Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Cum imi ajut copilul cand este lovit peste cap și notat cu 4 la ed fizica?
Am o...nu pot sa spun mare problema, dar am o problema. Nu stiu cum sa ii zic mamei ca am prieten si e este cam foarte stricta. Adica nu ii place de nimeni din grupul meu de prieteni. Zice ca...? (mai mult)
Buna ziua! Eu am fugit de acasa acum 3 luni din cauza parintilor pentru ca se comportau foarte urat cu mine, ma loveau. Eu mai am o sora de aproape 8 ani si am aflat ca acum se comporta cu ea la fel ...? (mai mult)
Eu si prietenul meu nu ne mai intelegem si ne- am despartit. El sufera de o boala psihica si nu vrea sa se trateze. Nu il invinovatesc ca este bolnav, dar nici eu nu mai vreau sa ma chinui in relatia ...? (mai mult)
Sunt o persoana cu dizabilitati din Hunedoara si lucrez la un centru crestin numit "Betleem", dar eu sunt platit cu 3 lei pe ora si am un coleg cu care ma cunosc de la scoala. Eu nemultumit...? (mai mult)
Ar trebui sa stai intr-o relatie in care tu nu vrei sa mai fii doar pentru copii?
Salut TPU, as vrea mult sa aud o parere de la voi.Ei bine prin septembrie anul trecut m- am impacat cu unul din prietenii mei si acel prieten avea o prietena, dar nu era nimic mai mult de atat.Ea are ...? (mai mult)
Salutare. Aceasta va fi o poveste destul de plictisitoare, vreau doar să vă cer părerea și atât. Decizia voastră dacă o citiți sau nu. Deci unchiul meu a început o relație cu o fată în...? (mai mult)
am 19 ani si de cateva luni bune ma simt de parca as avea un gol, parca nu ma simt nimic, pentru nimeni, ma simt de parca n- am chef de nimic, nu ma mai entuziasmez din nimic. Totul ...? (mai mult)
Vi se pare normal ca o mama sa se mute cu iubitul si sa-si lase copilul in grija bunicii? Si sa fie zile in care nu vine pe acasa si nici nu raspunde la telefon?
Am 27 ani. Sunt desteapta, loc de munca bun, cu parinti normali, angajati la fabrica de 30 ani. Am incercat sa ii conving sa mearga la vot, le- am explicat ce am eu/ ce mi- as dori. Imi rad in fata...? (mai mult)
De 4 ani imi doresc un pc nou, nu scump, 1800 de lei dar sunt minor si nu am cum sa fac bani.Parintii mei nu vor deloc sa imi ia unul.Am acelasi calculator de la 8 ani si nu pot nici in word sau in powerpoint...? (mai mult)
Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean American, ar trebui sa consult un avocat pentru a ma ajuta cu legalizarea actelor? Daca da ce fel de avocat?
Viata mea e ruinata complet :( inainte eram sociabil cat de cat dar acum am ajuns extrem de rau (depresie/anxietate/altele) mereu ma gandesc doar la rau si ca se intampla doar rau, dar mereu la orice ...? (mai mult)
Salut, in fiecare vara prin iulie vine un bun si vechi prieten acasa din strainatate. Fiind asa prieten cu el aproape zilnic mergeam pe la el. Si langa casa lui sta o tipa cu care m- am cunoscut, bla...? (mai mult)
Ce as putea face daca imi place de o fata care,la rândul ei, place alt băiat? Ce as putea face ca sa evit o posibilă dezamăgire?
Adoptiile... Numai ce am vazut o intrebare lansata recent pe TPU, in care un baiat de 17 ani, isi punea intrebarea daca e adoptat, i- am raspuns in speranta de a il ajuta cu ce stiu eu. Am si eu aceasta...? (mai mult)
Imi puteti spune cu argumente in opinia voastra care este rolul familiei in prevenirea abandonului scolar? Multumesc!
Salut, cum aflu daca sunt infiat? Am 17 ani si ma gandesc daca sunt sau nu, mi- am intrebat parintii si au zis ca nu, nu am auzit niciodata sa fiu de la rude sau verisori, doar ca mi- am pus intrebarea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre violenta domestica din Rromania ca altfel nu am cum sa ii spun? https://www.youtube.com/watch?v=RyJPjf7I3Fk https://www.youtube.com/watch?v=E9S9oEXAaf8 https://www.youtube.com/watch?v=1F5nrmz3JXc ...? (mai mult)
Am o mica problema. Iubita mea sta in oras. E la liceu. Eu stau lângă oras. Faza e că vreau sa ma angajez în oraș. Sa fiu mai aproape de ea, dar tata nu e de acord. Spune mereu ca "Nu te ...? (mai mult)
Hei! Bun, fără să vă plictisesc prea tare, vorbesc cu o fată de vreo 3 luni și suntem apropiați și e ce e rău e că am sentimente pentru ea, iar ea nu are, chiar dacă ieșim des, vorbim...? (mai mult)
Voiam sa vad parerea voastra in legatura cu o chestie. Acum trei zile iubitul meu si- a inchis telefonul. Il mai deschidea o data la 2- 3 ore, imi lasa un mesaj apoi iar il inchidea. Astazi ...? (mai mult)
Buna seara, as dori o parere de la voi. Cum vedeti voi situatia, eu sunt casatorita de 3 ani, sora mea de 7 ani.De cand s- a casatorit in fiecare saptamana parintii mei se duc cu plasele cu mancare,...? (mai mult)
Am mai pus o intrebare asemanatoare recent, dar as astepta niste raspunsuri si de la alte persoane. Adevarul e ca imi este foarte greu sa suport multe probleme din familie. Mama este o persoana buna, ...? (mai mult)
Cat credeti ca va tine o relatie dintre o fata de 15 ani si un baiat de 19? Avand in vedere ca la fata de 15 a intervenit in viata ei alt baiat de 15 :))))))
Am sanse la o persoana care e cu altcineva de aproape 2 ani? Stiind ca acea persoana ma place?
Am o problema....Am avut o relație de 3 ani jumate si ne- am despărțit. Acuma cand încerc să îmi găsesc o prietena mi- e putin frică, nu mai stiu ce sa vorbesc cu ele cu fetele care vorbesc...? (mai mult)
Ce pot sa fac? Mama tipa si la mine si la tata de cand ne trezim pana cand ne culcam. Eu sincer mai am doi ani pana fac 18 ani si nu stiu cum sa mai rezist, astept cu nerabdare sa fac 18 ani si sa plec...? (mai mult)
Cum sa o conving pe mama sa imi ia un pisoi? Ea spune ca nu merit!
De curând am obținut primul meu job și mă înțeleg super bine cu toți colegii mai puțin cu o colegă. Această fată a început să țipe la mine de îndată ce am ajuns la muncă, tipa cat putea...? (mai mult)
Credeti ca e prea mare diferenta de inaltime dintre mine si iubita mea? Eu sunt baiat si am 1.54 iar iubita mea are 1.64.Voi ce credeti? Si as mai vrea sa imi dati si exercitii pentru inaltare va...? (mai mult)
Săptămâna trecută am cumpărat o bluza pentru că m- a rugat o vecina de la sh.Consider că hainele de la second- hand sunt foarte faine și chiar încurajez achiziția lor.Bun și astăzi am returnat-...? (mai mult)
Ce înseamnă cand pui o poza cu tine pe Insta la poveste și băiatul pe care, sa zicem că îl placi, îți răspunde cu un foculet și îți votează sondajul plin?
Cum să procedez dacă fata pe care o plac dă semne că ma place? Aș ști procedeele... dar la mijloc este că ea e cu altcineva împreună :( Suntem în periaode aia de a ma testa si cu toate astea...? (mai mult)
Intrebare de interes public: de ce insala barbatii? Stiu ca o sa- mi vina si mie randul si nu imi convine chestia asta deloc. Multi zic ca sotia nu ii mai satisface destul, ca ea e mai mult ...? (mai mult)
Am o problema.Eu stau in Anglia de cateva luni cu sotul si muncim. Avem o fata de 8 ani dar este in Romania ca noi stam in chirie la niste oameni care au si eu un copil mic de 1 an. Le- am zis...? (mai mult)
Intrebarea asta o pun pentru prietena mea. Eu nu stiu ce sfaturi sa ii mai dau. Se simte singura si isi doreste sa isi faca un iubit, dar nu reuseste. Dat fiindca suntem apropiate, pot descrie cu...? (mai mult)
Am o mica intrebare si sunt curioasa de parerea voastra. Am ramas prietena cu un fost iubit si ieri ne- am intalnit. Dar nu doar noi doi. Am fost patru persoane. Dar nu asta e problema. Ne- ...? (mai mult)
Cum imi dau seama dacă o fata ma place? Gen cum ar trebui sa se comporte ea din punctul vostru de vedere Nu vreau sa imi dau eu cu parerea pentru ca am gandesc că pot interpreta totul gresit...? (mai mult)
Daca plac o fata si ea da semne ca ma place dar e cu altcineva si ii e frica sa faca convertirea la mine. Suntem zi de zi impreuna dar ea cu el se vad foarte rar deci se apropie de mine dar firca asta... ...? (mai mult)
In 3 zile, mai exact vineri, 24 mai, eu si cu prietena mea facem un an de relatie. Din pacate m- am trezit putin mai tarziu sa ma gandesc la un cadou, asa ca va rog sa- mi spuneti niste sugestii,...? (mai mult)
Eu nu am uitat niciodata sa- i spun "La multi ani" de ziua ei.Din contra, eram mereu printre primii care ii scriau. De aniversare si de onomastica, nu uitam niciodata! Dar ea...Se pare ca nu da nici ...? (mai mult)
De ce e așa rea societatea în care trăim? Toți elevii inculți, copii care se isi bat joc de cineva doar pentru a simți sentimentul de superioritate (am patit asta chiar azi). De ce își bat joc...? (mai mult)
Am 18 ani jumatate si sunt împreună cu iubitul meu de un an și 5 luni. De ce părinții mei refuză să merg la el in vizita(sta in alt oras), folosind diferite motive, stiind ca le- am spus ca nu...? (mai mult)
Mâine este ziua de naștere a unchiului meu. Împlinește 22 de ani. Aș vrea să îi scriu un mesaj (mai mare dacă se poate) care să exprime cât de mult îl apreciez și îl iubesc. Nu ...? (mai mult)
Oamenii sunt paranoici... Sa mai impartasesc cu voi o zi din viata daca tot :)). Prietenul meu lucreaza pe delivery, la o firma destul de cunoscuta `Eu ce mananc`, cu siguranta multi stiti si folositi...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am prieten, îl iubesc foarte mult si vorbim deja de 7 luni. De la început nu am spus la ai mei, la părinți, că sunt cu el. Dar de cand le- am zis, tot sunt împotrivă...? (mai mult)
Stiu ca exista multe site- uri care ma pot ajuta, dar aici ma va ajuta cel mai mult. Iubesc o fata care este colega cu mine la munca. Am 21 de ani si ea este prima mea relatia adevarata. ...? (mai mult)
Salut, stiu ca sunt multe site- uri pe internet dar m- am gandit să cer sfaturi si aici. Cum sa trec mai usor peste o despartire? Adică deja a trecut cam jumatate de an, ce a fost mai greu a trecut....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!