Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Hey, imi puteți da o părere? Eu am o prietena si vreau sa merg cu ea intr- o excursie dar părinții ei au spus ca inca nu sunt de acord cu excursia. Cum as putea sa ii conving? Ma grăbesc pentru ca...? (mai mult)
E normal ca si frate sa vreau sa imi bat tatal, din cauza faptului ca el imi loveste sora?
Hello TPU. Inainte sa incep relatia cu iubitul meu acesta a cunoscut o asiatica pe nume X, in ultima ei saptamana in Romania, intr- un club, ea fiind intr- un proiect de schimb de stundeti. La inceput...? (mai mult)
Hello TPU. Am o problema de cuplu. Este o poveste putin mai lunga. Eu si iubitul meu suntem impreuna de 5 luni, ne intelegem foarte bine. Problema este ca acum cateva zile am dormit la el, el fiind...? (mai mult)
maine as vrea sa ies in oras cu fata de care-mi place. Ceva sfaturi folositoare?
Deci, nu știu cât de bine am înțeles, , relații", dar am inclus aici și relațiile de prietenie. Ei bine, am nevoie de ajutor. Acum câteva luni am cunoscut o fată pe Instagram, foarte sociabilă,...? (mai mult)
Salut, stie cineva detalii legate de formatia Kiazim Band Constanta? Preturi, "playlist", membri si cat de seriosi sunt? Am nevoie pentru nunta! Multumesc!
Mai nou relatiile cu diferenta de varsta sunt normale in ziua de azi.dar cum ar arata o relatie cu un baiat de 17 ani si fata de 20? Merita?
Buna dragilor, din greseala am dat cu capul intr-un picior, acum este umflat, parintii mei ma omoara daca ma vad, vreau o scuza buna va rog, dau FUNDA, PUPICI.
As fi tare bucuroasa dacă m- ați putea ajuta cu câteva sfaturi. E legat de un fost iubit. Acum câteva luni bune ne- am despărțit, dar acum as vrea sa ma impac cu el. Încă țin mult la el....? (mai mult)
Cum scap de obsesia fata de fostul iubit l - am blocat peste tot dar degeaba?
Am observat ca se pune accent pe aspectul fizic mai mult, voi ce parere aveti?
Intr -o relatie conteaza banii?
Credeti in prietenia dintre un barbat si o femeie?
Mai credeti in iubirea adevarata?
Cum ii spun unui barbat ca vreau sa fim doar amici fara sa il rănesc?
Hey TPU! Am facut ceva de revelion si sincer cred ca e bine dar nu stiu. Am fost la o prietena (Maria) la care a venit o verisoara. Mai erau cativa amici de ai mei. Unul dintre ei s- a dat toata...? (mai mult)
"Sunt prea frumoasa ca sa fiu mama ta si prea harnica.Nu ma meriti". CUM sa spui asa ceva fiului tau? E nebuna? Mama iubitului meu e nebuna de- a dreptul.Las mai jos niste aspecte. - 39 ani, plecata...? (mai mult)
De ce Barbatu De Lang Mine Vrea sa ma fac geloasa in legatura cu fosta lui iubita de ce.?
Eu am un iubit de 21 ani desi eu am 14, ne intelegem foarte bine si ne iubim, dar nu inteleg ce se intampla cu el in ultimul timp, el deja mi- a marturisit despre o fata ca ar fi verisoara...? (mai mult)
Cum v-ati simti daca ar trebui sa amanati o nunta pe care o planuiati de un an? E rusinos? Cum vad oamenii asta?
O sa încep cu începutul. Acum 4 ani am abordat un băiat pe Facebook, am vorbit cam doua luni fără sa ne vedem, in timpul respectiv cunoscusem pe altceva și nu am mai continuat să ne...? (mai mult)
Salut si La multi Ani 2019.Inca un an nou, aceeasi poveste eterna pentru mine.Nu stiu cum sa incep, dar pe langa faptul ca sunt singur de aproape o viata, anii trec, iar acum am ajuns la varsta de 36...? (mai mult)
Deci, în toate vacanțele astea am încercat din răsputeri să vorbesc cu părinții să mă lase în alt oraș si nu e departe, fac o ora cu mașina ideea e că ei nu prea ii place că acolo stam ...? (mai mult)
Un site de dating sau ceva o sugestie?
Mai e un pic si incepe 2019.Va urez Un An Nou fericit! Insa revelionul il fac cu familia(surorile mamei mele) si nu ma simt deloc apropiat de ele, nici ele de mine.De ce trebuie ele sa fie...? (mai mult)
Hey TPU! Am o problemă, imi place foarte mult de o fata. Si ea imi da oarecum niște semne, dar problema e ca: Verisoara acestei fete are prieten si se tot dau unul la altul. Adica am vorbit cu ...? (mai mult)
Bună, o să încerc să vă povestesc cât mai pe scurt posibil care este problema mea, cât voi putea pentru că este complexă. Treaba este că pentru unii urmează un nou început, un nou an, ...? (mai mult)
Buna seara TPU, am o problema foarte mare si sper ca voi sa ma ajutati. Este vorba despre mine si iubita mea, impreuna cu ea am 3ani jumate, suntem impreuna din clasa a 7- a, sunt mai mare decat ea...? (mai mult)
Am o problema si nu stiu deloc ce sa fac. Acum 2 ani m- am mutat intr- un oras nou si nu am reusit sa ma integrez. am asa cateva cunostinte cu care vorbesc, dar nu sa ies sau sa pot vorbi deschis....? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de voi. Sunt împreună cu cineva de 1 jumate și sunt însărcinată în 5 luni. Mereu ne certăm degeaba, mă crede disperata, mă minte mereu. Crede că mă ***, ce sa fac? Îmi...? (mai mult)
bunicul meu a murit acum 9 luni. Am crescut cu el în curte, am fost foarte atașat de el. Eram mereu cu el peste tot. Ok bun, de fiecare dată când mă duc la el în casa mi se face piele...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Provin dintr- o familie modesta si credincioasa, fac parte dintr- un cult nu cel ortodox, dar in care am inceput de ceva timp sa nu mai ma inteleg cu parintii. Ei tot timpul...? (mai mult)
Iubitul meu crede ca îl înșel și s- a despărțit de mine. Crede ca- l înșel cu un prieten cu care am crescut și nu ma crede deloc când ii zic ca nu, deoarece nu i- am zis ca acesta m- a...? (mai mult)
Buna, acum ceva timp am intrebat daca e bine daca ca mi- am creat un cont fals de Facebook pentru a vorbi cu tatal meu care ne- a abandonat pentru o femeie cu alti copii pentru a afla ceva de el pentru...? (mai mult)
Bună seară, vreau sa va cer parerea, , sunt cu o fată de 1 an si 10 luni, parintii ei sunt contra mea, ea are 19 ani si eu 20, iar ea spune ca nu poate lua o decizie pentru ca i se pot supăra...? (mai mult)
Cum am spus si in cealalta intrebare, nu am camera mea si dorm cu parintii dar in paturi diferite, adica stam in sufragerie dar am patul meu si in fata e patul parintilor. Bun, am aflat ca...? (mai mult)
Mi-am revăzut fostul iubit si el mi-a zâmbit. Chiar am ramas mirata, voi cum reactionati cand va revedeti fostii iubiti?
Ce parere aveti de oamenii care critica?
Sincer nu stiu cum.sa incep... din anul 2009 am.plecat din tara si mam stabilit in suedia alaturi de mama.mea toate au fost bune la inceput pana miam.regasit viciul pacanele care l- am. avut si in. tara.La...? (mai mult)
Inca o zi plictisit...Mama mea nu ma lasa afara chiar si cand e frumos afara. Nu e corect! Altii ies afara si stau pana la 7- 8 seara, iar mama mea cand ma lasa afara imi zice ca pana la 3 jumate sa fiu...? (mai mult)
In japonia casatariile intre veri sunt legale? Am vazut intr-un anime si sunt curios, mersi.
Iar am probleme cu tata, deci nu- l mai suport, nu zic c- ar fi comunist, dar nu mă lasă să mănânc, efectiv nici ieri nici azi nu m- a lăsat să mănânc, am ieșit pe afară ieri că nu- l ...? (mai mult)
Salut.Sfaturi,ceva...daca ati locui intr-un oras mai mic,va cunoasteti cu toti.Ce veti face sa cunoasteti alta lume, probabil o relatie cu cineva.Sunt baiat.Multumesc
Mi- am supărat tare familia acum de sărbători ca plec la prietena mea de revelion (ea a făcut Crăciunul la noi) și ai mei au zis ca vor avea cel mai urat revelion și ca rămân doar cu fratele meu...? (mai mult)
Buna am o întrebare pentru o prietena a mea! Vrea sa afle dacă este posibil sa fie însărcinată cu fostul sau cu actualul adică; in perioada de 26.04.18 pana in 06.05, 18 a fost cu fostul ei și...? (mai mult)
Ce as putea scrie la o poza in care am fost cerută in căsătorie Inafara de -și am spus un mare da- Am nevoie de idei Mulțumesc,
Fratele meu este plecat in Anglia de cativa ani si vreau sa il conving sa imi trimita un laptop de gaming. Acum detin un laptop HP 15- g011sq este vechi si e cam depasit, si vreau altul nou,...? (mai mult)
Am o problemă și am început să o am cam de când s- a apucat tata de fumat (adică din 2014), de ce s- a (re)apucat tata de fumat? Pentru că eu zic că din cauza când i s- au dus părinții. Tata...? (mai mult)
Ce rost mai are să lupți, când tot ce te înconjoară nu mai are sens sau culoare? Aceeasi rutina de rahat, aceleas probleme. Mai e cineva plictisit de viață sau sunt doar eu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?