Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 4 Martie 2025 sunt:
Fostul mi- a scris după 2 săptămâni, am rămas puțin şocată. Nu l- am întrebat de ce, m- am bucurat, doar că acum văd că nu- mi mai scrie. Eu nu i- am scris, nu- mi place să- l stresez,...? (mai mult)
Hey, deci, îmi place de un baiat de la scoala mea si nu stiu cum sa ma imprietenesc cu el fără sa par insistenta. Ajuta-ma va rog :((
Am o problema. Îmi place de o fata și mergem la aceeași școală și de fiecare dată când ne vedem pe holurile școlii ne privim direct în ochi, ne privim în ochi și când vorbim. Si m- am certat...? (mai mult)
Buna ziua/seara/dimineata TPU! Am niste probleme. Am la scoala o prietena foarte emotionala care poate manipula orice om de pe Pamant. Eu am fost una dintre victimele ei. Nu de curand a tot zis ca se sinucide...? (mai mult)
Varul soțului surorii mele ce este pentru mine?
Bună tuturor TPU...am nevoie de ajutor, vă rog din suflet chiar daca e mult de citit va rog care ar putea să mă ajute cu un sfat! E vorba de relația mea de apropae 3 ani care era sa se transforme...? (mai mult)
de curand am nascut iar relatia mea cu sotul s- a imbunatatit radical.Momentan stau cu copilul la parintii mei iar sotul este in Anglia strange bani sa ne luam casa noastra, sa stam linistiti...? (mai mult)
Am început să mă stresez foarte tare și eu și logodnicul meu și am zis să scriu aici, poate primim un sfat bun. Ne dorim foarte tare ca anul viitor să ne căsătorim, nu știu dacă am...? (mai mult)
În 25 februarie m- am despăţit de fostul iubit din diferite chestii pe care eu le făceam iar el nu le accepta. Cred că a fost vina mea, dar şi că nu a ţinut destul de mult la mine încât să ...? (mai mult)
Salut tpu.Nu știu dacă mai are rost sa trăiesc, dar viata mea începe asa.M- am lăsat de scoala am doar 10 clase si permis categoria B.Am plecat din România să lucrez în Portugalia ca grădinar...? (mai mult)
Cat de ciudat este sa ai 17 și să nu îți începi viața sexuală? Aproape toate colegele mele au început- o, și pe mine mă văd ciudata că încă sunt cum m- a lăsat mami ca sa zic așa.Ori sunt...? (mai mult)
Credeti ca este o problemă virginitatea la 22 de ani? Pur simplu nu am avut timp pentru o relație deoarece m-am axat pe școală și nu am vrut să amagesc nicio fată.
Sunt fata si am 12 ani impliniti de o luna si de ceva timp nu imi place de nimeni si sunt foarte ingrijorata. Pur si simplu nu am gasit un baiat, fata, de care sa imi placa. Acum ceva luni mi- ...? (mai mult)
Prietenul meu cel mai bun si-a facut iubita acum vreo luna, si deja si-au zis te iubesc, ceea mi se pare penibil, ca nu se cunosc decat de vreo doua luni. Ce ziceti? Chiar poti iubi un om asa repede?
Cum demasc o prietena falsa?
Mai apreciază fetele bunul simt, educația, inteligenta si valorile morale ale unui băiat?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, este o poveste destul de lunga si delicata pentru mine dar o sa incerc sa fac un scurt rezumat! Mama mea, in varsta de 45 de ani a ramas insarcinată...? (mai mult)
De ce nu cred în acei oameni care îmi spun că voi avea pe cineva care mă va iubi? Uneori plâng din cauza asta și îmi vine să renunț la viață că degeaba trăiesc.De ce?
Trec printr- o perioada foarte grea, eu stau in Anglia, dar nu imi place mai deloc si sunt practic fortat sa stau aici, de fiecare data cand ii spun mamei mele ca nu pot sa ma obisnuiesc ...? (mai mult)
Ok, habar nu am unde sa pun ca si categorie. Unul din profesorii de la facultate tot are tendinta sa imi puna mana pe umar, sa vina sa vorbeasca langa mine sau sa se comporte de parca imi prezinta doar...? (mai mult)
Cum se câștigă respectul?
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, imi place de o fata si nu stiu cum sa ii spun. Sunt baiat si am 15 ani.
Nasii copilului trebuiesc sa fie cununati/ casatoriti?
Poți avea dureri de burta în timpul sarcinii? Și putină sângerare? Nu întreb pentru mine. Vreau sa știu dacă ați avut. Sa se gândească la avort sau la o răceală? A făcut o programare...? (mai mult)
De ce cei singuri la parinti stau cu cei idem lor din punctul asta de vedere?
De ce zice lumea ca daca o sa ai doar o relație toată viata si te căsătorești cu respectiva persoană nu este bine? Ca nu o sa fii mulțumit etc. Eu stiu persoane care au avut o singura relație s-...? (mai mult)
Vreau o scuza...m-au prins parintii mei ca am chiulit fara sa le spun iar eu le-am spus ca am plecat doar de la ultima ora(dirigentie)iar diriga a spus ca nu am fost deloc la scoala.Ce fac?
Bună, va rog dacă puteți sa mă ajutati cu un mesaj prin care sa îi spun sa îl doara inima...Sunt cu un băiat de 2 ani la început era totul perfect dar s- a schimbat în ultima vreme când a intrat...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Părinții prietenei mele i-au spus că vor să mă cunoască. Mie îmi e puțin frică și rușine. Ce ar trebui să fac?
Am o curiozitate. Daca iubitul/partenerul nu va da atentie din cauza jobului sau altele, ori va neglijeaza, cautati atentie in alta parte?(nu ma refer la flirt cu altii)
Bună seara, caci este seară cand pun intrebarea. Va voi prezenta un caz intalnit in niste familii : Un arbore genealogic format din : o bunica vaduva, patru copii ( doua fete si doi baieti ) si patru...? (mai mult)
Am o poveste de dragoste mai complicată. Sa va spun povestea mea. Vreau un sfat. Am nevasta si o fetiță de 1 an si 7 luni. Eu lucrez in Anglia, nevasta mea este in Romania cu fetita,...? (mai mult)
Ati mai putea continua o relatie de prietenie cu amicul vostru cel mai bun care v- a marturisit sentimentele, adica nu cu scopul de a vrea sa fiti impreuna, dar ati observat voi de exemplu, iar el sa...? (mai mult)
A trecut un an de la despartire si tot nu am trecut peste. Inca ma gandesc la ea, inca mi- e dor si chiar daca au trecut 4 luni de cand nu am vazut- o, eu fiind plecat, tot mi- e dor, tot nu pot sa...? (mai mult)
Daca am o prietena care ne cunoastem de mici si mereu am ajutat- o si lua note mari din cauza mea si statea mereu in fata mea si in ultima vreme se poarta frumos cu mine cand se aproprie testele si mai...? (mai mult)
E ceva de ras daca parintii nu imi dau voie sa imi fac piercing la varsta de 20 de ani? La varsta asta, inca ma ascund de ei ca fumez, si nici nu fumez mult, maxim 3-4 tigari pe zi.
Imi placea de o fata, am iesit de cateva ori si ieri mi- a spus ca nu vrea relatie momentan pentru ca ii placea de un alt baiat si nu a mers deloc treaba si dupa ce am mai vorbit putin a zis ca inca crede...? (mai mult)
Vreau sa aflu un nr de telefon din comuna Popesti sat Palanga jud.Arges.
Buna tuturor, am nevoie de niste idei. Sunt in strainatate si vreau sa ma duc la sora mea (mai mare) de ziua ei ca si surpriza "deci ea nu stie". Asadar nu stiu cum sa imi fac aparitia acolo as vrea ...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa repar o greseala foarte mare.Cea mai buna prietena a mea s- a suparat pe mine din urmatorul motiv: noi mereu vorbeam in fiecare zi glumeam etc. de cand si- a facut iubit nu s- a...? (mai mult)
Tatăl meu este la închisoare de 5 ani și nu ma pot obișnui cu aceasta idee, chiar am nevoie de iubirea unui tata, de sfaturile lui. Cazul lui este unul mai grav, este închis pe viata. Și îmi ...? (mai mult)
Urgent! Hei TPU! Astazi este ziua mamei mele. Aseara i- am spus ca merg astazi cu ea in oras, dar cumva nu m- am trezit si m- am trezit destul de tarziu. Ea s- a suparat, e si normal. Eu regret. Vreau...? (mai mult)
Mi-ar placea din suflet sa devin tocilara, dar din păcate, nu pot.Cum as putea deveni, un sfat ceva?
Se întâmplă ceva cu mine cand vine vorba sa ma întâlnesc cu o persoana din familie, pe care o iubesc enorm. Eu NU sunt o fire liniștită si pot sa glumesc fără nicio problemă in orice situație....? (mai mult)
am si eu nevoie de niste sfaturi pentru depresie. S- ar putea sa fie lung textul asa ca va dura ceva sa- l citesti. Acum 5 ani eu mama si bunica mergeam in oras cand am observat ca ochii bunici...? (mai mult)
Tu ai iubi un om ca tine?
Heii TPU! Simt că înnebunesc din nou:(! Azi nu am fost la școală, am lenevit toată ziua deși nu m- a durut nimic.Nu o sa pot sa mă pun iar pe învățat fiindcă am revenit la vechile obiceiuri ...? (mai mult)
Cate persoane sunt aici care sufera din dragoste? Vreau sa inteleg de ce si sa aud experientele voastre din relatiile avute. Motivele de despartire etc. Ma intereseaza orice gen de poveste. Va pup
Ati despartit vreodata un cuplu din gelozie?
Deci, îmi urăsc mama, toată ziua tipa la mine, ma amenință că mă bate, ma injura, îmi interzice sa vorbesc cu bunica nu o mai supooooooort. Toată ziua se ia de mine, dacă as putea și as...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.