Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut, TPU! Am aproape 15 ani si locuiesc cu tatal meu vitreg si mama mea. Trebuie sa recunosc ca nu am mai avut contact cu tatal meu de 5 ani iar pe fratele meu nu l- am vazut de 9 ani. Uneori mama...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o relatie cu un baiat de aproape jumate de an, avem o relatie normala. In viitor dorim sa ne mutam impreuna si stuff. Parintii mei nu prea sunt de acord cu relatia asta, nu prea placandu-...? (mai mult)
Sunt un baiat de 16 ani, mai am un frate de 9 ani. Parintii mei se cearta tot timpul. Eu sunt mai emotiv de fel. Mama a ramas insarcinata, tata s- a imbatat si s- a certat cu ea zicand ca nu e copilul...? (mai mult)
Hei! Cum au fost barbatii varsatori pe care i-ati cunoscut? Se spune ca se casatoresc foarte tarziu si de regula, înșală, pentru ca altfel ei nu pot trai... Is it true?
Stiu ca toti spuneti ca o relatie la 12- 13 ani e imposibila sau daca ar fi ar fi o "joaca". Dar totusi am 13 ani si sunt impreuna cu o fata de acum 1 an. ce parere aveti? P.S. NU e "friendzone"...? (mai mult)
Sunt însărcinată in 5 săptămâni după calculele doctorilor, dar eu am avut contact sexual neprotejat de data de 4 decembrie asta are veni 3 săptămâni. Am fost astăzi la ecografie pentru...? (mai mult)
Hei E posibil dacă tot vorbești cu o fată, care- ți trimite poze cu ea(gen pe insta), dar care nu- ți dă like la poze, să te placă? Adică credeți că vrea să fie mai subtil totul, gen ...? (mai mult)
Buna am 16 ani si tata meu tot imi sparge telefoanele ce e de facut. Nu ma intereseaza asa tare de ele dar na
Părinți iubitei mele as despărțiți. Maicasa ma place, taicaso i- a zis ei ca daca ai fac ceva vine si mă calcă cu tirul. Plus ca asa a zis si un prieten de familie dealor ca ma calcă si...? (mai mult)
Salutare am o problema am o relație de 2ani cu un băiat in relația aceasta a apărut și un copil eu m- am transferat cu copilul in alt oraș iar el a rămas în oraș singur noi vorbim acum doar ...? (mai mult)
Buna, poate o sa găsesc un om matur aici ca sa îmi dea un sfat, nu am curaj sa povestesc mamei mele. Iubesc un bărbat care din păcate ii căsătorit și are un copil, totul a început la un bar unde...? (mai mult)
Am o verisoara de gradul al 2- lea sau al treilea, ea sta cam la 200km distanta de mine, eu cu tot restul neamului stam in acelasi oras aproape unul de celalalt, ultima oara a fost la noi vara anului...? (mai mult)
Despre barbatul din zodia scorpion?
Ce grad de rudenie este intre mine si verisoara tatalui meu?
am o iubita de 15 ani la care am 4 luni de relatie, ea crede ca nu este frumoasa doar ca este fix invers arata foarte bine si nu doar eu cred asta, am tot incercat sa o mai inveselesc sa ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Dacă verișoara mea de gradul 2 s-a casatorit inseamna ca sunt ruda cu sotul ei? Adică verișoara? Și are și o sora. Cu ea sunt verișoara?
Cum pot sa o oblig pe mama sa nu mai imi dea ciorba? Ciorba facuta de parintii mei o urasc din tot sufletul. Isi schimba gustul ziua urmatoare chiar si cand nu e in frigider. Ciorbele facute de ...? (mai mult)
Revin cu o intrebare foarte importanta! Pe tatal meu il cheama Cristian. Cand sa ii spun la multi ani? Pe 24 sau pe 25? Va rog este urgent! Multumesc anticipat!
Fac sau nu parintii diferente intre copii?! Exista o simpatie mai mare pentru unul sau altul, ori este distribuita in mod egal?!
Ce faci când simți că un prieten nu e sincer și îți ascunde ceva? Încerci să- l tragi de limba și sa afli adevărul său îl lași să îl dezvăluie singur la un moment dat, daca o sa vrea și...? (mai mult)
Cred că am o problema. Sunt câteva persoane care mi- au făcut mult rău în trecut și am observat că deși am rupt legătură de un an încă mă gândesc des la ele și nu doar atat, azi mi- am...? (mai mult)
Buna ziua tuturor! Ma numesc Antonia am 22 de ani si de 6 ani sufăr de abuzul unei narcissiste care este chiar mama mea, ea a facut in asa fel încât sa- mi pierd toți prieteni, sa- mi pierd încrederea...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata. Vreau sa ma lămuriti. Noi ne trimitem inimi si chestii de astea. Doar ca bunica ei e sora cu bunicul meu mort. Practic suntem rude. E ceva dacă vb cu ea gen cu inimi si chestii...? (mai mult)
De ce au parintii tendinta sa tina partea si iubeasca mai mult "oaia neagra" dintre frati!? Chiar daca este risipitor,un ratat, lenes si lista continua!? Oare de ce?! ????
Daca cineva are liniuta in dreptul tatalui in certificatul de nastere si trebuie sa isi faca buletinul (la 14 ani), va pastra acea liniuta? Poate cumva sa fie trecut actualul sot al mamei sale? Sau e ...? (mai mult)
Părinții mei cum mi- au luat telefonul mi l- au luat repede.Inainte sa vina comanda (l- am luat de pe internet) tatăl meu imi zicea sa bag vasele si eu n- am vrut din cauza ca erau prea putine.Si a ...? (mai mult)
Daca fratele meu este insurat, ce grad de rudenie sunt eu cu nevasta lui?
Iubitul meu este plecat în Anglia de 2 ani. Cand este in Regat vorbim des, dar atunci când vine in țară ma ignora. Cand deschid subiectul incepe sa sa imi zică că sunt paranoia. nu stiu ce sa inteleg,...? (mai mult)
O sa particip maine la masa de Craciun a familiei prietenei mele. Sunt cu ea de cateva luni, nu am mai partcipat pana acum la asa ceva. Intrebarea mea este daca ar trebui sa ma duc cu ceva cadouri...? (mai mult)
Am nevoie urgent de cat mai multe pareri(sincere). In curand am sa ii cunosc parintii prietenului meu. Ar trebui sa le cumpar un cadou?
Stie cineva ce acte sunt necesare pentru cununia la starea civila, cat costa si daca este nevoie de martori?
Mai sunt cateva zile pana la Craciun, si anul acesta m- am gandit sa fiu eu "Mos Craciun" pentru parintii mei. Sunt in pana de idei si vreau sa va cer si voua parerea, ce as putea sa le iau,...? (mai mult)
acum ceva timp am gasit pe Printerest o imagine care arata stagile unei noi relatii ceva gen 3- 5 saptamani o intalnire pe saptamana 2 luni inceputul relatiei etc, din pacate nu l- am salvat...? (mai mult)
De ce nu ma lasa mama mea sa ies afara la aer? Eu stau extrem de plictisit, ea zice sa stau in casa chiar daca sunt plictisit. Pai cum pot sa stau in casa daca sunt plictisit? Am 13 ani. Ce pot sa ii ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat... Acum cativa ani am citit intr- o carte cum o fata scria scrisori pentru viitorul ei sot. Mi s- a parut o idee extraordinara si am facut si eu ceva de genul, doar ca e mai mult...? (mai mult)
Ma deranjeaza ca simt ca ma inseala, ma deranjeaza ca este o persoana "comunicativa" care comunica cu foarte multi baieti si eu sunt si devin foarte gelos din cauza asta, am obosit sa o tot cercetez,...? (mai mult)
V- aș fi tare recunoscătoare dacă mi- ați putea răspunde la aceasta întrebare. Dar mai întâi sa va spun care e problema. Faza e ca de o săptămână vorbesc cu un tip și gen m- a și sărutat...? (mai mult)
Nu stiu daca ati avut neplacerea sa cunoasteti o astfel de persoana, dar, daca da, puteti sa- mi spuneti si mie, va rog, ce ii poseda pe cate unii sa ceara sa iti probeze hainele? Am o cunostinta,...? (mai mult)
Tatal unei fete are o sora, sotul ei are un frate care are un copil, adica eu. Pot sa ma casatoresc religios cu ea? Adica suntem rude ceva? Sau? Multumesc
O mica mare problema mai complexa. Problemele in familia mea au inceput in ultimii ani din cauza consumului de alcool si din banii insuficienti. Tata bea din ce in ce mai mult, facand doar certuri...? (mai mult)
Am o dilema.Eu si iubitul meu suntem impreuna de mai bine de un an. El e foarte indragostit de mine si si eu...eram. Dar nu sunt sigura de ce simt. I- am spus ca vreau sa am o pauza dar sincer nu cred ...? (mai mult)
Salutare, am a 3- a iubita si gen m- am indragostit foarte tare de ea insa in unele momente simt ca nu trebuia sa ma indragostesc atat de tare de ea deoarece stiu ca o sa ne despartim si cacaturi d- astea...? (mai mult)
De multe ori nu mancam la facultate ca sa imi adun banii sa ii pot cumpara lui un cadou de Craciun.Ma implic foarte mult, pentru ca imi pasa de el, insa tot ce vad la el este dezinteres. Vorbisem astazi...? (mai mult)
Ce cadouri pot face pentru o cununie civilă?
Salut, TPU! Pe 31 decembrie e ziua unei prietene si nu stiu ce i- as putea lua. Se uita mult la anime si ii place mult muzica rock. Intreb asta in contextul in care si ea mi- a facut un cadou si nu vreau...? (mai mult)
Stau de 4 ani cu un baiat si mama lui cu bunica mea sunt verisoare primare. Este bine ceea ce fac? Multi spun ca nu ca suntem rude, as vrea mai multe pareri. Cel mai ...? (mai mult)
Ati vorbit vreodata cu cineva si v- a placut de persoana respectiva, dar ati simtit cumva ca e (o sa sune arogant) sub nivelul vostru? Ca sunt lucruri pe care nu le puteti discuta cu ea pentru ca nu intelege?...? (mai mult)
Poti sa faci pe cineva sa aiba incredere in el? Sa nu se mai vada urat/prost
As avea nevoie de niște sfaturi. Sunt intr- o situație foarte ciudata, nu mai am ce sa vorbesc cu iubitul meu, nu mai avem niciun fel de subiect... suntem de 3 ani împreuna și cam știm totul...? (mai mult)
Am 14, iar iubitul meu 17. Parintii mei nu stiu de el, desi suntem impreuna de aproape un an. Ei mi- au zis sa nu am o relatie cu baieti peste 15 ani, dar totusi am facut- o, iar acum nu stiu cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.