Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Am o mica problemă. Am un frate mai mare cu câțiva ani ca mine cu care am o relație super buna. M- a ajutat de foarte multe ori cu orice( sfaturi, bani, chiar m- a ajutat sa lucrez cu el la aceeași...? (mai mult)
Am o problema nasoală de care nu pot scapa.O colega a luat prea in serios, , relatia" noastră si a crezut lucruri greșite despre ce e intre noi doi.Acum ceva timp i- am zis ca nu e nimic intre...? (mai mult)
Ce se intampla cu lumea asta? De ce nu ii accepta pe homosexuali? In tarile inalt dezvoltate nimanui nu- i pasa cu cine ti- o tragi, dar in tarile slab dezvoltate unde predomina asa- zisul crestinism,...? (mai mult)
Dacă eu am un verișor și el e împreună cu o fata, iar acea fata are un frate, eu pot fi împreună cu el?
Scriu asta plangand asa ca va rog frumos sa ma scuzati daca fac greseli de scriere. Pana acum o ora aveam camera plina de tot felul de lucrusoare. Am fost afara cu prietenii iar cand m- am intors...? (mai mult)
Cum ii intreb pe parintii mei daca imi pot face parul portocaliu (am 13 ani si vreau sa mi-l fac numai peste vara)?
Vecinii... M- am mutat aici in urma cu aprox 6 ani, iar la inceput chiar nu aveam treaba, adica eu ma comportam cum ma comport si in prezent...nu am treaba cu nimeni, salut tot timpul, vorbesc respectuos...? (mai mult)
Am o jigodie de tata! Îmi vine să îi dau ceva în cap. Ne- a terorizat pe toți trei până în ultima clipă. Din ianuarie nu mai aduce niciun ban în casă. Vrea să- și scoată hârtii ca pensionar...? (mai mult)
stiu ca acest lucru este un lucru mai personal dar am nevoie de niste sfaturi, dar mai intai sa ma prezint. Sunt Stefan si am 11 ani imi place fotbalul(dar din cauza tatalui meu nu mai pot...? (mai mult)
Sincer, mi- e rusine de familia mea, de soarta mea, dar cuiva trebuie sa spun aceste lucruri, deoarece simt ca trebuie sa ma eliberez. Nu incerc sa ma victimizez, dar de 3 ani, de când se întâmplă...? (mai mult)
Am 20 de ani si am o problemă cu părinții mei. Ei incă mă văd ca pe un copil. Am avut o relatie de 3 ani in care ei nu au fost de acord. Nu m- am lăsat niciodată să dorm la el. Zicea că...? (mai mult)
Am (avut) o prietenă foarte bună, de mulți ani. Noi două mergeam la baschet, unde ne- am întâlnit cu mai mulți, fete și băieți și ne- am format un grup de prieteni și am început ...? (mai mult)
Nu stiu cum sa- mi fac prieteni, deoarece dupa ce am avut niste asa- zisi prieteni, m- am retras foarte mult.In general nu prea gasesc puncte comune, imi place muzica rock, clasica, imi place ...? (mai mult)
De ce ma afecteaza faptul ca mama s-a indragostit de un alt barbat mai bun ca tata? (E divortata)
Salut, ma numesc Ovidiu.Eu plac o fata cu un an mai mic decat mine, i- am scris ca o plac si a zis daca poate sa zica pas la scoala imi este destul de rusine sa dau ochii cu ea dar eu o iubesc foarte...? (mai mult)
Va certati des cu parintii? Trece repede supararea?
M-am certat cu mama foarte rau si nu imi mai trece supararea de 2 zile, nu am pofta de mancare si nu pot sa vorbesc cu ea. Parca ma tine ceva. Ce sa fac?
Cu care dintre parinti va intelegeti mai bine si de ce?
Hei! Dintre o relatie FOARTE veche si devenita toxica intre o relatie noua(in care sunt implicati si 2 copii in urma unui divort), ce as putea alege? Va intreb si pe voi deoarece gandurile mele au luat-...? (mai mult)
Iubita mea nu are timp de mine. Nu vrea sa iesim, imi zice ca are treaba sau orice alt motiv. Faza e ca ea, iese cu prietenii ei. Dar de mine niciodata n- are timp, ce as putea face sa- mi acorde ...? (mai mult)
Buna, vreau sa va cer sfatul si sa ma indrumati. Am 17 ani si am un iubit si avem 7 luni impreuna. Am avut multe certuri din cauza mea... din cauza ca el spune ca sunt imatura. Nu stiu cum sa fac sa fiu...? (mai mult)
Buna, sunt un baiat cu dizabilitati si locuiesc in Hunedoara, eu lucrez la un centru crestin care se numeste "Betleem" dar problema este ca sunt platit doar cu 3 lei pe ora si asta nu imi convine, pe...? (mai mult)
Buna TPU.Am nevoie de un sfat.Imi voi cere scuze, pentru ca voi scrie foarte mult.Insa este o poveste lunga. Am inceput: Sunt clasa a 7- a.Pentru ca am trecut aceasta clasa, multe probleme ma lovesc....? (mai mult)
Am facut ceva foarte rau. Anul trecut am numit- o pe mama intr- un mesaj privat cu o fosta buna prietena si acum ma ameninta ca ii va spune. Ce sa fac? :| faza e ca am parinti severi si nu stiu ...? (mai mult)
Caut sa imi iau un telefon. Dar mama nu vrea sa mareasca bugetul(500 lei). Cum sa o conving sa mareasca bugetul si ce telefon sa imi iau?
Am fost invitata la nunta unei foste prietene a unui amic al meu. Adica amicul a primit invitatia de la fosta si el m- a intrebat daca ii pot fi partenera. Eu nu cunosc pe nimeni de acolo. Stiu ca poate...? (mai mult)
Am o mică problemă, iubitul meu împlinește 21 de ani, nu știu ce cadou i-aș putea face. Vă rog idei...
Am o întrebare la care as dori un răspuns cat se poate de rapid. Mama mea urmează sa ajungă acasa de la lucru și vreau sa vorbesc cu ea despre băiatul de care îmi place. Nu am mai vorbit...? (mai mult)
Salutare, e vorba despre o relatie aici care ma implica pe mine baiatul de 19 ani si fata tot de 19 ani si despre parintii mei. Ai mei s- au despartit acum aproape 2 ani, eu am ramas cu tata, tata si-...? (mai mult)
Trec direct la subiect, acum ceva timp am inceput sa vorbesc cu o fata, totul s- a intamplat asa dintr- una, fara sa ma astept. Am vorbit putin prima data si dupa ce eram sigur ca totul e gata...? (mai mult)
Cum ai explica ce este dragostea?
Pana la ce varsta e normal sa le zici parintilor mami si tati?
Hei TPU, am o întrebare! Acum ceva timp i- am spus prietenului meu sa nu mai vorbească cu respectiva fata.Acum câteva zile, fata aceea i- a dat comentariu la o poza cu doi maimuțoi care se pupau, ...? (mai mult)
Sulutare TPU! Am 16 ani si in ultimele luni am tot fost la curve. Problema e ca parintii au observat ca lipsesc cateva sute de lei(fiindca dupa ce mi- am terminat banii mei, am luat de la ei o parte). ...? (mai mult)
Am o micuta, de fapt mare problema...Sufar de tricotillomanie, o boala care te face sa iti smulgi parul din cap.Sufar de ea de la 10 ani iar acum am 14.Reusesc sa ma controlez de obicei, dar...? (mai mult)
Am si eu o problema cu ai mei mai exact. Deci pe scurt... Sunt elev in clasa a 12 a, am 18 ani, merg super ok cu liceul, toate notele mele sunt peste 9 + , nici o problema pana aici. Niciodata...? (mai mult)
Urmeaza ca sotia mea sa nasca, stiu ca beneficiez de 5 zile legale de la stat. Am inteles ca pot lua de la medicul de familie un certificat de puericultura si ca mai pot sta 10 zile, corect?...? (mai mult)
Pentru cei care le-au murit unul dintre părinți, cum ați reușit să treceți peste?
Buna, sunt intr- o dilema foarte mare, sunt la un job, eu am 19 si el 28 ani este tipul de barbat matur, amuzant, genul de persoana care iti face ziua mai buna si cu o vasta experiență sexuala.Prima...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema, acum cateva zile am luat bani de la parintii mei si acum acestia au aflat, sincer mi- e cam rusine sa recunosc si nici nu as vrea sa mai fie suparati pe mine, cum as putea...? (mai mult)
Salutare TPU Sunt Răzvan, am 21 de ani și sunt student la Brașov la facultatea de Știința și ingineria materialelor. Nici nu știu dacă e bine sau nu să vă scriu, când am plecat de acasă...? (mai mult)
Salut, am o problema... tata este bolnav cu depresia si mereu se cearta cu mama si cateodata tata o bate pe mama, ce pot face? Azi de exemplu nu prea am stiut la teza la matematica si mama i- a spus ...? (mai mult)
De ce ma atasez asa repede de persoane? Sunt singura la parinti si am crescut doar cu mama. Tatălui meu nu prea ii pasa de mine, nici măcar nu mi- a spus la mulți ani anul asta..Si parca ma atasez ...? (mai mult)
Hello TPU! Deci mama mea are o prietena ft draguta, credincioasa cu un suflet de aur.Și am aflat ca soțul ei cu care e căsătorită de 12 ani(au și o fetița, ft obraznica, dacă nu obține ce vrea...? (mai mult)
De ceva timp vorbesc cu o fată și am devenit foarte apropiati, ne spuneam mereu ca ne iubim si ca ținem mult unul la celălat fara sa fim impreuna. Acum 2 zile mi- a spus că s- a îndrăgostit...? (mai mult)
Dc la 26 ani ai mei nu am nici o relație, ce fac asa de grav? Cazier nu am, muncesc de la 18 ani, cât de rău pot fi, cât de parșiv pot fi, nu înțeleg. Recunosc sunt o persoana mai timida, ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre omul care se razbuna constant intr-o relatie?
In urma cu cateva luni m- am mutat cu iubitul meu dupa certuri continue cu familia, nu a fost interesat de a ma lua in spatiu si doar la inceput imi spunea cat de frumos ar fi sa stam impreuna. Am lucrat...? (mai mult)
Salut, momentan eu stau la bunicii mei cu tatal meu (parinti divortati) pana in iunie deoarece mama mea e dincolo.Cand mama mea a plecat a spus ca pot merge acasa cand vreau, asa ca am inceput din aprilie,...? (mai mult)
Salut, asa ma trasni o intrebare si sunt curios de mai multe pareri in legatura cu subiectul: Cand eram in liceu mereu vedeam colegele care tot erau interesate sa fie cu baieti mai mari, ori din clase...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!