Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Am nevoie de ajutor sau de o parere, va rog. Am 25 si am zis ca stau cu ai mei, din comoditate si din cauza unei povești mai lungi. Ideea este ca nu ne mai suportam deloc. Ea are si probleme cu capul,...? (mai mult)
Cat de bine semanati cu fratii sau surorile voastre? Aveti lucruri in comun?
Greutatea influențează daca pot sau nu rămâne gravidă? Chiar daca greutate este ceva genetic și așa am fost mereu?
Sunt persoane cu copii mici pe aici?
Buna, TPU! Eu si sotul meu suntem casatoriti de mult timp, de 20 de ani. El mereu si- a iubit familia(mama, tatal, surorile, etc), chiar daca acei oameni nu au nicio treaba cu mine si cu fata ...? (mai mult)
Vreau sa urmaresc o persoana printr- un sistem gps persoana respectiva va fi la circa 350 400km distanta, ce sistem gps de localizare imi recomandati? Ceva pe care sa il pun in bagaj sau intr-...? (mai mult)
Atat eu (12 ani) cat si sora mea (16 ani) suntem trimisi la culcare la ora 8. Vrem si noi sa nu ne culcam asa de devreme. Idei de cum sa o convingem pe mama?
De curand am inceput sa plac un tip pe care il stiu de mult timp. Mi- am dat seama ca el ma face sa ma simt frumoasa, ma face sa rad si ador compania lui. El stie ca il plac si el imi facea avansuri...? (mai mult)
Eu am fost prietena cu un baiat si povesteam cu el, vorbeam, ne distram. Dupa ceva timp a inceput sa ma ignore, sa ma evite si sa imi faca in ciuda.S- a mai intamplat asta dar l- am iertat si dupa m-...? (mai mult)
Tatăl meu este un betiv si nu stiu cum pot să- l opresc inainte de a se autodistruge.A vrut să mă plezneasca atunci când i- am aruncat toata băutura din casa. Dupa a plecat la carciuma sa bea.Va ...? (mai mult)
Azi m- a intrebat tata daca nu ma duc la biserica.I- am zis ca nu ma duc, in cel mai calm si civilizat mod posibil. Normal ca m- a intrebat de ce, iar eu i- am raspuns cu "am dubiile mele in legatura...? (mai mult)
Va rog, faceti- va putin timp sa cititi asta! Sotia mea a aflat recent ca nu poate face copii. Dupa atatea incercari am ajuns si la medici si acum uite ce veste ne- a daramat. Ideea e ca nu stiu cum sa...? (mai mult)
Deci m- am certat cu cel mai bun prieten al meu ( o sa- l numesc "x") groaznic și ma simt rău pentru ce am făcut! Totul a început la începutul lunii februarie când x a început sa devina...? (mai mult)
Am aproape 18 ani, sunt din Galați și toamna viitoare vreau să dau la facultate la Cluj (adică foarte departe de casă). Problema e că ai mei nici nu vor să audă, că e prea departe (de zona asta...? (mai mult)
Am nevoie de sfatul vostru ..Deci am fost cu un tip timp de 8 luni, ne- am văzut în realitate doar de doua ori, dar el tot trăgea de mine sa ne vedem, iar eu de fiecare data refuzam, dar nu știu ...? (mai mult)
Bunica mea a murit astazi, pana acum a fost la terapie intensiva si din ce in ce era mai bine, dar dintr- o data... Imi pare rau ca nu am fost deloc la spital când ea era in viata, mama...? (mai mult)
De ceva timp ma confrunt cu o problema personala. Simt ca sunt lasata la o parte cand e vorba de fratele meu. Eu am 15 ani si diferenta dintre noi este de 3 ani, deci nu e foarte mare. Ideea e ca de fiecare...? (mai mult)
Astazi am prima intalnire. Vreau niste sfaturi va rog.
Heii TPU! Se spune că iadul s- ar afla in centrul pământului și că trebuie săpat mult până acolo.Bun, de ce nu se creează un utilaj special pentru a fi despus pe fundul Gropii Marianelor pentru...? (mai mult)
Cum fac să fiu un iubit bun?
Sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani. Anul trecut in vara prietenul meu a rugat- o pe mama sa ma lase o zi la el acasa, unde urma sa stau cu el si parintii lui, iar ziua urmatoare sa ma intorc...? (mai mult)
Buna, am o relatie de 4 luni pe internet cu o fata si suntem gelosi unul pe altul foarte tare, deja ne- am facut planuri de viitor si vrem familie, copii, asa mai departe. De o saptamana ne certam ...? (mai mult)
Trec printr- o perioada ciudata. Eu m- am logodit cu iubitul meu și mama a reacționat foarte urat, a urlat și nu mai vorbim și de astea pentru că nu- i place de el. La noi a fost doar un gest ...? (mai mult)
De- a lungul timpului de cand ma tot uit prin aceste categorii, vad extrem de putine persoane, sau chiar niciuna ce sa tinda spre traditionalism. In faptul ca nu vor o relatie de foarte lunga durata ...? (mai mult)
As vrea mult un caine (akita inu ) as vrea sa- l cresc de mic. Am suficienti bani sa imi achizitionez unul dar eu stau la curte comuna ( cu mai multi oameni in ea). Parintii mei sunt de acord cu ...? (mai mult)
Imi e mereu dor de el chiar si dupa ce pleaca, simt nevoia sa fiu cu el toata ziua.Suntem de imd 4 ani impreuna.Ma sacaie starea asta.Nu poate sta toata ziua cu mine iar mie nu imi ajung 5 ore.Mereu cand...? (mai mult)
Hey, am o întrebare la fete. Ma mut in alt oraș si vreau sa stau la un prieten(doar prieten)in chirie, pentru ca nu avem bani ca sa inchiriez ceva. Cum sa ii spun tatalui meu, ca sa înțeleagă si...? (mai mult)
Intrebare pentru fete/femei : ati abuzat financiar vreun barbat? : )
Ce e de facut atunci cand viata ti-e completa distrusa din mai multe motive, cand nu ai pe nimeni aproape, cand nimeni nu te iubeste si nu te intelege si cand viata ameninta persoane dragi?
nu stiu ce sa fac, deci vreau sfaturi va rog. Ma simt distantă de rudele cu care stau cel mai mult, adica de exemplu mai am cateva matusi de care nu ma simt distantă. Bun, acum va explic "cum...? (mai mult)
Nici nu stiu cum sa incep... sunt o multime de lucruri pe care vreau sa le scriu, dar nu stiu daca le pot cuprinde in aceasta postare. O sa incerc sa scriu cat mai putin si sa cuprind...? (mai mult)
Mama mea a avut depresie severă acum zece ani. Am dus- o la multe clinici și a primit într- un final un tratament bun. Mi- am pierdut speranța că o să se mai facă vreodată bine. Eram mică...? (mai mult)
Deseori ajungem sa ne alegem partenerii de viata sau ramanem in relatii cu persoane care ne satisfac niste nevoi. Care au bani, care sunt vazute bine in societate, care arata bine la corp, care ne satisfac...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce parere aveti de urmatoarea situație : Eu si iubitul meu avem o relație de aproape 3 ani, insa suntem din orase diametral opuse ale tarii. Ne- am cunoscut în facultate,...? (mai mult)
Țin foarte mult la prietena mea, ne știm din copilărie. Faza e că a descoperit recent că iubitul ei, i- a dat comentariu pe Facebook la o fata la o poza cu niste inimioare.Și s- a supărat...? (mai mult)
Părinții mei nu se mai inteleg, de 10 ani tata a devenit distant, urla toată ziua, minte, nu aduce toti banii acasa si nu spune ce face cu ei, o abuzează mental pe mama si nu mai vrea sa lucreze...? (mai mult)
Of, ce soarta blestemata cand nu ai mama nici tata de la 14 ani. Cui sa- i spun durerea mea cand mi- e trista inima, of mama tare imi doressc sa fii langa mine aici cu mine (mama mea este intr- un...? (mai mult)
Am o problema...Sunt clasa a 6- a si nu stiu ce sa fac...Ma inteleg super nasol cu colegii mei de clasa si in general este o scoala de fitosi care pe mine ma enerveaza la culme, iar mama mea nu vrea sa...? (mai mult)
îmi place de o fată, am cunoscut- o de câteva luni. Am început să vb tot mai mult și ea a inceput să se tot plângă pe umărul meu de problemele ei și eu tot o ascultam mereu și ...? (mai mult)
Ok hei! Stand intr- un oras mic, ma intersectez des cu un tip care fizic nu ma atrage, nu imi place de el căci stiu si ce- i de capul lui. Intersectandu- ne des, aproape de fiecare data imi aruncă...? (mai mult)
Buna, azi am avut serbare la scoala si s- au întâmplat cateva lucruri care pe mine m- au deranjat.O sa o numim pe Bfful meu Sophie(nu o cheama asa).Am stat ff mult cu Sophie la serbare, iar la final...? (mai mult)
Cum as putea sa imi coving parintii sa ma lase afara? Ei spun ca dupa ora 21 sa nu ies afara. Chiar asa de "periculos" e afara seara?
Dacă ați avea din nou 17 ani, ce lucruri ați face?
ce parere aveti despre un baiat care alege o fata doar pentru modul in care arata? Adica nu face diferenta dintre o fata cuminte si una care a umblat din floare in floare, ci merge pe principiul...? (mai mult)
Cine ar iubi un băiat în scaun cu rotile și care nu poate folosi mâinile?
Salut, am o mama alcoolica si as vrea s-o ajut, cum as putea? Am inteles ca sunt niste pastile sau ceaiuri anti-dependenta de alcool. Rog seriozitate.
Am un crush si mereu cand vorbesc cu el nu ma pot uita in ochii lui. Il plac foarte mult si am o banuiala ca si el ma place. Ma ia cateodata in brate fara motiv. Imi spune tot felul de lucruri pe care ...? (mai mult)
Am o problemă care pe mine mă deranjează și nu știu dacă exagerez eu sau e normal să fie așa, de aceea vreau să aud și alte păreri. Dacă eu și partenerul meu locuim împreună, amândoi...? (mai mult)
Cum trec peste cineva cu care nu am fost împreună?
Mă puteti ajuta cu niște mesaje, pentru un album foto. Nu contează numărul cuvintelor ci impactul pe care îl au asupra celui care le citeste. (15 citate) Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!