Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Salut, deci, știu ca exista problema asta la mii de familii și e o problema cu educația **** în România. Am 17 ani și ma simt ca și cum as sta într- o carceră în propria mea casa, am probleme...? (mai mult)
Am o o prietena foarte apropiata care sufera de mai multe forme de abuz de catre barbatul cu care se afla intr- un concubinaj : Fizic, emotional, sexual, etc. Cei doi au si un copil in varsta de 4 ani....? (mai mult)
Am o întrebare. Cum pot să- mi conving părinții să- mi ia un nou telefon? Nu că aș fi genul acela de copil răsfățat care vrea cel mai nou telefon, dar vreau unul nou fiindcă cel...? (mai mult)
Ma macina iubirea, iubita. M- am impacat cu ea, nu imi acorda atentie, eu ii spuneam ce ma deranjeaza si niciodata nu incerca sa rezolve lucrurile astea, tot eu o faceam si ma durea sufletul, inima...? (mai mult)
Sincer as vrea un sfaturi. De ce unui barbat ii greu sa uite prima lor relatie? Chiar daca nu vorbesc, oare ce se intampla? De ce nu se termina intre ei?
Am o mica nelamurire. Eu sunt Crestin Ortodox pe stil nou, iar iubita mea este pe stilul vechi. Intrebarea mea este, se poate efectua cununia si, implicit, nunta in aceast caz? Se poate...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma ajutati fara sa radeti de mine ok? Eu am o prietena pe care am cunoscut- o virtual si gen ne avem super bine si am vrea sa ne intalnim real, nu e departe unde sta ea fac doar o ora!...? (mai mult)
Cum arată familia/viata perfecta pentru voi?
Salut, cum sa reinvii sentimentul iubitului meu fata de mine? Doresc din nou sa ma simt iubita de el asa ca la inceput, cand discut cu el, imi spune ca nu mai simte ce o simtit, da si sa ne despartim...? (mai mult)
Va doriti copii? Daca da, cati si in ce perioada a vietii. Daca nu, de ce? :)
nici nu stiu cum sa incep, dar voi incerca sa fiu cat se poate de clara.Doar sper sa aveti suficient timp sa cititi asta, practic ceea ce voi scrie este rezulmatul vietii mele. Eu sunt singura...? (mai mult)
Am primit o veste dureroasa, după atâția ani de căsnicie, ai mei divorteaza. Eu încă locuiesc cu ei, în vara urma sa mă mut cu viitorul meu sot, la anul aveam nunta. Doar ca divortul...? (mai mult)
Am o problema grava. Mi- e rusine in tot ceea ce fac cu parintii mei, mi- e rusine sa le zic unde merg, ce fac, daca mentioneaza cuvantul, , fată" intr- o propozitie, nu mai pot zice nimic de rusine....? (mai mult)
Cum sa invit femeie marocana în Franța?
Vreau sa- i fac iubitului cadou un brelog cu un tex frumos. Nu ma pot decide ce text sa aleg : 'ai grija de tine...pentru mine" sau " oriunde ai merge sa te întorci la mine". Sau mai astept si de la...? (mai mult)
Am 17 ani jumate si cred ca am ramas insarcinata (am cateva simptome care indica acest lucru). Iubitul meu si familia lui mi- ar fi alaturi, insa parintii mei, sunt mai dificili. Nu le- au placut...? (mai mult)
Mama m- a dat afara din casa doar pentru ca nu il suporta pe iubitul meu, fara vreun motiv intemeiat. Asta s- a intamplat acum ceva timp. Recent a sunat la politie si le- a spus ca ea vrea ca el sa ma...? (mai mult)
Sa zicem ca sunteti intr-o disputa cu partenera/ul, ati fi dispusi sa faceti pasul inapoi chiar daca ati crede cu tarie ca aveti dreptate? Doar asa, de dragul linistii.
Ce părere aveți despre un bărbat care își palmuieste soția?
Hei! Imi place foarte, foarte, foarte mult de un baiat dar cred ca are iubita, nu sunt sigura.Ce sa fac? Sa trec peste sau sa ma bag in seamna cu el? Imi place foarte mult de el si nu imi e usor deloc...? (mai mult)
Buna, TPU! Dacă ați fi într- o relație de lungă durată și nu mai simțiți aceleași sentimente ca la inceput, ati mai ramane in acea relație, știind că partenerul va iubeste nespus de mult?...? (mai mult)
Buna, cum as putea sa le spun parintilor mei ca as vrea mai multa libertate? Pana acum am facut doar ce au zis ei sa fac, mereu i- am ascultat dar am 18 ani si se comporta cu mine de parca ar fi inca...? (mai mult)
As dori și eu un mesaj pentru o prietena care țin la ea și când vine pe la mine și după ce pleacă acasă încep sa plâng. Vreun mesaj emotional și frumos!
Sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani de zile (eu 19, el 22). De un an e plecat cu munca in alt judet, la aproximativ 300 de km distanta. Ne vedem cam o data la o luna/doua deoarece nu ii permite...? (mai mult)
Salut, in urma cu ceva vreme m- am despartit de iubita si dupa aceasta despartire inca reusesc sa stau cu ea in banca(la liceu) si acum probabil unii colegi/prieteni nu stiu ca eu m- am despartit de ea....? (mai mult)
Salut, am o problema destul de mare ce a venit dintr- o alegere de a mea... tocmai ce m- am angajat (ajutor de patiser într- un restaurant) si e primul meu job, dar acum vine întrebarea si as vrea ...? (mai mult)
Cine e pe primul loc, partenera/ul sau copiii?
Am 19 ani si peste cateva zile vreau sa ma intorc in Romania pentru cateva luni dar problema este ca parintii mei nu stiu asta. Ei nu sunt de acord sa revin in tara pentru ca zic ca se castiga putin,...? (mai mult)
Care este părerea voastră despre relațiile la distanță? Vorbesc la modul în care cei doi sunt separați doar pentru o perioadă de timp, după care vor fi împreună mereu. Vreau să zic că se ...? (mai mult)
As avea o intrebare la care sper ca voi primi niste raspunsuri care sa ma ajute. De ceva vreme a inceput sa imi placa de un baiat pe care il cunosc, dar in acelasi timp imi este si necunoscut....? (mai mult)
Cum sa imi fac o iubita? Faza cu "Fa, am BMW!" nu a mers
Cum imi dau seama c-o fata ma place?
Este bine sa trăiești fără femeie, adica: sa mergi unde vrei, sa stai într- un restaurant cât vrei si sa nu te sune femeia ca nu vii odată acasă, sa mergi cu prietenii unde vrei, sa iti cumperi...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutor si m- am gandit sa intreb aici. De cateva zile i- am scris unei fete mai mari ca mine. Ea e singura, nu are pe nimeni, din cate am observat a avut o relatie in trecut pentru...? (mai mult)
Cum pot sa scap de un sentiment de regret?
Simți cum te influențează oamenii din jur cu energiile lor?
Pot sa mai am o relatie si sa fac copii daca am un penis mic si 0 experienta in acest domeniu? Sincer imi este rusine sa ma dezbrac in fata unei fete, din cauza asta nu am avut niciodata o prietena si...? (mai mult)
Hai salut TPU. Am și eu o problemă, cu sora mea mai exact. Ideea este că ne certam mai mereu, comentează exagerat de mult și nu vrea să tacă, am încercat sa las de la mine, dar nu pot, e ...? (mai mult)
De cateva luni am constatat ca cea mai buna prietena a mea s- a schimbat. O cunosc foarte bine si mi- am putut da seama usor de acest lucru. Nu mai vorbim mult precum vorbeam acum cateva luni, vorbeam...? (mai mult)
Ce sa fac de ziua mea daca nu am prieteni? E vineri
In urma cu 15 ani am fost abandonata in spital la naștere si am fost adoptata de o alta familie dupa scurt timp. Nu detin nicio informație despre parintii mei biologici. Cunoasteti vreo...? (mai mult)
Heii TPU! Ce e in neregula cu Badoo, mi-am făcut cont acum 25 min și deja am 255 de voturi, multe vizite și multe mesaje. Nu am pus nimic indecent, doar o poză cu fata mea.Așa drăguță sa fiu?
Doresc sa va intreb ceva in legatura cu cateva cadouri. Vreau sa le fac o surpriza fratelui si parintilor mei si nu stiu ce cadouri să le fac sau sa le iau. Chiar vreau să fac asta dar nu ...? (mai mult)
Care aplicație e mai mișto, Tinder sau Badoo?
Cum sunteți voi într-o relație? Romantici sau spontani?
Ce grad de rudenie am cu copilul verișoarei primare a cumnatei mamei mele?
Hello! Am nevoie de idei pentru un cadou pentru o prietenă dragă care a împlinit 40 de ani! Menționez că e supărată pe mine și eu nu vreau să pierd prietenia ei. Aștept raspunsul vostru!
Normal într- o lume anormală!? Așa mă simt în ultima vreme... Considerat fraier, atunci când sunt cinstit, corect, onest... ...Prost, dacă pot fura și n- o fac; ...Lunatic, atunci când...? (mai mult)
Astazi m- am certat cu iubita mea si tot ea s- a suparat pe mine... sa va explic. Trebuia sa ma anunte daca iesim sau nu in seara asta pe la ora 7, vorbisem inainte sa ma sune sa ma anunte. Abia s- a...? (mai mult)
Cum ma pot prezenta in fata unei echipe unde toti sunt profesionisti iar eu sunt incepatoare? Ma refer la faptul ca toti au jucat in meciuri oficiale, iar eu nu si ele se cunosc foarte bine, ceea ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!