Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Stau la bunici de mic si mai sta si unul din fiii lor care este retardat si e bolnav cu capu care face crize cateodata si cade pe jos. Problema nu este asta,...? (mai mult)
am asa o problema, locuiesc cu sotia si socra intr- un apartament de 3 odai. Apartamentul e al sotiei, soacra e pensionara si sta doar acasa, uneori mai face cate ceva de mancare. Problema...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o problemă. De ceva zile soția a plecat cu alt bărbat și m- a lăsat cu copiii, problemă este că a plecat așa dintr- o dată fără să se întâmple ceva.Eu chiar am făcut...? (mai mult)
Dacă vreau sa chiulesc împreună cu alți 5 colegi de ai mei, cum sa le spun părinților? (pentru ca nu vreau sa ascund nimic de ei, am încredere foarte mare în ei și ei în mine+ ca nu ma ceartă...? (mai mult)
Mi-a spus să-l uit, dar nu pot. Ce să fac? Mulțumesc!
Mă mai poate iubi un băiat cu adevărat, dacă a mai avut înaintea mea iubită, sau iubite? Și putem avea o casnicie fericită, dacă ne casatorim? Ca e normal eu dacă iubesc, vreau sa fiu iubită...? (mai mult)
Sunt un pic confuz. De ceva vreme imi place de o fata, dar nu stiu daca si ea ma place. Am incercat sa fac contact prin mesaje, dar nu prea a mers mare chestie, avand in vedere ca eu nu am mai...? (mai mult)
E normal ca la 12 ani să ai iubit?
Am si eu nevoie de ajutor sa vorbesc cu o fata. Nu am mai avut o relatie pana acum, dar imi place foarte foarte mult de fata asta. Si nu stiu cum sa intru in conversatie cu ea. As vrea mai intai...? (mai mult)
Cum sa le spun parintilor ca am luat 3.90 la romana in simulare (fara sa se supere)? La mate am luat 9.60 si fizica 7.90. P.S. Joia asta avem sedinta cu parintii si ma cam grabesc.
As vrea sa fac părinților sa le treacă supărarea pentru notele din catalog si cele de la simulari.Va rog sa ma ajutați!
Colega mea este hărțuită sexual de șeful nostru. Acest individ este foarte influent, iar colega mea este naivă. Probabil îi dă bani în plus, pe lângă salariul mizer ce îl are, iar ...? (mai mult)
Vreau si eu niste sfaturi sa "agat" o colega din liceu. Eu sunt clasa 10, iar ea este a 9- a. In trecut, adica acum 2 ani, am mai vorbit cu ea, dar nu foarte mult(3- 4 luni) si ne intelegeam...? (mai mult)
Bunã.Imi puteți răspunde va rog la următoarea intrebare? Daca unchiul iubitului meu este frate drept cu tatăl cumnatului meu, eu am vreun grad de rudenie cu iubitul meu?
Salut TpU! Am o problema si am nevoie de niste sfaturi. De 4 luni am o relatie cu o fata si in ultima luna tot imi cere sa ne despartim. Motivul pentru care imi cere asta este ca gandim diferit si nu ne...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am 21 de ani și deja îmi doresc un copil, însă simt totuși că e prea devreme având în vedere faptul că îmi doresc să fac și facultate. După calculele pe care mi le- am făcut...? (mai mult)
Am luat 5 in simulare, iar daca afla mama o sa se supere pe mine si o sa- mi faca scandal! La simularea trecuta am luat 6, nu mi- a zis nimic dar nici incantata nu era, iar acum ea are asteptari mai...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune tehnici pe care le puteți recomanda pentru dezvoltarea inteligenței emoționale?
Bună seara TPU! Îmi poate spune cineva dacă pentru cununia civilă se acordă vreun stimulent la Constanța? Și dacă da, ce acte presupune? Mulțumesc anticipat!
Salutare comunitate! Am o problema putin mai diferita. Mama mea este un pic cam prea protectiva, am varsta de 14 ani aproape 15, is destul de dezvoltat fizic pentru varsta mea si destul de matur consider...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, e bine sa stai cu un băiat de etnie rroma? In acelasi caz sunt și eu, că mă place un băiat de etnie rroma dar nu știu dacă să mă pun cu el, se enervează repede dar...? (mai mult)
Ma puteti ajuta sa ii recuperez încrederea si iubirea fostului meu iubit?
Hei TPU, deci parintii mei se gandesc sa se separe, voiam sa va intreb daca asta m- ar putea afecta pe mine si ce comportament ar trebui sa adopt? Vacantele nu vor mai fi la fel si nici banii si poate...? (mai mult)
Viața mea s- a schimbat, în ultima perioadă de timp. Am cunoscut două persoane speciale. Cu una din ele, îmi petrec o parte din zi (suntem colegi, la locul de muncă).De atunci, au...? (mai mult)
Cineva care nu a experimentat senzatie de familie sau/si a experimentat numai partile negative (persoana cutare fiind copil) la randul lui cand creste o sa mai intemeieze o familie?
Am o problemă... Cunosc o fată de ceva timp, are 19 ani și eu am 20. Ea e în Spania și eu în București. Așa ne- am cunoscut fiind la distanță mare. În realitate nu ne- am văzut. Mie îmi ...? (mai mult)
peste o luna e ziua mea si vreau sa il conving pe frate miu din Anglia sa imi trimita un Galaxy Note 9, stiu ca ii cer prea mult dar vreau neaparat sa am acest telefon. Acum in prezent...? (mai mult)
Sunt clasa a 12- a si am o stare de neliniste, frustrare, stres. Prima problema a mea este ca am bacul. Dar problema a 2- a cea care imi provoaca foarte mult disconfort, este relatia mea cu tatal...? (mai mult)
Mama mea are un tic nervos din copilarie, isi smulge par din cap. De mica o vedeam pe ea facand asta si pe la 13 ani din curiozitate am inceput si eu sa dobandesc acest tic. Acum sunt insarcinata...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea mult o parere de la voi legata de o situatie.Ei bine cu vreun an in urma eu cu un prieten cu care rupsem legatura ne- am impacat si acum suntem prieteni foarte buni, dar ideea e ca el...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si nu il mai suport pe tatal meu, cateodata vine acasa beat si ma bate la cap intr- una dar eu de fiecare data cand ii spun sa taca din gura sau sa se duca la culcare se enerveaza si...? (mai mult)
Atunci când nu suporți pe cineva, este din faptul că acel cineva pe care nu îl suporți are ceva ce tu nu ai?
Mă numesc Carina! Tatăl meu are diabet zaharat de tip 2, dar în ultimul timp situația s- a agravat. Tatăl meu nu mai respectă niciun fel de tratament. Bea bere, cola cola, la o mâncare...? (mai mult)
Care sunt șansele să iau peste 1 la matematica având în vedere că am incercat sa le rezolv și poate cu unele exerciții am inceput bine și apoi am terminat prost.
O sa para putin a chestie de copil, dar chiar nu o mai suport pe mama. Imi spune mereu ca nu am "principii de fata" pentru ca ies destul de des cu iubitul meu. Acum sunt la a doua facultate (drept) si...? (mai mult)
Cum sa ii zic unei fete ca o iubesc si vreau sa fiu cu ea impreuna?
Ma numesc Sebastian si am varsta de 15 ani.Ieri m- am confruntat cu problema care este urmatoarea:Sora mea de 18 ani care este foarte toxica ma acuza ca i- am furat un inel de 300 milioane si...? (mai mult)
Locuiesc cu iubitul meu de cativa ani. In primele luni cand ne mutasem impreuna, era ordonat, pastra curatenia, repara lucruri prin casa, iar acum nu face decat dezastru. Nu isi pune nici macar hainele...? (mai mult)
Hey! Nu stiu ce sa fac. Am o verișoara de 10 ani care e bătută foarte rau de părinții ei din nimic. Are un frate cu niste probleme si asta ii face pe parintii ei sa o loveasca foarte des pe ea, de...? (mai mult)
Bună.De curand m-am certat cu o fata iar fratele ei a început să ma ameninte.El are peste 18 ani.Mi-e frica.Ce sa fac?
Vărul meu m- a rugat să fiu domnișoară de onoare la nunta lui, însă iubitul meu (cu care am o relație de 2 ani) nu acceptă să fiu domnișoară de onoare la nuntă, pentru că va trebui...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12- a, implinesc 18 ani in mai putin de o luna, sunt fata si mama mea, inca de la inceputul anului, nu a parut ca are nici o intentie sa fie de treaba, chiar si cand i- am demonstrat...? (mai mult)
Salutare. Ce cadou as putea sa ii cumpar prietenei mele? Ceva generic, ce imi recomandati?
Bună TPU, aș vrea sa fiu mai populara prin orașul meu și nu știu sa vorbesc cu oamenii cu care vreau sa ma cunosc. Cunosc ceva lume, nu pot zice ca sunt o antisociala dar cu unele persoane chiar...? (mai mult)
Cum credeți că un băiat este atras de o fata? Ce comportament ar trebui să aibă fata încât să îl atragă, însă fara să îi dea prea multă atenție.
Hartuit sexual, zilele trecute fiind la ea in masina a insistat sa facem sex, vazand ca nu vreau aproape m- a fortat sa imi faca oral! Situatia este cam asa, fata asta este mai mare ca noi, are ...? (mai mult)
Salut, am o problema de ceva timp, mai exact parintii mei sunt despărțiți și eu stau la bunicii din partea mamei. Alocația mea este la tata dar nu vrea sa mi- o dea. Vreau sa știu cum aș putea...? (mai mult)
Ce fel de barbat isi doreste o femeie?
Am nevoie de ajutorul vostru. Eu si sotul meu nu ne mai înțelegem că inainte. Asta s- a intamplat dupa ce a venit bebe care are 1 si 3 luni si avem o relație de 3 ani. Ceva s- a schimbat la el, a ...? (mai mult)
Cum preferati? Cu prieteni carora nu le pasa si nu te inteleg sau singuri? Motivati alegerea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!