Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Am avut aseara o cearta cu sotul, el a venit din strainatate pentru ca a fost la munca si acum e in concediu. Cearta a fost pe motiv că baieţelul nostru care are 3 ani a vrut sa doarma cu noi şi el...? (mai mult)
Sotul meu a decedat acum un an in accident rutier, eu am intrat întro relaţie noua doar ca actualului meu iubit nu îi convine ca merg în fiecare zi la cimintir la mormantul sotului meu. Inca îl iubesc...? (mai mult)
Eu stau cu bunica, am 16 ani, stau cu bunica pentru ai mei nu aveau condiţii atunci. Eu vreau sa ma mut la ei când fac 18 ani, bunica mea nu prea e de acord. Cum o pot convinge pe bunica sa ma lase...? (mai mult)
Sora mea sta la mine, părinții mei sunt în strainatate la munca. Eu sunt casatorita, am 25 de ani, sora mea are 16 ani. Aseara a întarziat puţin şi i- a zis sotul meu frumos sa nu mai întarzie,...? (mai mult)
Soacra mea i- a zis sotului meu sa divorţeze de mine pentru ca eu nu pot sa raman însărcinată. Ea mereu se baga în relația noastra desi soţul meu îi spune ca nu e treaba ei ce facem noi dar nici...? (mai mult)
Salut TPU! E normal ca baiat sa ma afecteze faptul ca iubita mea are vinișoare pe picioare sau vergeturi?
M- am certat tare cu fratele meu mai mare, iar în timpul acestei certuri eu l- am zgâriat pentru ca m- a enervat şi apoi el a dat cu palma în mine. Eu am 17 ani iar el are 19 ani, degeaba le- am ...? (mai mult)
M- am certat cu tata foarte tare pentru ca el m- a pus să o ajut pe mama sa gateasca. Eu nu ştiu sa gatesc chiar daca am 18 ani şi oricum am stat toata ziua cu sora mea mai mica care are un an. Credeţi...? (mai mult)
Am o fată de 16 ani, când când vine tarziu acasă soțul meu o mai cearta, eu mereu îi iau apărarea pentru ca o iubesc mult. Ea e foarte atașată de mine dar și de tatăl ei dar seara când vine...? (mai mult)
Eu cu soțul meu locuim cu mama mea, ea are probleme cu inima și eu nu vreau sa plec de lângă ea, o iubesc foarte mult și chiar dacă sunt căsătorită sunt foarte atașată de ea mai ales de când...? (mai mult)
Sora mea ma enervează, are 6 ani, eu am 17 ani, aproape 18. Se poarta după mine mereu și nu ma prea lasă în pace. Stiu ca e mica și curioasa dar eu sunt mare, i- am zis mamei și mama nu zice...? (mai mult)
Am 16 ani m- am mutat cu mama la părinți ei pentru că tata o bătea și pe ea și pe mine eu am convins- o sa plecam deși am convins- o greu tata a venit sa ma vadă dar nu vreau sa îl mai vad niciodată...? (mai mult)
Am fost cu iubitul meu la parinţi lui sa ma prezinte şi lor eu m- am dus cu intenţi bune dar mama lui a facut scandal ca nu sunt buna pentru baiatul ei ca ea nu e de acord sa ne casatorim pe vitor ...? (mai mult)
Acum cât sotul meu a plecat la munca în strainatate eu stau la parinţi mei pentru ca îmi e urât sa stau singura la noi acasadin cauza asta se aude zvonuri la noi prin sat ca mam despărtit de el dar...? (mai mult)
Părinți meu nu mai sunt de acord cu iubitul meu de când a dat prima palma în mine eu l- am iertat și acum nu ma mai bate dar părinți mei cred ca încă face asta și de asta nu îl mai suporta ...? (mai mult)
Eu sunt căsătorită de un an cu soțul meu am și o fată care nu e a lui e a mea din fosta relație fata are 6 ani el o iubește ca și cum ar fi a lui ea e foarte atașată de el la prânz el o culca...? (mai mult)
Urmeaza sa ma casatoresc peste 3 săptămâni cu iubitul meu el are o fetiţă din fosta relaţie are 2 ani fetiţa când ma pup eu cu iubitul meu ea e geloasa şi zice ca e tati al ei.Ce putem face sa...? (mai mult)
Iubitul meu ma cerut în căsătorie am acceptat desi mie mi se pare cam de vreme sa ne casatorim pentru ca ne stim de putin timp şi de asta nu sunt sigura ce ar trebui sa fac lui i- am zis asta şi a...? (mai mult)
De curând m- am mutat la părinți mei pentru ca soțul meu era violent am și o fetiță de 2 luni dar e o mica problema mama tot îmi zice cum sa o cresc nu înțeleg de ce se baga ea.Vi se pare normal...? (mai mult)
Daca o fata flatuleaza langa tine, e semn bun, inseamna ca te place? Adica eu ma gandesc ca inseamna ca e relaxata, altfel ar fi crispata, cum sa zic constipata? Cum imi dau seama daca ma place?
Am aproape 18 ani, am 17 momentan, am o surioara mai mica, are 6 ani, se poarta mereu peste tot după mine și vrea doar cu mine, vine la mine în camera. Recunosc ca nu prea îmi convine dacă îi...? (mai mult)
Parinţii mei nu mai sunt de acord cu sotul meu pentru ca el e de 2 ani în scaun cu rotile. Eu îl iubesc foarte şi chiar ne înţelegem bine, eu nu vreau să îl parasesc pentru ca e în scaun cu rotile,...? (mai mult)
Sotul meu a decedat acum un an în accident rutier, am cunoscut acum o luna un barbat care m- a întrebat daca vreau relaţie dar nu sunt aşa sigura de asta pentru ca dupa toţi vor zice ca nu l- am ...? (mai mult)
În seara asta m- a chemat sora mea sa ma duc la ea diseara. Ea are 20 de ani doar ca mama nu ma lasa sa ma vad cu sora mea. Mama cu tata sunt divorţati si eu am ramas cu mama, eu chiar vreau sa dorm...? (mai mult)
Buna tuturor, Am o problema in familie și anume: Sunt împreună cu soțul meu de aproape 10 ani și avem un copil de 3 luni. De când s- a nascut, mama mea nu se mai înțelege deloc cu soțul...? (mai mult)
Iubitul meu are 18 ani, iar eu 16, nu prea ma mai înţeleg cu el de ceva vreme pentru ca el imi cere doar sa facem dragoste. Eu consider ca sunt înca mica pentru asta, el nu înţelege, mi- e frica...? (mai mult)
Fratele meu a fost plecat cateva zile în vacanţa la mare. Are 17 ani, a fost cu niste prieteni, m- a chemat cu el dar nu am vrut sa merg. Aseara a ajuns si el acasa, când a venit m- a pupat pe obraz...? (mai mult)
Salut TPU, Am o intrebare ca sa ma linistesc mai mult :)) sunt de 4 luni intr- o relatie super, merge bine doar ca ma stresez ca imi mai trece numele fostei pentru care nu mai am nicio treaba, adica...? (mai mult)
Nu ma inteleg deloc cu familia.Nu am cu cine vorbi.Simt ca traiesc degeaba.Cum sa fac?
Am 17 ani, mama m- a născut pe mine când avea 17 ani, are acum 34 de ani și tata 37, el avea 20 când m- am născut. Mama mă întreabă de ceva timp când îi fac un nepot/nepoată dar eu consider...? (mai mult)
Am 16 ani, până la urmă am convins- o pe mama sa plece de la tata pentru ca era violent. Acum locuim la părinții mamei mele, eu cu ea, eu nu vreau relație pentru ca nu vreau sa dau peste un bărbat...? (mai mult)
Am 15 ani au venit părinții mei acasă din străinătate pentru ca mai e puțin si e ziua mea, fac 16 ani. Ei au zis ca nu pot veni de ziua mea dar au zis asta sa îmi facă surpriza. Duminica e ziua...? (mai mult)
Buna TPU, vin și eu cu o întrebare, părinții mei sunt cununați de o pereche de nași extraordinara, nașii nostri din păcate ne- au lăsat cu o luna înaintea nunții. Și nașii părinților ...? (mai mult)
Am 17 ani, m- am certat cu mama foarte tare pentru ca nu am venit la ora la care a zis ea acasă și am întârziat cu o ora. A zis ca sunt pedepsita.Vi se pare normal sa ma pedepsească la 17 ani? Ce...? (mai mult)
Am reusit sa îmi iau baiatul de la fostul meu iubit, baiatul are 10 ani însa nu s- a obisnuit înca cu fratii lui. Mai am cu actualul sot un baiat de 6 ani si fata de 3 ani, nici cu actualul soţ nu...? (mai mult)
Soacra mea face diferența foarte mare între mine și soția fratelui soțului meu. Pe mine când merg la ea ma pune la munca și pe ea nu o pune. Am fost la ea cu soțul meu ca venise fratele lui acasă,...? (mai mult)
Sunt divortata de 5 ani, am o fata de 6 ani care a ramas la mine după divorţ. Recent am cunoscut un barbat, el a întrebat daca daca vreau sa fiu cu el într- o relaţie dar eu ma concentrez pe fata,...? (mai mult)
Am 16 ani, pe mine ma creste bunica mea pentru ca parinţii mei nu prea aveau condiţii cand m- am nascut asa ca cei de de la protecţia copilului au intervenit şi de asta stau acum cu bunica mea. Parinţii...? (mai mult)
Poate eu sunt mai dificila uneori dar sunt asa pentru ca nu am avut o mama care să mă iubeasca când eram mica. De asta cand aveam 16 ani am plecat de acasa, l- am cunoscut pe sotul meu si acum suntem...? (mai mult)
Am 16 ani, îmi doresc un bebeluș chiar dacă am 16 ani, i-am zis mamei mele ca vreau bebe și ma chiar îmi doresc mult.Ce aș putea face în situația asta?
Soacra mea comentează mereu la mine că îmi iau bluze decoltate, i- am zis ca nu e treaba ei cum mă îmbrac eu dar nu înțelege și tot se ia de mine. I- am zis soțului lucrul asta, s- a luat de...? (mai mult)
Deci, să începem. Am renunțat la liceu în ultimul meu an pentru un om de nimic care nu merita, acum am întâlnit un băiat minunat si m- a luat la el acasă, dacă nu era el, eram pe străzi acum...Fostul...? (mai mult)
Peste 2 săptămâni sotul meu va fi operat din nou la coloana. A 2 operaţie dupa accidentul de motor ce l- a avut acum 2 ani. De când am aflat mă simt foarte rau, nu pot sa mănânc, am emoţii pentru...? (mai mult)
Am 18 ani, m- am desparţit recent de iubitul meu care acum e fostul pentru ca era violent. Recent am cunoscut un baiat acum 2 zile, el vrea sa ne cunoastem, dar eu nu sunt sigura pentru ca îmi e frica...? (mai mult)
Buna dragilor, Am cateva situatii de la care ma tot cert cu iubita mea. 1. Ea crede ca atunci cand esti in relatie barbatul trebuie sa isi asume majoritatea cheltuielilor cand iesim in oras. De exemplu,...? (mai mult)
M- a rugat sora mea să stau cu fata ei. Fata ei are 1 an, ea e la munca şi o creste singura, eu cu soţul meu nu avem copii şi nu ne prea pricepem la copii, dar nu pot sa o refuz pe sora mea, s-...? (mai mult)
Cum invata baietii sa cucereasca o fata in ziua de azi? Din carti, tv, tiktok, de la scoala? E vreo materie unde ii invata sa fie barbati? Si pentru fete - cum invata sa fie feminine si sa atraga...? (mai mult)
Din câte știți din întrebările mele am 6 frați, 5 băieți și o soră, ea e cea mai mica are 7 luni, iar eu sunt cea mai mare, am 17 ani. Băieții au 15 cel mai mare, 10, 9, 5 și 3 ani...? (mai mult)
Am 16 ani, mulți mă întreabă de ce nu îmi fac și eu un iubit. Sincera îmi e frica să îmi fac relație pentru ca sunt cazuri la știri multe cu fete ucise de iubit sau soț, mai bine singura ...? (mai mult)
Eu și soțul meu vrem sa mergem într- o vacanță doar noi, de când îl avem pe bebe nu am mai fost într- o vacanță. Bebe are 3 luni și eu alăptez constant. După părerea vostra ce ar trebui ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!