Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Am gasit la prietenul meu in portofel un prezervativ de cand am inceput sa vorbesc cu el si l- am vazut luni bune acolo fara ca el sa stie.Intro zi era cu mine si o bagat ceva in buzunarul ala si...? (mai mult)
Hei TPU, eu si cu prietena mea ma cert des din 2 motive, 1 ca nu ma spal zilnic si 2 ca nu ma schimb zilnic. Eu inteleg ca e normal dar e o chestie de ceva timp si nu stiu. Adica asa rapid mi- a murit...? (mai mult)
Am fost in vacanta in tara mea, ca sa rezolv niste treburi. Faza e ca am intalnit un baiat de treaba si am locuit la el o luna si ceva. Fiecare din noi stia ca va trebui sa plec dupa ce imi rezolv chestiile....? (mai mult)
sunt baiat(12 ani) si-mi place de o fata(12 ani) doar ca ea îi place de altcineva.Ce as putea face ca sa fiu cu ea?
Verișoara mea primara are o fetita, ce este fetita cu mine?
Mama a născut în urmă cu aproximativ 1 an doi bebeluși gemeni, o fetiță și un băiețel. Există șansa că unul dintre noi să aibă gemeni?
Voi credeti ca in era tehnologiei mai functioneaza minciuna "nu merge televizorul" folosita de unii parinti adeseori pentru a convinge copilul sa nu se mai uite la televizor? :)
Am o problema si am nevoie de ajutor. Eu si prietena mea ne- am despartit dupa o relatie de 3 luni, cam putin. Dar am continuat sa vorbim si ne- am vazut mai rar, toate astea timp de o luna. Intr-...? (mai mult)
Mama mea zicea mereu ca, cand o sa fiu majora o sa ma lase pana la 23:00.Si acum cand am 18 ani ma lasa pana la noua seara ca face scandal.De ce face asa?
Buna Seara, TPU! Inainte de toate vreau sa va spun ca este vorba despre atractia sexuala la un barbat cand vede o femeie.Aceste lucruri din punctul meu de vedere sunt normale, frumoase, eu sunt baiat,...? (mai mult)
Probleme cu / provocate de persoane narcisiste. Ma gandeam ca ar fi ok sa vorbim despre asta, si sa isi spuna fiecare povestea aici. Cu siguranta daunele provocate de acestia au fost semnificative, ...? (mai mult)
Un copil crescut într- o familie în care părinții nu se înțeleg, nu se iubesc, dar rămân împreună, versus un copil crescut de un singur părinte. Care dintre cele două variante afectează...? (mai mult)
Simt ca nu am nici un rost in viata asta, ma simt inutila.
Este adevarat ca fetele se îndrăgostesc de ceea ce aud iar băieții de ceea ce vad?
Nu inteleg ce se întâmplă cu prietena mea cea mai buna. Acum început liceul, si- a facut noi prieteni. In special baieti. Cu ei se poarta foarte frumos si călduros, insa fata de mine...? (mai mult)
Am o relatie cu iubitul meu de 2 ani jumate.Eu am 20 si el 24 si el vrea sa ne mutam impreuna.A cumparat o casa si vrea sa stam amandoi.El este din alt oras decat mine(20km)si mi- e teama de ce o...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă iubitul v-ar cere frecvent sa-i faceți unele cumpărături?
Mama si bunicul meu, ce vine din partea ei au avut o cearta prin `98, si nu s- au mai intalnit, el era de origine din Gorj, acum mama incearca sa gaseasca rudele din partea tatalui ei sa-...? (mai mult)
Cum pot să îmi dau seama daca o fata mă place? De fiecare dată când vorbesc cu ea ne certam. Ea mi- a spus că ea încearcă să mă faca fericit ( eu sunt o persoana mai serioasa care nu zâmbește...? (mai mult)
Vine ziua iubitului meu si nu am nici o idee ce as putea sa ii cumpar! Imi puteti da va rog niste idei!(funda pentru cele mai originale idei)
Buna, TPU, vine ziua iubitei mele pe 12 aprilie, ideea este ca ea imi tot spune ca nu vrea nimic, cred ca majoritatea persoanelor zic la fel, iar la 4 zile de la ziua ei facem si 3 luni si ma gandeam...? (mai mult)
Am 14 ani si nu mi-am gasit inca sufletul pereche! Ce pot face ca sa-l gasesc cat mai repede?
Salut, ieri baiatul cu care m- am intalnit de mai mult de jumate de an mi- o spus ca nu mai simte ce o simtit si o spus sa ne despartim, eu desigur nu vreau asta si i- am dat 2 zile de repauz sa se gandeasca....? (mai mult)
Salutare TPU, eu si iubita mea maine facem 8 luni de relatie insa fata asta in 8 luni de relatie efectiv mi le- a facut pe toate si am suportat efectiv orice **** de la droguri pana la inselat doar pentru...? (mai mult)
Iubita mea a spus ca nu sunt pe primul loc in viata ei cand vine vorba despre asta. Sunt mereu in al doilea plan orice ar face. Mai are sens sa ma complic? Nu incep sa explic vreau doar sa stiu daca mai...? (mai mult)
Astazi mi s- a intamplat ceva foarte dubios.Este un baiat la mine in liceu in clasa a12a pe care il simpatizez, eu fiind clasa a9a.Am stoackerit ceva vreme pentru ca voiam sa ii aflu numele, iar acum...? (mai mult)
Hei TPU, am o relație la distanta de 2 ani iar el vine o data la o luna sau doua la mine și sta câteva zile.Ideea e ca mi- a spus ca vrea sa vin la el în oraș și sa ne mutam împreună, sa fac ...? (mai mult)
Din ce cauze credeti ca a crescut atat de mult rata divorturilor?
Hei dragilor. Am o intrebare care ține mai mult de moral zic eu. Niciodată nu m- am înțeles cu sora iubitului meu și de cate ori a avut ocazia m- a denigrat in fața familiei și chiar și a oamenilor...? (mai mult)
De ce e important ca cineva sa țină la tine? In afara de familie.
Salut, am o intrebare. Tatal meu are o gandire mai comunista, mai ales cand vine vorba de tehnologie.De cam 2 luni m- am hotarat sa imi iau un laptop pentru ca tot ce am e un telefon vechi luat prin ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre oamenii care se taie din plictiseala? Oare sunt curioși câtă suferință pot suporta fizic, încearcă să descopere o nouă formă de plăcere sau pur si simplu vor o doza...? (mai mult)
Se poate ca soţul să poarte doar numele de familie a soţiei dupa ce s-au căsătorit?
Poveste adevarata de dragoste neimpartasita! De ce o fata la 18 ani "s- a indragostit de mine si ne- am casatorit...lucram asistent medical iar dupa cativa ani m- a parasit ca "ea e frumoasa merita mai...? (mai mult)
Salutare! Cand o sa nasca sotia, la cate zile libere am dreptul legal? Se aplica doar la bugetari sau si la privati?
Ciao TPU, cand vi se pare mai puternica relatia inainte de a avea copii sau dupa?
Salutari. Pt inceput nu e o intrebare propriu- zisa, e mai mult o cerere de opinie. Am peste 20 de ani. Acum aproximativ 2 - 3 luni am prins drag de o fata de 17 ani, am inceput sa tin legatura...? (mai mult)
Vreau un sfat de la voi sau poate pur și simplu sa ma descarc in fata voastră, celor ce nu ma cunoașteti și nu ma puteți critica. Nu știu cum sa încep. Părinții mei s- au despartit...? (mai mult)
Am o problema cu o fata...care s- a suparat pe mine ca i- am dat block pentru 12 ore.A fost o provocare dar ea a luat- o in serios.Din bunul meu simt i- am cerut scuze si printr- un mesaj dar si...? (mai mult)
Sunt introvertită, pot spune chiar antisocială :)). Efectiv sunt super amuzantă, detașată si ma simt in largul meu cu prietenii mei si cu unii colegi. Dar cand ma intalnesc cu cineva strain,...? (mai mult)
Vreau să- i fac o farsă iubitei mele cum as avea o boală de la care as putea să mor. Și nu știu ce boală să îi zic că am. Să- i dau si ceva detalii ca să nu se prindă că- i farsă. Îmi...? (mai mult)
Cum îți dai seama daca un băiat timid te place?
Heii TPU! Mă uit foarte des la coregrafii de dans pe YouTube, simt că mă pasionează dar nu știu sigur daca am și talent.Mi- as dori sa existe și aici în orășelul meu mic o sală pentru dans.Ce...? (mai mult)
Ca băiat, cum te simți lângă o fată cu înălțimea de 1, 85 (cu tocuri)? Să mă simt complexată de înălțimea mea(1, 77)?
Salut.Sunt plecat din România de la 18 ani și nu pot să- mi găsesc perechea.Cat timp am stat in România am avut relații dar după ce am plecat din țară nu prea am mai reușit sa- mi creez o relație.In...? (mai mult)
Salut, incep sa innebunesc de la cearta cu fratii mei, ne certam din orice de aproximativ 2 ani. Incep sa cred ca sunt nebune, oare de la asta, ce sa fac?
Sunt foarte confuz in momentul acesta si am nevoie de niste sfaturi. De ceva timp imi place de o fata si nu stiu daca si ei ii place de mine. Am incercat sa vorbesc cu ea, dar nu am mai avut o ...? (mai mult)
Salut, mâine va veni tata la scoala si am niste note mici, ce pot face? Ajutor.
Cum e să fii iubită/sotie de pompier? Mulțumesc anticipat.
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Stau la bunici de mic si mai sta si unul din fiii lor care este retardat si e bolnav cu capu care face crize cateodata si cade pe jos. Problema nu este asta,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!