Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 5 Martie 2025 sunt:
Dragi mamici care imi puteti da un sfat, sunt casatorita de 2 ani, de 1 an de zile ne- am strans bani cat sa ne ridicam o casa dar sotul zice ca nu ajung banii. Ba ca ce facem in Romania ba ca nu ii ...? (mai mult)
Luni saptamana aceasta am avut o problema persoanala grava care a dus la un atac de panica. Cel putin asa l- au numit la urgente, pentru ca am ajuns si pana acolo. Problema este ca, dupa acest aspect,...? (mai mult)
Îl cunoașteți pe Abi "talent"? Oare cu ce se ocupă părinții lui de au avut bani sa îl facă așa popular?
Numele meu este Albert si am 12 ani. Ora mea de culcare este ora 8 seara. Nu imi place sa ma culc asa de devreme dar atunci cand ii spun asta mamei mele ea nu ma baga in seama si ma duce la mine...? (mai mult)
Cine îmi poate spune un site unde pot găsi brățări pentru cuplu de argint Multumesc ❤️
Salut unde ii place unei fete sa ii pui mana, și din ce se supără ele?
Cum sa-i spun unui barbat ca nu imi doresc copii? La inceputul relatiei sau pe parcurs, in ce fel?
Fratele meu si- a pierdut cel mai bun prieten intr- un accident si acum nimeni nu mai poate sa il calmeze.E adolescent, are 16 ani.Stim cu totii ca a fost un soc si ca erau foarte apropiati, dar credem...? (mai mult)
Buna, acum putin timp am pus punct unei casnicii de 8 ani. Ce doresc sa stiu este ca ma simt inchisa, ca nu ma pot destinde, ca nu pot oferi nici unui baiat sansa sa ma cunoasca, sa se apropie de...? (mai mult)
Parinti... am un loc bun de munca. Am avut posibilitatea sa imi iau o masina bunicica si acum vreau sa o vand si sa imi iau alta mai buna. Stand cu tata si mama, tata mereu umbla cu masina mea(el nu are...? (mai mult)
Salut, am de luat o decizie. Am 26 de ani, am o relatie cu un musulman de 1 an, ne iubim. Sunt gravida in 7 luni cu el. E gelos, posesiv, protector si religia e importanta pentru el, imi impune multe...? (mai mult)
De ce mama nu ma iubeste? De la un timp, mama petrece mai mult timp cu tata, si pe mine ma uita, ma lasa balta, parca nici nu as exista eu in casa, ci doar ea si tata. Plang mereu ca sunt pe locul...? (mai mult)
Iubita mea nu- mi acorda destula atentie.S- a racit totul intre noi cred. Ieri spre exemplu am surprins- o.Am stat langa blocul ei sa vina de la liceu, am luat o pizza, in speranta sa- mi...? (mai mult)
Cam cât se dă acum cinste la nunți în Bacău? Dacă ești verișor cu mama miresei?
Salutare, știe cineva câți bani sau ce beneficii mi se oferă când mă căsătoresc?
Încetul cu încetul ma detașez de toată lumea..Nu îmi mai vine sa vorbesc cu nimeni.Ce înseamna asta?
Ce simte un băiat atunci când te desparti de el?
Credeti ca exista prietenie fara interese? Exista prieteni care raman cu tine indiferent ce masina ai, ce slujba ai, ce fel de haine porti etc.?
Salutare comunitate. Am o intrebare care tine de gandirea obiectiva sau subiectiva a fiecarei persoane care alege sa- mi raspunda. Nu imi plac si nu doresc raspunsuri de 3- 5 cuvinte. Ce parere aveti despre...? (mai mult)
Heii TPU! Michelle Obama soția lui Barack Obama a scos o carte noua care se numește"Povestea mea".Am citit- o și din păcate mi s- a părut cam plictisitoare nu era nimic acolo scris de masoni, de ...? (mai mult)
Buna, sunt împreună cu iubitul meu de 2 ani și 2 luni, eu am 20 și el 19, și am stat în aceeași casa dar de o luna stam separat din cauza unor chestii care s- au întâmplat și a trebuit sa...? (mai mult)
Am nevoie de câteva sfaturi, orice sfat m- ar ajuta. Unchiul meu are 2 fete, mătuşa a plecat la începutul lui noiembrie cu cele 2 fetițe fără ca el să ştie unde pleacă. Nu mai are acces...? (mai mult)
am avut o relație de 5 ani jumate cu o fata până prin octombrie și acum am realizat faput că nu mai am nici un prieten cu care sa ies la o bere, la o poveste sau sa ii spun ceva mai important....? (mai mult)
La mine acasă atmosfera e tensionată, bunica mea bea, are chef de scandal și ne blestemă in fiecare zi, inclusiv pe părinții mei. De fapt și bunicul meu a început să o ia razna ...? (mai mult)
Ma numesc Bogdan, am 13 ani si am o intrebare la care o sa imi dau singur jumatate din raspuns. EXISTA SOSII?(adica persoanele care seamana cu tine si nu ma refer la aspectul fizic si la cel moral)....? (mai mult)
Fiind insarcinata in 3 luni, am decis ca in luna martie 2018 sa angajez o persoana la noi in firma ca sa preia din atributiile mele. Spre ghinionul meu am angajat o persoana, pe care o plateam in realitate,...? (mai mult)
Ce cadou pot da la o fata care împlinește 18 ani? În afară de chestii personalizate. Oare se dau și bani?
Ca sa țină relatia cat mai mult...ce trebuie sa fie intr-o relatie lunga durata?
Deci eu am 13 ani și am avut o relație cu un tip timp de 3 saptamani și m- am decis sa ii zic mamei după atâta timp și asta am făcut. Ma gandeam ca o sa fie in regula cu faptul asta pentru...? (mai mult)
Hei, am nevoie de ajutor, am luat un 5 la limba si literatura romana si nu stiu cum sa ii spun mamei, (fiind profesoara e mai dura ). 5 poate nu e asa slab fata de 2, 1 etc dar eu nu prea iau note...? (mai mult)
Uneori simt că îmi iubesc iubitul și alteori simt că mă enervează și plictisește. De ce?
Sunt într- o relație cu un băiat de 26 de ani, suntem împreună de 3 ani și am ales amundoi sa ma mut la el (precizez ca el sta cu părinții). La început a fost totul frumos dar peste un...? (mai mult)
Știți că multă lume spune să fii tu (vorbesc la general), să nu te schimbi pentru alții, să nu- ți pese de ce zice lumea, etc. Eu vă/mă întreb acum: dacă tu (iar vorbesc la general), ca...? (mai mult)
Buna colegi, am o problema mai urata si vreau sa vad pareri de la voi, sunt pe cale sa ma insor cu persoana pe care o stiam inainte altfel, acum de mai mult timp este schimbata destul de rau in sensul...? (mai mult)
Buna, am revenit din nou cu o întrebare. Am cunoscut acum 3 săpt sau o lună nu mai știu sigur o fată. Ea are prieten doar că nu s- au văzut, el e din alta parte iar ea a stat numai la țară. ...? (mai mult)
Eu sunt Balanta iar prietenul meu este Capricon, credeti ca o sa meargă?
Bună, sunteți de acord să aveți o relatie cu fostul sot a surorii tale? Să precizez ca ei au un copil împreună dar fiecare și-a refăcut viața.
De cateva zile mama mea se comporta ciudat cu mine.Cand ma duc la ea sa o imbratisez ma alunga in camera desi nu am facut/zis nimic.Azi cand am luat 6 in teza la romana desi invatasem mult m-...? (mai mult)
Am 18 ani, daca plec de acasă definitiv ce trebuie sa am in vedere?(cu banii am rezolvat)
Bună seara TPU, am si eu o problema. Sunt însărcinată în 5 săptămâni și iubitul meu nu vrea acest copil, țin să menționez că avem o relație de 2 ani jumătate. Problema este că eu iubesc...? (mai mult)
Am vorbit o perioadă cu un tip de 29 ani care părea să aibă o relație serioasă, dar îmi tot trimitea mesaje, îmi cerea poze. În ultima perioadă îmi scria tot mai des şi mă întreba dacă...? (mai mult)
Sunt casatorita si am un baiat de 11 ani. In urma cu aproximativ un an am inceput o relatie cu un barbat casatorit, si el avand un baiat de 9 ani din prima casatorie si o fata de 1 an si 3 luni din cea...? (mai mult)
Sunt baiat cu dizabilitati si lucrez la un centru crestin si eu maine sunt chemat la lucru dar nu mai vreau sa ma duc pentru ca afara e frig si zapada si nu sunt angajat la ei, lucrez doar...? (mai mult)
Tocmai am aflat ca mama mea are cancer la san, plaman si os(cancer mamar de stadiu 4). Toata ziua plang nu stiu ce sa fac nu de mult mi- a murit un membru din familie acum... chiar nu stiu ce sa fac si...? (mai mult)
Salut.Sunt cu o fată de 6 luni aproape.Ea are 20 ani eu 21. Eu eram virgin și am făcut dragoste cu ea și după câteva zile a început să se răcească foarte mult față de mine, nu mai iesim in...? (mai mult)
Care este părerea voastră despre bărbații cu familii, copii care vorbesc şi cu alte femei, se văd cu ele? Ce credeți că înseamnă asta? Doar distracție, părerea mea. Dar acele femei de acasă...? (mai mult)
De ce în viață oamenii sunt așa răi la locurile de muncă dacă te văd că nu te prea descurci? De ce la servici chiar dacă stai la locul tău colegii fac mișto de tine dacă au văzut că ești...? (mai mult)
Oare cum poate cineva sa renunte asa usor la omul despre care pana mai acum cateva zile spunea că il iubeste si ca isi doreste ca ei doi sa fie impreuna pentru totdeauna? Cum pot fi unii atat de rai,...? (mai mult)
As vrea si eu sa intru in vorba cu o fata cu care n-am mai vorbit de mult.Va intreb pentru ca nu vreau sa scriu prostii.Multumesc!
Am mai pus intrebarea asta, dar am sa incerc si la alta categorie. Am nevoie de cineva care sa aiba rabdare sa citeasca si sa ma inteleaga. Buna! Stiu ca o sa para stupid dar mi- am facut cont aici...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!