De ce nimeni nu este prietenul meu și nu mă susține absolut nimeni? Nici familia, nici prietenii, absolut nimeni. Mi se pare ca toți pe care îi cunosc se folosesc de bunătatea mea,...? (mai mult)
Sa zicem ca copilul tau are peste 18 si se muta. Daca e inca la liceu sau e la colegiu, ca parinte ai voie sa te duci si sa ceri noua sa adresa? Poate institutia de invatamant sa aiba o problema daca ...? (mai mult)
Hei prieteni! Acum o săptămână un amic m- a condus spre stația de autobuz și până sa plece mi- a spus sa îl iau în brațe. Faza ciudata a fost ca ne- am ținut foarte mult în brațe și parcă...? (mai mult)
Vreau sa fac un cadou virtual unei fete de 14 Februarie. Vreau sa fie special. Mentionez ca : - suntem la o distanta destul de mare unul de altul. - pot sa fac ORICE pe calculator, dar nu am o idee...? (mai mult)
. Sunt un băiat la locul meu. Timid. Dar sunt foarte gelos. Nu mai stiu ce sa fac? Cand ai scrie un prieten iubitei mele, sau un fost iubit al iei, ma ea o gelozie denuma. Stau si plâng nopțile....? (mai mult)
Azi am fost concediat, este al 5- lea loc de munca pe care il pierd din 2016 incoace... Dar sa incep cu inceputul. In 2016, am lucrat la un restaurant la mine in oras si desi am avut contract...? (mai mult)
Ce sa fac daca mama ma obliga sa fac pregatire la matematică? Efectiv da banii degeaba si nu inteleg nimic de la femeia aia.Ma strezeaza in fiecare zi sa fac exercitii la matematică...nici macar nu imi...? (mai mult)
Cum petrec cei singuri 14 februarie?
..Am o mica problema, am pe cineva din familie care are probleme cu alcoolul, ea desi are epilepsie ..cum pot sa o ajut, ca degeaba ea bea pe ascuns...nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc :(
Nu- mi vine sa cred ce prostie am facut aseara...Deci ma uitam la un serial indian si m- a emotionat atat de tare povestea aia de dragoste din scenariu incat m- am apucat in timpul reclamelor sa imi fac...? (mai mult)
Bună, aș vrea și eu o părere. Eu am 17 ani iar prietenul meu 19, iar mama nu e de acord cu relația noastră și eu vreau să mă mut cu el dar mi- e să nu ne facă rău mama mea. Ce aș putea ...? (mai mult)
Se apropie Valentine’s Day și aș vrea să mă ajutați cu niște idei de cadou pentru prietena mea. Suntem împreună de un an și opt luni și aș vrea să o surprind cu un cadou cu mesaj...? (mai mult)
in momentul de fața sunt intr- o situație delicata, părerea mea. Am rămas corigenta la matematica pe primul semestru cu media 4, da, știu, sunt o fraiera, urăsc matematica din ficați....? (mai mult)
Hei, de ceva timp am niște gânduri care nu îmi dau pace. Sunt împreună cu iubitul meu de câteva luni și pot spune că ne înțelegem foarte bine. El a ieșit dintr- o relație de lunga durata, ...? (mai mult)
Sunt într- o relație de aproape 2 ani. Problema e că iubitul meu nu vine niciodată cu propuneri să mergem să ne plimbăm undeva sau sa stăm câteva zile undeva sa ne relaxam. Eu sunt o fire căreia...? (mai mult)
Fata de care mie imi place ma evita mult... si in unele momente cand resusesc sa vorbesc cu ea i se inrosesc obrajii si se balbaie... E un semn ca ii place de mine sau ca ma uraste? Astept...? (mai mult)
Salut, am o intrebare! Este o colega in clasa mea, nu prea vorbim, doar pe messinger. Dar vreau sa intreb aceasta, de ce atunci cand incerc sa vorbesc cu ea, imi raspunde dar nu se uita la mine sau...? (mai mult)
Am putin peste 40 de ani si sunt singur.Asta cam de un an.Nu sufar de chestia asta, dar trebuie sa schimb ceva, nu e normal sa stau asa, nu? Bun.Si dupa ce m- am pus la punct cu niste lucruri, legate...? (mai mult)
Cum vă numiți iubitul? Gen puișor, iubirea mea etc. :D
Am avut o relație de câțiva ani cu un tip, după care el a plecat din țara. După câteva luni de la plecarea lui, eu m- am sărutat cu un alt timp și i- am zis fostului meu iubit ca as vrea o pauza....? (mai mult)
Vorbesc de o luna cu o fata, ne- am vazut de doua ori si totul a fost super. Acum 3 zile... am inceput sa vorbesc cu ea ca de obicei si ea mi s- a parut mai rece, dar nu am spus nimic. ...? (mai mult)
Deci asa incepe. M- am mutat de la o scoala care nu- mi placea, si aparent o fata(frumoasa) o facut la fel(nu eram colegi). Stam in aceeasi banca si asta stiu despre ea: - Avem cam aceleasi actiuni ...? (mai mult)
Am fost la un party unde a fost invitat si prietenul meu (am 14 ani), iar acolo era si fata unei profe din scoala (acea fata paracioasa care ii spune tot maicasii) si mna au aflat profele si cref ca o...? (mai mult)
Bună, o mica povestioara din viaţa mea. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi si ce parere aveti despre acest subiect? Funda tuturor:× Stau si ma gandesc cum e viata. Acum esti bine fericit si intr-...? (mai mult)
Salut, o scurta intrebare, cum se defineste familia in Uk? Si unde pot gasi in engleza ceva articole despre asta? Ceva oficial, pe site-uri gov sau serioase.
Acum cativa ani m- am intalnit cu un baiat dar acesta nu a vrut nimic serios si nu ne- am mai vazut de atunci dar in schimb imi tot trimite mesaje sau ma suna. Eu nu i- am mai raspuns si i- am sters ...? (mai mult)
Nu stiu daca aceasta este categoria potrivita sau nu; dar de un an- 2 am o mica problemică: am implinit 13 ani in 9 ianuarie si sunt destul de dezvoltată. Am decis sa incep si eu sa ma epilez...? (mai mult)
Salut, am o problema cu depresia asta. Mama mea ma cam uraste, bine asa cred eu mereu imi zice lenesule, puturosule, prostule, nu o sa faci nimic in viata asta. Ce pot face sa scap de toata tampenia...? (mai mult)
am nevoie de un raspuns ftf tftft rapid. Nu am dat teza la engleza. Si sap asta avem practica deci nu ne mai vedem cu doamna. Am 2 de 6 la eng. Ce se intampla daca nu am dat teza?...? (mai mult)
Am o problema. Am 25 de ani si am o colega care are 27 de ani si este divorțata de prietenul ei. Problema e ca eu o cam plac si as vrea ceva de la ea. Vorbim mai non stop, facem glume ...? (mai mult)
Bună TPU, Joi plec din țară pentru 5 luni cu proiectul Erasmus. Până acum mi s- a părut a fi o idee foarte bună, mai ales că sunt mulți studenți care pleacă cu astfel de burse. Totuși ...? (mai mult)
Cum sa le spun parintilor ca vreau sa imi fac un tatuaj? Pare ciudat asta fiindca am 21 de ani si nu cred ca ar fi de acord cu asa ceva.In caltea sunt major face ce vreau dar nu vreau sa ii supar cu ceva,...? (mai mult)
Cum poate o persoana sa devina mai descurcareata in conditiile in care acea persoana este balbaita?
Am nevoie de ajutorul tau. Sunt la gimnaziu si am foarte putini prieteni dintre care niciunul nu e "adevarat". Clasa mea are un grup de "flexers" in care toti sunt de medii proaste si se cred...? (mai mult)
De ce oamenii se schimba? :( Uneori ma gandesc daca nu cumva doar isi dezvaluie adevaratul caracter... O persoana foarte draga mie a inceput sa fie de nerecunoscut. Nu pot iubi pe cineva care mai nou...? (mai mult)
Bună..Sunt cu un băiat 2 ani..Totul nu prea mai merge bine iar astazi m- am certat destul de rău cu el...Iar el mi- a zis ca vrea sa luam o pauza, va rog mă puteți ajuta cu un sfat îl iubesc foarte...? (mai mult)
Salutare anonimi! Vorbesc cu o fata de o luna de zile, e totul placut intre noi, ne intelegem, ea e putin mai timida si rusinoasa in exprimare directa, mi- a spus si imi si arata ca ii place de mine,...? (mai mult)
Am facut o greseala mare. I- am luat cardul mamei si am inceput sa platesc o gramada de lucruri. De exemplu am bagat o gramada de bani in fifa... am donat pe Youtube si usor usor s- au facut...? (mai mult)
Sunt impreuna de aproape 2 ani cu un baiat ce este de etnie roma. Familia mea nu- l accepta nici in ruptul capului.Am fugit odata in vara cu el, dar m- am intors fiindca am decis sa- mi continui ...? (mai mult)
Se apropie Sf Valentin si eu habar nu am ce pot sa-i iau iubitului meu. Nu as vrea sa dau prea multi bani pe un cadou si sa nu-mi placa... deci, ceva sugestii?
Cum sa le arat parintilor ca sunt responsabila?
E posibil ca un barbat sa iubeasca doua femei?
Heya! Am o problema si nu stiu cui sa i- o spun... de cateva luni am observat ca daca cineva vorbeste despre parinti (boli, moarte) sau orice feluri de probleme ma enervez si numai pot vorbi cu nimeni....? (mai mult)
De aproape 2 ani m- am despartit de un baiat, el acum are relatie. Eu il iubesc la fel de mult, nu l- am uitat si inca tin la el enorm. A fost o pauza la inceput cand el si- a facut relatia, dar dupa...? (mai mult)
Aseară tata a avut seară de poker cu niște prieteni.Bine- nțeles că iar a trebuit să stau după ei până la miezul nopții, să le fac cafea, să le schimb scrumierele, fă- le tot felul de gustări,...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema, prietenul este suparat pe mine ca nu comunic cu el. Acum 6 - 7 ani mi- a murit tatal si de atunci m- am inchis in mine si de fiecare data cand ii ceream ceva mamei imi spunea...? (mai mult)
Buna seara TPU. Sunt insarcinata si doresc sa fac avort, nu din cauza banilor sau a faptului ca ma iubesc doar pe mine insami ci din simplul fapt ca nu as putea creste copilul acesta asa cum mi- as dori....? (mai mult)
De ce aleg unii oameni sa se mute din tara chiar daca au o viata frumoasa aici, o situatie financiara foarte buna? De ce aleg sa isi educe copiii in alta tara. Aici nu vb despre oamenii care pleaca la...? (mai mult)
Ce înseamnă friendzone?
De ce este lumea atât de rea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!