Sunt nasa de botez in Alba Iulia. Botezul e de 40 45 de persoane. Stiu despre trusou, costumas, platit preot etc, habar nu am insa cati bani trebuie sa pun. Ma ajutati, va rog? Multumesc.
Pentru inceput sper ca am ales bine domeniul. Pai, problema incepe in felul urmator: De ceva timp parca ma distantez tot mai mult de prietenul meu cel mai bun. L- am cunoscut acum aproximativ 2...? (mai mult)
Nu sunt o fata rea. Insa uneori vorbesc mult, mai comentez, sunt geloasa...Am un stil aparte, ba vreau asta, in 2 secunde vreau altceva, nu imi place aia, nu imi place cealalta. Iubitul meu este ...? (mai mult)
Cum sa fac ca un baiat sa ma placa? Ps :am banchet anul asta pentru ca sunt a 8, deci va rog ajutati- ma chiar plac acel baiat si nu vreau sa fiu respinsa, cum sa ii spun intr- un mod frumos ca...? (mai mult)
Voi credeti ca cei care au facut pe altcineva sa sufere vor primi rasplata?
Vrea cineva sa fim prieteni? Se pare ca mai toti apropiatii mei si-au epuizat interesele asa ca au plecat :)
Acum cateva luni parintii mei au adoptat o fetita de 6 ani, este foarte draguta, o iubesc mai mult decat pe mine, dar uitati chestia: este foarte cuminte dar imi este frica cand va ajunge ...? (mai mult)
Pentru ca oamenii nu sunt linistiti fara probleme in viata, pam pam, subiect nou. Parintii prietenului meu ( care are aproape 30 de ani) sunt oameni foarte autoritari si nesimtiti cu el. Il trateaza...? (mai mult)
Exista siteuri pentru adolescenti pentru agățat online (fete de 15 ani)
Nu mai pot, tatal meu inca de cand eram mic, a fost foarte dur, uneori pot spune ca se ducea spre prostie. Toata viata si- a batut joc de mine, mi- a cautat nod in papura, m- a criticat si mi- a reprosat....? (mai mult)
Buna ma numesc Alis am 26 de anni si am o problema mare dar foarte mare cu Mama. Am sa incerc sa nu va plictisesc cu povestile mele de viata vreau doar un sfat pentru ca sunt disperata. Pentru inceput...? (mai mult)
Pot sa primesc pensie de intretinator daca bunicul meu nu are handicap? si daca da cam ce acte mi-ar trebui?
ma poate ajuta cineva cu rasp la problema mea, pe 17.2. 2019 trebuie sa mi vina cm, acum 4 zile am avut o secretie maronie foarte putin in cantitate si de atunci nimic, ieri seara am facut...? (mai mult)
Cand ramane o femeie insarcinata? Mai exact cand e momentul cel mai potrivit pentru a concepe o sarcina? Si doresc alte sfaturi, gen dupa cat timp de la perioada sa incercam, cat trebuie insistat, etc....? (mai mult)
Am o problema cu iubitul meu S- a intamplat de doua ori in timp ce vorbeam cu el prin mesaje sa adorm Imi spunea ca merge pana la bucatarie sau ceva si eu mereu aveam telefonul pe silentios ...? (mai mult)
Bună ziua, am si eu un roman de spus. Am nevoie de sfaturi ca sunt într- o situație dificila. Sunt căsătorită și am un bebeluș mic, vin dintr- o familie cu părinți separați neavând sprijin...? (mai mult)
Salutare.De ce nu îmi găsesc nimic de făcut și stau degeaba când vine vorba de treabă. Adică de exemplu duc gunoiul după nu știu ce să mai fac.Trebuie să îmi spună cineva ce trebuie să fac...? (mai mult)
De ce unii oameni stau beti 3/5 zile, isi inseala nevestele si le spun copiilor ca sunt niste prosti si ca nu e bine ca au luat 9 la romana?
Foarte Important! Cine are rabdare sa citeasca tot am nevoie de parerile voastre si ce sfaturi mi- ati putea da. Salut si buna, este foarte complicat si o sa incerc sa scurtez din poveste cat se poate. ...? (mai mult)
Salutare tuturor ???? Anul acesta in vara vreau sa plec in Maroc la iubita mea sa ma casatoresc cu ea, eu sunt din tara de crestini iar ea este din tara de musulmani. Legea din tara lor ne interzice...? (mai mult)
Bună, mă numesc Elena și am 19 ani Sunt în concubinaj de 2 ani cu un soț iubitor și înțelegător. Am avut o relație înainte de a- l cunoaște pe actualul soț în care am fost dezamăgită,...? (mai mult)
De cand am fost diagnosticata cu episod depresiv sever nu ma mai inteleg deloc cu mama mea. O inteleg ca e stresata ca are multe pe cap dar e prea dura si rigida. Ea este genul de persoana ...? (mai mult)
Salut, TPU. Am 15 ani și nu ma înțeleg deloc cu familia mea, absolut deloc. Mama cu tata s- au certat când aveam 4 ani și s- au despărțit, acum stau cu tata și mama nu îmi mai răspunde la...? (mai mult)
FUNDA! Sa spunem ca niste parinti sunt omorati, ce se va intampla cu copiii daca unul este major si unul minor? Nu as vrea sa ii zic mama surorii mele, ce fac acum?
Am 13 ani și am o colega de aceeași varsta cu mine de care imi place... Ea sta cu o bancă înainte mea si ne înțelegem cât de cât bine dar ea are un iubit de 16... uneori imi da câteva...? (mai mult)
am o problemă cu părinții mei, am 13 ani și sunt sluga lor... Nu am voie să le răspund (stiu ca e ceva normal) dar ei mă controlează. Spre exemplu am vrut să plec cu niște prieteni...? (mai mult)
Mama mea a murit acum 5 ani când eu aveam 10 ani și nici pana acum nu am putut trece peste, durerea este mult mai mare acum decât o avem la 10 ani. Și în plus o tot visez aproape în fiecare noapte...? (mai mult)
Deci mie imi place de o fata si i- am scris pe Facebook un mesaj mai lung in care ii ziceam ca imi vine sa plang si nu stiu ce si tocmai a arat la altii si cand ies pe poarta la liceu imi zice cineva...? (mai mult)
Desi doare cand vorbesc despre asta incerc sa o fac. Acum 2 ani de zile m- am despartit de o fata, am iubit- o si o iubesc in continuare, de la momentul acela am trecut prin mai mult faze de depresie,...? (mai mult)
Avort,pro sau contra? De ce?
Dupa cum stiti mai sunt vreo 4 ore si suntem in 14.Pentru cei care nu au iubit/a (printre care ma numar si eu, desigur) am o veste trista si anume ca nu cred ca mai e timp sa facem cine stie ce schimbari...? (mai mult)
Vreau sa va cer o parere si nu e la misto! Am fost in oras cu tatal meu si dupa aceea am mers la farmacie! A luat un test de sarcina pentru mama(nu mi- a zis asta). Eu am deja o sora mai mare,...? (mai mult)
Saptamana trecuta am facut o fapta buna si m- am lasat de fumat.Nu insist pe subiect, doar va spun pe scurt ca am fost foarte racit si n- am fumat 2 zile, iar când am intrat apoi intr- o incapere in ...? (mai mult)
am 15 ani si sunt batut de mama mea... Tot timpul ma ameninta ca ma dau afara din casa si ca ma bat pana nu mai respir. Tin minte toate timpurile cand m- a batut si ma tragea de par, de haine,...? (mai mult)
Ce subiect de discuție as putea avea cu o fata pe care o plac? Cel mai interesant răspuns primește fundă.
Ce alegeti, casatoria sau parteneriatul fara acea hartie de la primarie unde zice casatorit? Copiii tot sanatosi sunt indiferent de asta, conteaza sa va aiba ca parinti. Eu nu as alege casatoria si nici...? (mai mult)
Ajutați- mă va rog. Dau fundă, dau tot, ă, cum aflu mărimea iubitei mele la deget? Adică vreau sa- i iau un inel și nu știu cum, ea are degetele mai subțiri, da nu vreau sa risc,...? (mai mult)
Să zicem că o persoană cu care nu ai mai vorbit de 4- 5 ani pentru că ați terminat- o prost te contactează și vrea să fiți prieteni/să ieșiți ca pe vremuri. Îi spui că nu vrei să ai nicio...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat daca ați fi in locul meu. Eu am 19 ani si un copil cu handicap grav de 2 ani. Bun, la medic merge mereu si nu se poate face mare lucru. Eu sunt singura si imi e foarte greu...? (mai mult)
Am 45 de ani si sunt un tip dragut, educat si cult.Si de mai bine de un an sunt singur.Dar nu asta e problema, e vorba despre altceva si anume ca de vreo 2- 3 luni am intrat in faza aia pe care psihologii...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tinder? Credeti ca se pot întemeia relatii serioase acolo? :)) Va rog fara comentarii rautacioase.
Considerati ca in ziua de 14 februarie - St. Valentines Day ar trebui: 1. el sa faca cadou ei? 2. ea sa faca cadou lui? 3. ambii sa- si faca cadouri reciproc? 4. fiecare sa- si faca cadouri? 5. ambii...? (mai mult)
De curând am fost dezamăgită de cea care o consideram cea mai bună prietenă. diferența de vârstă dintre noi doua este de 9 ani, eu sunt de abia la inceput de drum.O cunosc de 2 ani...? (mai mult)
Ma confrunt cu o dilema de ceva vreme si nu ii gasesc un raspuns. Avand in cedere faptul ca sunt la final de liceu si am sa dau bacul ma tot ingrijoreaza faptul ca nu il voi lua si ca relatia mea se va...? (mai mult)
Ce părere aveți despre aromâni? Cultură, tradiții, limbă, cum sunt ei.
Inca de cand aveam 6- 7ani cand parintii nu imi dadeau voie sa fac ceva sau nu imi cumparau ceva eu ii injuram in gand chiar daca ma intelegeam si ma inteleg foarte bine cu ei. Mi- am dat seama...? (mai mult)
Deci nu mai pot de nervi, am simtit ca il bat! Deci in urma cu o zi am postat pe TPU ca imi place de o fata pe care o plac si treaba e ca acea fata am mers azi cu ea si cu ceilalti dintre care un...? (mai mult)
Bună, îmi puteți spune cum să îi spun mamei că o să am un bebeluș cu logodnicul meu ( el încă nu știe ) Nu veniți cu răspunsuri pentru copile din astea de 15- 16 ani ( am 19) Eu aș vrea...? (mai mult)
Buna, de curand am terminat facultatea si dupa mi- am gasit un job in domeniul pe care l- am studiat.Jobul e ok dar am o problema cu un coleg de lucru care a inceput sa ma ia la misto cam toata ziua. ...? (mai mult)
Hei! Îmi puteți da câteva idei de mesaje frumoase pentru ziua mamei de naștere? Cea mai frumoasă primește fundă!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!