vad ca plânge...? (mai mult)
Tata tot urla la mine de când m- am mutat la el și la mama pentru ca soțul meu era violent. Tata da vina pe mine și zice ca din cauza mea era soțul meu violent și mereu zice ca meritam sa ma bata....? (mai mult)
Vreau sa ma duc şi eu singura la mare, parinţii mei pe fratele meu l- au lasat sa mearga singur cu prietenii lui dar mie nu îmi dau voie sa merg, nici cu el nu mi- au dat voie sa merg. Eu am 17 ani...? (mai mult)
Tata m- a certat foarte tare aseara pentru ca am întarziat acasa cam 3 ore, am 18 ani şi a zis ca nu mai am voie afara din casa. Sunt majora şi nu e treaba lor ce fac eu, înca stau cu ei pentru ca...? (mai mult)
Am 16 ani, m- am mutat cu mama la părinții ei pentru că tata era violent doar ca bunica mea se baga și îi zice mereu mamei cum sa ma crească, nu sunt fata ei, nu îmi place ca se baga ea doar ...? (mai mult)
Iubitul meu a fost la munca, eu am ajuns mai de vreme de la munca. Când a venit l- am rugat frumos sa ma ajute puţin sa fac curat ca sunt si eu obosita şi a început sa ţipe la mine doar din atata....? (mai mult)
Am 16 ani, din cate stiti din întrebarile anterioare si sunt însărcinată în 3 luni jumate. Parinţii mei stiu de sarcina şi sunt de acord sa o pastrez dar bunica mea zice sa fac avort, oricum nu...? (mai mult)
Salutare! Am o nedumerire puțin mai ciudata: sunt cu o tipa de aproximativ un an de zile si i- am instalat aplicatiile in telefon ca si- a schimbat de curand telefonul, iar cand i- am instalat aplicatia...? (mai mult)
Am o întrebarece doresc să o pun doar din curiozitate. Ce face o fată atractivă? Dar un băiat, din perspectivele voastre.
M- am împacat cu fostul meu sot, sunt de 3 ani divorţata de el si fata noastra are 3 ani. El m- a parasit cand a aflat ca sunt însărcinată, nu era pregatit sa fie tata. acum s- a mutat la mine si...? (mai mult)
Am 18 ani și o fetiță de 8 luni, mamei mele îi e frica sa nu îmi facă ceva iubitul meu, tatăl fetei pentru ca el a dat cu palma în mine acum ceva timp. Mama nu înțelege ca el s- a schimbat ...? (mai mult)
Buna ziua, am o situație, de 4 luni vorbesc cu o femeie căsătorita, care are si o fetita de 4 ani, ea e foarte nefericita in relatia ei, sotul ii vorbeste urat, se comporta urat si ea stie ca ...? (mai mult)
Bună, am 16 ani mama se comporta cu mine ca și cum aș fi încă mica, nu mai sunt mica. Acum ea vrea sa doarmă cu mine la mine în camera. Cum să o fac pe mama sa vadă ca nu mai sunt mica acum?
Mama iubitului meu se tot baga în relaţia noastra si spune ca daca tot m- a cerut el in casatorie sa ne casatorim. Eu îl stiu de o luna, e devreme de casatorie si el a zis asta.Ce pot face în situatia...? (mai mult)
Pâna la urma le- am zis părinților ca sunt însărcinată, am 16 ani tata m- a certat foarte tare şi a zis ca îl fac de râs în sat, mama când a vazut ca am început să plâng din cauza lui tata...? (mai mult)
Soțul meu s- a sinucis acum 3 ani, de atunci eu nu mă simt bine deloc și iau calmante, nu înțeleg de ce a făcut acest gest. Imi e foarte dor de el, îmi e frica sa încep o relație nouă pentru...? (mai mult)
Heii! Nu credeam ca o sa ajung vreodata la asta dar apelez la ajutorul vostru. Cum îmi conving parintii sa accepte un cățel? Tin sa menționez ca am avut un cățel când aveam 12 ani, pe care din ...? (mai mult)
De când am pierdut acele 2 sarcini sotul meu nu mă prea mai lasa sa fac nimic prin casa. Face el, cica sa ma relaxez, dar eu nu sunt obişnuita, ca nu am nevoie de stres. I- am zis sa ma lase şi ...? (mai mult)
Bună, am aproape 17 ani și după ce termin liceul aș vrea să mă mut la București și să lucrez acolo, dar părinții mei nu mă lasă să ies nici până la magazin și nu știu cum să fac să...? (mai mult)
Am 16 ani, sunt adoptata de parinţii mei de cand aveam 2 luni. Aseara am avut o cearta cu mama mea adoptiva, m- a certat ca nu am prea vrut sa o ajut la curaţenie. Ce sa fac sa nu ma mai certe? Dupa...? (mai mult)
Sunt luat în plasament și am 17 ani. Vreau sa știu ca după ce împlinesc 18 ani si vreau sa beneficiez de beneficiile continuării, tutorele legal va fi tot directorul general? Ma gândesc ca dacă...? (mai mult)
Iubitul meu e în proces de divorţ cu soţia lui, a depus recent actele de divorţ asa mi- a zis el mie. Nu sunt sigura, eu cat era casatorit eram amanta lui, parinţii mei nu sunt de acord ca el e...? (mai mult)
Mă cert mereu cu soțul meu pentru ca nu vrea sa stea cu fata. Avem împreună o fata de un an, el zice ca e obosit de la munca și nu sta cu ea, în weekend se uita toată ziua la meciuri de fotbal....? (mai mult)
Hey, sunt într- o relație cu un băiat cu care am fost prieteni timp de 5 luni. E introvert ca și mine și nu prea vorbește, e rezervat dar numai prin limbajul său scris și comportamental mi- am...? (mai mult)
Mama m- a parasit cand aveam 3 luni, a plecat la amant, eu am ramas cu tati. Ea acum a venit înapoi, eu am 16 ani si a zis sa o iert si tata a iertat- o si s- a mutat la noi. Aseara am întârziat ...? (mai mult)
Am 18 ani, am o fata de 8 luni, am rams însărcinată cu ea pentru ca am uitat sa îmi iau anticoncepţionale. Eu cu tatal ei (iubitul meu)nu ma prea înţeleg, ne certam tot timpul din cauza mamei...? (mai mult)
Iubitul meu e plecat la munca în strainatate, eu mai am puţin si nasc, sunt în 8 luni însarcinata. El nu poate sa vina acasa cand voi naste eu, mi- aş dori sa fie cu mine când o sa nasc.Cum îl...? (mai mult)
Sunt in proces de divorţ cu fostul meu sot, acum sunt într- o relaţie noua, parinţii mei nu prea sunt de acord cu noul iubit pentru ca ei zic ca el nu e pentru mine. Eu zic ca nu e treaba lor, sunt...? (mai mult)
Tata s- a certat foarte tare cu mine și a zis sa plec de la el și de la mama, deși mama nu vrea sa plec. Singura soluție e sa ma întorc la tatăl fetitei mele care era violent, fetița are 2 luni...? (mai mult)
Am 16 ani m- am certat tare cu mama pentru ca îmi doresc o pisica și ea zice ca nu vrea în apartament animale, tata e de acord dar mama nu, eu chiar vreau o pisica.Cum sa o conving și pe mama sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!