Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 5 Martie 2025 sunt:
Buna seara TPU. Sunt insarcinata si doresc sa fac avort, nu din cauza banilor sau a faptului ca ma iubesc doar pe mine insami ci din simplul fapt ca nu as putea creste copilul acesta asa cum mi- as dori....? (mai mult)
De ce aleg unii oameni sa se mute din tara chiar daca au o viata frumoasa aici, o situatie financiara foarte buna? De ce aleg sa isi educe copiii in alta tara. Aici nu vb despre oamenii care pleaca la...? (mai mult)
Ce înseamnă friendzone?
De ce este lumea atât de rea?
Bună seara! Mă puteți ajuta cu un răspuns la o întrebare? Dau fundă. Vă mulțumesc! Ce simptome ai când ești însărcinată?
Sunt la facultate, am un grup de 4 persoane inclusiv cu mine. Cu doua dintre fete ma inteleg cat de cat, dar a3- a mereu se contrazice cu mine din orice motiv. Mereu cand spun ceva se baga...? (mai mult)
Cum credeți este normala o relație dintre o fata de 16 și un băiat de 20? ????
Trebuie sa va spun ca v- am urmat sfaturile si aseara am pus capat relatiei despre care v- am vorbit in cele doua intrebari anterioare.Bine, la asta a contribuit si sora mea, recunosc, care a venit ieri...? (mai mult)
Nimfele pot sta pe deget? SCRIETI DA SAU NU
Ce pot face sa imi conving parintii sa imi cumpere iPhone? Imi doresc iphone de mica. si vreau sa imi iau iph 6S si este 1600 de lei si lor le covine un asemena pret. dar ce sa le spun sa imi...? (mai mult)
Am 23 de ani, ma consider un baiat serios, timid, inalt, matur, cu cei 7 ani de acasa are stie sa respecte o femeie. Duc o viata cam singuratica, langa multe fete, fiind la facultate, unde nu...? (mai mult)
Hei, ce sa fac daca imi place un baiat care e cu 5 ani mai mare ca mine (are 20) si e anul 2 de facultate? El face facultatea in București si eu sunt la liceu in alt judet (din judet cu el)... ce sa ...? (mai mult)
Buna, TPU! O fata de 17 ani se poate muta împreună cu prietenul ei, legal vorbind?
Heei! HELP! In februarie e ziua BFF-ului meu si am doua dileme. 1 ce cadou as putea sa ii iau? Si 2. Vreau sa fac un gest frumos pentru ea gen un clip sau ceva de genu. Idei?
Deci fac 23 de ani si am dese certuri cu maicamea cand e sa ma duc la gagicamea. Nu ii convine nimic. Amandoi muncim si facem naveta zilnic eu fiind sofer. Zilnic obosit cu munca asta de nu mai ...? (mai mult)
I- am trimis de revelion cand eram foarte beata un mesaj celei mai bune prietene cum ca as face sex cu iubitul ei. Nu a vazut atunci si s- a uitat ieri in conversatia noastra si a vazut mesajul. Si nu ...? (mai mult)
Ce grad de rudenie e intre mine si o fata daca bunicul meu este verisor primar cu strabunica ei? Va rog sa argumentati raspunsul.
De ce credeți că nu mai țin căsniciile în ziua de astăzi?
Revin cu o intrebare.M- am impacat cu iubita mea dupa cearta urata de ieri, dar am facut din nou o greseala.Am incercat sa o conving ca vreau sa ma schimb si sa devin mai barbat, chiar daca am doar 18...? (mai mult)
De ce simt nevoia unele cupluri sa își exprime afecțiunea fata de partener in public?
Bună tuturor, ce părere aveți despre cei care nu doresc sa se afișeze cu iubitele/soțiile lor pe rețelele de socializare? Aștept răspunsul vostru. Mulțumesc
Probabil ati auzit de cazul de la Constanta, cu cei doi baieti morti de un sofer beat. Unul dintre ei era prietenul meu... Si nu ma gandesc decat la el..nu pot sa dorm si imi este frica sa...? (mai mult)
Heidi TPU! Vi s- a întâmplă vreodată să fiți împreună cu cineva și să simțiți că iubiți acea persoana, ba că nu o mai iubiți? Așa este în cazul meu, simt că îmi iubesc prietenul, uneori...? (mai mult)
Vin cu o întrebare puțin patetică. Vorbesc cu o fată de vreo 3 luni și m- am gândit să îi iau un cadou, dar nu prea știu ce (mă gândeam la o carte cu pagini albe ca să scrie ea, ...? (mai mult)
Fostul meu iubit si-a facut relatie si m-a anuntat, eu i-am urat multa fericire, am procedat corect nu?
(Sper sa nu fiu luată la mișto). De curând vorbesc cu un băiat, totul e super acum, ma simt respectată, mi se oferă acea atenție de care am nevoie și când suntem împreună radem glumim,...? (mai mult)
Mi-a scris fostul prieten, ce să fac?
Am 20 ani si traiesc cu parintii. Tatal meu nu mai lucreaza de cand a avut niste probleme, iar de atunci totul e pe umerii mamei. Ei in trecut au facut niste datorii foarte mari iar acum mama nu se ...? (mai mult)
Bunicul meu a murit astăzi din păcate. Țin să menționez că eu am crescut fără tată și bunicul meu a fost ca un tată pentru mine. Aveți idei cum să trec peste șocul acesta?...? (mai mult)
Voi ce faceti cand sunteti dezamagiti de propria persoana si de actiunile voastre?
Bună. Ceea ce va voi spune e mai mult o curiozitate, dar am și o întrebare legata de asta. Ok, o sa încep cu începutul. A fost băiatul asta la metrou, mai bine zis la Eroii revoluției, pe...? (mai mult)
De ce în general româncele preferă bărbații de alte etnii sau naționalități în detrimentul românilor? De ce sunt mai multe femei care preferă rromii, italienii, arabii, etc decât cele care...? (mai mult)
Cine sunt eu sa am un vis? Cine sunt eu sa fiu cineva? Eu cred că nu am niciun scop pe acest pământ... Vreau doar sa nu interacționeaz cu oamenii și să nimic ..Viața nu-i de mine...:(
Despre zodia scorpion?
M- am despărțit recent de prietenul meu. Îl simțeam distant şi rece față de mine. N- am mai vorbit de aproape o săptămână, nu mai vreau să- i scriu, am obosit să mă implic doar eu. Ne- ...? (mai mult)
Voi la ce vârstă v-ați căsători/căsătorit?
Am 20 de ani si as dori sa plec in strainatate la munca o perioada ca sa pot strange niste bani. Am aplicat pe ejobs la mai multe joburi si am primit azi un telefon de la una din joburi la care ...? (mai mult)
Sunt cu psihicul la pământ și am nevoie de ajutor! Azi am dat teza la mate și nu am știut să fac absolut nimic! Îmi e frica de reacția profesorului, dar și de reacția colegilor că o să râdă...? (mai mult)
Daca esti in jurul varstei de 30 de ani si nu esti realizat, casatorie, copii asta inseamna ca nu esti in randul lumii?
Singurătatea doare cel mai tare, m- am saturat sa fiu singur, nu mai vreau să trăiesc degeaba. Am un serviciu, am bani, am aproape tot ce îmi doresc, doar că nu am o familie. Am 26 de ani și...? (mai mult)
ei bine cu un an in urma bunica mea a murit de cancer la pancreas.Am aflat ca are cancer vara mai trecuta si era un stadiu avansat in care nu se mai trateaza si bunicii nimeni nu i- a spus ...? (mai mult)
NU MAI SUPORT animala asta de mama! Are 34 de ani, eu 16 ani. Mi- am pierdut din greseala auxiliarul de romana, iar cand i- am zis ca nu o gasesc s- a suparat foarte tare si mi- a zis cuvinte urate. ...? (mai mult)
Deci e prima data cand pun o intrebare aici, dar chiar era nevoie pentru ca tocmai mi- am pierdut cea mai buna prietena care era mai ceva decat o sora. A fost vina mea. Am mintit- o cu o chestie, dar...? (mai mult)
Am o mare problemă si as avea nevoie de un sfat. Am facut cununia civila in august. Stau cu sotul in oras cu chirie, iar în weekend mergem la tara. Soacra mea este o persoană rea, vorbeste...? (mai mult)
Mama mea urmeaza sa se casatoreasca anul acesta. Eu pana luna trecuta cand a venit cu omul acela in vacanta de iarna in vizita, nu am vorbit decat niste cuvinte cu el de vreo cateva ori cand vorbeam ...? (mai mult)
M- am îndrăgostit de o fată, de vreo 6 luni. Deci să vă spun, eram clasa a9 a (acum 4 ani)cand iei îi plăcea de mine, dar eu nu aveam nici un sentiment fata de ea. Veneau tot...? (mai mult)
Hei! Am 14 ani si un iubit cu jumatate de an mai mare ca mine. Suntem impreuna de 4 luni. Si nu am avut pana acum un sarut. Doar zilele trecute ceva scurt pe buze...(primul). Stiu ca tine la mine. Eu tin...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un sfat de la voi, va rog. Locuiesc cu mama mea (ea nu are sursa de venit) si cu bunica in casa celei din urma. Anul trecut mi- am cumparat din banii mei o masina pe ...? (mai mult)
Cum sa le spun parintilor mei ca vreau sa merg in afara sa lucrez? Am avut o situatie mai grea tot timpul, am facut un an de facultate si am fost nevoita sa renunt din cauza situatiei financiare...? (mai mult)
Bună ziua, vreau o părere de la voi. Acum 3 zile am ieșit cu un tip am stat ore întregi împreună și a fost minunat. El m- a întrebat dacă ne vedem și în week- end și eu i- am zis ca da, în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!