Povestea mea incepe asa : in noiembrie am inceput sa vorbesc cu o fata, ne- am inteles foarte bine chiar erau si niste comentarii cu niste apropouri (cand vorbeam prin mesaje) mai peste ceva timp am aflat...? (mai mult)
Aveti idee cum mi- as putea convinge mama sa ma lase sa- mi fac ziua intr- o vila inchiriata alaturi de mai multi prieteni si de iubitul meu? Mama are o gandire un pic ciudata si crede ca o sa...? (mai mult)
cum pot să-mi aflu strămoșii?
Spuneți-mi și mie de ce la munca e mai nașpa decât la școală, tot aud asta. Mie mi se pare că la școală. Îmi puteți explica cu avantaje și dezavantaje.(mulțumesc)
Cat ar trebui sa dureze un montaj video pentru o nunta? Am contactat o firma si au oferit doar 30 de minute de video cu toata nunta ( civil+ regelios+ petrecere+ ritualuri). Mie mi se pare foarte putin?...? (mai mult)
Deci mi- e rusine de mine! In urma cu jumatate de ora am ajuns acasa find plecat cu prieteni! si de ceva timp imi place de o fata iar fata acea vine cu noi. Treaba e ca mi- e imi place de ea dar ...? (mai mult)
Am o prietena cu care am deja 5 luni de relatie. Eu nu stiu cu exactitate ce sa fac. Inca o iubesc si nu stiu de ce mi- as dori sa ma despart de ea. Tipa ma iubeste foarte mult. Mi a oferit virginitatea...? (mai mult)
Cine mă poate ajută cu un episod din lecții de viață? Nu stiu sezonul sau episodul, dar știu ce se întâmplă in el. Este vorba despre o fata Andra care își vinde virginitatea pentru...? (mai mult)
Salutare :) Bunica mea este prea insistenta (are 61 de ani). Saraca mama a avut copilaria urata datorita ca a tipat la ea, mai ales daca mama mea nu voia sa faca un lucru sau sa il amane. Chiar si in ...? (mai mult)
Urmează sa fac cununia civilă la ambasada in strainatate... mi- au cerut aviz medical (analizele etc) si au spus că cel mai bine ar fi sa le fac la un medic român. Însă eu nu am posibilitatea sa ...? (mai mult)
Vreau ssd si nu stiu cum sa-i spun lu taicami, si vreau ssd de 1tb, sa dau jos tot hdd ul,la stocare sa am doar ssd, nici urma de hdd, cum sa-i spun? P.S:Tata are bani dar na
Sunt intr- o relatie de 2 luni si 3saptamani si prietenei mele ii place sa iasa afara, fie cu mine fie fara mine.Dar cand iese imi este teama sa nu ma insele si cand iese imi spune ca iese ...? (mai mult)
Nu pot sa cred ca m- am despartit de el. Il iubesc, nu mai suntem impreuna de 2 ani, dar da, inca il iubesc din tot sufletul. El are relatie, dar uneori ma mai cauta si mai vorbim. Ce pot sa fac? Mi-...? (mai mult)
am o problema...mi se pare cringe sa pun o intrebare aici deci am o dilema. Eu vorbesc cu o fata cam de 3 luni, la inceput am vorbit cu ea si m- a intrebat *ai mai avut iubite* si atunci credeam...? (mai mult)
Sunt super stresata deoarece sunt clasa a 8 a si e toata treaba asta cu examenul. Desi eu stiu de ce sunt in stare și ca sunt capabilă sa iau note mari, sunt descurajata din toate partile, mai...? (mai mult)
Vi s-a intamplat vreodata ca cineva la care tineati mult sa se schimbe brusc si sa va ignore total, vara motiv aparent?
Buna seara. Am si eu nevoie de un sfat de la voi, până ajung la medic sa ma conving.Sunt casatorita si pentru prima dată sotul si- a dat drumul in mine, problema e ca si ciclul a întârziat 4 zile...? (mai mult)
Bunica mea e bolnava.Acum e mai bine.Dar trebuie sa faca si putina miscare pentru ca e sanatos in primul rand.Dar ea nu vrea.Cat e ziua de lunga numai sta ca si paralizata pe pat, ca un lemn fara sa faca...? (mai mult)
Cum poate o persoana sa isi piarda interesul fata de partener asa rapid? Cum este posibil acum o luna sa vrei sa o vezi 24/7 iar acum nici sa nu mai vrei sa vorbesti cu ea fara vreun motiv bine...? (mai mult)
Am problema, am o relație de 3 ani cu iubita mea, cand am cunoscut- o era o fata buna si acum este, doar ca acum doi ani am aflat ca ea vorbește cu un tip mai mare decat mine si decat...? (mai mult)
Bună. Sunt o tanara de 21 de ani și pana în momentul de față am avut un prieten, o relație mai serioasă. Sunt o fată foarte frumoasă, toți baieții incearcă sa ma cucerească. Dar eu nu vreau...? (mai mult)
Diriginta mea i-a spus mamei mele ca eu am ras de un baietel care a facut pe el. Drept pedeapsa mama mea mi-a turnat apa pe pantaloni si m-a scos afara din casa ca sa se rada si de mine.
Acasa eu stau cu parintii (am 11 ani)si nu am niciun prieten. Am un frate de 25 de ani dar el e in Anglia.Stiti cumva cum as putea sa nu ma mai simt singur?(sa nu raspundeti cu, , ia- ti un animal...? (mai mult)
Nu credeam vreo data că o să am atât de multe sentimente, pur și simplu mă gândesc non- stop la el, îl văd peste tot ori unde mă duc, ii dor parfumul :X Nimeni' nu îmi face inima sa bata...? (mai mult)
Ce cadou credeti ca- s putea sa- i ofer prietenei mele de Valentine's day? Nu- s genul care ofera flori si ciocolata si un amarat de ursulet pe care il arunca- n coltul camerei si uita de el ani...? (mai mult)
Deci nu mai suport, mama mea e divortata si tatal meu sta la cateva sute de km, 500 si mama mi- a spus in urma cu cateva zile ca e intr- o relatie cu un vecin iar vecinul este UN PROFESOR de al...? (mai mult)
sora mea are 14 ani. Este inebunita după balet și balerine asa că face acasă foarte multe exerciții de stretching, ea face înot deci nu este chiar legumă. Însă îmi e teama sa nu faca...? (mai mult)
Salut, chiar e adevărat că într-o relație se pune accent pe diferența socială între parteneri adică ca ea să fie la facultate iar băiatul respectiv să muncească sau invers?
Salut, sunt Cezar am 14 ani si sora mea are 10, vreau sa spun ca eu cred ca familia mea nu ma mai iubeste, cand sora mea face toate prostiile si ma deranjeaza mama si tata ma bat doar pe mine. De ...? (mai mult)
al catelea descendent al lui Marin Preda sunt daca unchiul tatalui meu este verisor de gradul 3 cu nepotii lui Marin Preda (fara glume!)
Nu sunt căsătorită cu tatăl fetitei mele. Suntem deapărtiti. Fetita are un an si două lunite si fetita mea este trecut pe numele lui de familie. Pot sa ii schimb fetitei numele pe al meu ...? (mai mult)
Stiu ca pe acest site sunt fel si fel de oameni printre care si cei care nu au niciun rost si raspund doar ca sa stie ca nu tac, dar la intrebarile urmatoare am nevoie de un raspuns de la...? (mai mult)
Am ajuns să- mi expun povestea pe acest site pentru că nu m- am mai întâlnit până acum cu așa ceva și nu stiu cum să reacționez. Să începem, într- o duminică stăteam impreuna cu ...? (mai mult)
Deci. Daca o fata stie ca amicul ei cel mai bun s- a indragostit de ea, totusi ea continua sa fie la fel cu el, ba chiar s- au apropiat mai mult. El se duce pe la ea acasa mereu, ies mereu la suc. ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat! Am 23 de ani ..multe probleme si un copil de 3 ani cu handicap grav... sunt despărțită de tatal lui iar de curand am întâlnit un barbat cu care ma intelegg super si il...? (mai mult)
Îmi doresc o pisica, mama nu este de acord pentru ca deja am un cățel, in momentul asta ma simt singura, camera mea, am un pat etajat, ma rog sunt doua paturi, iar eu dorm in cel de sus, iar ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un sfat ceva.Bun. Se apropie 14 Februarie eu si prietena mea mergem la film in ziua aceea, iar pe langa film automat ii ofer un buchet de flori. Vreau sa stiu daca e de ajuns atat...? (mai mult)
Ce inseamna probleme foarte simple?
cum va înțelegeți cu parintii iubitei/soției voastre? Eu sunt genul de persoana căruia nu prea ii place sa mi se spună ce sa fac, sa fiu nevoit sa "dau raportul" unei persoane, urăsc...? (mai mult)
Salut, cum pot sa scot o fata in oras? I- am scris o data de ziua ei si mi- a spus că ma îmbrățișează virtual, ea lucreaza ca barman ii place sa posteze diverse băuturi si cafele. Cum o conving...? (mai mult)
Nu stiu cum sa încep sper sa ma înteleaga cineva de aici si sa îmi dea cateva sfaturi, cu cativa ani în urma, un baiat de la mine din sat, îi placea foarte mult de mine si mereu cand ma vedea...? (mai mult)
De la ultima mea relație cred că mă confrunt că o stimă de sine foarte scăzută, să încep prin faptul că relația mea s- a terminat în urmă cu doi atunci și de atunci sunt...? (mai mult)
El ma cearta pe mine ca de ce pun prietenilor din gaming[persoane random din toata lumea] emoticoanele astea: " :)), :D, ^^, :P, xD, o/, :), :/, T_T, >....? (mai mult)
Tata mereu o bate pe mama. Mama mereu are vanatai si eu si ea mai plecam de acasa dupa o cearta de a lor. Cand ne intoarcem tata iar e pus pe cearta si tot asa. Mama mereu zice ca va divorta, dar nu o...? (mai mult)
Mama si bunica ei sunt verisoare primare. Eu cu mama ei sunt de al 2-lea. Iar eu cu ea sunt nepoata din var. Ce grad de rudenie suntem? Ne putem casatori?
Sper să nu vă stric ziua cu această întrebare. Nu îl mai suport pe taică- miu! Îmi mănâncă zilele! Asta nu înseamnă că nu îi ofer respect. Nu este alcoolic, da' e foarte dificil...? (mai mult)
A mai patit cineva sa treaca printr- o perioada mai naspa ca sa zic asa? Am 22 de ani si 1.83 cm inaltime si am slabit de la 88, 5 Kg la 62.3 Kg si sunt slab, se vede si la fata, mandibula...? (mai mult)
Puteti sa imi dati un sfat? M- am certat cu prietena mea cea mai buna (ne- am certat din vina mea pentru ca eram geloasa ca nu mai vorbeste si cu mine si ca eu nu am cu cine sa stau sa vorbesc asa ca ne-...? (mai mult)
Nevoie de o parere feminina. Pe scurt am avut o relatie de 10 luni cu o fata (amandoi 19 ani ). Din pacate ultimele 2 luni nu au fost chiar perfecte, ba chiar contrariul. Am decis sa ii pun capat. In...? (mai mult)
Salut :) Tatal meu are 37 de ani si pur si simplu fumeaza 2 pachete de tigari pe zi. De fiecare data cand vreau sa fac ceva, sa ma joc un joc mai violent (cand ma joc, dau sonorul pe mut), tocmai atunci...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!