Bună tuturor. Dacă un bărbat lovește pe femeia lui, regretand mai apoi. Credeți că îi posibil sa se mai repete?
Recent am aflat o veste rea, iar eu nu m-am simțit tristă chiar daca țin la acea persoana. A mai trecut cineva prin a așa ceva? Care ar fi cauzele lipsă sentimentului de tristețe?
Salut, va rog să mă ajutați, am 21 de ani și săptămâna asta am renunțat la locul de muncă pe care il aveam în RO, fiindcă mi- am gasit ceva prin niște prieteni în Anglia la reparat de paleți....? (mai mult)
Salut. Verișoara mea se căsătorește cu verișorul prietenei mele. Ce imi vine prietena mea? Pot avea o relație, căsătorie sa întemeiez o familie?! Va mulțumesc mult!
Cât costă traiul lunar pentru un adolescent român care s- a mutat în Statele Unite pentru studii? O taxă lunară de 3.000$ pentru liceu, chiria, mâncarea, hainele, transportul? Aproximativ....? (mai mult)
Salut/buna, e o situatie mai psihologica. Stau de atatia ani in casa cu un om nebun, in sensul ca nu bea, nu se droghează, si da! e tata! Se leaga de mine din absolut orice, chiar daca e vina lui...? (mai mult)
deci nu mai pot e ora 5 noaptea si tot imi sta capul la un lucru! la tatal meu care a fost politist de frontiera totul a inceput asa in 2006 a avut un accident si dupa toate astea a avut multe probleme ...? (mai mult)
am o intrebare.Eu si sotia mea ne- am despartit, nu a mai vrut sa continuie relatia cu mine si eu am pus o poza cu alta fata pe pagina de socializare si intr- o relatie decurs de cateva ore...? (mai mult)
Salutare TPU, Recent am inceput sa imi caut o prietena(am 16 ani) si un prieten mi- a sugerat, , online dating, , . Imi puteti sugera cateva aplicatii (fara tinder sau in general aplicatiile care nu...? (mai mult)
De ceva timp îmi tot răsuna tot felul de gânduri in minte, am tot felul de momente de derealizare. Îmi tot pun întrebări despre diverse nimicuri. Sunt tot mai dezamagita de mine și indiferent ce...? (mai mult)
Am cunoscut o fata in urma cu o luna si dupa o perioada am intrebat- o daca ma vede doar ca pe un simplu prieten sau sunt mai mult de atat pentru ea. Mi- a raspuns ca nu sunt doar un prieten, dar ca nu...? (mai mult)
Am ramas cam singurel si imi e dor de niste oameni... Cel mai mult mi- e dor de o fata pe care o iubesc si care cred ca m- a iubit si ea candva...Dar a ales sa mearga pe alt drum. N- am mai vazut- o, ...? (mai mult)
Salut. Am o bunica din partea tatălui cu care n- am mai vorbit și nu am mai văzut- o de multi ani. Ce știu e ca trăiește și ca nu prea o caută nimeni, singura persoana cu care mai vorbește ...? (mai mult)
ma numesc Alexandra si am 18 ani, am un frate de 14 ani pe care l- am prins in timp ce se masturba in camera sa, el a accesat un site pentru adulti si se masturba, cand am intrat in camera...? (mai mult)
Iubita mea îmi cere sa fac un lucru (ceva real, fără cuvinte, ci pur și simplu sa îl fac) ca să ii demonstrez ca o iubesc. Ce as putea sa fac? Țin sa menționez ca relația noastră este...? (mai mult)
De la ce varsta e normal sa nu mai dormi cu copilul in pat?
Salut, intampin o problema ce dateaza de foarte mult timp, parintii mei refuza indirect sa- mi achizitioneze un PC, cred eu din cauza ca sunt cam dependent de el, de ani buni le tot cer acelasi lucru...? (mai mult)
Bună ziua, cer ajutorul vostru în acest caz : Am o prietena are 16 ani si parinții ei (doar mama) nu are grija de ea. Aceasta copila vine de la scoala face curat in toata casa, face de mancare si ...? (mai mult)
Bună. Am o mică dilemă, am 19 ani si as vrea sa plec in străinătate la lucru, părinții mei nu o să fie de acord, mai ales tata. Sa plec fara sa le zic e prea copilăresc, cum ar trebui să...? (mai mult)
Hei TPU... vreau sa stiu si eu daca ce am eu este o boala la cap. Nu pot sa port o conversatie normala, nu stiu ce as putea spune, simt ca am capul gol cand vorbesc cu anumite persoane, nu am subiecte...? (mai mult)
maine adica pe 9 ianuarie este ziua tatălui meu si as vrea sa ii cânt o melodie de la multi ani dar special pentru ziua lui, sper ca m- am exprimat corect. Pe scurt o melodie cu la multi ...? (mai mult)
Am renuntat la cmbp si am nevoie de sfaturi, in fine o sa vedeti daca cititi. Deci, am un amic cantaret care m- a invitat acum vreo 7 luni la filmarea videoului sau muzical. Am mers si m- am imprietenit...? (mai mult)
Mama ma face salbatic. Nu inteleg de ce... Vara trecuta ieseam in fiecare zi pana pe la 12 noaptea si iarna asta abia daca ma mai duc la magazin (in afara scolii). Iarna asta am stat mai mult in camera...? (mai mult)
Cum imi determin iubitul ( 26 de ani/ super comod si incapatanat ) sa ma ajute la treburile casnice? Sa nu mai fie atat de delasator? E foarte obositor ca eu sa le fac mereu pe toate in timp ce el are ...? (mai mult)
am 14 si am un frate de 10 ani care sufera de autism sever, eu vreau sa ma joc cu el, dar nu stiu ce sa fac pentru ca copii cu autism au modul lor de a se juca, ce sa fac?
De ce credeti ca iubitul meu tot acceseaza site- uri de dating daca sustine ca ma iubeste si ca vrea sa imbatranim impreuna? L- am prins ca tot umbla pe Tinder si imi zicea ca si- a facut cont aiurea...? (mai mult)
Cum pot afla parintii ca le-ai furat bani de pe cont? PS:vreau sa iau sa bag in fortnite.
Vreau sa cer ajutorul cuiva care a trecut prin asta, de 3 luni am niste stari destul de urate, fiecare zi se repeta, sunt la un liceu urat, dar nu am ce sa- i fac. Urasc totul din el, afara e o monotonie...? (mai mult)
Pentru o nunta cu 50-60 invitati merita sa pui un dj? Avand in vedere ca e o petrecere care nu tine toata seara, ci 5-6 ore. Sau mai bine vine cineva cu un laptop, il conecteaza la o boxa?
Iubitul meu îmi spune ca ma iubește și vrea sa fie cu mine numai când e beat și a doua zi îmi spune ca nu poate fi impreuna, îmi spune cineva de ce spune asa?
Deci...cum sa incep... Iubita mea sta la o distanta de aproape 300 km de mine si ea e batuta si certata tot timpul de parinti din cauza mea si ea ar vrea sa fuga la mine, dar ii e frica ca le- ar putea...? (mai mult)
Am o mica întrebare pentru persoanele care au trecut printr- o impacare cu un fost prieten. Dar pot răspunde și persoane care n- au trecut prin asta. Acum câteva luni bune fostul meu prieten...? (mai mult)
I- am spus fostei mele iubite ca e o usuratica si are un caracter jegos. Am spus exact asta nu am facut- o curva sau panarama. Am spus asta deoarece ea a continuat pe parcursul relatiei noastre...? (mai mult)
Abia ce am luat de ceva timp permisul pentru categoria A2 (abia mi- am convins parintii sa ma lase) si ma gandeam sa imi cumpar o motocicleta, deoarece asta e pasiunea mea...Problema e ca, mama...? (mai mult)
Intrebare pentru fete. Deci sa spunem ca amicul vostru cel mai bun cu care sunteti si coleg de clasa, cu care vorbeati, vorbiti orice si petreti timp impreuna, s- a indragostit de voi la un momemt...? (mai mult)
Bună, am și eu nevoie de un sfat. Pana acum aproape un an am fost împreună 4 ani cu un băiat și ne- am despărțit din cauza ca nu ne mai înțelegeam și ne certam mereu. Eu am pus punct și a ...? (mai mult)
Am ieșit ieri cu o fată, și gen...îmi cam place de ea. Ne- am văzut și am început să vorbim despre una despre alta. Și la un moment dat, tipa îmi zice că e bisexuală. A fost...o ...? (mai mult)
Am o problema cu parintii mei si sunt disperata, nu stiu ce ar trebui sa fac. Eu(21 de ani, aproape 22) sunt bona pentru fratele meu in varsta de 10 ani + menajera ca parintii mei sa poata sa munceasca...? (mai mult)
Hei TPU, pun numele Matteo și ce prenume s-ar potrivi de minune. Nume de sfânt?
Salutare tuturor! Ma numesc Ioan, am 13 ani si sunt din Bucuresti, de cand sunt mic m- am atasat foarte mult de parintii mei care acum au intre 45 si 50 de ani, de 1 saptamana am inceput sa ma gandesc...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt intr- o stare de depresie. Locuiesc singur si din viata mea a dispărut si persoana care credeam ca imi va fi alături mult timp de acum incolo. Cel mai tare ma doare ca a plecat fara...? (mai mult)
Am o problema de familie și as vrea un sfat sau o părere de la cineva care nu mă cunoaște personal. Deci, încep prin a spune ca am 15 ani, locuiesc cu mama mea și...cu tata, dar el vine...? (mai mult)
Am 17 ani si am o problema cu tatăl meu. Nimic din ce fac nu il mulțumește, ținând cont că nu fac absolut nimic rau, nu ies, nu beau, nu fumez, sunt printre primii din clasa, dar totuși...? (mai mult)
Ce parere aveti cu combinatul pe Facebook? Trimiteti cereri de prietenie? Am observat ca multe "dive" nu prea se sinchisesc sa accepte, probabil "singurelele" or fi avand alte activitati
Buna! Fratele meu face 2 ani si as vrea sa ma ajutati cu urari lungi si frumoase... Multumesc!❤
O sa va rog sa raspundeti cat de poate de serios, chiar am nevoie de un sfat bun. sunt zodia rac si presupun ca sunt si bipolar Am o problema persoana pe care o impartasesc cu voi. De cand...? (mai mult)
Salutari TPU! Am o mica mare problema cu o fata =) Deci, ne- am cunoscut de putin timp, dar ne intelegem foarte bine, suntem, , aproape impreuna, , Problema e ca e foarte FOARTE NEPASATOARE...? (mai mult)
Vreau sa incep prin a va povesti relatia mea. De 4 luni sunt impreuna cu iubita mea. Am muncit atat de mult pentru a o cuceri si sa fim impreuna. Cand aveam 2 saptamani impreuna ea flirtra cu unul,...? (mai mult)
Sunt adolescent de o varsta nu inaintata si imi place sa fiu mai gentleman.Totusi parca mi.e rusine cand vreau sa deschid usa unui grup de fete.Sugestii..sfaturi in acest domeniu? Multumesc!
Am o curiozitate: cum poate sa fie o relatie dintre o româncă si un bosniac, de exemplu? Cum s- ar intelege? Ma gandesc ca ei sunt altfel decat noi, au alta gândire, mentalitate... poate cunoasteti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.