Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Hei TPU... Nu știu cum sa încep... Colega mea de bancă s- a supărat pe mine din nu știu ce motiv și mi- a cerut sa ma mut. M- am mutat în banca cu un prieten, care s- a dovedit sa ma dea afara...? (mai mult)
Vedeam tipe de varsta mea, in prezent, dar si in liceu, inca de cand erau mici, ca sunt exaltate la vederea copiilor. Mie mi se par doar draguti, dar nu simt nici o atractie extraordinara fata de ...? (mai mult)
Bună TPU. Am o problemă în legătură cu iubitul meu...de 4 luni locuim împreună iar problema este că el fumează iar eu nu accept chestia asta, pur și simplu nu pot sa accept...la început mi-...? (mai mult)
Am ramas gravida... dupa o relatie de 6 ani si el a fugit din tara, miseleste, spunandu- mi ca se intoarce dar nu s- a mai intors. Au trecut aproximativ 4 ani de atunci, timp in care nu am avut cum ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare dar vreau sfaturi sincere fără misto. Deci, îmi place de un băiat destul de mult, nu știu cum de am ajuns sa îmi placa așa de mult, dar a reușit sa mă facă sa îmi...? (mai mult)
În urma relației mele de aproape 2 ani, am rămas însărcinată! Înainte de asta, relația pe care am avut- o cu băiatul respectiv a fost una frumoasa, ne- am iubit mult si ne păsa unul ...? (mai mult)
Ce poți face să nu depinzi emoțional de omul de lângă tine? După trei înmormântări în familie, planificarea unei nunți eşuate şi pierderea locului de muncă de ziua mea, am rămas fără...? (mai mult)
Daca o femeie traieste in abuzuri, minciuna, inselatorie, tradare, etc. timp de 5 ani si singurul "motiv" pentru care ramane este copilul sau de 4 ani, copil afectat de situatia de acasa, de certurile...? (mai mult)
Daca sa zicem esti femeie, te afli intr- o relatie cu un barbat de 5 ani de zile din care a rezultat si un copil de 4 ani iar in tot acest timp traiesti in abuzuri, minciuna, inselatorie, tradare, ...? (mai mult)
am probleme in relatie si am facut cateva intrebari ca sa vad daca vina e la mine sau la partenera. Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? https://forms.gle/Y9u97JLUY9GCkPUd7
Voi ce faceți când va doare ceva? Eu una plâng și mă vait.Cum as putea fi mai puternică? De exemplu mă tot gândesc că durerea o să țină ore in sir și mă ia cu panica.
Eu sunt cam plinuță și în ziua de azi băieții nu se uită la fete plinuțe... Ce credeți o fată plinuță e frumoasă? De ce în general băieții fug de aceste fete? Știu asta pentru că primesc...? (mai mult)
Nu mă înțeleg bine deloc cu mama, mă jignește îmi vorbește urât, îmi spune că sunt grasă. Bine înțeleg că nu prea învăț bine la școală dar sunt și eu om și mă doare că aud ceva...? (mai mult)
Sunt împreună cu iubitul meu de 9 luni și e o relație care poate duce cu timpul la ceva mai mult. Eu țin foarte mult la el și am încercat să controlez aceste sentimente până am înțeles că ...? (mai mult)
Ce cadouri le pot oferi părinților? Zilele lor de naștere sunt la o zi distanță, peste o săptămână... Apropo, orice nu le-aș da nu le place și nu sunt mulțumiți...
O sa încep prin a spune ca sunt fată. De câteva luni am realizat că simt ceva pentru prietena mea cea mai bună (e cea mai bună prietenă de pe internet). Acum o lună i- am spus ca sunt bi...? (mai mult)
Mi- a murit bunicul acum 4 zile si nu stiu ce o sa ma fac fara el.Stiu ca intr- o zi tot l- as fi pierdut, dar nu ma gandeam ca acum si la varsta asta(75 ani).El avea 75 de ani, dar eu nu il vedeam asa,...? (mai mult)
E normal ca între doi iubiți să mai existe certuri? Ca noi ne mai certăm și vreau să știu dacă se mai întâmplă și in alte cupluri? Până la urmă ne împăcăm dar nu imi place sa îl văd...? (mai mult)
TPU salut. Istoria ce o am pe suflet e urmatoare. Deci voi încerca cât mai detaliat dar scurt. Sunt un tânăr de 19 ani, în curând am bacul. Sunt împreună cu o domnișoară de 17 ani, de fapt ...? (mai mult)
Cum se schimbă comportamentul tău când te îndrăgostești?
Am 15 ani si treaba e ca am invitat o fata sa iasa in oras cu mine peste 2 zile. 1)Problema nu este că sunt timid rău. Doar că nu- mi place cum arat, mă deranjeaza nasul meu, este ceva...? (mai mult)
Am 20 de ani, stau in Bucuresti cu familia, eu nu am avut o relație foarte buna cu mama mea, acum sunt căsătorită și am o fetița in vârsta de 1 luna și 2 săptămâni, problema...? (mai mult)
Am avut o relație cu o fată un an si 2 luni si s- a despărțit de mine. A luat decizia peste noapte. Motivul a fost ca nu ne mai înțelegeam asa bine. Dar am aflat ca ea vb cu altcineva, ca...? (mai mult)
Ce ruda sunt cu varul unchiului meu?
Am cunoscut o fata care a fost măritată dar a divorțat si ii mai mare ca mine cu 2 ani si nu stiu cum să ii spun ca îmi place de ea. Nu as vrea sa dau gresi, puteti sa ma ajutați cu ceva...? (mai mult)
Ce pot face că sa mă înțeleg bine cu părinții mei, am intrat peste ei când făceau xxx și mă simt foarte scârbită și jenată nu ii mai suport. Oricum nici înainte nu comunicam deloc.
Imi puteti da niste sfaturi cum sa o conving pe mama sa ma lase sa ma epilez?
O prietena din liceu mi- a scris sa ne vedem, dar am evitat sa- i raspund din teama; ne- am iubit o scurta perioada in liceu, deci asta face totul si mai incomfortabil; ma ingrijorez ca o sa ma judece...? (mai mult)
Cum as putea sa ma împac cu fosta? Am stat cu ea un an si 2 luni si într- o dimineață mi- a zis ca vrea sa ne despărțim. Motivul a fost ca nu mai simte același chestii ca la început. Dar...? (mai mult)
Un copil orfan adoptat de o familie din strainatate este verificat de cineva din Romania daca o duce bine cu familia respectiva?
Vă rog să- mi spuneți. De exemplu un copil a avut de mic o traumă în familie, violență. El acum nu- și poate scoate din cap tot ce s- a întâmplat. El hotărăște să plece la un psiholog....? (mai mult)
Baieti, acum lasand absolut toata gluma la o parte, trebuie sa va impartasesc ceva.99% nu ma vor crede dar o alta cale mai buna decat a jura pe Bibilie ca ceea ce spun este adevarat nu am.Pe 15 iunie...? (mai mult)
Hei! Puteți spune, vă rog, povestea primului vostru sărut? Mulțumesc!
in urma cu ceva timp m- am decis ca doresc sa imi cunosc fratii. Tatăl meu a avut mai multe relații dintre care au rezultat copii, din păcate el a decedat când eu eram mică și nu am ...? (mai mult)
Salutari, stiu ca am mai pus intrebari de genul acesteia dar nu gasesc un raspuns. Sunt cu prietena mea de 2 ani in care in al 2 lea an de relatie am facut un copil, ne- am luat apartament si urmeaza...? (mai mult)
M- am saturat sa o aud pe mami plangand din pricina tatalui meu care nu ezita sa o judece fara motiv si dupa sa loveasca in ea. Am asteptat ca dupa atatia ani de casnicie cu mami sa se schimbe si sa vada...? (mai mult)
Buna, TPU. Revin cu o alta intrebare. Dupa ce l- am confruntat pe prietenul meu in legatura cu faptul ca inca vorbeste des cu fosta sa, inclusiv cat e la mine acasa, acesta s- a enervat si a reactionat...? (mai mult)
Hey, am 17ani și sunt împreuna cu un tigan de 2ani și jumătate.Noi doi ne iubim foarte mult, ținem unul la altul și ne respectam. Parintii noștri sunt prieteni, vorbesc se împăca dar nici unul...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat, sunt cu un tip de cateva luni si recent am observat ca vorbeste destul de des cu fosta. Ar trebui sa imi fac griji? Cand l- am confruntat a spus sa nu il mai sec la cap cu intrebarea...? (mai mult)
Buna, Imi spuneti si mie daca va rog cum sa ma comport cu colegii la scoala ca sa nu mai râdă de mine? Sunt baiat si sunt mai timid de felul meu, cum as putea iesi din aceasta stare si sa am si...? (mai mult)
Aparține cuiva inima ta acum?
Salut, este așa de important ca într-o relație contează foarte mult o mașină? Întreb asta pentru că văd foarte rar un cuplu care să nu aibă o mașină
Am nevoie niste sfaturi care ma poate ajuta, în legătură cu o despărțire. Si daca se poate sa vorbim in privat?
Buna! Niciodată nu credeam că voi ajunge să cer sfaturi aici, dar iti dai seama că ai ajuns în acel moment în care ti- ai epuizat toate "resursele". Numele meu nu contează, dar afirm că sunt...? (mai mult)
Mai e mama femeia care iti spune la 15 ani :"" tu vrei sa traiesti cu banii mei? Eu ma bat parte in parte cu tine, te dau de pamant si apoi chem politia sa te bata. Si sa te duca la scoala de corectie....? (mai mult)
La cat timp vine medicul de familie sau pediatrul acasa dupa aducerea copilului?
După o relație de un an si 2 luni prietena mea s- a despărțit de mine. Motivul nu mai are aceleasi sentimente fata de mine, ca sentimentele nu se mai refac, nu ma mai iubeste, ca ce rost ...? (mai mult)
Comunici cu ușurință cu persoanele de sex opus?
Salut tpu.Am o problema în relație.Deci vine cam asa.Sunt cu ea împreună de 10 luni, o iubesc foarte mult și nu vreau sa o pierd și la fel și ea pe mine.Am 18 ani și ea 16. Acum o săptămână...? (mai mult)
Ce parere aveti de barbatii care nu fac cadouri prietenei lor? Nu sunt genul de femeie care are pretentia sa fie intretinuta sau sa primeasca cadouri scumpe. Dimpotriva sunt independenta financiar....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!